Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hasonlót én is láttam már, csak ott az illetõt hátba lõtték, plusz rá egy rakétával is. <#hehe>#hehe>
Amúgy van valakinek tapasztalata mennyire dobja meg fps-t egy esetleges procicsere? Kissé korosodó core2duo-m van (e6700). De érezhetõen proci limites a játék, akármit állítok grafon gyakorlatilag ugyanúgy megy. Szóval egy újabb 4 magos megdobná legalább 20-30-al fps-t vagy az már túlzás? Most néha leesik 20 körülire is ha valami nagyobb ütközet közepén ténykedek. GF 260gtx oc-m van a proci mellé. Nagyon idegölõ fps lag miatt halni. :/
Ott villogott a fején, és megkaptam a pontot is érte, de nem halt meg... csak rohangált tovább villogó fejjel 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
mellesleg mindig squadban nyomom. és soha nem azokkal a sniperekkel van bajom, akik csinálnak valami értelmeset, hanem azokkal, akik pl. laguna altá alapból lófaszt sem akarnak csinálni, hanem bevetik magukat a környezõ dombokra, aztán hagy lihegjen a többi idióta (csapattárs vagy ellenfél, mindegy).
arról ne is beszéljünk, hogy a 32 emberbõl minimum 16 sniper. ha valaki megmagyarázza nekem, hogy ez normális, akkor az is feldughatja magának a c4-ét meg a távcsövét, aztán hagy szóljon...<#violent>#violent> úgyhogy nekem itt bizonygathatja mindenki, hogy õ miért sniper, meg milyen hasznos mindig, összességében elcseszett egy szar ez ilyen formában. nem gondoltam volna, hogy ez lesz az, ami a legjobban zavarni fog.
ilyen a bf2-ben csak a leggyökerebb szervereken volt, és ott sem volt zavaró. itt meg az, mert a pálya egyik szélérõl át lehet õnia másikra, kis túlzással, így aztán jó hogy mindenki a kis biztonságos fedezékébõl lövöldöz meg küldi a mortart.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Nagy kedvenceim, az OFP meg az ARMA széria is szerintem vidáman indulhatna a legbugosabb game ever címért 😄
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Thrash \'Till Death
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Legalább egy szar autobalancet be lehetne nyomni a létszámra...
Egyébként meg ilyenkor átváltok csipára,mivel tudom hogy nem támadnak és egyesével kiszedem õket.Általában a leggyakoribb helyeken csipáznak,azokat meg ismerem.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!! <#vigyor3>#vigyor3>
Mondjuk szerintem kár picsogni, kurvára élvezem a játék minden percét, ezeken a faszságokon meg kár stresszelni 😄DD
Amúgy ha már ennyire ez a téma,engem sokkal jobban idegesítenek a medic-ek.Akiken látszik,hogy nem healelnek,nem élesztenek,csak az m60 miatt választják a medic classt.
http://clanbase.ggl.com/ladderpetition_vote.php?lpid=11807
Köszönet .<#worship>#worship>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Nem értem ezt a sírást.. a reconokat is símán le lehet kezelni. Az a dolguk, hogy hátul üljenek.
Az igazi probléma az, hogy a conquest is csak addig tart amíg valamelyik oldalról elfogynak az emberek. szóval lehet a tietek az összes bázis mégis a csipákkal le lehet szedni mindenkit a bázisok körül ergo ha meghalt mindenki nyertek a csipások.
Szarul lett kitalálva a gamemode. Sniper nem tud objectet foglalni hatékonyan mert közelrõl ledarálják (habár szoktam néha), egyedül a rush módban ha nem épületben van az object akkor mortar spottal lehet gyilkolni. De egy Assault medic engineer akkor is hamarabb szétszedi azt.
Csapatban kell tolni és akkor kapásból nem olyan könnyû a snipereknek.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
<#buck>#buck>
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ez már gyerekek nem az elsõ hetes történet,hogy majd megjavul,meg még csak az elsõ hét várjatok stb.Az utolsó játék amit a megjelenés napján megvettem.Ehhez a teljesítményhez (EA..DICE) csak gratulálni lehet.
[IRAM] leader
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
ennyire balfaszok tudnak lenni a játékosok. az ilyenek mi a faszért vesznek ilyen játékot? mi ebben az élvezet? hogy jó lesz a k/d? erre élvez? nagyon felbaszott tegnap este ez a játékstílus.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
re Hans von Luck: a cancelra kattints (amikor szervereket keresne). Ezek után behozza a szervereket, vagy te is tudod szelektálni a jobb oldalon lévõ filterek szerint (ami nem 100%-osan mûködik). Gondolom tûzfal/router nem blokkolja, ki van engedve.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF