51658
  • iceshark
    lemaradtam valamiről? lehet célkereszt színt stb állítani valahol? engem a t90 idegesít én abban nem látok semmit :)
  • iceshark
    ja ja én is ezt mondom :)
  • Maak
    Tanknal nem volt, de lagalabb a palyak "szine" es a tank celkeresztje nem olvadt egymasba...meg aztan szerintem a t-90-el jobban lehet celozni is...ez a kor es a harom vonal az abramsben nekem nem gyere be
  • iceshark
    üdv a kislányodnak, köszönöm hogy megmosolyogtatott, aranyos! :)
  • JagFater
  • Iceman
    Bakker...mekkora szemét is vagyok, hogy játékra csak nvidia kártyát veszek ;))
  • JagFater
    Azt a helilövést tankkal épp láttam, ott ültem feletted. :-)
  • JagFater
    Tegnap jól hagytalak felrobbanni a tankodba. :-)
    Mindig, mikor leülnék egy pöttyet játszani, (9 után) 20 perc múlva tuti kiront a gyerek a hálóból, hogy ő nem alszik...
    Ilyenkor persze:
    - Mit csinálsz apa?
    - Lövöldözök kislányom...
    - Muti! (ölembe ül, füles fel)
    - Miért fröcskölöd le a teherautót (javítom endzsivel pedro tankját)
    - Mert koszos, a bácsi nem tud vezetni és állandóan belemegy a pocsolyákba...
    - Miért megy el?
    - Mert kész van, lemostuk. :-)

Aztán ilyenkor inkább lelépek, nem biztos, hogy azt kéne néznie, hogy lövöm ki a belét a kisköcsög Buksinak. :-))
  • Nagydög
    Yepp. Conquest-en mar a masodik zaszlo fele szoktam tankolni(az elsot meghagyom a kesobb erkezoknek), mire a lassabbak spawnolnak. Sot szerencses esetben mar egy helit is lottem. Vannak leghajo pilotak, akiknek szokatlan a helikopter.
  • Landor
    én meg azt hittem hogy a 1920*1020as high textúra miatt
  • JagFater
    Aki előbb születik, az a líder. :-)
  • JagFater
    Hja, gyakorlatilag sosem jártam még a kezdő pontokon, mindig, mire leszpónoltam, már az első elfoglalható bézre jöttem. :-)

• Beers
    Akkor a második kürtszó után le is pippanthatnának! :)
  • iceshark
    10.4; 10.5 még csak béta verzió, majd ha fent lesz az ati oldalán talán akkor működik is...:(
  • Running
    De conquesten a kürt már csak kettőt dudál.
  • koschwarz
    vak nem vagyok tehát csak hülye lehetek. azt nem mondom, hogy 100%-ig elégedett vagyok mindennel, de nekem a legnagyobb problémákat akkor is a gyökér játékosok okozzák, nem pedig maga a játék.
  • Fpocok
    Tévedtem, nem műkődik, faszom.
  • Beers
    Valóban, sose látni benne a helit :(!
    Basszák meg, eddig legalább a célkereszt színét változtatni, most már ezt sem.... ! (bár tankon nem emlékszem hogy lett volna ilyen)
  • iceshark
    nagyon jó hogy ilyen hátrányban vagyunk/voltunk ;) akár statpad-nak is mondhatnám :)
  • Running
    Ati miatt is volt...
  • Nagydög
    En inkabb azt furcsaltam, hogy a tobbiek milyen lassan erkeznek, pedig nekem sincs eromuvem.
  • Fpocok
    Ati miatt... és most kijött egy driver, ami elvileg javítja. Most próbálom ki.
  • Iceman
    Azt nem tudom, de nekem jó (volt) így :))
  • JagFater
    Ez az ati miatt volt? Én azt hittem, hogy a többieknek van erőművük...
  • Iceman
    Pedig milyen jó volt már akkor odafutni az mcomokhoz, mikor a fél brigádnak még a pályát töltötte
  • JagFater
    Hö?
  • Fpocok
    Na. Úgy néz ki megoldották a hosszú map loadot ati kártyákkal, most próbálom ki!
  • pIIrash
    Én inkább azt pártolnám, hogy egyszer végre kiadjanak egy pályaszerkesztőt. Mert ugye 2142-ben sikerült pár jóféle pályát és modot készíteni, ami persze nem érte el a megfelelő népszerűséget, annak köszönhetően, hogy nem volt Ranked, de mégis adott némi pluszt.
    Sajnos ilyenkor jön ki a statrendszer hibája. Anno CS-ben semmi központi stat, mégis mindenki nyomta évekig, és még most is játszák sokan.
    Most már: "nem is játszom nem ranked szerveren, mert mi lenne velem ha nem léphetnék előre a ranglistán."

