Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabikafarkas
sziasztok
en lehoztam a jatekot a netrol
es fel is telepitettem
de amikor elinditom minden ok
es elkezdem a jatekot es ahol kell legyen a puskanak a celzoja az a kereszt ott tiszta fekete
nem lehet latni semmit
ez mitol lehet?

LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN

darki81
az komoly 😄 mondjuk én eddig csak az R5-öt írtam 😊

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

A szerverkereso csak teljes szavakra tud keresni, ugy emlekszem. Viszont az is feltunt, hogy az alfanumerikus karaktereken kivul minden white spacenek szamit nala. Ha tehat "HUN"-t keresel, akkor a HUNGARIAN-t nem talalja meg, de a >HUN<, HUN, HUN'S az meglesz.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

ok
köszönöm és megpróbálom.

gigabyte x58 ud4p,i7 920,gigabyte 5770 hd,ocz 6gb ram,

Maak
vilagert se tedd, azt mondjak az se normalis 😄 en is hasznalom a gl-t siman, aki engem azzal lo, o sem kerdezi meg, hogy bocs tesokam, lohetek rad ezzel a szarral?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

iceshark
bannerba meg van olyan hogy magyar szerverek<#integet2>

darki81
írd nem ard 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

iceshark
meg kell keresni név alapján(név alapján szépen sorba rendezed és ha írtó mázlid van még friends listába is be tudod rakni õket)

darki81
ard a szerverkeresõbe hogy HUN vagy nem is tudom valahol le vannak írva a magyar szerverek itt a fórumba.

Köszi, de akkor hogy tudok magyar szervereken játszani? (ha van)

darki81
IP alapján nem lehet sajnos.

MR ME
fõleg h a füsttõl leesik az fps a béka segge alá :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ip. alapján hogyan tudok keresni szervert, mert a keresésnél nem tudom beállítani.Segítsetek.
Valami más program kell v ilyesmi?

darki81
😄 Hát én is csak akkor használltam ha televolt a padlás bujocsjázó sarokdíszgyerekekkel XD

ja a masik meg az hogy a jatekosok 1%nak ha eszebe jut hogy egy-egy fusttel tobbet erne maga a csapat mint a GLel sajat maga

SZEG007
azért látok 4es szintü embereket akiknek már 2 arany plecsnijük van Gl-re, de magán a puskán még semmi, mondom is magamban jol nyomod srác😊

MR ME
énis erre szoktam használlni, vagy ha 3 ember bujkál vhol együtt oda azé bebaszok nekik egyet csak h érezzék a törõdést 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

iceshark
egyszer csináltunk ilyet Carlossal, de akkor füstbe borítottuk a pályát, mert nagyon sok csubi ült a dombon, és jó móka volt 😊

darki81
hát lehet néha gl-ezni ha nincs más választás, de nem ugy kell hogy lespawnolni, egybõl 3-ast nyomni és gl tár gl ammo tár gl ...XD

iceshark
na gyorsan tegyük tisztába, nem azzal rohangászom, és nem nem szoktam 1m-re gl-el lõni, mert fel se robban, arra ott a pisztoly, házra, házsarok mögött bújkálóra 50-100m-re igen(respawn mellett,kempelõkre meg nagyon) szóval azért van némi különbség abban ha arra használja valaki amire van meg ha az említett dologra, ne vonjuk már össze a kettõt szerintem... de lehet csak én vélekedek itt így, nincs ezzel baj kölönbözünk <#rinya>

FlyHigh
Azért ez a gl még elég normálisra lett programozva, cod4 multiba a legtöbb szerón kick jár érte, akárhova lõsz vele min 2 ember kifekszik.

Thrash \'Till Death

MR ME
gl-t mondjuk énis szoktam használni ha olyan van 😊 de nem azzal rohanok végig a pályán

iceshark
ígérem megpróbálok átszokni a késelésre 😉

MR ME
csak tudod nem látok nagy kihívást abban h fél méterrõl (mert ilyen is volt a videóban) telibebassza rpg-vel...nekem is volt olyan h ott volt a srác az orrom elött, elõtte az rpg-t azt meghalt õ is, hát grat

FlyHigh
Amúgy meg a harckocsik között ugrálok egy "légkulccsal", szóval egy kis kvék móka is jár nekem.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

TDC Geronimo
Nem kövezlek meg, de had gratuláljak.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
<#eljen>

iceshark
valóban valóságban nem szokás rakétavetõvel katonákra lõdözni, valamilyen szinten értem a gl elleni kifogásokat is, de a modern hadviselésben igen is használják emberek/ vagy akár 1 darab célpont ellen is! A legtöbb rendszeresített kézi fegyveren már van gl! nézzétek meg az amcsikról a videókat a youtube-on! szinte mindegyik m4- m733-mas csöve alatt ott van? Miért? mert a gyalogosnak kell a nagy tûzerõ!A gatlinget nem éppen gyors reagálású gyalogos erõknek találták ki, a gl-t meg erre fejlesztették! Ha belegondolsz, hogy valaki egy nehezen kilõhetõ ablakból, sziklaperemrõl lövöldözne rád a valóságban, mit választasz, kockáztatod az életed egy sikeres jó "sniper headshot" lövéshez vagy bepörkölsz az ablakon a gl-el esetleg gránáttal? én az utóbbit tenném, kövezzetek meg! De amilyen rinya van itt a gl miatt az utóbbi idõben az már vicces, fejbe kell lõni az ellent mielõtt gl-ezik, de ez így mûködik a valóságban is, nem késsel rohannak a rosszfiú ellen mert úgy a májer! Ennyi erõvel ne lehessen tankkal gyalogosra lõni, mert arra bárki képes, szállj ki, késeld le aztán mehetesz tovább a tankoddal! És igen én is elõszeretettel használom,(lehet érte buzerálni), kb 10-15%-ban azzal ölök! Lehet megkövezni! <#violent><#eplus2>

FlyHigh
Állandó engi vagyok, én is szoktam használni, de a gépek ellen tartogatom inkább. Van olyan azért, hogy ha egy épületben vannak 3-4-en akkor a gránát után ebbõl is beküldök egyet a biztonság kedvéért, meg ha sokan jönnek rám és nincsen idõm tárat tölteni akkor is jól szokott jönni.

Thrash \'Till Death

pIIrash
Uninstalláld a Cheatet 😄
Amúgy meg írni kell egy levelet a support címre, hogy ilyen és ilyen alkatrész van a gépedben, a videókártya driver verziószáma ez és ez, és tudsz cheatelni$, pedig nem is akarsz 😛
Ide felmész:
EA Support Magyar
Oldalt van egy menüsor. Támogató webhivatkozások / Lépjen kapcsolatba.
Arra rákatt. bejelentkezel az EA-s accoddal. És ott máris megadhatod, hogy milyen kártyád van, és pontosan mi a problémád.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

grebber
Gondolom õ meg pont így gondolkozik minden más fegyverrõl.Szóval nincs ezzel gond mindenkinek megvan a saját kedven fegyvere!

Next PC upgrade: 2022

SubZero911
Megy már az EA szerver ?

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

MR ME
nemtudom én a játékélményért és a kellemes idõtöltés miatt játszom nem pontokért

MR ME
ja sok ilyen buzi van akinek ennyi a tudomány h rpg-vel lõdözget emberekre...gondolom géppityuval szétszedik...

darki81
hát ja, a játékban én legyengiteném ezt is meg a gl-t is mint a huzat

grebber
Teljesen mindegy mi fer mi nem pontokra megy a game és õ szerzi vele rendesen!

TDC Geronimo
menjen az ilyen kvékezni

darki81
hát ezzel nemnehéz, mert olyan mint a gl, csak mellé kell lõni 😊 nem olyan fer ez a cucc 😄

grebber
Nem gyengén küldi!

JethroHUN
EZ <#lama>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

carbon55
Landor betennéd ezt nekem avatarnak?<#vigyor3>
http://bfbc2.elxx.net/sig/userbar3/pc/carbon55_hun.png

hyjal
ha dx9-be van,akkor rakd át dx10-be és elvileg megoldódik<#integet2>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

darki81
ez rosszabbmint a gl 😄

totti10
nekem van :S

hajrá,lilák!

MR ME
van beépített fps számlálója? 😮

totti10
jobb felsõ sarokban a fps számlálót hol lehet kikapcsolni??

hajrá,lilák!

nandorb
Kösz.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

trident
Banner/Gyik/Tweak guide:

What ports should I open for multiplayer if I’m having connectivity trouble? (from EA UK forums) how to port forward
port 18390 TCP Outgoing
port 18395 TCP Outgoing
port 18395 UDP Outgoing
port 13505 TCP Outgoing
port 80 TCP Outgoing

**Unconfirmed**

UDP 22000 (This is only for LAN)
UDP range 23000-23009
# GameSpy Master Server UDP Heartbeat: Allow UDP Port 27900
# GameSpy Master Server List Request: Allow TCP Port 28900

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

MR ME
azt nem tudom sajnos 😞