Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Ferrari
-tRs-Landor
Mozgó célpontot jobban szeretem,állónál az a baj,hogy általában becélzom,és tuti hogy a lövés pillanata elõtt dönt úgy hogy õ most odébbáll.Én legtöbbször legelöl vagyok,assault és engi a kedvencem,medickel egy kezemen megtudom számolni,hányszor voltam.Általában akkor vagyok medic ha haver meghal és felveszem az övét hogy revive-oljam.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Akkor lõdd rá a raksit mikor közelebb van és épp egy helyben lebeg,vagy épp jön feléd.Mikor ellövöd a rakétát legyen elõtted a cél,mert ha éppen fordul és a rakéta elmegy mögötte hiába fordítod vissza,nem fogja eltalálni mert nem annyira gyors.
De nem ezt akartam, hanem azt, hogy az M136AT4-el hogyan lehet befogatni a célt? A piros négyszög csak rámegy a célra, villog, de ha a cél mozog, a rakéta irányzékot veszt...
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Próbáld meg updatelni, itt.
Feladatkezelõbe is ránézhetnél megy-e a szolgáltatásoknál, lehet letiltotta valami.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Felraktam a játékot, elméletileg feltelepítette a Punkbustert is, de mikor multiban csatlakozni akarok, egy csomó szervernél kiírja, hogy elõbb futassam a Punkbustert... Szóval játékból kiléptem, lemezén megkerestem, lefutattam a telepítõt, minden oké, játékba visszalépve mégsem megy. Most akkor telepítsem egy másik verzióját?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Errõl beszéltem 😊
Csak sajna el kellett adnom mert nincs idõm jácani már.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Mas: Tortent valami? Jatek kozben nyoma veszett az Infinitynek, es a history-ban levo szerverek nagyresze es elszurkult.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
De azért a visszarúgás mentes, sorozatlövõ és ultrakönnyû mesterlövész puska már a jelen fegyvere. a DC-en már láttam ennél fejlettebb puskát is.
Szal nem is annyira lett az elbaxva.
Next PC upgrade: 2022
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
és már azt is szar volt tartani hosszabb távon 😊
BF:2-3-4(oORedstarOo)
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Next PC upgrade: 2022
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub