Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké köszi mindenkinek aki válaszolt 😊

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Skynet
Lllllllebuktáááááálll....A COD-okban van a lemez alá beragasztva!!<#idiota><#idiota>
Skynet
Áramot maxikeveset,400w táp elég neki,dx11 alatt úgy fut mind dx10 alatt egy gtx275-ös envidijával (csak a fogyasztása kevesebb az atinak).
darki81
?? #20338 ezt? 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

w77d
az én 110 dobozos játékom közül kb 80-nak a kézikönyv hátulján van 😄

MR ME
bõven elég neki 😊
nemtudom milyen procid van de valszeg ki fogja hajtani hamár BF-nek neki mertél leselkedni 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

JohnConnor
Ezek alapján nem vagy nagy BF veterán...

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

igen és ez kb. mennyi áramot eszik és mennyi ram kell hozzá?elég neki egy 400 W táp?

nandorb
Hát nem figyeljél már mikor a BF2-tõt vettem annak ott volt épp ahol van a DVD berakva kis papiron

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

most már akkor veled van ez a tudás is 😊<#integet2>

w77d
pedig egy játékos számár ez a legkézenfekvõbb hely, én mindig ott nézem elõször 😊

szabikafarkas
megcsinaltam amit mondtal es nem sikertul ugy sem

LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN

nandorb
Hát bammeg ez LOL,ilyen helyre eldugni a szerial számot,sose használtam a kézikönyvet...

40000.-Ft- maximum 50000-et, de annál feljebb nem!😊de még csak meglehet áprilisban tudom megvenni

Skynet
Gtx295-el eszelõsen jól járnál,áramot zabál,és drágább mint egy 5870-es radeon.. De legalább semmivel sem gyorsabb...<#idiota>
Vagy várd meg a fermit ami szintén tízezrekkel (Kb +40-50ezerrel,lol) drágább lesz 1-2% + teljesítményért,és parasztvaító procibutító physx is van rajta..<#kuss>
Prince23
Pls a banner alá helyezd már be EZT
köszi

MR ME
mennyit szánnál rá?

na de jó még jobban össze zavarodtam (hehehe😄), hogy most melyiket😄DD

w77d
a kézikönyv hátulján

nandorb
ezt én is tudom,csak nem értem hol van a 4x5-ös szerial,nem kaptam vagy hülye vagyok megtalálni?

CD Galaxisból van.

Higher
Miért írsz orbitális hülyeséget? 5870, 5850 veri az összes GF-et ebben a játékban. Az meg hogy hosszab a töltés az driver hiba miatt van amit az ATI javít.

MR ME
ja így már értem miért akarod rásózni szegényre a méregdrága nvidia karikat amikor atin is probléma nélkûl fut, és jobb ár/érték arányban
pénzt is kapsz érte külön? 😊

Hello.

Van valakinek Radeon HD 5970, nekem mindig lefagy a játék.
De úgy hogy megáll a kép és resetelnem kell néha, legtöbbször sikerül ctrl alt del-el, nem kell full restart.
De volt hogy 5 órát ment hiba nélkül.
Valakinek hasonló tapasztalat?
Mi lehet a gond?

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

w77d
a játék serialja 4x5 karakter, az extra tartalomé 4x4

pIIrash
Gond ezzel nincs is. A probléma ott van, hogy csak ezzel képes lõni, mert stathomo és lelki sérülést szenvedne, ha nem arra menne rá, hogy neki legyen a legjobb K/D-ja. Valószínûleg a Csernus sem segíthetne rajta.
Lásd: ledobja az ammo boxot a sarokba, és folyamatosan csak azt a fost használja. Lehet velem vitatkozni, de ezek egytõl egyig csak arra mennek, hogy minél több pontot szerezzenek, és semmi élvezet nincs a játékukban. Nincs a GL-el gond, mert persze, hogy azzal lövök oda, ha kifogy a tár vagy sokan dekkolnak egy helyen, de nem ezzel megy az ember folyamatosan.
Valahol itt van a hátránya a stat rendszernek, ez is valahol egy tök felesleges megkülönböztetés. Elég lenne, addig pontokat szerezni (magadnak), ameddig meg nem kapod az összes unlockot és itt nem is számolna tovább.
Mi értelme annak, hogy lássam, hogy némelyik úgy nyomja, hogy ha nagydolog van, akkor kimegy slozira a géptõl, úgy hogy már ott is be van indítva egy gép, amin tudja folytatni, amíg végez. Kis dologhoz egyértelmûen bekötött katéter. A kaját nem házhoz, hanem asztalhoz rendeli. <#felkialtas>

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

darki81
hát, nekem alapbol 50-55 fokos a kártyám (ati radeon 4870) méghozzá ugy hogy 50%-rol 75-re felvan huzva a ventilátora! csak az a poén hogy másnak is ilyen, ja meg a gépház oldala is levan véve :S de szerintem ez inkáb játékhiba majd kijavitják. (játék közben még nemnéztem hány fokos)

nandorb
Great most már szeria számot is kéri a telepitéshez,most már kiakadok ami van a limitedben: az 4x4 karakteres ide meg 4x5 kell... ilyenkor mivan?

nekem meg szürke, de nekem is csak néha a gyenge videó kártyától😊..amikor belépek a szerverre, de ha utána bemegyek a harctérre után meg semmi baja 😊

Carloska
lehet túlmelegszik valami nem?

darki81
nekem is meg 1-2 havernak is van ilyen fehér képernyõ, de csak néha, játék közben romlik el olyan szép érdekes fehérre

talán nem hardware gond lesz? mondjuk videókártya?...milyen kártyája van?

Van egy olyan program, hogy revo uninstaller ingyenes és nem hagy semmilyen szemetet még a registryben sem. Ajánlom mindenkinek sztem jó progi én ezzel szettem le a warezos bc-t és megy simán az eredetivel, már amennyire simának lehet nevezni azt, ahogy eddig fut a multi 😄
Doomista
Haveromnak van egy csúnya gondja...mivel 24 óra múlva tud csak írni a fórumra, ezért írok a nevében...ez a hiba xp sp3-n és win7-n egyaránt fent áll nála...mikor csatlakozik egy szerverhez, akkor egy fehér képet kap, hallja hogy ugrál, lõ, hall mindent, de csak egy üres fehér kép irritálja a szemeit...újrarakta a játékot, de ugyan az...nekem nincs ötletem, más valakinek?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

oké köszi tanulmányozom😊

Carloska
irtam árakat

jöhet(a lista) ,ha van online rendelés, mert sajna gyõri vagyok 😊!?

Carloska
ismerõsõmnek van egy pc boltja belvárosban ha gondolod megírom neked árakat pmben

ja én is nvidiában gondolkodtam mert a bf 2142 is nvidia kártyával futott elég szépen csak aztán szegényke túl lett terhelve a BFBC2 miatt és megsült xD.... egy nvidia geforce gts 250 vagy egy GTX 260 a jobb választás?????...

darki81
XDXD

Carloska
ahol az anyád dolgozik

MR ME
ezt melyik sarki boltban hallottad?

Carloska
de nvidia kártyát vegyél bfhez aza jobb

Carloska
hát egy nvidia + nvidia kombó jobban paszolna mert gyártok se hülyék 😄 de más különben semmi baja nem lesz tõle és nem fog semmit baszogatni

Valaki tudna segíteni?...na az lenne a kérdésem, hogy az alaplapomon a chipset az nvidiás, és egy ati kártyát szeretnék bele venni és ,hogy a kettõ egy idõ után ba**gatni fogja egymást vagy sem?..kifejtõs válszt kérnék, ha lehet 😊
Köszi

és ha lehet akkor azt a meghajtód formázd le amelyiken vannak a warez cuccok😊<#crazya><#crazya><#ravasz1>

darki81
telepitsd ujra a rendszert és jólessz 😄

A mi szerverünk:Multiplay.co.uk::Hun4ce Server<#nezze><#nezze>

a warez topic a sarkon van!!!!!

Carloska
a holdat is letudnád hozni nekem?