Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet
"please insert original game disc" <#idiota>
supersunday
Es mi a hibauzenet? Mert ennyibol nehezen talaljuk ki. :>

Skynet
A Spotolás annyira nehezen felfogható,hogy tegnap bent voltam egy 32 fõs RUSH-on,és azon kívül amit én spotoltam le,több spotot nem láttam 3 óra játék alatt...<#idiota>
Bator92
Nekem meg csak akkor látszanak a logo-k, amikor elindítom a gépet és a böngészõ egy kicsivel régebbi állapotot tölt be. Ha frissítek, akkor eltûnnek.

Forza Ferrari

hello...feltelepítettem a játékot frissítettem is...és ha elakarom indítani hibaüzenetet ír ki...mi lehet a probléma? <#szomoru1>
Mert ez egy ebben a topicban futó script, ami rámontírozza az eredeti logódra így csak erre a topicra terjed ki a hatóköre.

-tRs-Landor

Waczkor
Igen,kb ez lenne a feladatkör.Sajnos a spotolás még mindig egy nagyon nehezen felfogható dolog a többségnek.Én is kb mindenkit spotolok,akit épp becélzok azt is,mert sose lehet tudni,hogy meghal e vagy sem.Nálam a lövés elõtti pillanatban mindig megy a spotolás.

Mozgó célpontot jobban szeretem,állónál az a baj,hogy általában becélzom,és tuti hogy a lövés pillanata elõtt dönt úgy hogy õ most odébbáll.Én legtöbbször legelöl vagyok,assault és engi a kedvencem,medickel egy kezemen megtudom számolni,hányszor voltam.Általában akkor vagyok medic ha haver meghal és felveszem az övét hogy revive-oljam.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Maak
mert ugy van beallitva

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

SötétBarom
Én védõ recon-ként annyit csinálok fõleg, hogy a nagyzoomos kukkerral spottolom a népet ezerrel, illetve ahonnan többnyire jönnek, oda szórom az artyt keményen. Spawnoláskor meg a két gömböcskét odadobom a két mcomhoz, így könnyû kiszúrni, ha valaki besunyul bombát rakni. Lõni még annyira nem tudok jól, mozgó célpontokkal gondban vagyok.. Az állókat viszont kecimesszirõl tudom headshotolni. Attackcsipák szokták értékelni :]

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

HeadHunter86
Bocs. De a logo-m, avatarom kinek hogy tetszik miért csak erre a topikra érvényes?

SötétBarom
Én nem utálom a reconokat, csak akkor, ha a támadó csapatban vannak 😛

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

zotya10002
Gyerekek itt a fórumban van olyan hogy könyvjelzõ vagy ilyesmi??

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Waczkor
Engem nem az zavar ha auto csipával tolja valaki,hanem az ha olyan tolja vele,akin látszik hogy képtelen mozgó célpontot eltalálni,szarkempel,nem érti milyen más feladata lenne azon kívül hogy messzebbrõl támogatja a csapatát.Csak azért megy auto csipával mert hátul marad,kempel és összevissza lõ,még álló célpontot se tud eltalálni.Arról nem is beszélve,hogy ha nagy nehezen lerakod egyedül a bombát,nem segít bevédeni,amikor meg meghalsz és leszedik a bombát,akkor ha ráspawnolsz,akkor a messzi végtelenbõl futhatsz neki megint a pályának.

ReTeK
amúgy ez lenne a reconok legfontosabb dolga hogy hajigálják azt a gömböt orba szájba mert egy rahedli plusz pontot szerezhet vele és a csapat tagok is jobban látnák az ellent, persze az általános sniper utálat miatt még a saját squad társak se sivesen adnak csomagot feltölteni a gömb készletet, na szóval hasznos is lehet a recon nem kell gyûlölni mindet pláne aki sorozat lövõvel tolja az nagyon hasznos tagja lehet a brancsnak

SubZero911
Danke seeehr !

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

ReTeK
magyar szerver keresésnél fontos a KiS-NaGy betû, tehát HUN - Hun - hun szavakra kell rákeresni külön külön, aztán hozzáadogatni a kedvencekhez, persze valami furcsaság miatt csak néhány (6) szervert látok a kedvencekben a többi szürke

peter2340
nekem meghalt a gém remegyek egy szeróra vagy logoutozik vagy nemcsinál semmit néha meg belép

Waczkor
Rajta kell tartani a célon végig.
Akkor lõdd rá a raksit mikor közelebb van és épp egy helyben lebeg,vagy épp jön feléd.Mikor ellövöd a rakétát legyen elõtted a cél,mert ha éppen fordul és a rakéta elmegy mögötte hiába fordítod vissza,nem fogja eltalálni mert nem annyira gyors.

Köszönöm szépen a segítséget, folyamatban! <#wink>

SubZero911
Istenem, de szép volt, a nap fénypontja: mocsodék francia helikoptereseket /amúgy is útálom a helikoptereseket 😊/ tankkal egy lövésbõl....

De nem ezt akartam, hanem azt, hogy az M136AT4-el hogyan lehet befogatni a célt? A piros négyszög csak rámegy a célra, villog, de ha a cél mozog, a rakéta irányzékot veszt...

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Kashim5
Nocsak egy Last Enclave-es 😄
Próbáld meg updatelni, itt.
Feladatkezelõbe is ránézhetnél megy-e a szolgáltatásoknál, lehet letiltotta valami.

Letöltötted a pb frissítõt és frissítetted manuálisan is ?

- > Innen töltsd le a PB frissítõt <-

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Üdv

Felraktam a játékot, elméletileg feltelepítette a Punkbustert is, de mikor multiban csatlakozni akarok, egy csomó szervernél kiírja, hogy elõbb futassam a Punkbustert... Szóval játékból kiléptem, lemezén megkerestem, lefutattam a telepítõt, minden oké, játékba visszalépve mégsem megy. Most akkor telepítsem egy másik verzióját?

Bucser
RPG-hez miért is kéne befogott célpont? ráfogod a célra és bumm... Az csak egy rakétahajtású páncéltörõ gránát...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kashim5
Szerintem a jelölést is leszedi (Q betûset), legalábbis úgy lenne értelme, kívülrõl még nem láttam magam, de eddig füstön keresztül egyszer sem szedtek le. Elég nagy kupacot lepakol amúgy, lehetetlenség átlátni rajt. RPG-vel beledurranthatsz, de nem tudod pontosan hol van benn a tank, legtöbbször középre lõdöznek, szal ha elmozogsz kicsit valamelyik irányba, már túl is élted. Füstöt kikapcsolni meg... hát nemtom, az már csalás lenne. Sok helyen elég nagy taktikai jelentõsége van.

errõl eszembe jutott mi lenne itt ha belerakták volna a javelin-t is 😛 am gg-vel is simán lehet lõni célpont nélkül is sõt nagyyon nem is halotam róla hogy a game-ba lenne olyan amivel csak befogott célpontra lehetne lõni.....

Ezt mondom.Rpg-nek nem kell a kilövéshez befogott cél.Nah mindegy.Puding próbája az evés,azt mondják......

hát vagy az van mint asszem cod4-ben hogy ki tudják vhogy kapcsolni a füst effektet vagy simán csak valaki vagy be tracerezett vagy csak bejelölt... én is szedtem már le rpg-vel EMBERT igen kövezzetek meg ! hogy valaki bejelölte nagyjából tudtam holvan és egy fél erdõn át sikerült kilõnöm...

A tracert úgy hallottam,ledobja a tank füstnél.De,amit elõbb írtam,alap rpg-nek nem kell célpontot befogni.Ki lehet lõni anélkül is....

Csak tudod,azon gondolkodtam,hogy pl rpg-vel ha füstölgök,akkor is simán bele tudnak durrantani a tankba.....<#fejvakaras>

Kashim5
Helikopter ellenivel még nem találkoztam, de füstös szerintem elég hasznos tud lenni conquestben pontvédésnél.

Gyakorló tank sofõrök!Van egy olyan jármû specializáció,amelyiknél valami pl helikopter elleni fegyvert kap a tank.Érdemes használni?A másik a füstgenerálás.Gyakorlati tapasztalatok ezzel a kettõvel kapcsolatban?

Már megtalálható.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Skynet
Viasszaesett a TOPIK a 2. helyre,mindenki F1-et néz??<#idiota>
Huuha! Jóféle. Én is szívsen kipróbálnám, de sajnos nincs rá pénzem, meg sztem idõm se lenne rá...😞

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Belton

Errõl beszéltem 😊
Csak sajna el kellett adnom mert nincs idõm jácani már.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

modellmaker
uh jóvan 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Discovery Channel?

Mas: Tortent valami? Jatek kozben nyoma veszett az Infinitynek, es a history-ban levo szerverek nagyresze es elszurkult.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

SubZero911
Discovery Channel

modellmaker
DC ?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

SubZero911
Hát igen, a SNIPER kaszt igen el lett túlozva a BC2-ben.

De azért a visszarúgás mentes, sorozatlövõ és ultrakönnyû mesterlövész puska már a jelen fegyvere. a DC-en már láttam ennél fejlettebb puskát is.

Szal nem is annyira lett az elbaxva.

grebber
És ezt hogy lehet megtalálni? Szerver keresõ nem adja ki amiket kilistáz azok között nincs ? 😞

Next PC upgrade: 2022

Bucser
ÉS abban még nem is volt tár lõszerrel...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

pIIrash
Egy olyat tartanék én is <#finom>

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Belton
Nekem Full Fém Fullra setupolt SPR em volt 5.5 kiló kb(Airsoft)
és már azt is szar volt tartani hosszabb távon 😊

BF:2-3-4(oORedstarOo)

A Blitzkrieg szerver neve HUN4CE server névre változott.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

grebber
Háhá most nézem a statnál a gépem szétfagyása elõtt szerzett pontok nem vesztek el királyság!

Next PC upgrade: 2022

Na most nekem is faszasan kifagyott. Ez eddig nem volt szokasban.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

hehe fasza a nicked 😄 am Landor kössz szépen hogy beraktad nekem...õõõ mármint a képet 😛 <#worship><#banplz>

JohnConnor
Valaki erre már rájött, sõt ugrás közben és 3 km-rõl homokviharos pályán...<#zavart1> (Az tuti, hogy ki tudják teljesen kapcsolni az effekteket)

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!