Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En meg sertodos vagyok kicsit. Egyszer rugjon ki, mert tul sokszor lovom le ot, vagy baratait/rokonait/uzletfeleit, aztan a kozelukbe nem megyek tobbet. Gondolom, ok is elviselik valahogy a hianyomat.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

szuku
Csak példaként írtam (és nem véletlen a smiley sem a végén).
Ám valóban felveti az objektív szûrés nehézségeit, márpedig ez szükséges, ha el akarják kerülni, hogy az alaptalan vádaskodás árnya vetüljön rájuk.

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

szuku
Megmondta kerek-perec, hogy ha túl jó vagy, nincs keresnivalód a szerverükön, tette ezt ahelyett, hogy frusztráltságában esetleg az arra nem érdemeseket is megsértse, holmi széles nyilvánosság elõtti lecsíterezéssel.

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

szuku
He ezt nem is lehet kivitelezni normálisan, de egy ilyen teljesítmény-alapú játékoskeresõt berakhattak volna, így aki még csak beletanul a dologba, rákeres valami objektív mutató alapján (k/d, spm, stb) a kevésbé kemény ellenfelekre, oszt nem megy el a kedve a játéktól néhány nap után, ellenben fokozatosan egyre jobb lesz. Kizárandó az ügyesebbek(és az ezzel visszaélõk) általi, körükben rendezett fragvadászatot, bizony tényleg lehet létjogosultsága -akár ideiglenes jelleggel- egy ilyen non-pro szervernek is.

Aztán mi is volt abban az "egyenes beszéd"?
Mert konkrétan baromira nem egyértelmû, hogy mi a baja a srácnak! 😊

uHs Gerzson
Bannerbe mehet 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Wanted
A statoldalon nekem 0. szintete jelez. Bár a tegnapi eredményem után jobb ha nem is látom pontokban kifejezve a bénázásomat.<#violent><#violent> Külföldi szerókon valahogy jobban megy.<#gun><#gun>

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

szuku
Persze, nyomjad a rekvesztet.

Az már sztem egy kicsit röhej lenne... Mert akkor van egy 4/1-es statom, ami azért egyáltalán nem kiemelkedó, de 20 percre már bannolnak?! Azért ne már...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

szuku
Nna ez legalább egyenes beszéd volt (és nem gusztustalan vádaskodás), bár akkor nem ártana ezt hivatalosan is feltüntetni. Ja és jó lenne, ha az ajánlat nem személyeknek, hanem a szerinted nyomasztó teljesítménymutatóknak szólna, így ha néha feltéved az általad nehezményezett sok tehetséges magyar közül valaki, tudja mihez tartsa magát. (mondjuk 1,5-es k/d után 10 perces, 2-es k/d után 20 perces ban, stb <#hehe>)

Hát ez vicc.Egész délelõtt 31 perc múlva frissít a statoldal<#eplus2>

[IRAM] leader

A k/d az egyenlõ volt a nullával?

És hogyan? Mert az akkor is nulla ha van 1546548 k és 0 d. 😊

A régi szép TDU-s élmények, cruise-olások miatt felveszlek itt is friend-nek, oks? 😄

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Metalmilitiakid
igen írtam én is a játékidõ 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

ÉN is😄

Denes888
Peldaul a modern hadviseles 😊

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Denes888
Loool en is 10001. vagyok !!! Legalibbis legutolso frissites szerint xD

Metalmilitiakid
lécci mondj már jelentõs koppintásokat bf2 mw1 téren, ez érdekelne 😄 azon kívül hogy feljött ebben a korba a játékidõ

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

pIIrash
94. Akkor = 14? Nem is játszhatna vele.
Ráadásul ki pénzelte a hacket? Na de hagyjuk is.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

SötétBarom
Mw2 koppintás

Ami mw1 koppintás

Ami bf2 koppintás

Ami ofp koppintás

Ami . . .

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Metalmilitiakid
na végre, akkor nem csak én láttam meg benne a mw2 koppintást kicsit 😄

En se vagyok biztos benne, de meggyozodeses naiv optimista vagyok. (Meg tapasztalati pesszimista.)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

De most komolyan, én nem értem mi a baja...
Túl jók a népek, vagy irónikus szeretett volna lenni?

Koszonjuk az elismerest. Mi is tudjuk, hogy jol nyomjuk, de magunktol nem vagnank fel vele.<#beka3>

Na már kiírta a veteran rank-ot meg a position-t. Szép lassan mindent frissít. Az elõbb úgy értettem az aktiválást, hogy azokat amiket még nem sikerült, mert a BC2-t alapból most már a rendszer hozzáadja.
Nézem az elsõ 20 embert a leaderboards-nál és a 20-at egyszer lekéseltem, megvan a kis ezüst dögcédulája. Crash & Burn a neve.😊
Azt köszi a linket. Még nekem sincs kiírva semmi, de a Leaderboards menüpontnál mutatja hányadik vagyok. (10001, de mire ezt leírtam biztos csúsztam vagy 1000 helyet😄) Aztán ha visszamész a My Soldier menüpontra, ott választhatsz egy olyan menüpontot, hogy Veteran, és ott már hozzá van adva a Bad Company 2 is, és így level 4 vagyok, és hiába nem mûködik a www.veteran.battlefield.com itt még is lehet aktiválni. Lehet pont tegnap frissítették, és azért volt Garandom. Megyek megnézem van-e még.
Most mi is a bajod konkrétan?

rezes
Ez most komoly?---vagy nincs benne cukor?

Fonok.Ki az a corporation?

papo21
hát srácok nekem meg nagyon tele van vele a faxom ,hogy saját szervert bérelünk felmegyünk jáccani és szenvedni kell mert a sok tehetséges magyar itt éli ki magát ,tegnap is meg egész héten ha felmentem és tele volt magyarral köpni nyelni nem tudtam a k/d az egyenlõ volt a nullával , ha kérhetném máshol jáccatok van elég szerver ne keljen fél csapatot kibasznom mert meg fogom tenni ezen már nem fogok szórakozni nem fogom a saját játékomat elbaszni !
köszönöm !

pTD-hU ptdclan.hu

Jé, én ezzel a köcsöggel többször találkoztam már a játékban. Volt a nemezisem egy párszor. Nem lehetett lelõni egy teli tárral az m60-ból. Pedig az elég OP fegyó. Végre elérte a végzete a mocskot.

0Fritz0
A PB kijátszható és nem csak erre kéne hagyatkozni.
Egyszerûen az EA/DICE párosnak monitorozni kellene a tartósan kiugró K/D-t, a pontszámokat és nem lenne gond.
De amíg a kisujjukat sem mozdítják...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Felvehetlek a frendlist-be??<#eplus2>Stílusunk egyforma,csak nekem nincs olyan jó k/d-m.Modjuk nem is érdekel annyira,de ez már más lapra tartozik<#violent>

[IRAM] leader

Aha,csakhogy míg a pb meg nem fogja,addig marad.
Egyetlen kérdés.Téged zavar?? ,mert engem nem,míg nem ellenem játszik.
Ne érts félre,útálom rühellem a csalókat,s nem csak a játékban.De...ki a faszt érdekel??<#nemtudom><#fejvakaras>

[IRAM] leader

Ez elég lesz hozzá,jó vásárlást<#integet2>

[IRAM] leader

Denes888
Ha mar itt tartunk Bu Rogert is kibannolhatnak. Mar 92 embert bannolt a pb. Ebbol 2 magyart.

lipovics
Srácok!

