Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
a lelkemre vettem.<#hehe>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

fölös az ilyen hülye duma már bocs csak kicsit szar a hangulatom
én meg az ilyenek miatt tudok hányni mint te koschwarz, és kösz az infot a többieknek
koschwarz
pont az ilyenek miatt nem halnak egy lövéstõl, mint te. hogy ne tudják a monitor elõtt verni a bébirépát.

modellmaker
Body armor, vagy rossz helyre lõsz, nem felsõtestet talál. Meg mert így van megcsinálva. 😄 Nem HC-n csak a fejes az instant halál.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Sniper témához nem értek.Eddig a snipert,meg a medic-et hanyagoltam.

vagy ez nem számít?
császtok. egy kérdés. most az M95 nek fullos a damage e, de akkor miért nem halnak meg az emberek egy lövéstõl?
Ez sajnos rendszeres és mindig is az volt a BF publikon.
Ami még nagyon szép, ha elõbb érsz egy jármûhöz akkor az idióták lövik rád az rpg-t.
Sose lesz rend max csak kialakult szerver közösségekben.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

tegnap minket is meglátogatott és lövöldözött a buzi gustávval már azon gondolkodtam kick kell neki vagy bann, de asszem inkább bann!..mert írtam neki, de mind valami 2 éves aki nem ért a szóból ment tovább és puffogtatott, ha vissza jön akkor.....

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Voltam úgy,nekiálltam generálozni.A sofõr tolatott,mint a veszedelem.A végén arra eszméltem,a tank mögöttem van és engem ölnek.Simán keresztül tolatott rajtam.

Nem kell ahhoz közel lenni a gyalogosnak.Az ágyú lassú ilyenre.Esetleg,ha berakom azt a felszerelést,amivel tegnap Port Valdez-en meglepit okoztam a heliseknek,az jó gyalogok ellen is.

modellmaker
Ha én hátulról javítom, akkor átmegy rajtam a tank, és a zsámolyt látom a közepén. <#idiota> Semmi tologatás nincs. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Viszont a rakéta nagyobb területen is hatásos,mint a sniper lõszere.....<#wave>

dronkZero
Véleményem szerint annak a tanknak, amelyiknek már közelrõl gyalogosokat kell puffogtatnia az ágyújával, annak már úgyis reszeltek...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

koschwarz
azért egy rakétával eltalálni valakit mûvészet...sniperként nem annyira.<#nezze>

ja fõleg FF:on serveren 😄

Ok,értelek én.De a géppuskás inkább tud fedezni,mint a sofõr az ágyúval,nem?

Na végre aktiválták a szerver bérlést!!!!
Jaja,akivel ma futottam össze,õ is azzal nyomta.

dronkZero
Ja, hát ez BF, szokj hozzá! Tankkal alapszabály, hogy ha beleteszed a segged, akkor
1. bele is döglesz
2. javítani csak a halál faszán szállsz ki, távol a kis háromszögektõl (legyen az akár piros, kék vagy zöld)

De épp az ilyenek miatt, ha már ketten vagytok, akkor érdemes mindig a géppuskásnak kiszállni javítani. Mert akkor lehet még pluszban ilyen okosságokat csinálni, hogy tolni magad mögött az endzsit visszavonulás közben, meg javítás közben fedezékbe vonulás, meg ilyenek.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Felment az új patch és elment a singleplayer mentése!
Mindegy most vettem új fülest elkezdem elörõl.Nvidia 3D Vision+Logitech G35,huuu beszarás így a játék.
Skynet
Ilyet itt ne mondj itt is van olyan egyed....😊
Magyar Inifinty szerón HUNDave-nek az a tudás,hogy a 2. rakétavetõvel lövi az embereket...
Na meg a másikak,akik mezei gyalogosra lõdöznek rpg-vel.Nem akkor,mikor kupacban állunk többen....neeeem.Egy-egy emberre.Csoda,hogy kinyúvadok?De viszonoztam a szívességet.<#eplus2>Függetlenül ettõl nem óhajtok rendszert csinálni belõle.

Nagggyon jó. :-)

modellmaker
ÉN ilyenkor utána engedtem egy RPG-t. 😄

Nem tudom,ti hogy vagytok vele,de engem k*rvára idegesít,ami ma is megesett velem.Engi-ként bemászok a tankba.Van lövészem,ok.Halad is a csapat.Mikor megkarcolják a kasztnit,pattanok ki,javítok.Addig a géppityus fedez.Kész a verda,ugrás be,tûz tovább.És akkor jön egy fasz(már bocs),és se szó se beszéd,míg javítok,beül,és lenyúlja a tankom,meg a lövészem.<#wow3>Addig vigyáztam a gépre.Ez megindul,mint a hülye,nem várja meg azt sem,befejezzem a javítást.Elõször még kocogtam utána,de baszott megvárni.Mostanában hagyom a francba.Dögöljön meg.<#violent>

Skynet
Én továbbra is azon az állásponton vagyok hogy squadonként kéne limitálni 1-re a medicet és 1-re a recont...
Hamed
Komplexusos bena admin minden jatekban van, engem is kickeltek mar mert kilottem parszor valami klanos csokat. Van millio szerver hala istennek sose fognak felbosszantani.

Normalisabbak legalabb beirjak szerveruzibe, hogy mi a heppjuk a klasszikus bf rinyak kozul (sniper, baserape, jarmulopas, stb)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Ez nagyon jó. Én azért engednék oldalanként 2 max 3 snipert, ha szerver admin lennék.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Skynet
Nem utaltál neki elég pénzt így csak a nullára futja...<#idiota>
modellmaker
Jó nem szóltam, gyárilag szar. :| Meghülyült az info oldal.

modellmaker
Landor!

Mi az a nagy nulla a nickem helyén? <#idiota>

modellmaker
Ah túl jó.. xD

Élesítettem az m-comot, nem a C4-et basztam rá. 😄

Vissza akartam menni elküldeni a vérbe, de fullon van azóta is. Ha a klántárs akart bejönni, akkor igazán megvárhatták volna a kör végét, nem sok volt már.

köszi a választ akkor holnap megveszem a papa adott 100 ezret hogy vásároljak be játékokat
Skynet
Pontosan olyan mint a sims.
Csak belsõ nézetes,szebb grafikával és lehet kommunikálni online emberekkel mászkálgatva,a jármûvekbe be is lehet ülni,és tudsz bizonyos képességeket fejleszteni. A romatika opciót is tovább fejlesztették,legalábbis nem emlékszem rá hogy a simsben volt-e olyan eset amikor gránáttal szájbabasznak...<#idiota>
Skynet
Ez így ebben a formában azért a pofátlanság netovábbja...
Ha már valaki fizet egy szerverért hagy döntse már el õ maga hogy mik rajta a kritériumok...
zzeN
Updaterrel indítsd a játékot.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Hali.
ez a játék olyan mint a sims?
a papa adott pénzt hogy vegyük meg ha akarom,mer úgysincs most mire költni.
TDC Geronimo
De leállítják, ha reportolják õket, mivel ez valami okos szabályzat ellen van.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Doomista
Ezer kössz!

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

nem kéne rárakosgatni a SEMTEX-et és nem basznak ki<#nyes>(márha jól értettem a "ráteszem" részt)

ha meg nem azért rakott ki akkor nem tom<#vigyor>biztos túl jóvoltálXD

Nikknáme in Bed Kompáni túú: Renato1993

Skynet
Szerintem nem állítják le a szerót ha szabályokat szabnak meg rajta a saját tulajdonosaik...
Voltam már szerón ahol nagybetükkel fogadott szép németül hogy a sniper tilos,1 felszólítás kick,2 felszólítás ban....

A másik kedvencem az volt amikor beléptem futok lövök dirr kick...
Megyek vissza mondom mibaj....Azért lettem kickelve mert TAKTIKAI szerver és tilos ugrálni (majdnem mindenki csipa volt,ugró futó embert pedig nehéz lelõni...😄
darki81
abban a mappában van egy updater exe ahova telepitetted a játékot

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Nekem szerencsére 10 perc alatt lejött.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

havercsotány
hát 25 perc után kiírta ,hogy eltünt a pecs kivánja inditani a régi verzióval a játékot😞fasza

TDC Geronimo
"So we have approval from EA to add more servers. However we are working with RSP's to make this work smoothly.

* As such, only back ordered servers can be brought online at this point.
* Only 50% of the server providers back orders can be put online tonight, the other 50% will be allowed to be started within the next 48 hours. This is to make sure the EA servers hold up to the new servers over night.
"

Na hát akik nem rendelték meg még várhatnak, csodálatos.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

modellmaker
G-Offline szerverre se megyek többet.... Elég fosh csapatunk volt, tele noobokkal, mint én. Nelson Bay, rush, támadó oldal. Nagy nehezen sikerült mindig elõremenni, uccsó pillanatban robbant mindig az M-Com, már az utolsó állásnál járunk, A robbant, B-re ráteszem, csipog, fedezem, erre fekete képernyõ, mondom nagyszerû, ennek is ilyenkor kell kibasznia az asztalra. De nem, csak a szerverrõl baszott le, azt hittem, hogy EA connection lost... F*SZT! Kidobott az admin... :| Szal a kurva anyját. :| Rendesen felbaszta az agyam.

Doomista
Hol a rákomba kell letölteni a patch-ot? Google, minden bf oldal, sehol semmi, a játék meg nem tölt le semmit automatikusan. Nem értem, fáradt lennék ?

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

darki81
nekem 25 perc volt

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;