Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Ami még nagyon szép, ha elõbb érsz egy jármûhöz akkor az idióták lövik rád az rpg-t.
Sose lesz rend max csak kialakult szerver közösségekben.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
1. bele is döglesz
2. javítani csak a halál faszán szállsz ki, távol a kis háromszögektõl (legyen az akár piros, kék vagy zöld)
De épp az ilyenek miatt, ha már ketten vagytok, akkor érdemes mindig a géppuskásnak kiszállni javítani. Mert akkor lehet még pluszban ilyen okosságokat csinálni, hogy tolni magad mögött az endzsit visszavonulás közben, meg javítás közben fedezékbe vonulás, meg ilyenek.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Mindegy most vettem új fülest elkezdem elörõl.Nvidia 3D Vision+Logitech G35,huuu beszarás így a játék.
Magyar Inifinty szerón HUNDave-nek az a tudás,hogy a 2. rakétavetõvel lövi az embereket...
Normalisabbak legalabb beirjak szerveruzibe, hogy mi a heppjuk a klasszikus bf rinyak kozul (sniper, baserape, jarmulopas, stb)
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Mi az a nagy nulla a nickem helyén? <#idiota>#idiota>
Élesítettem az m-comot, nem a C4-et basztam rá. 😄
Vissza akartam menni elküldeni a vérbe, de fullon van azóta is. Ha a klántárs akart bejönni, akkor igazán megvárhatták volna a kör végét, nem sok volt már.
Csak belsõ nézetes,szebb grafikával és lehet kommunikálni online emberekkel mászkálgatva,a jármûvekbe be is lehet ülni,és tudsz bizonyos képességeket fejleszteni. A romatika opciót is tovább fejlesztették,legalábbis nem emlékszem rá hogy a simsben volt-e olyan eset amikor gránáttal szájbabasznak...<#idiota>#idiota>
Ha már valaki fizet egy szerverért hagy döntse már el õ maga hogy mik rajta a kritériumok...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ez a játék olyan mint a sims?
a papa adott pénzt hogy vegyük meg ha akarom,mer úgysincs most mire költni.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
ha meg nem azért rakott ki akkor nem tom<#vigyor>#vigyor>biztos túl jóvoltálXD
Nikknáme in Bed Kompáni túú: Renato1993
Voltam már szerón ahol nagybetükkel fogadott szép németül hogy a sniper tilos,1 felszólítás kick,2 felszólítás ban....
A másik kedvencem az volt amikor beléptem futok lövök dirr kick...
Megyek vissza mondom mibaj....Azért lettem kickelve mert TAKTIKAI szerver és tilos ugrálni (majdnem mindenki csipa volt,ugró futó embert pedig nehéz lelõni...😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
* As such, only back ordered servers can be brought online at this point.
* Only 50% of the server providers back orders can be put online tonight, the other 50% will be allowed to be started within the next 48 hours. This is to make sure the EA servers hold up to the new servers over night.
"
Na hát akik nem rendelték meg még várhatnak, csodálatos.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.