Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
(most én lenni itt feketebárány) ?😄
Miért látok át a falakon?? Mindig látom az embereket, hogy kik hol futnak és lõnek!!!
Sokszor nem akarom, de a fejükre teszi a géppuskát a játék!! Miért van ez?!?!?!?! Segítsetekk!! <#conf>#conf><#conf>#conf>
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
köszönöm.
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A FOV állítása, akkor most csít vagy nem? Gépigényt növeli, ha nagyobbra veszem?
Forza Ferrari
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Per Aspera Ad Inferi.

Dx9 / driver bug.
Dx10/11-nel at lehet latni a kisablakon.<#szomoru1>#szomoru1>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Nállam pedig a héten eddig kb 3-4szer is elõfordult RUSH alatt hogy mondjuk védek...Lelõnek átvállt a kék A/B pont a támadó színre,spawnolok az ellenfélnél...De nem mint támadó hanem odaspawnol mint védõ...Elõször csak pislogtam,és lelõttek mint a szart...A többi alkalommal azért oda gyalultam..És egybõl miután megölnek hopp visszakerültem a saját csapatomhoz...

Hátulról hagy késeljek már akit akarok ha egyszer ennyire nem figyel....<#idiota>#idiota>
Szerk.: Szóval megnyugtatásúl, csak alázásra használom.<#idiota>#idiota>
SZAR.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