51658
  • Iceman
    Annak ellenére ATI-t veszel, hogy csak szívás van vele? Te tudod.
    Nem, semmi közöm nincs az nvidiához :)
  • JagFater
    Meg is érdemled...
  • Looserke
    a legjobb csipaként egy bokorban ücsörögve valahova mortalt hívni és nem észrevenni egy belógó ágat a bokorból, amiben megbújok...
    ...suicide -10 pont EPIC FAIL...
  • Paranoia
    5750 1G vapor csak jó lesz.meg rendelem akkor...:S
  • RoboGoD
    Nem menőzni akartam, csak, hogy legyen infója. Mert írták itt az 5970-est is.
  • SötétBarom
    Mondjuk kéne előbb egy működőképes gép. Már majdnem két hétnél járok, shadow of the colossus meg kezd unalmassá válni :D
  • Paranoia

akkor inkább megtartom
  • SötétBarom
    Vajon be tudom tenni az enyém mellé crossfireben? xDD Akkor adok érte egy 5ezrest :P
  • barmi
    Pfffff ... Még jó!

egyébként nekem sem szokott .
  • Paranoia
    Hmmmm
    új vid kari...
    van egy eladó 4850(512),ha érdekel vkit...:D
  • RoboGoD
    Nekem nem szaggat.
  • Running
    I920-as proci.:)
  • Fritz Von...
    ATI HD5970
  • Paranoia
    és ahhoz mia pötsöm,kell,h ne szaggassak be ,ha van egy kis füst??:S
  • JagFater
    Ugyan azok a képek vannak beszúrva, mint a másikba.
    Sőt, a másikban van tank damage...

De hát azt nem te szúrtad be, nyilván az szarabb...
  • Fpocok
    Szerintem annyira nem. Processzor kell neki erős.
    Persze biztos lesz majd FPS növekedés, de annyira sok nem.
  • Kovvalsky
    Ha ki birja hajtani a 9800gt- t a procid, akkor elég szépen be fog gyorsulni.
  • kfa
    Együtt érzek veled én is 8600GT-vel szenvedek :)
  • pIIrash
  • kfa
    Nekem EZ A HONLAP sokkal jobban bejön, részletesen magyarázva, kis illusztrációkkal van ugyanaz leírva, sőt több :)
  • iceshark
    ezt érdemes bogarászni, eddig még nem láttam linkelve, és csak linkelem nem idézgetek tehát nem fogom lefordítani arra ott a gugli, bocs ha volt már :)
  • lesifotos
    Így van, én is kaptam már Epic Fail üzenete, amikor gránátvetővel akartam kilőni egy ház ablakából, de az ablakkeret útban volt :) Meg én is.
  • lesifotos
    Na de ha tudom, hogy úgyis meghalok, mert előttem az enemy és éppen két csapattagja spawnol le mellette. Akkor már rántanám magammal őket, mint Dugovics a törököt.

A minap egy csipás rohant felém, XM8-cal soroztam a hasát vagy két másodpercig, ami vagy 700-at lő egy perc alatt, de elért és elvágta a nyakamat. Az életereje 45% volt :O

Oké, hogy LMG, de nehogy már ne találjam el vele, amikor betölti előttem a teret és egyre nagyobb lesz.
  • Nagydög
    De kicsit kiszamithatatlan. En mar oltem meg magam vele, mert tul kozelrol lottem, es 10+ meteren is lattam mar elpattani.
  • iceshark
    önvédelem, a gránát x méter után élesedik csak, így van a valóságban a játékban is, közelre meg nem illik gl-t lőni!
  • lesifotos
    Ritkán használok gránátvetőt, de roppant bosszantó, hogy közeli lövésnél egyszerűen elhal a lövedék, még ha az ellen lába elé lövök vele akkor is.

Vagy pl. telibe lövöm a tankot és a lövedék lepattan róla és függőlegesen elszáguld felfelé :O Ez mi a rák?
  • Landor
    :DD
  • lesifotos
    Tudom, nem szép dolog, de a múltkor feldobta a kedvemet, amikor rájöttem, hogy a tracer-t nem csak gépjárművekre lehet rálőni.

Egy csipás csapattagom egymás után négyszer is kilőtt, valami miatt jól szórakozott ezen. A következő körben már magához tért és csillogtatni akarta a mesterlövész tudását, de szerintem máig nem jött rá, miért halt az átlagosnál gyakrabban. Folyamatosan ráspawnoltam és fejbelőttem a tracerrel. Ettől neki semmi baja nem lett, kivéve, hogy egy piros villogó fény telepedett rá ä sisakjára. Innentől meg akármilyen jól rejtőzött, hamar leszedték.

Nemes bosszú, ráadásul ez nekem pontlevonással sem járt.
  • mNzJean
    Véleményem szerint nagy fps válltozás nem lesz . Ez a játék elsősorban processzor függő . Ha van egy jobb vid. kártyád azzal csak annyit javul a helyzet ,hogy magasabb felbontáson szebb grafikával is ugyanannyi fps-t fog produkálni mint low beállítások mellett.
  • 0Fritz0
    Csak aztán a kislányod nehogy "lemossa" ütvefúróval a kocsitokat. :)
  • Hamed
    40-50-re leveszitek a brightness-t akkor jobban ki lehet latni a tankbol.

Amugy a legidegesitobb tankos bug nalam a tavolsag limit a lovedekek robbanasakor. Probaljatok ki hogy berakjatok a zoom perket es elkezdtek egyre messzebbre loni. Egy ido utan ugyanott latod a robbanast hiaba emeled egyre feljebb a csovet. A legjobban Arica tamadoban lehet ezt latni mikor szet akarom kapni az A pontot Abramsal. Es ez megvan mas jarmuveknel is, pl. az AA tank es a kishajo granatvetojenel is. Egy adott tav utan ugyanott robbannak a lovedekek, teljesen elbizonytalanitja a celzast.
  • liquivent
    HELP!

Jelenleg Nvidia 8600GT kártyám van, pénzszűke miatt jelenleg csak Nvidia 9800GT -re telik :(
    Eddig 35-50 volt az FPS -em, szerintetek jelentős különbség lesz, ha beteszek egy ilyen kártyát a régi helyett?
    Csak értelmes válaszokat várok, fikázásokat nem. :)
  • eugabesz
    Valaki pedig írta,még a béta idején,hogy hol és mit kell átírni a célkereszt színének megváltoztatásához,bár nem tom tankban működne-e?
  • uHs Gerzson
    ÉN az M1A2-ból jobban kilátok mint a T90-ből. Ki érti ezt :)
  • iceshark
    engem az ilyen annyira felhúz hogy rögtön seggbelövöm az rpg-vel ;)
  • iceshark
    ízlések és pofonok, engem vakít a t-90 pl. a sivatagban sz*rt sem látok vele, de lehet monitor beállítás függő a dolog :)
  • darki81
    ugyan ez volt bf2-ben, de ezen csak röhögnilehet :D
  • koschwarz
    úgy szeretném, hogy egyes tankozók nem izgágáskodnának amikor javítom őket...a legjobb amikor FF is van és roadkillez...vagy amikor alig van már hp-je de azért kiront mielőtt megjavíthatnánk...és egyebek. ilyenkor csak röhögök, amikor aligélettel kimegy a tűzvonalba és egy lövéssel elintézik, hogy mi a faszé nem bírt egy kicsit várni...
  • Maak
    Nemtom hogy nem lehet abbol latni...sztem az abrams van elkurva a vilagos zold celzokajaval ami tok jo lenne egy ejszakai mapon de ezeken a sivatagosokon egy kalap kaki
  • Maak

Hat igen, nem art ha van egy lovesz/javito a tankban, egyedul kisse nehezkes loni -tankra, majd a gyalogosra aki a sziklak mogul jon es mivel splash nem nagyon van igy max ha telibe lovom akkor hal meg, es kozben meg javitsak is mert barmikor johet ram a mortar strike hiaba na, nehez a tankos elete