Persze pedzegették, hogy kiadnak egy szerkesztőt, ha fizetnek érte, de lássuk be kevés emberke támogatná be ezt a projektet.
  • Maak
    Egyetertek, de ettol meg nem valtozik semmi es ugyanugy marad egy bughalmaz az egesz, sok ember vette meg pc-re ugyhogy az eladasok jok a tobbi le van szarva
  • Smithwarden
    Jo ezt a DICE es programozo vedelmet hanyagoljunk...
    Az igereteikkel a turelmi idonkon mar kurva erosen tulleptek.
    Az hogy nem tudnak valamit megcsinalni meg nem hatalmas problema, csak a hazudozas/huzavona ebben az ugyben a genyosag reszukrol.

1. TELJES arat kertek es fizettunk ki ezert a szarert - jogunk lenne a teljesen mukodo jatekhoz.
    2. Azt ugattak regota hogy kulon csapatot allitottak a PCs verziora es nem csak sima portolas lesz, hanem teljes erteku PCs jatek.
    (Ez mar tudjuk hogy ilyen formaban hazugsag volt.)
    3. Ha nem tudjak normalisan megcsinalni akkor lehet azt mondani hogy NEM csinaljuk meg, vagy sorry de csuszunk a PCs verzioval 3-6-stb honapot, mert az xboxos/ps3-as verziot irjuk meg normalisan, mivel abbol van penzunk ferrarikra.

Hiaba nagyon jo ez a jatek, ha a PCseknek egy szemetkupac szintu takolmanyt dobtak oda.
    Alapszintu kis/nagy dolgok nem mukodnek, aki elegedett ezzel a jatekkal ebben a formaban az vak vagy huJe sztem.
  • Maak
    Akivel mi talalkoztunk annak 52/8 volt a kadeja, nem mondom, hogy csalo volt, de mindenkeppen tehetseges...szinte az osszes killje fejloves volt, 4-en nem tudtuk leszedni...pb off szerveren...

Nem is ertem miert futhat egyaltalan ranked szerver pb nelkul
  • Nagydög
    En valoszinuleg cheaterrel talalkoztam (OFFFFFF nagyon sok f-vel). A srac 27/6 os eredmennyel haladt, de ahogy elneztem, foleg granattol halt. Rendszeresen lott le ugy, hogy a jateknak nem volt ideje lejatszani a celzas animaciot, olykor meg azt sem, hogy felem fordul. Valamivel kesobb megkerdezte, be van-e kapcsolva itt a PB?
  • mNzJean
    Csak azt nem értem ,hogy akkor más játékoknál miért lehetett normálisan megcsinálni .
  • Running
    Nekem késsel volt ilyen. Oldalról rásuhintottam a srácra, kiömlött egy tonna vér belőle, de nem halt meg. Az effekt után elfelejtődött az egész, olyan volt, mintha mise történt volna.
  • pIIrash
    Igen. Nekem is volt ilyen, de ez kb. minden 500 rakétából 1. Ennek inkább nethiba oka van ugyanúgy, mint azoknál a golyóknál, ahol látszólag rálőttél az emberkére, tudod, hogy talált, de mégis mikor lelő 100%-on van. Mivel maga a játék nálad fut, ezért a rakéta ugyan elindul, de a jel elvész valahol az éterben, és bár Te látod a találatot, mégsem történik semmi. Na most próbálj meg kiszűrni egy ilyen hibát. Szinte majdnem képtelenség. Legalább is rendkívül "erőforrás"igényes feladat lenne.

Nem akarom én pátyolgatni őket, de mint programtervező tudom, hogy mennyire nem egyszerű minden gépen tökéletesen futó programot írni.
  • Nagydög
    Nekem mar raketat is tuntetett el egy amugy normalisan mukodo hazai szerveren. Az epp hogy elo tankot oldalba lottem celzas nelkul. Meg is billent, de robbanni elfelejtett.
  • Maak
    Pedig az a legjobb cucc a gamaban, Abramsbol konkretan szart se latni olyan szepen beleolvad a zold hud a sivatagi tajba, hogy ennel jobb nem is lehetne...

• pIIrash
    A server browserrel nekem pl. semmi gondom nincs.
    Az egyetlen, ami eddig bajom volt az az egymillió connection problem volt, ami abban a pillanatban megoldódott, ahogy a routerben kikapcsoltam az UPnP-t. Azóta csak akkor volt CP, ha a teljes net megszakadt, ami Invitelnél már szinte rutinná vált. Ezen kívül csak a shotgun közelről, és a White Pass-on a legutolsó pontnál átlátszó betontömbök, ami még mindig nem került kijavításra. pl. Van akinél nem írja ki Budy listen, ha fent van valahol. Néha nekem sem írja ki, de általában igen. A néha nem = túlterheltség miatt nem tudja a lekérdezést teljesíteni a szerver.
  • Droughert
    OK, de pl a serverbrowser szerintem nem az én ATI driverem miatt fos....
  • pIIrash
    Konzol <--> PC:
    Két gép, 2 felépítés, hardver kiépítés minimális, jelentéktelen eltérésekkel egy gépen belül <--> 4 csillió féle gép, min. 3 rendszerre, 1 csilió féle driver, 17 billióféle elrontható beállítással.

Portold át!