Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
nem számít hacknek
ezzel csak a grafikát állítod be
beszólsz meghalsz
magyar szerverek:
Magyar szerverek gyûjteménye:
Hungarian Sun / PH! Ranked
Hungarian Sun / PH! Ranked II
Multiplay.co.uk :: HUN4ACE Server
Multiplay.co.uk :: HUN
HUN BC2 FANS CONQUEST
Infinity -
HUF Hungarian Forces
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Amúgy ez legális, ugye nem számít Hacknek?:s
És konkrétan mit csinál?
Valaki használta már?
Nem akarom hogy csalásért bannoljanak.
Nem is voltam, viszont mennyire meglepõdtem ahogy most este hazajöttem és beadta. Nem is számítottam rá. <#gonosz1>#gonosz1>
De azért az fura, hogy ennyire nehézkesen megy ez a stat dolog.
Pl. amikor megtaláltam az oldalt egybõl átküldtem havernak MSN-en és mondtam neki h frissítgesse, mert nem lesz egybõl jó. Erre közli velem, hogy neki egybõl beadta. Na akkor voltam ideges, de nagyon.<#merges2>#merges2><#idiota>#idiota>
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Csak pár napot kellett várni, hogy nekem is beadja a statomat az oldal.<#wilting>#wilting>
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Na megvettem az BC2-õt én is .
Egy kérdésem lehet, honnan tudom hogy DX10-be vagy 9-be futtatom?
Ha win7-et használok alapból 10-be teszi?
Mit csináljak akkor hogy 9-be tudjak játszani?
Elõre is köszönöm szépen a válaszokat.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
It\'s good to be bad.
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
-tRs-Landor
az az 5ös késelés elég epic, fõleg hogy az utolsó áldozata nicke the1andOnlyCOD <#hehe>#hehe>
-tRs-Landor
Thrash \'Till Death
A semmihez képest igen, de még egy buta m60-as medic is többet ér...
Pedig az a fajta sem az élesztés miatt medic.
Aztán csodálkozik az a lököttje, hogy 4-en maradnak az ellenfél oldalán....vicc (valaki találkozott már azzal, hogy a normális játékmenet érdekében átrakta a másik oldalra?)
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA