Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet azt jelenti, hogy egy ember fog mellé spawnolni?

grebber
Van olyan oldal ahol le van írva esetleg hogy melyik megszerzett upgrade mit fejleszt??
Mert gyenge az angolom és nem igen értem mi mit eredményez csak berakom õket de nem látom semmit hogy nekem valamivel jobb lenn mint nélküle.
Jó lenne tudni mi micsoda!

Next PC upgrade: 2022

darki81
srácok, vanmár vmi statoldal ami mutatja a témát?

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Én meg azt, amikor a nagy készülõdésedbe nyakon szúrlak. Sõt, a legjobb mikor eléd lépek és szembõl, a csipádon keresztül késellek le. :-)

Sziasztok!

Két apró kérdésem lenne:
1, Engenier-ként kell valami, hogy javítani tudjam a tankot?! Mert nekem nem megy, mondjuk még csak 2-es szinten vagyok.
2, Defibrilátorhoz melyik szintet kell elérni?

Köszi
Volt a zsebében egy másik játékos...

A tanknál szokott lenni kijelezve így, amikor 2-en ülnek benne.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Errõl egy kérdés jut eszembe. Egyik nap egy csapattársam futott elõttem, és a feje fölött a neve mögé oda volt írva hogy +1
Ez mit jelent?

Iceman
idõvel frissül majd.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

adam46
Betennéd nekem avatarba?

ja látom semmi

A rank, hogy változik a nevem mellet?

koschwarz
messéllyé má vagy valaki írja le milyen a konkveszt játékos fõ/ jármû szám/ zászló szám/ terep nagyság / teljes térkép vagy ilyen haladós fasság mint a beta-ban ?

na, cimbi, a 32 fõ ilyen méretû térképekre pont elég, így is szinte folyamatosan a sûrûjében van az ember...pörgõs, nincsenek üresjáratok, mint néha a bf2-ben, viszont nem is lehet nagy kerülõkkel elsunnyogni a hátsó zászlókhoz.
amennyi jármû van, az is pont elég, futva is bárhova rövid idõn belül el lehet érni, ezért a jármûveknek ilyen szempontból nincs jelentõségük, szóval a transzportkodásnak vége.
max 4 zászló van egy térképen.
összességében jó a konkveszt, kezdem megszokni azt is, hogy nincsenek hatalmas terepek (bf2-höz viszonyítva), bár a bf3-ban asszem azért megint fogom értékelni a nagy területeket.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
basszus, tényleg kézméretekrõl van szó?<#hehe><#hehe><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
HD JOHNNIE
próbáld más kombóra tenni

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

carbon55
az miért van hogy játék közben sroll lock xel nem tudom elõhozni az xfirét? Amúgy fölismeri a játékot, mutatja miközben játszok de ha valaki ír alt tabbal kell kilépjek<#szomoru1>
Valakinek valami ötlete esetleg?

szuku
Csak, hogy láttam erre is kiváncsi vagy és elejét vegyem a számonkérésnek:
bill: , egér: mx518

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

szuku
A pics*kat rosszul írtam, a jobb tenyerem értékei kissebbek a balhoz képest <#nemtudom>, vagy rejtett balkezes vagyok vagy a jobb tenyér gyakoribb használata miatt az izületeket a megnövekedett izomtónus összébbhuzza, oszt az évek alatt ez okozta a kis különbséget, bár csak találgatok, meg offolok<#vigyor5>...

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

szuku
Nah teljesen átlagos tenyerem van, kisujj-hüvelykujj végek távolsága (csak hogy stílusos legyek és nincs kéznél centi): magyar bill. 0 gomb bal szélétõl a backspace 1/3-ig ér, mutató-hüvelyk: 0-ö, höhö bal tenyerem ezen értékei kb 1/2-1 centivel rövidebbek (hiába, jobbkezes vagyok).
No, hogy mit mivel nyomok (semmi 18-as karika <#idiota>):
bal kéz:
kisujj: ctrl, shift, û, - (ez a duma, j.shift mellett);
gyûrûs ujj: bal kurzor, del(ugye prone left, ha lenne), enter,insert, backspace(ha van funkciójuk);
középsõ ujj: elõre/hátra, (ha oldalazok) page down(reload), end(prone right), home, esetleg, ha nagyon muszály page up;
mutató ujj: jobbra, az összed num (0,1,2,3,4, ha kell del,5,6,7), (ha elõre kell menni) page down; és igen jól sejtetted, semmire nem használom a bal hüvelykujjam, de azt hiszem, most már te is látod, nem is nagyon tudnám mire. <#whatever>
Jobb kéz: mutató: bal egérg., görgõ; középsõ: jobb, hüvelyk: mouse3/4
Egyébként az egész merõ szócséplés, mert akármennyire bizonygatsz itt bármit is, bf2/cod4/mw2/bc2-ben is, publicon ott vagyok/voltam az elsõ 10%-ban (nyilván ez átlag, nekem is van szar napom, meg belefutok durva arcokba), de gondolhatod így is hány wasd-s kölköt teszek a hidegre. Nna és téma ezennel lezárva.

Ha lehetséges akkor szeretnék én is itt ilyen userbar-t.
nevem Rayler

http://bfbc2.elxx.net/sig/userbar1/pc/Rayler.png

It\'s good to be bad.

Mint ahogy mások, én is akkor szoktam át a bill+egér kombóra mikor megjelent a quake és a hozzá készült finom botok. Emlékszem mikor még Doom, Duke Nukem és társaival hálóban játszottunk kizárólag billentyûzettel 😊 Majd kialakultak a saját kényelmi funkciók/kézmozgás stb. Ma ott tartok, hogy a bal kezemmel teljes lefedettséged élveznek a:
0,1,2,3,4
TAB,Q,W,E,R
CAPSLOCK,A,S,D,F még a G,C is de csak ha muszáj. Illetve a kisujjam a shift,ctrl és a hüvelykujjé az alt+space. Az egerem meg 4 gombos tehát 2 szabad hely ott is van, de ennyivel szerintem mindent el lehet irányítani, kivéve a szimulátorok de az egy másik rész.

Remélem a héten eljutunk odáig, hogy kapunk valami javítást a BC2-höz.

It\'s good to be bad.

Az meeeee van, hogy az egyik jatekosnak kis piros feny eg a feje felett, a masikoknak kek ... talan az elso tipusnak melege van, a masikok meg faznak 😊))))) .... mindegy: lovok en mindent, ami mozog 😄DDDD
Valami stat. oldal már van?
Mai mérleg 3 óra játék után, 5 CTD.

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

-tRs-Landor

Hello Landor!

Szeretnék egy ilyet avatart:
http://bfbc2.elxx.net/sig/userbar4/pc/plaxi%28HuN%29.png

Elõre is köszi!

-tRs-Landor

alma2
oFF:
mivel netem nincs, igy itt elutom az idot 5 perccel az elalvas elott 😊
a klaszzikus elosztasu, kiosztasu billentyunel maradva. Kihagytam egy nagy lepcsofokot, amikor jottek a jobbra/balra hajolgatos jatekok is pl. rainbow six, akkor szerintem nagyon sokat attertek az insert, home stb kiosztasra a nyilak helyett hisz keznel volt plusz ket gomb,a fuggoleges elosztas megegyezett, igy tovabbra is konnyu volt eltalalni a gombokat. Nekem csak hosszu ujjaim vannak pl az a es az entert is aterem egy kezzel, neked ezen felul vastagak is ? Na csak azert kerdezem, mert a nyilak sincsenek tavolabb egymastol mint ket betu kozti tavolsag 😊
Ha az ujjaid kovetik egy atlag ember formajat, akkor valoszinu te is a kozepso ujjaddal mesz elore, igy ha nem tartod gorcsben a kezedet akkor a huvelyk ujjad ki is esik a jatekbol nem tudsz egy fix kenyelmes gombot tenni a kozelebe, mig wasd eseten ott a space. Igen sok jatek hasznalja az f gombot, amit barmilyen iranyba menesnel is le lehet nyomni, egyedul a jobbramenesnel kicsit kenyelmetlenebb mert egyszerre kettot nyomsz, vagy felveszel egy kevesbe kenyelmes pozt es hasznalod a huvelyk ujjad. De mivel mar a 3 gombos eger is csak az irodaban van, igy a 4+ gombos egerekre kenyelmesen kiteheted ezt a funkciot. Ha jol ertelmezem soraid, akkor te a kisujjaddal tobb funkciot is hasznalsz. Ha mar nincs erod ennyit irni, egy fenykepa kezedrol na meg a billentyudrol erdekelne, hogy mihez is ragaszkodsz annyira.
Kozben jottek elo az emlekek, nem is irtam teljesen igazat az elejen, hiszen nyilakkal csak mario szeru jatekokat toltunk, ahol nem volt szukseg tobb gombra, hanem ragaszkodva az elrendezeshez a numpad volt ami bolcsonk anno duke nukemnel,a megnagyobb asztal is ezert kellett. . Persze nem szeretnelek meggyozni csak a kivancsisag hajt. vazold a helyzetet kerlek 😊
Landor ennel feleslegesebb sorokat is elbirt mar a topik 😊

szerintem

Skynet
Áhhá!
A légy rászáll a szarra...Továbbrepül máshova,viszi a baktériumokat terjeszteni....És ekkor betoppan Landor egy chemotox-al és megszünteti a legyet.<#idiota>
<#eljen>
szivesen

-tRs-Landor

HeadHunter86
Köszi szépen. 😊

Skynet
Az utolsó héten amikor meghírdettem a játékot gyakorlatilag napi 1-2 órát elökörködtem GL+ Extra gránátvetõ + erõsebb robbantás,és az összes pályán szépen a jutubon látottak alapján kezdésbõl PLÖKK PLÖKK PLÖKK....<#idiota>
Nincs is szebb a k anyázó 8 éves orosz amerikai szerb román hülyegyerekeknél online.<#taps>
Skynet
4 gurigáért adtam el az MW2-met és nem érzem hogy bármit és úgy érzem hogy csak két dolgot vesztettem...Egy rakás rászánt idõt,és 5000 ft-ot (9ért vettem).
Jelen állás szerint 1000Ft-ot sem adnék érte,ha az iwnetet kiszedik (nem fogják) akkor talán érni fog 3-4ezer forintot.
MR ME
ebbe benne van a warez is mi? úgy nem nehéz 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

HeadHunter86
Hali!

Szeretnék kérni egy ilyen avatart magamnak.
http://bfbc2.elxx.net/sig/userbar1/pc/HeadHunter.86.png
Köszi.

jimbo5
Azért vicces ez az "MW2 csípõbõl veri a BC2-õt..nem is mert a BC2 1000x jobb mint az MW2.." sárdobálás. Kb. olyan mint ha valaki kijelenti h a körte finomabb az almánál, holott ezek szubjektív dolgok. Más-más élmény a 2 játék. Akinek nincs meg mind2, már önmagában veszített valamit. Azt meg pláne nem szabad figyelmen kívül hagyni h kb. 4 hónapos az MW2, természetes hogy a BC2-t tolja a többség, az az új és érdekes.

Egyébként még csak az MW2 van meg, de alig várom hogy emez is meglegyen.
A CD Galaxisban most 7990 Ft ha jól láttam!

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

Vagy téged fognak hátulról.<#vigyor1>

Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT

schrank
messéllyé má vagy valaki írja le milyen a konkveszt játékos fõ/ jármû szám/ zászló szám/ terep nagyság / teljes térkép vagy ilyen haladós fasság mint a beta-ban ?

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Kami
Mondjuk még a G3-ra vagyok kíváncsi, de arra még "gyúrni kell", 5 rangot kell még lépni, hogy elérhetõ legyen.

Skynet
Bár nagy a csipa ellenesség,de próbáljátok ki: RECON, VSS fegyó, RED DOT magnum skuló....<#idiota>
SubZero911
Hát ebben a BC2-ben nem leszel transzportkirály. (Másikban se voltál <#nyes>) Kicsit kevés a jármû....

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Jaka923
De jók azok a BC 2 nick-es logók! Ilyet én is szeretnék!
Felvehetnétek a friends listbe, Jakesz néven

Belton
Akkor maradok az An nel nekem is jobban tetszik 😊

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Kami
AN Assault. Jó pingû szerveren 2-3 sorozat és fekszik az ellen. Hiába lõ 3-as sorozatot az M16, nem veri. Megvan mindkettõ, próbáltam, fõleg magnum lõszerrel verhetetlen. M60-as medikeket lehet vele simán leszedni.

Belton
Ez a gondom nekem is hogy veszett yo Magnum ammo val es pontos is M16 hoz meg nekem is kell 4k pont.
Csak ugye az M16 2 helyett 3 burst ot tol es ugye nagyobb az Acc meg a Rate of Fire viszont 20 pontal kevesebb DMG.. de az sztem ki jon a magasabb RoF miatt.

Skynet
A cikkben nem ezt írja,hanem hogy ennyi játékos volt.😊
Nevetséges,látszik hogy gyûlnek a legyek a szarra,aztán eladni meg MW2-t nem lehet mert a kutyának sem kell értelmes összegért,3-4kért pedig nem éri meg eladni...Legfeljebb ha nagyon kell pia...<#idiota>
schrank
ez olyan mint hogy hazánkban +10millió mobil szám van de abból jó ha a fele él ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

TDC Geronimo
M16hoz hiányzik még 2k pont ,de az Abakan magnum ammoval meg red dottal bebüntet mindent -.-

Nem tudom hogy lehet-e jobb ennél 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

25 millió egyedi játékosról van szó. 1 játékkal többen is játszhatnak, más profillal.

Belton
Taktikai Kérdés 😊 M16 vagy AN Assaultnal kinek mi a tapasztalata ?
Nem tudom el dönteni :/

Viccet félretéve: a BC2 PC-s(!) eladásainak azért érdemes "drukkolni", hogy legyen még COD, BF stb. erre a platformra is. A COD irtózatos eladást produkált, de sajnos finoman szólva sem a PC-s eladások miatt pukkantak a pezsgõk..😞