Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ám valóban felveti az objektív szûrés nehézségeit, márpedig ez szükséges, ha el akarják kerülni, hogy az alaptalan vádaskodás árnya vetüljön rájuk.
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
Aztán mi is volt abban az "egyenes beszéd"?
Mert konkrétan baromira nem egyértelmû, hogy mi a baja a srácnak! 😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
[IRAM] leader
A k/d az egyenlõ volt a nullával?
És hogyan? Mert az akkor is nulla ha van 1546548 k és 0 d. 😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ráadásul ki pénzelte a hacket? Na de hagyjuk is.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Ami mw1 koppintás
Ami bf2 koppintás
Ami ofp koppintás
Ami . . .
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Túl jók a népek, vagy irónikus szeretett volna lenni?
Nézem az elsõ 20 embert a leaderboards-nál és a 20-at egyszer lekéseltem, megvan a kis ezüst dögcédulája. Crash & Burn a neve.😊
köszönöm !
pTD-hU ptdclan.hu
Egyszerûen az EA/DICE párosnak monitorozni kellene a tartósan kiugró K/D-t, a pontszámokat és nem lenne gond.
De amíg a kisujjukat sem mozdítják...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
[IRAM] leader
Egyetlen kérdés.Téged zavar?? ,mert engem nem,míg nem ellenem játszik.
Ne érts félre,útálom rühellem a csalókat,s nem csak a játékban.De...ki a faszt érdekel??<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
[IRAM] leader
[IRAM] leader
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Két észrevételem lenne:
1, cd galaxisban már 7990 a játék, ezért valószínûleg megveszem
2, a gépem: c2d E7400, 4 gb ram, win7 64 bit, gf9800
Fog nálam normálisan futni a játék vagy atomerõmû kell hozzá?
A n00b a gémerszlengben olyan játékost jelent, aki tapasztalatlan, ügyetlen, nagyon nincs képben, hogy mit is kéne csinálni, viszont elsöprõen lelkes. A Bad Company 2-nél Roodie barátunk vállalta a hálátlan feladatot, hogy teljesen fogalmatlanul kimerészkedjen a harcmezõre:
"Természetesen még csak egy screenshotot sem láttam róla korábbról, nemhogy játékmenet-videót, vagy leírást. Az Assault classt választottam, elvégre a "megyek és lövök mindent ami mozog, még ha el sem találom" taktika lelkes híve vagyok. Volt valami szöveg objektívákról is, de egy igazi csapatjátékost az ilyen lényegtelen részletek nem izgatnak - majd kinézek valami csapattársat és követem.
Na, ez ott borult, hogy a játékba lépéskor egyedül álltam egy épület mellett, körülöttem pár hulla. Elsõ pillantásra feltûnt egy oda nem illõ dolog - egy tank, ami éppen felém fordult, tõlem úgy megközelítõleg 5 méterre. Aztán lõtt egyet. Hamar jött a respawn, újraéledtem. Másodjára jobb helyen indultam, láttam is pár csapattársat. Itt már derengett valami, hogy az egyik csapatnak foglalnia kell, a másiknak védeni. Mivel a többiek egy helyben álltak és várakoztak, tévedhetetlen logikám megsúgta: védekezünk. Már csak egy dolgot kellett megtudnom: mit védünk? Aztán megláttam valami jelölõ izét amíg forgolódtam. Hoppá, azt kell védeni? Elindultam felé. Anyád, lõnek! Honnét? Ki? Nyomás, gyerünk, hol a futás gomb, CTRL? Nem, arra leguggolt. X? Nem! Shift... á, már mindegy. Szerencsére hamar jött a respawn.
Két társammal megindultunk elõre. Nagy igyekezetemben átváltottam pisztolyra, de végül sikerült lecserélnem valami lõszeresdobozra. Odaértünk egy alacsony falhoz, a két társam leguggolt. Most miért? Áááá, LÕNEK, melyik volt a guggolás, Shift, nem a Cont... mindegy. A respawn gyorsan megvolt. Na most aztán mindent bedobtam! Óvatosan settenkedtem, futottam, guggoltam. Aztán az egyik saroknál jött szembe egy alak. Nézem mit csinál, miért jön hátrafelé, amikor az ellenség amarra van. EZ LÕ! Hát hol a piros névfelirat? Ja hogy az az ellen, akin NINCS felirat?! Csodával határos módon megmenekültem, és visszahátráltam a sarok mögé. Újratöltés, majd kiugrottam a sarok mögül, totálisan meglepve az elõbbi ellenfelemet. Igaz, a három társa, aki közben odaért, egyáltalán nem lepõdött meg, és fél tizedmásodperc alatt lelõttek, felrobbantottak, az egyik még meg is késelt. Három másodperc volt a respawn.
Bosszút forraltam! Már tudtam merre vannak. Óvatosan közelebb osontam, és türelmesen vártam, amíg egyikük egyedül maradt. Odalopakodtam, majd rávetettem magam, és a teljes tárat kilõttem rá. Csak úgy porzott a talaj mellette és elõtte, és pattogtak a golyók körülötte a falról! Eltalálni alig sikerült, de nem is olyan könnyû ám azt három méterrõl. Odajött és megkéselt. Hamar respawnoltam. És ekkor jött az üzenet, hogy nyertünk. FUCK YEAH, mekkora király vagyok, kezdek ráérezni! Szerepcsere, irány támadni!
A támadás az elsõ öt perchez képest már simán ment. Bár képes voltam ugyanannak a mesterlövésznek a lõvonalába egymás után 11-szer bemászni, valamint a helikopter gépágyújával egyszer sem eltalálni egy futó ellenséget, aztán egy tank rám szakította a házat. Meg egyszer leestem magasról és meghaltam. És futás közben eldobtam a gránátot, de utolértem és meghaltam. De ettõl eltekintve jól ment. Pár meccs, és simán meglesz a rank 1."
Azért ez önmagában elég jó!😊))
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Avagy adj egy wowos kezebe bc2-t<#wilting>#wilting>
Epic:
A játékba lépésnél választhatunk, hogy sima rakétavetõs katona (assault), jármûvek ellen specializált, bombatelepítgetõ utász (engineer), az elhullott társakat felélesztõ és automata lövegeket telepítõ harctéri orvos (medic)
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Persze, ha engem is gyanusítasz, természetesen vedd semmisnek a fenti ajánlatomat <#sniffles>#sniffles>.
De nem gond nyomj egy ilyen NONPRO jelzést a szerveredre, majd áramlik csak a sok prö tizenegy-kétéves sznájper-lámi, oszt majd lehet egymásra vadászni <#hehe>#hehe>.
Nézd, Én sem ma kezdtem el BF-ezni....sok ember a megmondhatója, hogy nem vagyok egy béna játékos, a mai napon négyen játszottunk fennt a szerveren, ebbõl hárman adminok voltunk, egy véleményen voltunk, hidd el, nem a pillanatnyi lelki állapotomat tükrözte a véleményem. 😊
Szánalom volt, ami folyat a szerveren.
Mégegyszer....direkt nevek említése nélkül írtam meg a postomat, ha Te magadra ismersz benne, az a te bajod. Személy szerint nem bántottalak.
Az pedig engedtessék már meg, hogy ha bérlek egy szervert, akkor elmondhassam a véleményem, ha olyan dolgokat látok, amik nem tetszenek.
És hadd döntsem mér el, hogy kit bannolok, vagy kit nem.
Továbbá nem egységesen a magyar játékos közösségre írtam, hanem néhány emberre...
Arról nem is beszélve, hogy tegnap az egyik adminnak az egyik játékos még dicsekedett is vele, hogy megvette...csak gratulálni tudok neki.
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Nem magyarázkodás végett, de 31 éves fejjel, hidd el, nem az k/d-re, statra verem (egyébként is, szerencsére már nem megamnak kell verni <#hehe>#hehe>) csak a jó játék élménye hajt, az viszont lassan 25 éve és elhiszed vagy nem, soha nem csaltam online (azért az iddqd-t én is ismerem, bár a dúmot is enélkül nyomtam végig<#smile>#smile>).
Arról viszont nem tehetek, hogy az agresszív játékstílusommal néhányan nem tudnak mit kezdeni, de azért álljunk már meg egy pillanatra, hogy burkoltan vagy inkább szinte nyíltan lecsalózól...lassan ott tartunk, ahol némelyik cod4-es magyar szeró, miszerint, ha túl jó voltál egyszerûen kibannoltak (konkrétan le is írták, hogy ezért), hisz megzavarod a szervertulajdonosok lelki világát, ha túl sokszor lelövöd õket, nahh gondolhatod ott is milyen banda verõdött össze egy idõ után.<#idiota>#idiota><#lama>#lama> Szóval azért ésszel ezekkel a kijelentésekkel, ha lehet.
6ból4 sniper és az a maradék 2 is csak gl-el tud löni!
GRAT!!!
Faxa team!<#eljen>#eljen>
Végre volt ma egy kis idõm felmenni a szerverünkre, de mondhatom, szánalom, ami fogadott. 40/8 -as K/D -k és társai.
Arról már nem is beszélek, hogy bennt vagyok egy házban, nem is láthaják, hogy ott vagyok, mert ahogy feléledtem egybõl bementem, közelben senki, de egybõl bomlik a fal a lövésektõl....mondhatom szánalom.
Hozzáteszem ölni azt alig tudtam, persze ez nem a bénaságomnak tudható be, mert csodák csodája, felmentem másik szerverre és máris jobban ment a játék.
Nem akarok Én senkit sem bántani, meg flémet sem kelteni, de õszintén mondom, nagyon skilles a magyar bc2 társadalom néhány tagja...csak vigyázzatok, nehogy bann legyen a vége, esetleg nehogy ott találjátok magatokat ti is a pbbans listáján.
akinek inge, az vegye magára, akinek nem, attól bocs. 😊
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]