Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy egyszerû kérésem/kérdésem lenne hozzátok mégpedig hogy mennyire lenne igény Magyarországi Hostingra BC2 szinten?
Lehet már van, én még nem tudok róla viszont mi (synhosting) most kezdtük a tárgyalásokat az EA-val,és úgy néz ki nemsokára lehetõséget kapunk tesztelni is hogy mekkora terheléssel jár egy BC2-es szerver,így szükségünk lenne aktív játékosokra/teszterek re a közeljövõben.
Szóval ha van kedvetek és szívesen résztvennétek majd jellezétek ezt felém, illetve a jövõbeli bérlési szándékot is ha megkérhetném.
Üzenetek privátban is vagy a [email protected] küldhetitek.
Ja egyébként az árlistánál a CD Galaxis csökkentette az árat 8K-ra aszem.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nincs a játékban konzol. (már az a lehúzható fajtájú, nem a zikszboksz)
(Már amikor ~15 éve elõször hallottam a "konzol" szót, akkor is kurvára nem tetszett, hogy ezt használják a "tévéjáték"-ra... Egyszerre jelenti azt, a lehívható parancssort, meg a egytámaszú, befogott gerendát... grr...)
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Azt meg hogy mikor törlik el, vagy már eltörölték nem tudom. De szerintem simán rakjátok fel.
Parasite Eve 2, best game EVER!
De vannak ilyen kedvességek, pl hogy telepítési díj 16 euro a Hosters.at-nál, meg ilyenek... Mikor 30 euro náluk egy hónap. Egy fél hónapot zsebre vágnak a nagy büdös semmire.
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
Minden egyéb tapasztalat tényleg jó lenne, hogy honnan érdemes és hol legyen a pingek miatt leginkább.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Üdv!
A TOTALBF BFBC2 szervere Frankfurtban van és a gameserverstõl bérlik.
Tegnap amikor néztem akkor a listában UK is választható volt.
Viszont engem is érdekelne pro és kontra, hogy honnan érdemes bérelni.
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
Várjak addig a telepítéssel amíg kiadják az új patchet ami eltávolítja EA DRM védelmét? Azért vettem Steamen, hogy tesóm is játszhasson majd vele.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Multiplay.co.uk-nál van olcsóbb? Ahogy néztük, az olyan 75 euro negyedévre. Gameservers-t is megsasoltuk, az csak Hollandiában tart szervert, úgyhogy skipp. A Hosters.at meg kurvajó lenne, mert osztrák, de 125 euro negyedévenként, több, mint másfélszerese a Multiplay-nek.
Tudtok még valamit, amit érdemes lenne megnézni?
Géppityunál meg csak az elsõ 2 golyó megy vaktában, aztán már belõhetõ az irány...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Nem lenne jobb bekapcsolva hagyni a célkeresztet, ha már ilyen kurva ügyesek voltak a fejlesztõk, hogy néhány infót csak ott közölnek, meg néhány fegyvernek basztak ironsightot csinálni? (tracer, shotgunok, gránátvetõk, telepített géppuskák)
Jó, mondjuk meg lehet kerülni a dolgokat, tracerrel pl amúgy is úgy szoktam lõni, hogy becélzom a puskámmal a tankot, gyorsan váltok és ellövöm a dartot... De azért mégis kissé idegesítõ, hogy nincs...
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Valahogy a HC-t még mindig nem tudtam megszokni, szeretni.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Ami nem tetszik:
-nem látom engivel, hogy meddig kell szerelnem egy tankot
-jármûben nem mutatja a healthet
-telepített gépuskáknál nincs célkereszt, viszont "belenézni" nem lehet
-jármûgéppuskáknál szintén
Ezeket leszámítva jó! Taktikusabb a játékmenet, nincs az az eszetlen hent.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Megvan a játék, de nem mutat egy szervert sem most épp, patch kell vagy esetleg pont karbantartanak?
Nekem kihívás, hogy egy sokkal gyengébb fegyverrel küzdjek.
Sõt, ha az egyik oldal gyengébb, vagy kevesebben vannak átállok.
Meghalok 20x, mert gyenge a csapat? Húúúú, nem lesz jó a k/d-m és nem tudok majd villogni a satommal a fórumon...blahhh.
Véleményem szerint akkor van fejlõdés, ha van kihívás és van hova fejlõdni.
És amikor az esetek nagy többségében drawal jövök ki egy XM8, vagy m16-os ellenféllel 1v1-ben az én kis meggymagköpködõmmel, akkor én boldog vagyok...
Persze rengetegszer van, hogy leszednek, de én akkor csak legyintek...
Érzed a különbséget?
42-ben Omahán is mindig amcsi voltam. Halálra untam magam védõként.
Persze ilyen 5/2x volt a k/d, de mekkora király voltál, ha fel tudtál jutni és egyedül befoglalni a fenti bázist. Onnantól kezdve gyakorlatilag nyert meccs volt.
10bõl-ha 1 sikerül.Biztos valami droidokkal találkoztál.
Viszont! Mikor kigurik eléd valaki, elkezded lõni, fél tár belemegy, de õ 50% hp-val pofánkésel 1 szúrással... Na az ami rohadt idegesítõ és szánalmas. Nem értem miért nem lehetett úgy megcsinálni, hogy elõlrõl két szúrás kelljen, hátulról meg a szokásos egy. Azért mégse kivont szamuráj karddal rohannak az emberre... El nem tudnám képzelni ki az a barom akit egy tûzharc közepén szembõl lekéselnek miközben géppuskával darál... Teljesen valószínûtlen, illúzióromboló és hülyeség. Vagy ha legalább ezt nem akarják, növeljék a lõfegyverek közelharci sebzését, hogy feküdjön a nyomi mire odaér hozzád...
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/