51658
-
barmi #26395 Hát persze ... Ez a legegyszerűbb megoldás. (szerénted)
-
Nem jövök azzal. Tanulj meg angolul 
-
Fordítás idegen nyelvről magyarra az olyan 3-4 forint per leütés... -
barmi #26392 Én csak azt nem értem még mindig hogy ezeket a dolgokat miért nem lehet magyarul benyögni ? Nem túristák vagyunk ... 

És nekem ne gyere azzal hogy fordítsam le a translate-el mert az egy kalap sz@rt sem ér. -
Johny Killer #26391 valaki nem tud valami értelmes módot a szerverek keresésére? mert a beépített nem jön be túlságosan, mivel a favourite-be nem tud betenni 1 szervert se, a history meg folyton üres, annak ellenére, hogy egy csomó különböző szerverrel játszottam már, és egy picit kezd unalmas lenni... esetleg valami külső program, amivel lehet rendesen kezelni a szervereket?
ty -
"Ranked Servers can no longer be passworded. To password your servers for clan matches etc you need to switch to an unranked profile" pff :s
Más: "The client (R7) and server (R10) updates have now been moved to early next week. This is to allow more bug fixes into both client and server before release which we caught before releasing another version. A changelog for both server and client will be released at the same time as the updates are due for release." Csodálatos. -
Landor #26389 #26364 -
Hjah, meg főleg az a tíz év Pesten megtette a hatását. Azé' lassan visszakúsztak az általános iskolás nyáriszünetes emlékek, aztán beugrott... :P De komolyan, agymunka kellett hozzá, hogy értsem, nem magától ment. :D -
BC2 kupa válaszok... -
seaedge #26384 ATI vga (4870) 10.3-as driver - pipa
alaplapi hangkari (Realtek HD) - pipa
nincs texturahiba - pipa
nincs CTD - pipa
nincs BSOD - pipa -
Nagydög #26383 Varosi gyerek vagyol, mi!? A csirke testet alapvetoen nem vakuum folia boritja, es nem is a hutopultban el.
-
Eheh :D
Eltartott ám egy darabig, hogy ez a kendermag nem az a Kendermag... :P -
Hát tényleg nem.. de legalább megy valahogy.. :)
-
Nagydög #26380 Kendermagossal is mukodik, csak a levagott labat utobb a gep fele kell fuggeszteni szuzlany hajabol font zsinorral. 16-nal idosebb kell, nem konnyu beszerezni. -
ennek inkább "ki a király?" szagú... -
Hát bazze... Én szoktam javasolni, hogy járjanak esőtáncot, meg hogy csorgassák fekete kakas vérét a routerre...na ez már nem áll tőle olyan messze... :P -
Találtam egy ideiglenes megoldást egy fórumban. Át kell írni a sound "minőségét" high-ra. Alapban low-on van. A hangok jók lesznek. Leszedtem a gépről az ATI szoftvert és csak az alap videókártya drivert hagytam fent és megszüntek a kilépések. A fekete képernyőt pedig egy ALT-ENTER javítja ablakra rakom és vissza és megjavul.. kb ennyi kell hogy jól fusson :) -
Nagydög #26376 Balrol
-
Nagydög #26375 Es a kommunista hangzas(minden ballrol hallatszik) ellen nincs valami trukk? -
szvsz 50kill/goldstar -
És amúgy DICE-nak küldött mailek, EA-n való fórumozás után kiderült, annak, aki a "soundloop, black screen, reset" büszke tulajdonosai között van, az tiltsa le a hangkártyát biosból, majd vegyen nem integráltat... Én letiltom, valahogy játszom hang nélkül és ha patchben sem javítják, veszek egy kártyát. Fórumokon holnapra jósolták a patchet. Igaz ez? -
Undorító ez a játék néha...
SCREENSHOT
UI.: nem tudja valaki mennyi frag kell a 40mm shotgunhoz a különböző csillagokhoz? -
A játék nagyon jó, évekig élmezőnyben lesz, a pénzét megéri. Csak akkor mielőtt kiadják, ültessenek le 100 embert egy-egy átlagnál picit jobb géphez, más konfigokkal és csak akkor dobják piacra, ha a játék hibátlan, vagy legalábbis apró bugok mellett biztos lábakon áll. Mi adjuk a pénzt, ők adják a szolgáltatást. És mennyivel nagyobb érdeklődés lenne, ha tudnák az emberek, hogy megbízható a fejlesztői team. -
Hali.
A =cBc= clan futtat egy NO RULES szervert HUN =cBc= néven. Mindenkit várunk. A listába is tegyétek be plz.
Köszönöm. -
Paranoia #26369 egy fém dobozos limited edisönnek jobban örültem volna,ha már itt tartunk...:D -
JagFater #26368 Oké, a sok drog, meg malájkurva kivesz az emberből, én ezt értem, de nem veszi elő a régi gémeket a nagy projekt előtt, hogy na, nézzük, mit is csináltunk 8, 4 éve? -
:) -
Az a baj, hogy szinte az összes ilyen. A BF2 is hiába BF1.5, akkor is olyan, mintha nulláról kezdték volna újra.
Ez most megint olyan. Szerintem nem a konzolról portolás az oka, egész egyszerűen ők ilyenek, két BF rész közt az összes tapasztalatukat elfelejtik... :P -

-
Landor #26364 >>>
-
Mondjuk ez az a rész amint én sem értek. Csomó feature kimaradt, ami alap volt a BF42 óta. Olyan mintha minden projektet full új csapattal csinálnának, és el sem indítanák a korábbi terméküket.. -
JagFater #26362 Mer ugye ez egy konzol port és most fejlesztik bele a pc-s fícsőröket'.
-
habár nekem nem oldotta meg a problémát a catalyst AI letiltása :S de hátha -
Valek #26359 Köszi!
Kipróbálom. -
nahát igen... ati-n villognak a textúrák itt-ott. szerencsére nekem csak killcam-be és pálya végi bejátszásba villog kicsit a föld textúra. egyenlóre énse találtam rá megoldást, úgyhogy sajnos ez van..
azt próbáld meg hogy a catalyst-ban letiltod a Catalyst AI-t -
Valek #26357 Hi!
HD5770 Crossfire van a gépemben. 10.3-as driver van fent. Crossfire-ben csíkozódik a kép, vibrál, a víz meg villog. Ha az egyik kártyát letiltom, akkor meg egy idő után kékhalál van. Mi lehet a probléma? -
Eheh, nekem azok sem tetszenek. :P
Viszont úgy érzem, hogy a játék összetettségéhez képest nem fair így szidni őket... csak hát ugye jól esik, meg levezeti a frusztrációt.
Szal nyilván egy Tetris szintű CODban nincs ennyi bug, mert eleve tizedannyi funkció van a játékban, ami bugos lehet.
Viszont amit meg nehezen bocsájtok meg nekik, azok az újra és újra elkövetett hibáik, mint pl a szerverkereső. BF42-ben szar volt, de aztán nagy nehezen használhatóvá peccselték. Kiadták a BFV-t, az ugyanott indult, mint a 42, de aztán idővel az is használható lett. Aztán jött a BF2, aminek csináltak egy teljesen új, teljesen használhatatlan keresőt, amit aztán az "éppen működik, csak minek" kategóriába sikerült két év munkájával feltornászniuk. (2142ben milyen volt a kereső? Azt a részt nem láttam. Eltér bármiben is a BF2étől?)
Aztán erre most itt ez a BC2, megint új, és megint alig működik... Illetve most már lassan kezdik helyrepofozni...
Szal ez az, ami egy kissé gáz, de igazából ez is mindegy.
Ugye "egy kalap szar, de így is a legjobb, ami ma a piacon van". -
tagnap este hosszú idő után volt egy ctd-m.
connection lost meg számos más dolog miatt is lehet, nem biztos hogy az ea központi szervere a hibás. -
JagFater #26354 Hol? A gyakorlatban biztos nem. (tapasztalat, nem csak végzettség)Egy melóhelyen, ahol több telepített alkalmazása van a usernek és több éve belakta gépét? Még ha előre dfiniált imidzsed' is van, lázadás van egy újratelepítésénél...Akkor jön majd a nincs meg ez, meg az, meg ez nem megy és ez eddig nem így volt, meg a villogó bizbasz ikonom hova lett és miért nincs kisvirág a levélpapíron...
Tuti te vagy a hibás, ha kitörölte a méljét, mert az újratelepítésnél eltűnt...és fizesd ki a hiteltartozását, mert a gépen volt a csekk, mielőtt hozzányúltál volna...:-) -
eugabesz #26353 A Trabatos beviszi a szevizbe a járgányát,átadja a mesternek azzal,hogy vizsgálja át,esetleg mit kellene kicserélni,hogy még elszaladjon pár kilométert.
Majd két nap múlva érdeklődik,s a mester a következőket mondja:
Megvizsgáltam alaposan,a benzin keverék tökéletes,az összes többit azonban ki kéne cserélni...Na ehhez kezd ez a játék hasonlítani.A borító,meg a dvd lemez rendben van...