Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenesetre ez azért jóval több reakció,mint az,hogy összehazudunk gyorsan párezer lebanolt cheatert,és a fórumokon törölgetjük a kínos, cheatereket bejelentõ topikokat (lásd Infinity Ward)....
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Hello there,
Thank you for taking the time to contact us about your incident. Your concerns, feedback and troubles are important to us. We want to thank you for informing us about this player, we will fully investigate your report. "
Landor!
Megtennéd, hogy bedrótozol...?
Nem tudom mire van szükséged, hozzá, így mindet bemásoltam:
http://bfbc2.elxx.net/sig/userbar2/pc/sztoncsi.png

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Technikai kérdés:
Megszereztem a cuccot a spottoláshoz. Hogyan kell használni? 😊
Illetve bármelyik optikával mûködik?
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
M60-al operálni az inpotensek szoktak...
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
400mm-es? Tarackod van? 😊
Egy degenerált, félagyú szöcske is tud vele lõni.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Félreértettelek!
Amugy jo a link csak már megnéztem de a fegyoknal csak angolul irja ki a plussz opciokat pl a smoke granade az assaultnal
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
kötõjelekkel kell beírni vagy nélküle?mind kettõt próbáltam de nem akarja elfogadni
Játszhatsz napi 6 órát is ha csak körönként 1000 pont
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Minden kitt elsõ 3 fegyvere engedélyezett ..
Ez 1 kurva nagy vicc...
Egyébként félreértettél, nem a commentekre gondoltam, hanem a játék hangjaira, beszólásokra, pl. mikor eltalálnak vagy megölsz vlkit, stb. és megy az egysíkú 4 betûs angol káromkodás (egyébként fasza), na ezt képzeltem el kissé cizelláltabb, magyar, körmondatos k*rvaanyázásokkal.
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
Én a kiegészítõk/fegyverek leírását szeretném magyarul multiba!
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
Amúgy plusz cuccoknak én is örülnék még.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Meg kérdés az itt 28-30-as szint körül lévõkhöz: Ti mióta toljátok, hogy ilyen magas a szintetek? Betaban szerzett pontokat át lehetett hozni? vagy kb12 órát naponta toljátok?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
bár a kedvencem a sok nyomorég aki 40mm gránáttal operál csak ...
2. elképzeltem a multiban a folyamatos bazmegolást magyarul, szép, ízes magyar káromkodásokkal <#hehe>#hehe> (bár sejtem, Te a nyúlfarknyi single-re gondoltál)
ugye enginel az aks-74u nem tiltott ugye??..
Lenne pár kérdésem😄
1. Nem tudjátok hogy jo-e a punkbuster mert en is régen manualba frissítettem de rossz volt es volt itt egy kedves hozzászóló és lelehetett tölteni a régi pb-t na azzal megyek és az most jo! Mikkor lesz jo? Mikkor frissítsem?
2. Nem tudjátok a magyarosítást hogy kb mikkor lesz kész? mert néztem de azt nem irjak ki csak azt hogy fordítás alatt!
3. A fegyverek mellett vannak hogy mien kiegészítõt lehet rakni stb... és ezekrõl nem tudtok egy magyar leírást?
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT