Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darki81
mi? 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Szia!
Sajnos fogalmam sincs, sztem nézz be a hivatalos fórumba, és esetleg kérdezd meg ott.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Sziasztok! Segítene valaki? Hogy lehet ugyanarról a géprõl új névvel, kezdõ szintrõl multiban belépni? A testvéremmel közösen kaptuk a BFBC2-t, és õ már 7-es szinten van, én viszont még csak szingliztem, és most szeretném kezdeni, de új névvel is az õ szintjérõl léptem be, és az õ statisztikáját rontottam...
Nekem eddig szerencsém volt, ritkán kellett szervert váltanom. Fõleg a fav-jaimra megyek, és ott általában nincsenek.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

MR ME
mást nem nagyon tudsz tenni...csak egyre több ilyen van sajnos 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Az más, ha CSAK ilyenek vannak. Abban már egyetértek, hogy megöli a játékélményt. Én is találkoztam már ilyennel, és a legegyszerûbb, ha átméssz máshová, had írtsák õk egymást...

MR ME
csak ezzel az a baj h ma már elég sok helyen csak gl és rpg ment, ami egy kicsit unalmas, menne az ember, pötyögteti a kis m16osát, és akkor 2 méterrõl a pofádba lõnek egy rakétát...ez engem felidegesít

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sztem ez az egész glnoob, cgnoob, késnoob stb baromság. Mindenki azzal megy, amivel egy neki. Ezek is fegyverek, arra kell használni õket, amire valók. Ha téged zavar egy "glnoob", vágj vissza vele te is, vagy válts szervert. Ez olyan, mintha egy gl-es téged noobozna le, mert te meg sima gépfegyverrel mész. Abakan-noob. Nézõpont kérdése. Én kb mindegyik kasztot ugyanolyan szinten játszom, kb azonos mennyiségû pontom van mindegyikkel, és igen, néha vagyok glnoob, késesnoob, cgnoob. De mások is, és ez így van jól.
Szvsz.

HeadHunter86
Mér noobság a késelés? 😄 Én imádok késelni. Fõleg a csipákat hátba. Volt hogy egy élettel 8-at késeltem 😊 HA olyan a helyzet késelek mint állat. Nagyon szeretem.

BEAST
Mig a sniper szerintem sem er tul sokat, azert magaban a recon neha egesz jol jon a squadban. SVU vagy VSS red dottal es mehet is az assault wookie 😄 A sensor mine megmentette mar parszor az eletunket, ahogy a c4 is jol jon neha( es meg szorakoztato is! :p)

Bar az is igaz, hogy soha sem lesz olyan hasznos tagja egy recon a squadnak mint egy medic vagy egy engi, de neha belefer ez is.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Waczkor
Ennyi<#vigyor4>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

dronkZero
"Ha ennyire elégedett vagy,"

Ezt egy szóval sem mondtam. Azt mondtam, hogy hiába rinyálsz. Ha majd változik valami attól, hogy itt telesírod SG-t, értesíts mindenképp!

"magyarázd meg miért kapja az engi a hangtompítós fegyókat,a medic,akinek szaladgálnia kellene a harcmezõn,dobálnia a hpt,éleszteni, a legnagyobb kézi ágyút?"

Azért, mert a játék dizájnere egy pöcs. Megfelel a válasz?

"játszhatóvá kellett tenni a gémet"

Sok sikert.

"Ja a másik dolog meg (...)"

Ehhez nekem mi közöm van?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Sziasztok!

Van egy új szeró a TOTALBF, kedvencekbe be <#vigyor3>

Battlelog: Purga5

Sziasztok! Hogy lehet ugyanarról a géprõl új névvel, kezdõ szintrõl multiban belépni? A testvéremmel közösen kaptuk a BFBC2-t, és õ már 7-es szinten van, én viszont még csak szingliztem, és most szeretném kezdeni, de új névvel is az õ szintjérõl léptem be, és az õ statisztikáját rontottam...
dronkZero
Nem fog menni, mert ugyanaz az account van Heroes-hoz, mint BC2-höz. Azt meg nem hiszem, hogy valaki csak úgy odaajándékozza neked a játékát... 😛

dronkZero
Készségesen elhiszem neked. Ugyanis van eddig _egy_ killem sniperpuskával a statom szerint. Arra sem nagyon emlékszem, hogy sikerült, lehet, hogy elvették a cuccom, és reconként élesztettek. 😄

Hello

Segítséget szeretnék kérni valakitõl akinek megvan a Bad Company 2. Ugyanis a Battlefield Heroes oldalon most van egy kis "akció" hogy akinek megvan a fent említett játék, és valami VIP kód ami elvileg az online frissítéshez kell, és legalább egyszer játszik vele online, az kap 700 "harcitõkét" Battle Foundsot nem szeretném kihagyni mert elég ritkán adnak akármit is.... aki tud segíteni az legyen szíves írjon.
Waczkor
Ha ennyire elégedett vagy,magyarázd meg miért kapja az engi a hangtompítós fegyókat,a medic,akinek szaladgálnia kellene a harcmezõn,dobálnia a hpt,éleszteni, a legnagyobb kézi ágyút?
Medicknek nem kéne a legnagyobb tûzerõ,nem azért van hogy egyedül leszedjen mindenkit,hanem hogy a többieket segítse,akik elöl harcolnak.Ugyanaz van mint a codnál,játszhatóvá kellett tenni a gémet,hogy a sok csíra ne sírjon,hogy nincs benne ágyú.10 csillag van neki az m60 hoz,többi fegyverrel még életében nem lõtt.

Ja a másik dolog meg hogy anno úgy mondogatták,hogy itt lesznek szerverek,aztán lófaszt nem lehet állítani.Team balance még mindig nem mûködik,fegyókat nem lehet kiszedni,nem lehet semmit limitálni.

Valóban jobb mint a cod,ha kivételesen jó társaság gyûlik össze egy serveren.

M95 szvsz szarabb mint a GOL

Skynet
Kihagytátok a nagy töprengésbõl a késnoobokat..<#banplz>
dronkZero
Legyél medik.

dronkZero
Jaja, totál egyetértek. A rinya az megy, mert az könnyû. Meg a tiltsuk ki ezt, tiltsuk ki azt.

Lófaszt a seggetekbe, tanuljatok meg játszani! Az assault fegyvere a gránátvetõ, a mediké az M60, az endzsié a Carl Gustav, a sniperé meg az autoshot...akarom mondani az M95. Lehet elkezdeni hozzászokni.

Minden további rinya csak a noobságot mutatja. Minél hamarabb teszitek túl rajta a kis érzékeny lelketeket, annál hamarabb tanultok meg játszani ezzel a szarkupaccal.

Metalmilitiakid
kezdek örülni hogy visszamondtam a rendelést 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Waczkor
Nem tudom ki hogy van vele,de engem jobban idegesítenek a medic-ek mint a codban a dupla shotis szaladgáló 10 méterrõl lekéselõ kiskorú játékosok😊
Ott azért lelõhetõk voltak az ilyen szemetek,itt meg folyamatos tüzelés mellett 100-as tárral,magnum ammóval futás közben távolból kilõnek.

dronkZero
"Nyilván ha a te teóriádat vesszük alapul, akkor egy rossz szavad se legyen ha sokan mennek egyes pályákon sniper karakterre"

Nekem erre egy rossz szavam sem volt. Gyávának és haszontalannak tartom a snipereket, de engem aztán nem zavarnak.

" és állandóan leszednek, úgy hogy mozdulni sem tudsz! "

Öhöh. Öhöhöhö! 😄 Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?! A sniperrel a többieknek sem azért van baja, mert túl erõs lenne, hanem mert _CSAPATTÁRSKÉNT_ kibaszottul semmit sem ér, nem támad, nem véd, csak van. És ha túl sok van belõle, akkor szinte biztos, hogy bukik a kör.

"Valószínû azért van így, mert oda pont sniper kell,"

Nincs olyan szituáció, ahol a sniper lenne a legjobb választás. Sniper soha sem kell. Elfér egy-kettõ, de hogy szükség nincs rá, az tuti.
A mortar is csak jó kifogás, gyakorlatilag szart sem ér az sem. Egy-egy bamba tankot ki lehet vele szedni, de tényleg csak a bénákat.

Szal totál helytálló volt a megállapításom, te ezt a játékot valami baromira nem érzed, nem érted.

HunnernesKonge
Úgy értettem hogy
A - szidja a csipákat közben Gl-el farmol éjjel nappal,
B - szidja az glnoobokat közben rátenyerel az m60ra és arat egy komplett squadot
C - szidja a mediceket, közben szétfraggeli magát Gustavval.

És ezek tetszés szerinti kombinációja. Vegyük már észre hogy minden class op, és mindig azt utáljuk ami éppen adott nap a legtöbbször szedett le minket.
(Azt meg nekem ne mesélje nekem senki hogy ha játszik akkor nem úgy választ fegyvert hogy az õ adott játékstílusának, és a fegyverek tulajdonságainak függvényében kiválasztja a legtápabbat... Ha nem így játszik akkor hülye, már bocsánat 😄 )

szerk: nyilván aki csapatban játszik ott módosulhat arra hogy az adott squadnak mire van épp szüksége, de szervezettebb játéknál meg pont hogy tudja mindenki mivel jó és ezért alapból azzal indul...
Skynet
Nincs zavar,minden játékban vannak túlerõsített szemetek amikre rákattannak a gyógyegerek és csak azzal tudnak embert ölni,aztán idõvel lebutítják patchel,vagy letiltják mindenhonnan az aktuális fegyvereket..😊
Hamed
CB betilt mindent, ESL aszongya nalunk lehet mindent. CB enged valamennyit, ESL bekemenyit. Sztem kenjek a hajukra a ligajukat, meg a kovetkezetlen szabalyaikat.

Ha assival XM8 mehet, akkor az a gagyi AUG miert nem? Gyengebb nala es kb. az alap csuzlival egyenerteku.

Bar jelenleg sztem alkalmatlan a jatek tetmeccsezni. Instabil EA online, fagyasok, egy ev mire reconnectelsz, stb. Plusz ahogy hallom alap dolgok hianyoznak az admin tool-bol is (map restart, ticket beallitas)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Metalmilitiakid
bárcsak még lenne claymore 😄 jaj de szép lenne az élet, mert ezekkel legalább neki kell célozni, de tele lenne a pálya clay el mert nem tûnik el ugye 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

HunnernesKonge
GL noob, Gustav noob, Noob Sniperek, szemét m60as medicek...

Srácok csak én érzem a zavart az erõben?
sztoncsi
Nem feltétlenül értek veled egyet... éppen az a bajotok, hogy mindenki sniper, meg hogy RPG-vel gyalázza az embereket...

Nyilván ha a te teóriádat vesszük alapul, akkor egy rossz szavad se legyen ha sokan mennek egyes pályákon sniper karakterrel, és állandóan leszednek, úgy hogy mozdulni sem tudsz!
Valószínû azért van így, mert oda pont sniper kell, és mivel a másik oldal mozdulni sem tud a sok sniper miatt, így úgy érzik, hogy agyon van ütve a kör, és teljesen igazuk is van!
Ezért mondom én azt hogy squadonként lehetne egy egy karakter, és úgy ki lenne egyenlítve a két oldal!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Skynet
Nincs is gyönyörûbb egy magnum ammo-s m60-as medic squadnál amit még ketten sem tudtok kiírtani mert elkezdenek rotálni simán lemakkolnak mázliból mindent és ha elhullik egy máris pattan a másik hogy 1 mp alatt felélessze....
Waczkor
Istenem magnum ammot lehet rakni a medic fegyókba.Nincs valami citrom vagy málna díj amit ki lehetne osztani a dice-nak?

sztoncsi
<#eljen>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Sziasztok, elindítottuk a BC2 szerverünket, =BHP= Hungarian Server név alatt fut, jelenleg 24-es 😊 Mindenkit szívesen látunk, ha egy kis zúzásra vágytok gyertek nyugodtan.

Üdv.: a =BHP= csapata

oldalunk címe: http://besthunplayers.extra.hu (a következõ hónaptól www.besthunplayers.hu)

dronkZero
El is küldtem õket a kurvaannyukba... 😛

Blacksheep333
ESL-en is volt változás.

Assault:
» AEK-971 Vintovka (incl. GL, shotgun, smoke)
» XM8 Prototype (incl. GL, shotgun, smoke)
» F2000 Assault (incl. GL, shotgun, smoke)
» Ammobox

Engineer:
» 9A-91 Avtomat
» SCAR-L Carbine
» XM8 Compact
» RPG-7 AT
» M2 Carl Gustav AT
» Anti-Tank Mine
» Repair Tool

Medic:
» PKM LMG
» M249 SAW
» Type 88 LMG
» Medic Kit
» Defibrillator

Recon:
» M24 Sniper
» Type 88 Sniper
» SV98 Snaiperskaya
» C4 Explosive
» Motion Sensor

All-kit weapons:
» M9 pistol
» MP-443 pistol
» M870
» SAIGA

Perks:
» All allowed

Squadrush specific rules:
» No grenade launcher
» No mounted machine guns
» No C4 & AT-mines
» No Anti-Tank missiles (RPG-7 AT/M2 Carl Gustav AT)

Az operációs rendszeren is túl...

Fpocok
Hadd álljon elõl, nyílván látszik mindenkinek, hogy csalt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Waczkor
Ha nem azzal kéne 3.hete foglalkozniuk,hogy a bugokat,hibákat kijavítsák,talán lenne idejük erre is....

adam46
szánalmas hogy egy ilyen csiter fog tabella élén állni elõször full szinttel
darki81

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

darki81
akkor hallgass nyugtató videot <#circling>

Beers
Nekem is az eddigi legjobb volt!
Sok faszból néha elegem van!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

darki81
mikró is jó?<#vigyor1>

dronkZero
Milyen makró kell ahhoz, hogy lespawnolj, és várd a fejlövést?

Pyotr
Multiboxing fps-nél?<#hehe>
Te milyen macrokat használnál?<#fejvakaras>

&#9608;&#9608;

TDC Geronimo
Nem tudom elképzelni, hogy mind randomok voltak és nem ismerték egymást. Állandóan mögöttünk voltak. Milyen más volt úgy játszani, hogy se egy Carl gustavos, se egy GLes nub nem volt. Talán eddigi legjobb köröm volt. Az elsõ pontnál az az 1 ticketes tekerés azért fájt 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Beers
Jaja 😉!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

dronkZero
Amikor épp ami kell, halálonként váltogatva.

Erre nem gondoltál, mi?

TDC Geronimo
huh Beers gecijó volt ez a kör elõbb csak kár hogy a végén elkezdett akadni mindenkinek meg 1 ticketnél tõlünk kettõt levágott 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx