Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacccca
Sziasztok.

Egy egyszerû kérésem/kérdésem lenne hozzátok mégpedig hogy mennyire lenne igény Magyarországi Hostingra BC2 szinten?
Lehet már van, én még nem tudok róla viszont mi (synhosting) most kezdtük a tárgyalásokat az EA-val,és úgy néz ki nemsokára lehetõséget kapunk tesztelni is hogy mekkora terheléssel jár egy BC2-es szerver,így szükségünk lenne aktív játékosokra/teszterek re a közeljövõben.

Szóval ha van kedvetek és szívesen résztvennétek majd jellezétek ezt felém, illetve a jövõbeli bérlési szándékot is ha megkérhetném.
Üzenetek privátban is vagy a [email protected] küldhetitek.

Ja egyébként az árlistánál a CD Galaxis csökkentette az árat 8K-ra aszem.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

BEAST
soniq e vagy :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

dronkZero
De mennymá' fenébe, hát pont azért hoztam fel a témát, hogy hol mennyi, hogy NE kelljen már benyelni az ilyen gusztustalan lehúzást, ha nem muszáj!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
De, lehet. Amennyiben képes vagy beírni valahová... 😛

Nincs a játékban konzol. (már az a lehúzható fajtájú, nem a zikszboksz)

(Már amikor ~15 éve elõször hallottam a "konzol" szót, akkor is kurvára nem tetszett, hogy ezt használják a "tévéjáték"-ra... Egyszerre jelenti azt, a lehívható parancssort, meg a egytámaszú, befogott gerendát... grr...)

A telepítésnél kiválasztod, hogy online acc ellenõrzés legyen, oszt csók.

Mindenhol ez van. Megy a lehúzás a semmire. Egyszeri díj, ha van be kell nyelni sajnos.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Fpocok
Úgy tudom még csak 10szer lehet felrakni, legalábbis tegnap azt írta nekem.
Azt meg hogy mikor törlik el, vagy már eltörölték nem tudom. De szerintem simán rakjátok fel.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ez egy konzolport, hogy lehetne. :-)

dronkZero
Naja, "6-8 ezer körül".

De vannak ilyen kedvességek, pl hogy telepítési díj 16 euro a Hosters.at-nál, meg ilyenek... Mikor 30 euro náluk egy hónap. Egy fél hónapot zsebre vágnak a nagy büdös semmire.

jimbo5
IP cím beírással nem lehet szerverhez kapcsolódni?

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

6-8 ezer körül van havonta. Függ, hogy kitõl, hány slot és milyen az árfolyam.
Minden egyéb tapasztalat tényleg jó lenne, hogy honnan érdemes és hol legyen a pingek miatt leginkább.

Narxis
Nem egyszerre akarunk, csak, hogy ne legyen 1 géphez kötve.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Husimoto
Ez a szerverbérlés téma amit Zero kolléga feszegetett az elõbb, engem is érdekelne, hogy honnan van lehetõség bérelni és kb mennyi lenne egy 20-24 fõs szerver havi bérlése forintban. Aki már bérel leírhatná tapasztalatait ha megkérhetjük. Köszi elõre is a nép nevében. 😄

Üdv!

Úgy tudom, jelen pillanatban sehogy!

A gameservers nem csak Hollandiában tart elvileg.
A TOTALBF BFBC2 szervere Frankfurtban van és a gameserverstõl bérlik.
Tegnap amikor néztem akkor a listában UK is választható volt.
Viszont engem is érdekelne pro és kontra, hogy honnan érdemes bérelni.

jimbo5
Belépek a browser-be, filterezek is, de tölt, eltûnik a kis ablak és üres a lista... Hány percig várjak hogy lássak szervert?

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

Fpocok
Egyszerre egy accounttal nem fogtok tudni ketten játszani.

Narxis
Üdv megvettem a gamet Steamen.

Várjak addig a telepítéssel amíg kiadják az új patchet ami eltávolítja EA DRM védelmét? Azért vettem Steamen, hogy tesóm is játszhasson majd vele.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[UNQL]Echo
Tudtommal Arica Harboura meg nincs engedelyezve a conquest jatekmod,elvileg majd marc vegetol.Nem az Atacama Desertre gondolsz?

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

És kitörölni hogy lehet felesleges karaktert?

Kashim5
Felhasználót nem tudom, én úgy hiszem egy cd kulcs csak egy accounthoz rendelhetõ. Playert/Soldiert viszont egyszerûen. Játék elindítása után, login, ugye beadod email jelszó, és utána megkérdi melyik katonával akarsz menni, ott van egy opció hogy create new, vagy new soldier nemtom fejbõl. Ott létrehozol egy másikat és kész. Kettõ közül belépésnél lehet váltogatni.

Szia! Hogyan lehet az új felhasználót / playert létrehozni?
dronkZero
Szervertulajoktól kérdezném, hogy honnan és mennyiért béreltek szervert?

Multiplay.co.uk-nál van olcsóbb? Ahogy néztük, az olyan 75 euro negyedévre. Gameservers-t is megsasoltuk, az csak Hollandiában tart szervert, úgyhogy skipp. A Hosters.at meg kurvajó lenne, mert osztrák, de 125 euro negyedévenként, több, mint másfélszerese a Multiplay-nek.

Tudtok még valamit, amit érdemes lenne megnézni?

Ha kicsit hátrébb lépsz a tanktól, akkor a vezetõ neve alatt látod a csíkot...
Géppityunál meg csak az elsõ 2 golyó megy vaktában, aztán már belõhetõ az irány...

Fpocok
Nem megy az EA online. Remek, pedig olyan jól elvoltunk most a hc conquesten.

A HC egy nagy egyesito kapcsolo. Mindent allithatsz kulon is, amit atkapcsol.(Az eleteroben nem vagyok biztos.)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

ToCsEk
nem rossz mod, én találtam egy only africa haboros 24fõs hc conq szervert 😊 nagyon állat 😄 bár hosszútávon a homokvihar elég szar

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

dronkZero
A HC meg a a célkereszt nem külön kapcsolható?

Nem lenne jobb bekapcsolva hagyni a célkeresztet, ha már ilyen kurva ügyesek voltak a fejlesztõk, hogy néhány infót csak ott közölnek, meg néhány fegyvernek basztak ironsightot csinálni? (tracer, shotgunok, gránátvetõk, telepített géppuskák)

Jó, mondjuk meg lehet kerülni a dolgokat, tracerrel pl amúgy is úgy szoktam lõni, hogy becélzom a puskámmal a tankot, gyorsan váltok és ellövöm a dartot... De azért mégis kissé idegesítõ, hogy nincs...

HD JOHNNIE
Megen failed to connect játékmód van....

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Mert ez a HC mod csak fejlesztoi paraszt vakitas. Ot valtozoval kikapcsoltak a celkeresztet, spotolast, ilyesmit, meg lejjebb vettek az eleterot 50-re, aztan azt mondtak, "Lam, ez egy uj jatekmod".

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

HD JOHNNIE
A jármû health-et nem mutatja viszont csipog az rendesen ha közeleg a vége felé 😊
Valahogy a HC-t még mindig nem tudtam megszokni, szeretni.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

SötétBarom
Most voltam a magyar HC CONQ serveren, és egész jó. Mikor elõször próbáltam, teljesen szarnak tûnt, de most tetszett.. Vicces amúgy, hogy szintekkel jobb K/D jött össze, mint standard servereken szokott 😄

Ami nem tetszik:
-nem látom engivel, hogy meddig kell szerelnem egy tankot
-jármûben nem mutatja a healthet
-telepített gépuskáknál nincs célkereszt, viszont "belenézni" nem lehet
-jármûgéppuskáknál szintén

Ezeket leszámítva jó! Taktikusabb a játékmenet, nincs az az eszetlen hent.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Erre csak 1 válasz van, hardcore mód...

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

ToCsEk
elértem az op medic fegyvert, mint ne mondjak nagyon adja, 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Fpocok
Lassú csak. Esetleg filterezed kicsit, ranked szerver, nem üres, akkor hamarabb megtalálja.

jimbo5
Hali!

Megvan a játék, de nem mutat egy szervert sem most épp, patch kell vagy esetleg pont karbantartanak?

s0n1c
vegyé má fel frendzbe núb!
s0n1c
Akkor én hülye vagyok, mert medicként xm8 lmgvel tolom. Egész egyszerûen, mert az tetszik kinézetre, meg hangra és a tûzgyorsasága is impozáns számomra.
Kashim5
<#eljen>

A hülyét magamra veszem...

Nekem kihívás, hogy egy sokkal gyengébb fegyverrel küzdjek.
Sõt, ha az egyik oldal gyengébb, vagy kevesebben vannak átállok.
Meghalok 20x, mert gyenge a csapat? Húúúú, nem lesz jó a k/d-m és nem tudok majd villogni a satommal a fórumon...blahhh.

Véleményem szerint akkor van fejlõdés, ha van kihívás és van hova fejlõdni.

És amikor az esetek nagy többségében drawal jövök ki egy XM8, vagy m16-os ellenféllel 1v1-ben az én kis meggymagköpködõmmel, akkor én boldog vagyok...
Persze rengetegszer van, hogy leszednek, de én akkor csak legyintek...
Érzed a különbséget?
42-ben Omahán is mindig amcsi voltam. Halálra untam magam védõként.
Persze ilyen 5/2x volt a k/d, de mekkora király voltál, ha fel tudtál jutni és egyedül befoglalni a fenti bázist. Onnantól kezdve gyakorlatilag nyert meccs volt.

Kashim5
Meglehet, de 10 méteren belül 3 emberbõl legalább 1 mindig lövés nélkül rámfut és nyomkodja a kést, és mivel elég sokszor fps lagom van, ilyen hülyeség miatt szopom be a halált. Fõleg hogy m16-al megyek ugye 3-as sorozatlövés, közelharcra nem a legjobb, késelést meg az említett fps lag miatt nem merem bevállalni, mert elég 1 sec késés és mellészúr...

Hozzáteszem hardcoreban,sima szerveren lehet késelni.
Én is szoktam szemböl késelni,ha épp tárazok meg ilyenek.
10bõl-ha 1 sikerül.Biztos valami droidokkal találkoztál.
Kashim5
Hátba ok, teljesen érthetõ, ez is a funkciója. Szerintem mindenkinek felemelõ érzés pár rohadt kempert megkerülve hátbaszedni. Tegnap egy egész squadot lekéseltem én is, egymás mellett álltak 2 méteres távokban, de azt nem vették észre hogy sorban végigkéselem õket... Az ilyenek meg is érdemlik, sose néznek a hátuk mögé.
Viszont! Mikor kigurik eléd valaki, elkezded lõni, fél tár belemegy, de õ 50% hp-val pofánkésel 1 szúrással... Na az ami rohadt idegesítõ és szánalmas. Nem értem miért nem lehetett úgy megcsinálni, hogy elõlrõl két szúrás kelljen, hátulról meg a szokásos egy. Azért mégse kivont szamuráj karddal rohannak az emberre... El nem tudnám képzelni ki az a barom akit egy tûzharc közepén szembõl lekéselnek miközben géppuskával darál... Teljesen valószínûtlen, illúzióromboló és hülyeség. Vagy ha legalább ezt nem akarják, növeljék a lõfegyverek közelharci sebzését, hogy feküdjön a nyomi mire odaér hozzád...

Mikor beloginolsz van olyan, hogy create soldier és ott tudsz létrehozni másikat. Szerintem egy login név alá akármennyi katonát létre lehet hozni, csak mind nulla statról indul.

A GL-t kifejezetten szeretem, es ha elemugrik valaki, mikor az van a kezemben, akkor bizony en is odaporkolok vele. Az RPG viszont olyan lassu, hogy azzal is csak ilyen "elemugrik puff" killeket lehet szerezni, vagy tavolabbra elbambulo ellenfeleket lehet vele kinyirni. Raadasul lassu megtolteni, es addig ket horcsog a buzabol elougorva kivegez.

Beers
Tévedsz!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Szerintem egy kulccsal csak egy felhasználó hozható létre. De lehet, hogy tévedek.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Hozzál létre egy új playert, mikor beloginolsz...
darki81
Amugy, 8+2 pálya van? mert aztmondták ezzel a patchel jön még 2, vagy majd máskor? <#wink>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;