Két észrevételem lenne:

1, cd galaxisban már 7990 a játék, ezért valószínûleg megveszem
2, a gépem: c2d E7400, 4 gb ram, win7 64 bit, gf9800

Fog nálam normálisan futni a játék vagy atomerõmû kell hozzá?
<#gun><#integet2>

Crem
Egy n00b élményei
A n00b a gémerszlengben olyan játékost jelent, aki tapasztalatlan, ügyetlen, nagyon nincs képben, hogy mit is kéne csinálni, viszont elsöprõen lelkes. A Bad Company 2-nél Roodie barátunk vállalta a hálátlan feladatot, hogy teljesen fogalmatlanul kimerészkedjen a harcmezõre:

"Természetesen még csak egy screenshotot sem láttam róla korábbról, nemhogy játékmenet-videót, vagy leírást. Az Assault classt választottam, elvégre a "megyek és lövök mindent ami mozog, még ha el sem találom" taktika lelkes híve vagyok. Volt valami szöveg objektívákról is, de egy igazi csapatjátékost az ilyen lényegtelen részletek nem izgatnak - majd kinézek valami csapattársat és követem.

Na, ez ott borult, hogy a játékba lépéskor egyedül álltam egy épület mellett, körülöttem pár hulla. Elsõ pillantásra feltûnt egy oda nem illõ dolog - egy tank, ami éppen felém fordult, tõlem úgy megközelítõleg 5 méterre. Aztán lõtt egyet. Hamar jött a respawn, újraéledtem. Másodjára jobb helyen indultam, láttam is pár csapattársat. Itt már derengett valami, hogy az egyik csapatnak foglalnia kell, a másiknak védeni. Mivel a többiek egy helyben álltak és várakoztak, tévedhetetlen logikám megsúgta: védekezünk. Már csak egy dolgot kellett megtudnom: mit védünk? Aztán megláttam valami jelölõ izét amíg forgolódtam. Hoppá, azt kell védeni? Elindultam felé. Anyád, lõnek! Honnét? Ki? Nyomás, gyerünk, hol a futás gomb, CTRL? Nem, arra leguggolt. X? Nem! Shift... á, már mindegy. Szerencsére hamar jött a respawn.
Két társammal megindultunk elõre. Nagy igyekezetemben átváltottam pisztolyra, de végül sikerült lecserélnem valami lõszeresdobozra. Odaértünk egy alacsony falhoz, a két társam leguggolt. Most miért? Áááá, LÕNEK, melyik volt a guggolás, Shift, nem a Cont... mindegy. A respawn gyorsan megvolt. Na most aztán mindent bedobtam! Óvatosan settenkedtem, futottam, guggoltam. Aztán az egyik saroknál jött szembe egy alak. Nézem mit csinál, miért jön hátrafelé, amikor az ellenség amarra van. EZ LÕ! Hát hol a piros névfelirat? Ja hogy az az ellen, akin NINCS felirat?! Csodával határos módon megmenekültem, és visszahátráltam a sarok mögé. Újratöltés, majd kiugrottam a sarok mögül, totálisan meglepve az elõbbi ellenfelemet. Igaz, a három társa, aki közben odaért, egyáltalán nem lepõdött meg, és fél tizedmásodperc alatt lelõttek, felrobbantottak, az egyik még meg is késelt. Három másodperc volt a respawn.

Bosszút forraltam! Már tudtam merre vannak. Óvatosan közelebb osontam, és türelmesen vártam, amíg egyikük egyedül maradt. Odalopakodtam, majd rávetettem magam, és a teljes tárat kilõttem rá. Csak úgy porzott a talaj mellette és elõtte, és pattogtak a golyók körülötte a falról! Eltalálni alig sikerült, de nem is olyan könnyû ám azt három méterrõl. Odajött és megkéselt. Hamar respawnoltam. És ekkor jött az üzenet, hogy nyertünk. FUCK YEAH, mekkora király vagyok, kezdek ráérezni! Szerepcsere, irány támadni!

A támadás az elsõ öt perchez képest már simán ment. Bár képes voltam ugyanannak a mesterlövésznek a lõvonalába egymás után 11-szer bemászni, valamint a helikopter gépágyújával egyszer sem eltalálni egy futó ellenséget, aztán egy tank rám szakította a házat. Meg egyszer leestem magasról és meghaltam. És futás közben eldobtam a gránátot, de utolértem és meghaltam. De ettõl eltekintve jól ment. Pár meccs, és simán meglesz a rank 1."

Azért ez önmagában elég jó!😊))

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Hamed
index szinvonal bazz😄

Avagy adj egy wowos kezebe bc2-t<#wilting>

Epic:

A játékba lépésnél választhatunk, hogy sima rakétavetõs katona (assault), jármûvek ellen specializált, bombatelepítgetõ utász (engineer), az elhullott társakat felélesztõ és automata lövegeket telepítõ harctéri orvos (medic)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Öcsém te nagyon fenn akadtál valamin! Pihenj! 😄

szuku
Ha meg nem én voltam a kritikád alanya, elég lenne egy: nyugi, nem rád gondoltam; a további ködösítés helyett...és berekeszthetnénk ezt a péntek estémet/éjszakámat faxán lezáró szarakodást, a pecsába<#rolleyes>.
Persze, ha engem is gyanusítasz, természetesen vedd semmisnek a fenti ajánlatomat <#sniffles>.

szuku
Baszki nem volt nehéz magamra venni, amikor semmi más konkrétumot nem írtál csak a k/d-t meg a skill-t (aminek körönként a legobjektívebb jelzõje talán a sorrend), namost én a szerverre történõ fellépést követõen rendre a saját oldalam 1-2. helyén voltam, nem ritkán ilyen 30/10 k/d-kel, szval ne akarj itt nekem névnélkül tapicskolni a szarban, mond meg ecsém, ha valamivel gyanusítasz, hogy tudjak rá reagálni és fõleg ne add itt a bölcs baglyot, aki sejtelmesen felfedi a csalókat, akik majd jól leleplezik magukat a megírt felháborodásukkal (szvsz a csalók most lapítanak, hátha elül az egész és folytathatják kisded játékaikat). Ámbár kérdezd meg a jcsr-es, 7th-s arcokat, velük szintén játszottam nemegyszer (némelyikkel a bétában is), érdekes módon, ott nem volt senkinek gondja a teljesítményemmel, így gondolom õk is csalnak...vagy esetleg csak szimplán tudnak játszani?
De nem gond nyomj egy ilyen NONPRO jelzést a szerveredre, majd áramlik csak a sok prö tizenegy-kétéves sznájper-lámi, oszt majd lehet egymásra vadászni <#hehe>.

Istenem!<#taps>nektek...
liquivent
Én nevek nélkül írtam....ha magadra vetted azt az inget az jelent valamit, Én nem bántottalak. 😊
Nézd, Én sem ma kezdtem el BF-ezni....sok ember a megmondhatója, hogy nem vagyok egy béna játékos, a mai napon négyen játszottunk fennt a szerveren, ebbõl hárman adminok voltunk, egy véleményen voltunk, hidd el, nem a pillanatnyi lelki állapotomat tükrözte a véleményem. 😊
Szánalom volt, ami folyat a szerveren.
Mégegyszer....direkt nevek említése nélkül írtam meg a postomat, ha Te magadra ismersz benne, az a te bajod. Személy szerint nem bántottalak.
Az pedig engedtessék már meg, hogy ha bérlek egy szervert, akkor elmondhassam a véleményem, ha olyan dolgokat látok, amik nem tetszenek.
És hadd döntsem mér el, hogy kit bannolok, vagy kit nem.
Továbbá nem egységesen a magyar játékos közösségre írtam, hanem néhány emberre...

Arról nem is beszélve, hogy tegnap az egyik adminnak az egyik játékos még dicsekedett is vele, hogy megvette...csak gratulálni tudok neki.

