51658
  • TDC Geronimo
    Nálam crashel az is és a kick se működik. Ráadásul ahogy mondtam kurvasok procit eszik az új csicsa design miatt, ami a prociigényes BC2 mellett elég gáz
  • Landor
    francba hogy melózok
  • Maak
    Indul az elet a -tRs- szerveren, lehet jonni
  • FlyHigh
    igazi m60 híró.
  • Kovvalsky
    A BC2 CC- nek kijött a 0.9.9 verziója, ez már stabil. Az előző az új szerver patch miatt nem ment.
  • Landor
    Köszönjük az érdeklődést, egyelőre a weboldalunk még csak készülőben van, viszont P3dr0 hamarosan meg fog keresni téged!
  • barmi
    600 killel ötvenes? Pffff ...

és még van 1 haverja is

A 2 láma nyomorék ...
  • Boron Power
    Aki már korábban beregelte a guidját valahova, az nézze meg mégegyszer, ahogy azt azthiszem running javasolta. Nekem is megváltozott... Itt még a PB-be is sikerült valami elbaszást belecsempészni.
  • TDC Geronimo
    Nagy élmény lehetett. Sose fogom megérteni ezt.
  • Iceman
    Ahogy nézem üres szerveren zászlókat foglalt és robbantgatott.
  • Iceman
    Ez az ember hogy lett 50-es?
    http://bfbcs.com/stats_pc/112KinG
  • Iceman
    Aham, király volt nagyon
  • eugabesz
    Ezt tudom ajánlani. Nekem bevált.
  • Maak
    Nalam a fav ugy mukodik, hogy kabe 4 szervert mutat a tobbi szurke, szal kitoroltem a tobbit a fenebe igy most "jo". A rohej az, hogy akikkel legtobbet jatszom, ugye a friendlistben ok vannak alul persze rajuk nem tudok csatlakozni sokszor :/
  • TDC Geronimo
    War miatt adtuk kölcsön a szervert, de tényleg csak 1* volt jelszavazva
  • Borg
    Nemtom, de nekem azóta is bugos a listában...
  • Maak
    Eddig aszem egyszer volt jelszavazva, bar akkor nem voltam ugyhogy azt sem tudom miert :s
  • Maak
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1233851863&no=25949]#25949[/URL]
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1233851863&no=25950]#25950[/URL]
  • Borg
    Én is a TRS szervert favorizálom, csak mondjuk jelen pillanatban kb lehetetlen fav-ban tartani, mivel néha lejelszavazzátok, és olyankor ott kiszürkül nekem. És miután már nincs jelszó rajta, nem tér vissza, szürke marad... mindig újra és újra ki kell keressem a szerverek közül. Ráadásul a kiszürkült verziót már kitörölni sem tudom a fav listából.
  • xXtamasXx
    és úgynéz ki azok vannak többen
  • Maak
    Mondjuk akinek a 32-es szervereken levo agyatlan hent kell azok boven talalnak maguknak helyet
  • FlyHigh
    be fogok nézni majd, amúgy azt tudom, hogy vannak színvonalasabb szerverek is, csak sajnos ezeken nem nonstop megy a dara.
  • Maak
    Csak sajna nem mennek az admin toolok, legalabbis nalam, cc kifagy 2mp utan Guardian meg nem mutatja a jatekosokat :/
  • Maak
    Mienk pl tele volt tegnap is, du 5-tol kabe ejjel 1-ig voltunk. Nem megy egesznap de inkabb menjen este par orat normalis jatek mint egesznap higfos
  • xXtamasXx
    klán nélkül is lehetne jót játszani , csak kéne hozzá egy olyan szerver ahova nem only gl noobok csipák stb-k járnak
    a másik h szerintem (is) túl sok a magyar szerver, kb 2-3 van mindig fullon többi üres és ha mondjuk a PH-n van 1-2 hely akkor én már oda nem is megyek mert 1 az h (általában) ott sok az imént említett noob de sztem a 32 slot az sok, énis kezdek rászokni a squad rushra ill. ha a magyar hc szerókon van már 5-6 ember ottis nagyon jól ellehet szórakozni (de ez csak az én véleményem )
  • Rage47
    tényleg így van, én ezt TF2-ben tapasztaltam, ott is 2 szerver a menő a magyarok között
  • FlyHigh
    Azon gondolkodom már, hogy ha jókat akarok játszani akkor be kell lépnem egy klánba.
  • Running
    A BC2 Tavaszi Conquest 8v8 kupára eddig jelentkezett csapatok.

• Landor
  • Borg
    Ugyanaz van mint a legtöbb multi játékban... minden jöttment csoportosulás úgyérzi hogy saját szervert kell indítania, és ezért ez a maroknyi magyar gamer szépen felaprózódik. Üres vagy közel üres szerverre senki se megy, szóval mindenki azon a 2-3 szerveren van ami tele van, a többiek meg akinek nem tetszik megy külföldire.
    It's just the way it is...
  • FlyHigh
    amúgy miért üresek az itthoni szerverek mindig? Csak a ph pörög, de bazdmeg ott mindig m60 meg gl halálom van.
  • Landor
  • TDC Geronimo
  • Maak
    ratyi
  • 4850 hd
    hello all hc senki se játszik majdnem mindig üres ?
  • TDC Geronimo
    BK jobb volt sry
  • TDC Geronimo
    Valamikor biztos. Dátumot nem mondtak meg azt se, hogy mi, de valószínűleg megint bent lévő mapok újrahasznosítása lesz. Porta Valdez CQ biztosan lesz. A többi majd kiderül.
  • HUN BECSEHELY
    Hali.DLC,jön valamikor a közeljövöben?
  • FreddyHawk
    Zseniális volt, baromi jó volt ellenetek tolni, még ha vérhugyozás is volt közben :)

gg
  • Black Ghost
    Most mentem nálatok először és tetszett, jó volt az összhang, nem csak agyatlan hentelés, GL zápor, csipulás meg egyebek. Most először véltem véltem felfedezni némi csapatszellemet, szal aszt hiszem gyakori vendég leszek. :D

Van honlapotok, ill. van e tagfelvétel?