Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A mai napon 4 különbözõ, aimbotot használó "játékosba" futottam bele (50-70 kill Vs 1-5 death minden körben), ti mennyivel találkoztatok? 😊
Lehet temetni a játékot? 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
We are getting your stats for the first time. Please wait for 1 hour 1 min"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Írtam hogy én is kérdeztem, és akkor ez volt a válasz!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Képzeljétek el mi történt! Felmentem egy szerverre és volt M1 Garand, és lövöldöztem vele. Játszottam vagy két órát azon a szerveren, aztán ez idõ alatt néhány embert le is puffantottam a fegyverrel, kiléptem és megnéztem a statisztikát de még mindig minden 0 volt. Gondoltam lehet ilyen szerencse volt. Bementem egy másik szerverre és ott is ott volt.😊 Annyira jó lenne ha tényleg így maradna.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Next PC upgrade: 2022
A ranked tárolja a statodat, és menti a pontjaidat, a nem ranked, nem ment semmit, így nem fejlõdik a fegyverzeted, és a rangod!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Most már látom, hogy nagyon hasznos dolog!
Biztosan van még pár ilyen dolog... pl. arra sem jöttem rá, hogy az a kis távirányítós helikoptert hogyan lehet a levegõbe emelni, mert imádkozással nem sikerült! A több helivel nincsen gondom!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Elõre is köszi a választ.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
<#lama>#lama>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Öleljétek meg egymást.<#idiota>#idiota>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★