51658
-
tRs nevét egyszer olvasnám már jól leírva :) -
A mi száguldó emberünk... -
Majd javítják a hibákat. Ez van jelenleg, ezt kell szeretni. Mi gyűrjük tovább Bf3-ig egész pontosan! -
-
All Bad Company 2 servers have been updated to version R9 this build includes a number of crash fixes, so we hope all servers will be even more stable now.
The full change list is:-
* admin.say command implemented
o - the output currently looks a bit funky on the game client, like so: Player: [Server]: <text> but with the next game client it will look like: Server: <text>
* admin.yell to squad has changed (you need to specify both team and squad)
* squad numbering has changed - the "no squad" squad has ID 0, and real squads are 1 and up.
* Autobalance improved, it shuffles people both during and between rounds now, and does a better job. Note: There is currently no way to turn it off
* mapList* commands reworked
* banList* commands reworked
* listPlayers command added
* admin.listPlayers command reworked (GUID, kills, deaths, ping and score added)
* Players have non-PB GUIDs now (these are distinct from PB GUIDs)
* onChat event reworked
o now it specifies target player subset as well
o shows text before profanity filtering
o client-originated chat messages starting with "/" make it to the server, and broadcast via onChat, but are not broadcast to other game clients
o use "/!<command>" if you want to be able to send commands to your homemade rcon tools without showing the commands to other players
* player.onAuthenticated added (it's triggered when a player receives GUID)
* player.onSquadChange, player.onTeamChange implemented
* Couple of crash fixes
* Support for server-side "region" setting (not yet used by the game client)
* Ranked ON forces game-password OFF
* Ranked and PunkBuster settings can only be changed during server startup
* A server is marked as "hardcore" either when Friendly Fire is enabled, or when all the typical hardcore settings (hardcore killcam minimap etc) have been flipped
* exposed number of rounds per maps in maplist.txt, and via the remote admin commands -
mostanság valami lett a torkolat tűztől kurvára nem látok semmit csak halok csak halok többet ölök késsel mint pkm -el ez normális?
vajon a videokártyám szar
Kezd a játék fárasztó lenni:(
-
Szerverfrissítés -
Mi az az R9? -
elsem indul a játék. Nyertem? :D -
szevasz ájtem! :) -
Lehet fogadni, hogy a kliens patchel miket basznak el
-
Ma jött ki az R9, jövőhéten kliens patch érkezik. -
Elég rég jártam erre meg most mellőztem is a multit.De ahogy nézem nem maradtam le semmiről semmi új frissítést nincs :( -
Dehogy lesz coop. Sose mondták hogy lesz. Annyit mondtak, hogy semmi sem elképzelhetetlen, de jelenleg a PCs verzió multija még erősen beta állapotú, coop a kutyának se kell szerintem. Legyen a multi normálisan játszható. -
hát már kiadhatnának valami meg patchet és olyat ami kijavít x hibát de előjön y...meg normális szerverek normális pinggel.
!igazi map pack nem olyan, hogy engedélyeznek módokat ráadásul le se kell tölteni szóval ez bent volt alapból is...
ha ezt így folytatják akkor nem tudom, hogy lesz coop mod és hasonló dolgok benne... -
:D Kár ezzel a warozással még foglalkozni, bár ti tudjátok. Egyértelműen látszik, hogy az igazi PCs beta teszt március 2án kezdődött el és még hónapokig fog tartani. Csak nem tudom kinek lesz hozzá türelme. -
Jelenleg is folyik az éles CB meccsünk. Lag hegyek, a szerverek elvesztik a beállításokat. A Horda szerver teljesen off, mert nem enged jelszót beállítani.
Megint csak gratulálni tudok a DICE-nak, ezt megint jól elbaszták. -
De8Vent #25769 ja értem, az a másik meg nincs meg majd mindjárt leszedem -
Nem, crashel. Guardian megy elvileg. -
De8Vent #25767 nektek működik a BFBC2 CC admin program?? -
Hyz
-
Azt már nem akartam írni hogy klánkurva mert az már nem menő :D -
Azok vannak beírva, ugyanúgy ahogy eddig is volt, de update óta nem megy. -
FreddyHawk #25763 Frenki : úgy néz ki kijött az R9 és megy fel szépen a szerveroldalakra, ennyi a viszonylagos stabilitásnak.
-
tényleg megkérdezem.
Szervert hol lehet bérelni?
-
Ha menüből nem megy akkor consoleból próbáld meg. Ezek a parancsok
vars.3dSpotting, vars.friendlyFire -
Én Clanforge-on mindent tudok állítani és működik is kipróbáltam. -
próbáltam őket azokon kívül? más? -
Gondolom a reserved slot miatt nem enged be. A bannerban van pár magyar szerver. -
van esetleg valami értelmes magyar szerver amit látogatni érdemes? -
azt írja hogy 12/16 os a szerver ráklikkelek erre közli velem hogy tele a szerver próbáljam későb
ja és amúgy is a kereső rendszer elég érdekes -
skacok adjatok ötletet valami miatt a játék szerverkeresője hülyét csinál belőlem
-
Landor #25754
-
Üdv az uraknak! Csak beköszöntem, jó játékot mindenkinek!
-
eugabesz #25752 Me, ..Te egy külön kategória vagy...Gerzson. 
-
heady #25751 Jajjj de jó, mintha nem lenne még elég... -
nekem is szokta azt csinálni h nem spawnol be, sőt nekem ki is kell ilyenkor lépni, vagy ha várok egy idő után kidob csak simán mindenféle üzenet nélkűl a főmenübe...egy újabb szerethető bug :) -
Running vagy valaki, aki multiplayes szerveren adminol clanforgeból. Nektek R9es update óta megy a 3D spot off meg FF on opció? Hiába van beírva update után baszik figyelembe venni. -
heady #25748 Nekem tegnap óta olyat csinál, hogy már bent vagyok a szerveren, rámegyek a ready to battle-ra (asszem az van oda írva), és befagy a játék kb 5-10 másodpercre, de nem spawnolok, és kb a 20ik kattintás után hajlandó elfogadni, és addig kb 4-5ször csinálja ezt a fagyást. Valakinek valami ötlete? -
Namost mi a f..t csináltak már megint? Eddig teljesen stabilan futott nekem a játék, erre ma már harmadszor rak ki desktopra. Változott valami?