Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beers
Jaa még adnak egy kicsit az m60-nak 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TDC Geronimo
na tessék imáitok meghallgattattak :p

"Going back to the studio tomorrow to work on Balance tweaks. On the list: M60, M1911, and AA. Up, down, sideways? I won't say..."

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jim Morrison
jol megaszontam

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
ertem en hogy sokan szeretjuk a bfbc2 t meg minden, de nektek nem is tetszik csak irogattok? Inkabb jatszatok ahhelyett, hogy percenkent 10 komment szuletik 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

csak viccelek te hordás 😄

[HUN]Crassus
miért is?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

koschwarz
pénzt elfogadták, a szervert - még - nem adják. a kecsegek.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

TDC Geronimo
Nekünk is vissza van tartva a szerverünk, de mi ezt tudtuk is, hogy ez lesz. Fórumon ki van írva. Sajna amíg ilyen fos a szerverkeresõ és ennyire leterheli a master servert, addig nem engednek új szervereket felállítani. Kérdés most, hogy mikor jön az update. Elvileg 30án map pack és szinte biztos, hogy egy velõsebb patch is, amiben a browsert is javítják. Valamikor utána szerintem felkapcsolják már, de 30a elõtt nemhiszem :s

Üdv.

Segítségeteket kérném. A következõrõl lenne szó:

Rendeltem Bad company 2 szervert a Multiplay.uk –tol Minden simán is ment megtörtént a paypal tranzakció is. jöttek az emailok hogy siker stb stb..DE kaptam olyan levelet hogy egyenlõre szüneteltetik a szerverbérlést mivel a DICE nem enged több szervert amíg nem bõvítik a központot.
járt e így már közültek valaki vagy esetleg jár hasonló cipõben?

Bananas

koschwarz
néha nekem is úgy összejön, hogy esek-kelek, és ilyenkor tipikus, hogy a legtöbbször még csak azt sem tudom, honnan ér a halál 😊

koschwarz
ma olyan lagom volt, hogy egy konténer mögött találkoztam egy ellennel, sotival megküldtem, nem halt meg, de nem láttam pontosan mi van mert rögtön kiugrottam a konténer mögül, töltöttem, visszaugrottam, ellen ugyanott, megint megküldtem, majd a következõ pillanatban már csak elhomályosul tekintettel olvasom hogy az az ellenfél engem már rég lekéselt<#hehe>
beszarás.

TDC Geronimo
rohatt 😄

Abban a körben a csillagokat is lekáromkodtam az égrõl. Aznap már nem is játszottam sokat 😄

Na vissza is jött <#eplus2>

[IRAM] leader

Elég csak a fórumos nevedre ránézni...ha megy a game,akko az is más...

[IRAM] leader

aricsi
Ninja assasin nézd meg,az jó kis gyilkolászós. Am jó lenne késõ este,éjszakára rendbe jönne a game mert nekem is lõdözhetnékem van.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

0Fritz0
Szeretnél új témát? <#hehe>

(lámi <#bohoc>)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

iceshark
addig nézek valami gyilkolászós filmet míg helyre jön a dolog, csak hogy a feeling megmaradjon 😊

TDC Geronimo
Na látom témánál vagyunk megint. Már hiányzott <#hehe>

Kashim5
dettó szar... remélem hamar rendbe jön, pont most támadt kedvem kicsit gyilkolászni.

Looserke
ja és ha végre bejön a szerverlista akkor a game szerver szarik be...

iceshark
hát akkor a sok lagolás megölte az EA tovább bõvített szervereit, tessék még venni pár szervert EA bácsi abból a sok lóvéból amit kifizettünk!

Looserke
nemigaz basszameg hogy minden nap vagy fél óra mire be tudok logolni vagy egyszerûen csak találok szervert...kurva annyukat basszák oldalba hogy nem bírják összerakni azt a kib*szott rendszert...

nekem meg játék közbe adta begaát :S pedig jóláltam

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Nekem is dettó szar.

