Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Az egyik utálja a reconokat, mert olyan sok van belõlük, és mind csak mortart tol, a másik utálja a medicet, mert M60-at használ, a harmadik utálja az enginert, mert M2CG-vel öli a népet, a negyedik meg az assaultot, mert 40mm gránátokat dobál.
Egy igazi harctéren is megnézném, hogy ezekért valaki elkezd észt osztani ... valszeg sok sikerrel 😊
Azt hiszem mindegyiknek megvan a maga erõssége és gyengesége, és pont azért illene csapatban játszani, és nem össze-vissza rohangálni, mint teszik azt sokat, még a magyar szervereken is ... arról már nem is beszélve, hogy a feladatra aztán sokan nem is figyelnek ... mondjuk ez a DICE hibája is, mert eléggé elszámolták azt a 100 pontot, amit egy gyõzelemért adnak ... annak min 500-1000-nek kellene lennie, esetleg a másik oldalon meg mínusznak, hogy végre legyen valami motiváció is a gyõzelemre.
Lehet, hogy nincs fullra kiegyenlítve az összes kaszt és lehetõség, de ettõl függetlenül teljesen jól játszható a játék.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
GTA V (*.*)
-tRs-Landor

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Egyedül ez az ugrásból csípõbõl 10 méterrõl oneshotolós recon nem tetszik itt. De szerencsére kevés van belõlük.
El fogják vinni ebbe az irányba 😞((!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Sõt, aki mással nyomja azokkal sincsen bajom!
Csak azokkal van bajom, akik nem akarnak csapatban játszani, mégis belépnek egy squadba, csak azt nem tudom minek!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Miért, a GL-lel nem lehet bénázni? 😊
HC szerveren azon sincs célkereszt. Csak "csípõbõl" lõsz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Fatboyz4ever!
Fatboyz4ever!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
És sotival nem szedegetsz távolra ..
BF:2-3-4(oORedstarOo)
De az már nem , hogy épületen meg dombon át 1 csávoka szedegeti a népet mert le rakott magának lõszert és elég hogy ha az a szar melléd csapódik.
Én azt szoktam, hogy ráülök az ammoboxra, és megállás nélkül nyomom a smoke-ot 😄DDD
Mas: Akkor en fasza gyereknek erezhetem magam, mert lottem mar le MP-412-vel menekulni probalo UAV-t olyan messzirol, hogy magam sem hittem el?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX