Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Minek ennyi szerver, ha több mint a felében 0/x-xx játékos van ? 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

legális
nem számít hacknek
ezzel csak a grafikát állítod be

beszólsz meghalsz

ToCsEk
lehet frissíteni a bannert 😊
magyar szerverek:

Magyar szerverek gyûjteménye:
Hungarian Sun / PH! Ranked
Hungarian Sun / PH! Ranked II
Multiplay.co.uk :: HUN4ACE Server
Multiplay.co.uk :: HUN
HUN BC2 FANS CONQUEST
Infinity - - Rush
HUF Hungarian Forces

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Google nem talál ilyet.
Amúgy ez legális, ugye nem számít Hacknek?:s
És konkrétan mit csinál?
Valaki használta már?
Nem akarom hogy csalásért bannoljanak.
czky
Nem vagyok ideges. 😊
Nem is voltam, viszont mennyire meglepõdtem ahogy most este hazajöttem és beadta. Nem is számítottam rá. <#gonosz1>
De azért az fura, hogy ennyire nehézkesen megy ez a stat dolog.
Pl. amikor megtaláltam az oldalt egybõl átküldtem havernak MSN-en és mondtam neki h frissítgesse, mert nem lesz egybõl jó. Erre közli velem, hogy neki egybõl beadta. Na akkor voltam ideges, de nagyon.<#merges2><#idiota>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Megvettem végre én is a játékot. Viszont 1-2 perc után kivág, most szedtem le új punkbustert, router nem lehet gond, mert a beta ment jól. Mi lehet a gond?
Dettó, engem sem talál még a cucc...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

MR ME
ne idegeskedj nekem még most se adja be <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

czky
Hihetetlen csoda történt.
Csak pár napot kellett várni, hogy nekem is beadja a statomat az oldal.<#wilting>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Liseda*

Lisana BC2 Configuratorra keress ra

Sziasztok 😊
Na megvettem az BC2-õt én is .
Egy kérdésem lehet, honnan tudom hogy DX10-be vagy 9-be futtatom?
Ha win7-et használok alapból 10-be teszi?
Mit csináljak akkor hogy 9-be tudjak játszani?
Elõre is köszönöm szépen a válaszokat.
modellmaker
Unatkoztak a srácok a DICE-nál. <#idiota>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

TDC Geronimo
Mekkora kamuszöveget tol érted, méghogy itt a gránát szpem nem annyira effektív ahaha

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

<#eljen>
MR ME
egy viszont pozitívum a patchtõl, h a kibaszott duda már nem 10 percig szól ha vesztésre állsz hanem csak 2-t kurjant és abbahagyja 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

TDC Geronimo
<#idiota>

MR ME
ja sokszor van ilyen, elég idegesítõ, ilyenkor mindig elkezdek rohanni leszarom merre, azt vagy bejön és megúszom vagy nem 😄

Nem. Ez is a Dave gyerek volt, meg egy hasonlo nevu masik.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Csak vegre rendbeszedtek a szervereket, es pontosan jeleniti meg, mennyit jelentunk az EA-nak.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

😄 ez ram vall! 😄

csak nálam van itt sg-n a nevetek helyett 0?

It\'s good to be bad.

Ja. Ma mikor betevedtem az Infinity-re negyen voltunk egy oldalon, ebbol ketto sniper, es nagyon nyisszogott, hogy kene neki loszer. En meg mondtam nekik, hogy ki kene huzni a segguket a bokorbol, mert ketszeres tulero ellen nehez tamadni. Aszonta kocsog vagyok. Azota is olyan nehez a kis szivem tole.

Az a csak addig viszont elég sok... legalábbis tuti lépsz 5-6 rangot, mire a snipert fullosra megcsinálod. Én elunnám magam addig. Mindig váltogatok: új map, új kaszt.
én csak addig sniperezek ameddig meg nem lesz minden cucc hozzá..ja és a szerverünkön is múltkor át váltottunk conquest-ra mert rush ban nem lehetett a sniperektõl semmit csinálni ott kempelt mind és sorba rugadaltuk ki õket , de már a conquestban is kezdik...mi lesz itt ...fõleg ha egy csomónak meg lesz az m95 <#violent><#boxer>

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Már megy a PH! II. is, ami meg conquest. Bár szerintem ennek a játéknak a stílusához jobban megy a rush mód. A conquest csak akkor lenne igazán jó, ha az elfoglalt pontok alapján is ketyegne a számláló, nem csak killre.
FlyHigh
tártöltéssel kezdesz a kereszttûzben, ismerõs.

Thrash \'Till Death

modellmaker
😄😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Ennél csak az a jobb, mikor a balfék a keresszttûzbe berohan, és feléleszt... persze azonnal meghalok újra. Aztán megint berohan újra, és megint feléleszt 😄 Már írtam be neki chaten, hogy pihenjen el, mert kurva unalmas 😄
modellmaker
Na megnézem magamnak ezt a PH! szerót. 😊

<#eljen>

-tRs-Landor

modellmaker
Élesztés..... squad medic-el megyünk elõre, kiszednek elõle, és látom a dead screen-en, hogy õ meg szépen szalad tovább elõre.... az ilyen mér lesz medic? (megvolt már neki a defi.)