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Metalmilitiakid
amúgy ugyanezek a problémák megvannak más játékban is nemtom miért lepõdtök meg, CS : S ben is él ilyen szerver, hogy ki van írva NONPRO , vagyis több mint 1.5 es kd és repülsz, szintúgy codban nem is ban, de kiszavaznak, azt hittétek itt nem lesz ??

szuku
Hmm, azért ezt az inget remélem nem nekem szántad...
Nem magyarázkodás végett, de 31 éves fejjel, hidd el, nem az k/d-re, statra verem (egyébként is, szerencsére már nem megamnak kell verni <#hehe>) csak a jó játék élménye hajt, az viszont lassan 25 éve és elhiszed vagy nem, soha nem csaltam online (azért az iddqd-t én is ismerem, bár a dúmot is enélkül nyomtam végig<#smile>).
Arról viszont nem tehetek, hogy az agresszív játékstílusommal néhányan nem tudnak mit kezdeni, de azért álljunk már meg egy pillanatra, hogy burkoltan vagy inkább szinte nyíltan lecsalózól...lassan ott tartunk, ahol némelyik cod4-es magyar szeró, miszerint, ha túl jó voltál egyszerûen kibannoltak (konkrétan le is írták, hogy ezért), hisz megzavarod a szervertulajdonosok lelki világát, ha túl sokszor lelövöd õket, nahh gondolhatod ott is milyen banda verõdött össze egy idõ után.<#idiota><#lama> Szóval azért ésszel ezekkel a kijelentésekkel, ha lehet.

szuku
Azért csínján ezzekkel a kijelentésekkel, gyengébb szervereken, fõleg squad rush-ban, nemegyszer megvan a 8-9 k/d (mondjuk nem 60-70 kill-lel az is igaz), de a kéz/szem koordináción és az egér/bill kombináción kívül mást nem használok, szóval nyílván vannak egyértelmû csít-esetek(az ilyeneket talán elkapja a pb, ha nem, ott vannak -remélhetõleg- az adminok) de azért ne essünk a ló másik oldalára sem, miszerint a minket ért sérelmeket (értsd: szarrá lõnek) egybõl csíterezéssel reagáljuk le, mondom ezt úgy, hogy nemegyszer fejhangon üvöltözök egy-egy necceseb szituácó után. Aztán rájövök, itt bizony én voltam fáradt/béna/figyelmetlen/rambóõrült vagy amit még eszrevettem, hogy a ping (valós, a kijelzett csak viszonyításra jó) NAGGYON befolyásolja a találatokat, gyakorlatilag 40-50% teljesítménybéli különbségeket is okozhat a pingdifi, szval, ha azt tapasztalom, hogy én lövöm, de az istennek se pusztul meg, ámbár az ellen tekintete is ölni tud(fõleg az alacsony pingûeké), akkor onnan lelépek, csíterezés helyett, mivel könnyen én leszek az aznapi fragfish-ük, õk meg jót röhögnek valahol amcsiban(bár most még könnyen elõfordul eu-i szervereken is ez).

Horda team valami vicc...
6ból4 sniper és az a maradék 2 is csak gl-el tud löni!
GRAT!!!
Faxa team!<#eljen>
liquivent
Pedig sajnos nem õk az egyetlenek, akik kis hazánkból használják.....
Végre volt ma egy kis idõm felmenni a szerverünkre, de mondhatom, szánalom, ami fogadott. 40/8 -as K/D -k és társai.
Arról már nem is beszélek, hogy bennt vagyok egy házban, nem is láthaják, hogy ott vagyok, mert ahogy feléledtem egybõl bementem, közelben senki, de egybõl bomlik a fal a lövésektõl....mondhatom szánalom.
Hozzáteszem ölni azt alig tudtam, persze ez nem a bénaságomnak tudható be, mert csodák csodája, felmentem másik szerverre és máris jobban ment a játék.
Nem akarok Én senkit sem bántani, meg flémet sem kelteni, de õszintén mondom, nagyon skilles a magyar bc2 társadalom néhány tagja...csak vigyázzatok, nehogy bann legyen a vége, esetleg nehogy ott találjátok magatokat ti is a pbbans listáján.
akinek inge, az vegye magára, akinek nem, attól bocs. 😊

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

most nézem, CoD2nél még rosszabb a helyzet. napi szinten 1-2-3 magyart bannolnak. szép kis hírnév ez<#wow3>