51658
-
Annak ellenére ATI-t veszel, hogy csak szívás van vele? Te tudod.
Nem, semmi közöm nincs az nvidiához :) -
JagFater #26518 Meg is érdemled... -
a legjobb csipaként egy bokorban ücsörögve valahova mortalt hívni és nem észrevenni egy belógó ágat a bokorból, amiben megbújok...
...suicide -10 pont EPIC FAIL...
-
Paranoia #26516 5750 1G vapor csak jó lesz.meg rendelem akkor...:S -
RoboGoD #26515 Nem menőzni akartam, csak, hogy legyen infója. Mert írták itt az 5970-est is. -
Mondjuk kéne előbb egy működőképes gép. Már majdnem két hétnél járok, shadow of the colossus meg kezd unalmassá válni :D -
Paranoia #26513 
akkor inkább megtartom -
Vajon be tudom tenni az enyém mellé crossfireben? xDD Akkor adok érte egy 5ezrest :P -
barmi #26511 Pfffff ... Még jó! 

egyébként nekem sem szokott . -
Paranoia #26510 Hmmmm
új vid kari...
van egy eladó 4850(512),ha érdekel vkit...:D -
RoboGoD #26509 Nekem nem szaggat. -
I920-as proci.:) -
ATI HD5970 -
Paranoia #26506 és ahhoz mia pötsöm,kell,h ne szaggassak be ,ha van egy kis füst??:S
-
JagFater #26501 Ugyan azok a képek vannak beszúrva, mint a másikba.
Sőt, a másikban van tank damage...
De hát azt nem te szúrtad be, nyilván az szarabb... -
Szerintem annyira nem. Processzor kell neki erős.
Persze biztos lesz majd FPS növekedés, de annyira sok nem. -
Kovvalsky #26499 Ha ki birja hajtani a 9800gt- t a procid, akkor elég szépen be fog gyorsulni. -
Együtt érzek veled én is 8600GT-vel szenvedek :) -

-
Nekem EZ A HONLAP sokkal jobban bejön, részletesen magyarázva, kis illusztrációkkal van ugyanaz leírva, sőt több :) -
ezt érdemes bogarászni, eddig még nem láttam linkelve, és csak linkelem nem idézgetek tehát nem fogom lefordítani arra ott a gugli, bocs ha volt már :) -
lesifotos #26494 Így van, én is kaptam már Epic Fail üzenete, amikor gránátvetővel akartam kilőni egy ház ablakából, de az ablakkeret útban volt :) Meg én is. -
lesifotos #26493 Na de ha tudom, hogy úgyis meghalok, mert előttem az enemy és éppen két csapattagja spawnol le mellette. Akkor már rántanám magammal őket, mint Dugovics a törököt.
A minap egy csipás rohant felém, XM8-cal soroztam a hasát vagy két másodpercig, ami vagy 700-at lő egy perc alatt, de elért és elvágta a nyakamat. Az életereje 45% volt :O
Oké, hogy LMG, de nehogy már ne találjam el vele, amikor betölti előttem a teret és egyre nagyobb lesz. -
Nagydög #26492 De kicsit kiszamithatatlan. En mar oltem meg magam vele, mert tul kozelrol lottem, es 10+ meteren is lattam mar elpattani. -
önvédelem, a gránát x méter után élesedik csak, így van a valóságban a játékban is, közelre meg nem illik gl-t lőni!
-
lesifotos #26490 Ritkán használok gránátvetőt, de roppant bosszantó, hogy közeli lövésnél egyszerűen elhal a lövedék, még ha az ellen lába elé lövök vele akkor is.
Vagy pl. telibe lövöm a tankot és a lövedék lepattan róla és függőlegesen elszáguld felfelé :O Ez mi a rák? -
Landor #26489 :DD -
lesifotos #26488 Tudom, nem szép dolog, de a múltkor feldobta a kedvemet, amikor rájöttem, hogy a tracer-t nem csak gépjárművekre lehet rálőni.
Egy csipás csapattagom egymás után négyszer is kilőtt, valami miatt jól szórakozott ezen. A következő körben már magához tért és csillogtatni akarta a mesterlövész tudását, de szerintem máig nem jött rá, miért halt az átlagosnál gyakrabban. Folyamatosan ráspawnoltam és fejbelőttem a tracerrel. Ettől neki semmi baja nem lett, kivéve, hogy egy piros villogó fény telepedett rá ä sisakjára. Innentől meg akármilyen jól rejtőzött, hamar leszedték.
Nemes bosszú, ráadásul ez nekem pontlevonással sem járt.
-
Véleményem szerint nagy fps válltozás nem lesz . Ez a játék elsősorban processzor függő . Ha van egy jobb vid. kártyád azzal csak annyit javul a helyzet ,hogy magasabb felbontáson szebb grafikával is ugyanannyi fps-t fog produkálni mint low beállítások mellett. -
Csak aztán a kislányod nehogy "lemossa" ütvefúróval a kocsitokat. :)
-
40-50-re leveszitek a brightness-t akkor jobban ki lehet latni a tankbol.
Amugy a legidegesitobb tankos bug nalam a tavolsag limit a lovedekek robbanasakor. Probaljatok ki hogy berakjatok a zoom perket es elkezdtek egyre messzebbre loni. Egy ido utan ugyanott latod a robbanast hiaba emeled egyre feljebb a csovet. A legjobban Arica tamadoban lehet ezt latni mikor szet akarom kapni az A pontot Abramsal. Es ez megvan mas jarmuveknel is, pl. az AA tank es a kishajo granatvetojenel is. Egy adott tav utan ugyanott robbannak a lovedekek, teljesen elbizonytalanitja a celzast. -
HELP!
Jelenleg Nvidia 8600GT kártyám van, pénzszűke miatt jelenleg csak Nvidia 9800GT -re telik :(
Eddig 35-50 volt az FPS -em, szerintetek jelentős különbség lesz, ha beteszek egy ilyen kártyát a régi helyett?
Csak értelmes válaszokat várok, fikázásokat nem. :) -
eugabesz #26483 Valaki pedig írta,még a béta idején,hogy hol és mit kell átírni a célkereszt színének megváltoztatásához,bár nem tom tankban működne-e?
-
ÉN az M1A2-ból jobban kilátok mint a T90-ből. Ki érti ezt :) -
engem az ilyen annyira felhúz hogy rögtön seggbelövöm az rpg-vel ;) -
ízlések és pofonok, engem vakít a t-90 pl. a sivatagban sz*rt sem látok vele, de lehet monitor beállítás függő a dolog :) -
ugyan ez volt bf2-ben, de ezen csak röhögnilehet :D -
úgy szeretném, hogy egyes tankozók nem izgágáskodnának amikor javítom őket...a legjobb amikor FF is van és roadkillez...vagy amikor alig van már hp-je de azért kiront mielőtt megjavíthatnánk...és egyebek. ilyenkor csak röhögök, amikor aligélettel kimegy a tűzvonalba és egy lövéssel elintézik, hogy mi a faszé nem bírt egy kicsit várni... -
Nemtom hogy nem lehet abbol latni...sztem az abrams van elkurva a vilagos zold celzokajaval ami tok jo lenne egy ejszakai mapon de ezeken a sivatagosokon egy kalap kaki -
Hat igen, nem art ha van egy lovesz/javito a tankban, egyedul kisse nehezkes loni -tankra, majd a gyalogosra aki a sziklak mogul jon es mivel splash nem nagyon van igy max ha telibe lovom akkor hal meg, es kozben meg javitsak is mert barmikor johet ram a mortar strike
hiaba na, nehez a tankos elete