Visszaigazoltalak 😛

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Belton
Nekem is szar be se enged logolni :S

BF:2-3-4(oORedstarOo)

iceshark
na bazz EA connecting failed van nálam, csak én szívok hogy 5 perce sehova nem tudok fellépni?

iceshark
ill nem látjuk 😉

iceshark
most épp pb állítgatás van ph szerveren, admin kör közepén akarta kinyírni a szervert mire szóltak neki hogy akár megvárhatná a kör végét is, látjuk hogy szar a k/d-je de azért ne már 😊

Ma konkrétan 3x-4x láttam amint felvillant az xy-banned for aimbot felirat.
Ergo csak odafigyelnek a srácok.
Persze világos, hogy a pb mindíg az idióták mögött kullog, de akkor is megnyugtató.

Mennyire lehet valakinek szánalmas az élete, hogy aimbotos próbálkozással tudja csak a szánalmas egóját alapszinten kielégíteni??
Lattam ket boduletes nagy lagot az egyik PH szerveren, meg igy delutan mintha nehezebben haltak volna az emberek. Alighanem az is vacak ping miatt volt.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

0Fritz0
A Global Ban-t minden szerveren látni és nem feltétele, hogy a csaló azon a szerveren legyen, ahol te vagy.
Amolyan példastatuálásos izé.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Boron Power
Sztem megint túl sok játékos és szerver van. Érik az új bõvítés az EA-nál. Hétvégén bármelyik szerver képes volt laggolni, gondolom mindenki játszott.

Belton
Nekem van csak marha nagy laggom ? ( vagyis megyek elõre és mintha húznának hatrafele amikor meg állok 😮 )
Le mértem a sáv szélességet és tökéletes.

Ley Roland
Oké kösz! Csak ezt akartam tudni. 😄 Azt meg tudom, hogy csak 1xre 1el fog menni! 😊

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Nem. De egyszerre ugyis csak egyiken fogsz tudni jatszani.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ley Roland
1 gépre feltettem a játékot és az lenne a kérdésem, hogy most akkor 1 másikra is fel tudom tenni? Nem gond az, hogy itt már aktiváltam a keyt?

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

MarkBlade
Miért?
Kashim5
Helivel fejbenyomja recont. <#eljen><#hehe>

Doomista
Ma még nem volt...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

lol de buta vagy

nandorb

Ez jobb.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

[HUN]Crassus
az egyik eléggé népszerû magyar szerveren 30 secente vágnak ki valakit a legkülönbfélébb csítekkel...eléggé gáz,hogy ennyi csíter van!😞(

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Doomista
A hanggal kapcsolatban...úgy kell beállítani, hogy elõször is bedugod a mikrofont, aztán bemész az options-ba, AUDIO fülben a "your sound system"-et beállítod headphones módra, alatta az "enemy team vo"-t meg localizedre. A SETTINGS fül mellet jobb oldalt az "ON FOOT"-ra kattintasz, majd megkeresed azt, hogy "Push To Talk", és a keyboard mezõbe beütöd azt a billentyûzetet, amit le akarsz nyomni akkor, mikor beszélsz a játékban. Kicsit bugos lehet ez is, mivel minden meccs végeztével, mikor jön a következõ pálya, újra be kell lõnöm optionsbe az enemy team vo-nál localizedre...így már hallanak, originalba viszont nem hallottak. És ez csak squadra érvényes. És nem biztos, hogy mind1ik szerveren faszán fognak hallani, mivel pl egy 32 fõs szerveren engem akadozva hallottak, míg egy 16 fõs szerveren tökéletes hangban.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

HunnernesKonge
A kedvenc részem mikor nem találja el az egyhelyben ülõ medicet Bravonál 😄
Belton
Igen ez az hogy én is halottam másokat csak jó lenne le tesztelni hogy most hangerõ stb vagy nem tudom (fel megyek valami magyar servere aztan próbálgatom ) 😄

MR ME
én még nem próbáltam, de hallottam már magyarokat berszélgetni, szal mûködik

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
ez érdekes ez a videó
HC szerón tolja a gyerek és fél méterrõl rpg-zik :| és még lelassítja h milyen fasza gyerek h fél méterrõl kinyírta rakétával pfff

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Belton
Sikerült már valakinek be üzemelni az Ingame Voice cuccot ?
Mert hallottam ma is vki brekegett bele a Squadba...
Ha valakinek mûködött már irja le pls. (mert az ingame be állítás elégé silány)

Doomista
Látjátok? A PB még is csak jó valamire! 😄

banol a PB egesz szorgalmasan