51658
-
Line #26028 Hát ja azt a 20 dolcsit valszeg elfelezem vele... Kösz a gyors válaszokat. -
Olyankor semmit, az EA kapzsiságának hála 1 kulcsot csak 1x lehet használni, tehát asszem most perkálnod kellene nekik 15 dolcsit, hogy kapj egy új kulcsot. De nem értem, hogy az eladót miért zavarta az e-mail cím, alig küldenek rá valamit max megváltoztattad volna a jelszót, és csá. -
Hat ez szopoag tezsvirem
-
pl ezt:
-
Line #26024 Hali. Használtan vettem egy eredeti játékot. Probléma is volt belőle mert azt irta bejelentkezésnél hogy már használja valaki ezt a kulcsot. Felhivtam az illetőt akitől vettem megadta a jelszavát meg accountját és azzal beengedett de volt egy olyan kérése hogy változtassam meg az email cimet. Megváltoztattam azóta megint nem tudok játszani ugyanaz az üzi fogad amikor kéri hogy irjam be a keyt. Ilyenkor mit lehet csinálni? -
ugyan ez nálam is:D
-
hát bazz én nem tudom, de akkor már tudom miért célzok ilyen szarul :)
-
Landor #26021 utolsó? :D -
vakon hogy fogsz velem játszani ? :D -
égjen ki a szemem ha én látom ott! :) -
eugabesz #26018 Jéééé..az IRAM is a banner-ban.Köszönöm Landor
-
kontar #26017 Úristen ez egy tápos! 17nap tiszta játékidő, üres szervereken robbantgatta az m-comokat, aki betévedt legyalulta M60-al, ennek van valami hancurka az agyában.
-
Amit multis nevet csináltam,azt hol tudom törölni? -
talalomra :D -
A PH! szervernek a nagy jójátékos ellenességével sikerült elérni, hogy a világ legnagyobb lámáinak a gyűjtőhelye lett. Sikerült egy olyan csapatot kifognom, ahol a 16-ból több mint fele sniper volt. És támadáskor csesztek előre menni, védelemben pedig haszontalanok volt. Nem volt egy sem, akinak csak 0,5-ös k/d-je lett volna.
Grat a szerver kialakított image-hez, úgy látszik a várt eredményhez vezetett. -
Borg #26013 8:15-nél én ott nem is jöttem rá, hogy be kéne ülni és lőni :D Ott szoptam gyalogosan ellenük... -
xÐ
-
abba a csónakos jelenetben arra a pár méterre minek kellett a csónak:)
KB azért, hogy amíg nem történik semmi, addig tudjanak baromságot dumálni a csapattársak :P -
az a rakéta csúnyán elment melleted:)) -
szép meló jó válogatás
csak egyet nem értek még mindig csak kötözködés képen:)
abba a csónakos jelenetben arra a pár méterre minek kellett a csónak:)
-
Nagyon nem szeretek spammelni, de én kiszedtem a legjobb részeket a single kampányból és zenére összevágtam. Itt csekkolhatjátok, de csak HDben! :D -
Jó kis jelenetek vannak a single-be(amiket itt alant linkeltetek), csak azt hiányolom a játékból ami miatt az a címe a játéknak hogy "BAD COMPANY",szal ennyi erővel az is lehetne hogy pl: battlefield:global warfare. A BC1-ben ez a 4 ütődött többet poénkodott(nem volt erőltetett), többször is dezertáltak:D,egy ország elnökét rabolták el,szaboltáták az usa tankok útvonalát(2 hidat kellett felrobbantani)...stb és hát a lényeg: AZ ARANY,végig az aranyat kergették(a végén szereztek is egy teherautónyitxD). Hol a bc2-ben az ARANY? Megmentik a világot? WTF? És csak az mw2 miatt változtatták meg a teljes single részt. -
Segítség szerverbérléshez... -
Olyan nincs, ha már egy kicsit is tisztább a terep én megyek, csomó killem van pisztollyal, ami azt jelent, hogy megyek előre. De mikor két tank engem lő a prérin és én fedezék mögé megyek, azt had ne kempelésnek hívjuk már. -
Borg #26004 De azért nem szóltak rád, amikor kempelve snipereltél támadóban... -
Kovvalsky #26003 Szrtem ez nem bug, tankok mennek el melleted attól remeg a kép...
-
Landor #26002 "ez nem bug, hanem feature"
-
Na szóval a trs szerver, szerintem fasza. Tényleg jó, hogy nincsenek noobok, bár ahogy elnézem ez egy idő múlva már a ló túloldala lesz. Pl rám már azért is szóltak mert kempeltem az m-comot védőben awp-vel.
-
Landor #26000 Na ezt mégsem hagyom bent, nehogymár egy warezos vigye a 26000et :D -
jogos.
-
Ha elmenne melletted élőben egy pár ilyen több tonnás tankocska akkor te is ezt a képet látnád:-)Ez nem bug öcsém:-) -
ha átfáradsz a WRZ topicba, talán segítenek... -
Az a baj hogy nem megvetted a játékot hanem leloptad a netről és még annyi eszed sincs hogyan kell crackelni,de még annyi se hogy felnézz hol a warez topik....Az a baj... -
urak .Nagyon fura a fej iranyitasa egerrel.Mindig felnez az egre,es forog.
Nem talalom mi a baj.Ez vmi uj? -
még mindig bugos a játék ezen a videón elég jól látni a hibát szerintem a képnem semmi oka ennyire remegnie
-
eugabesz #25993 Nekem a szerver szolgáltató ajánlotta,most frissítették,úgy hogy ti már a frissített verziót töltitek. -
szerintem ez az egyik legjobb jelenet a játékban:)
-
eugabesz #25991 Tanács,adni kell neki felhasználót(akár többet is,nem fontos hogy belemásszon a progiba)és akinek routere van,annak egy tetszőleges port-on ki kell engedni.Az IP ne változtasd,maradjon 0.0.0.0 -
eugabesz #25990 Ez így van,nagyon jól működik egyetlen szépséghibája van.Ha nem fut a háttérben nem megy az in-game admin.
Mert az a saját gépről fut. -
eugabesz linkelte a #25976-ban azt, ami egész jó
Próbáltátok már?