Mert támadóban mi a gond vele? Azért recon a neve: Felderít. Most üljön a hegyen a távcsövével, és ne lõjön senkire spottolás közben, mert urambocsá az néhány hájgot idegesít? Ugyanmár. A sniper is a játék része. Csak akkor van gond, ha túl sok van belõle egy csapatban. Igy hogy pl 4 squadból csak egy fél volt sniper, simán nyomtuk be az egész mapot. Mi spottoltunk, meg snipereltünk, õk meg tankkal, meg assaulttal nyomultak be... szépen kiegészítették egymást a kasztok.
modellmaker
Aha, én is azt röhögtem. 😄

<#eljen>
az az 5ös késelés elég epic, fõleg hogy az utolsó áldozata nicke the1andOnlyCOD <#hehe>

-tRs-Landor

TDC Geronimo
kikérem magamnak! 😄

modellmaker
Amin én toltam, ott is két ember volt támadónál, akik nem sniperkedtek... Persze mi támadtunk. A védõknek meg kurva egyszerû volt leszedni ezt a két embert. Egyik védõ írta is, hogy de szánalmasak vagyunk. Persze náluk is full sniper kemp volt. Feltolta a másik srác egyszer az M-Com-ot, meg se mozdultak. <#idiota>

Mert nem volt 2 tökös legény, akik egy quad-al berongyolt volna közétek és pofánkésel mindannyiótokat...

FlyHigh
snipák ellen jó az rpg, ha ultra nagy szerencséje van akkor nem döglik meg, de legalább elhúz. Meg néha quakezni is jó egy kicsit. <#vigyor>

Thrash \'Till Death

Mihez képest...
A semmihez képest igen, de még egy buta m60-as medic is többet ér...
Pedig az a fajta sem az élesztés miatt medic.

szerintem a legidegesítõbb a sok 2 es szintû aki belül egy tank ba és baseraping ol, mint pl most is
sziasztok az a problémám lenne a snowblind pályával kapcsolatban h mindig meghal a karakterem.Néha sikerül eljutni adig ,h jöjjön a repülõ amit le kellene lõni de egy lövésem után akkor is általában úújra kell kezdenem. próbálkoztam a piros hordók kilõvésével,és úgy is h aházakba bementem,de mégis mindig igy járok. nincs vmi trükkje ,h könnyedén teljesithetõ legyen ez a feladat?<#wow1> elöre is köszönöm a segitséget
JohnConnor
Azért egyre pofátlanabb mindenki... Én nem tudom, hogy miért hagyták bennt a campalési lehetõséget a concquest módban, de a mai nap 3 szerverbõl kettõn ez ment. Csippával szórakoznak a hátad mögül campelik az éledési pontokat, mortaloznak rád, még be sem éledtél. <#ejnye1>
Aztán csodálkozik az a lököttje, hogy 4-en maradnak az ellenfél oldalán....vicc (valaki találkozott már azzal, hogy a normális játékmenet érdekében átrakta a másik oldalra?)

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

koschwarz
mindenkinek: igen, egyedül rush-nál, védõként, oké. ezt eddig is elismertem. a többi esetben eszméletlenül idegesítõ, akár ellenfél, de az még jobban ha csapattárs.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

MR ME
énis rühellem, rushnál meg se lehet mozdúlni tõlük, nem egy szeróról léptem már ki mert szinte csak sniperek voltak, énmeg futkoshattam össze vissza

hát én mindíg is a snipert szerettem és azt is fogom elõnyben részesíteni mindíg de én nem olyan vok mint a többi fasz hogy beáll egy helyre hanem én is megyek foglalni. hát hülye leszek majd csak killekbõl fejlõdni😄
Délután a PH szerveren pl ketten voltunk sniperek a támadó csapatban, és simán végigtoltuk a mapot így. Folyamatosan spottoltunk, meg valami 17/0 kill lett a végére. Pedig azon a sivatagos mapon voltunk, aminek a felénél a híd is van (rush). Azt marha nehéz végig benyomni, mert igen hosszú... de egyszerûen nem tudott sunnyogni az ellenfél, mert mindig ott voltak a piros háromszögek felettük 😊
Tatyla
defendnél elõnyös egy-két sniper,hangsúlyozom egy-két...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

koschwarz
nincs harag.
ááá, nekem a hangulatom csak a sniper-tengertõl szar, ami a szervereken van. ezt sosem fogom megszokni. aki nem akar zászlót foglalni, nem akar m-comot felrobbantani, stb. stb. az miért nem sniperkedik a modern warfare-ben?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"