Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
"Going back to the studio tomorrow to work on Balance tweaks. On the list: M60, M1911, and AA. Up, down, sideways? I won't say..."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Segítségeteket kérném. A következõrõl lenne szó:
Rendeltem Bad company 2 szervert a Multiplay.uk –tol Minden simán is ment megtörtént a paypal tranzakció is. jöttek az emailok hogy siker stb stb..DE kaptam olyan levelet hogy egyenlõre szüneteltetik a szerverbérlést mivel a DICE nem enged több szervert amíg nem bõvítik a központot.
járt e így már közültek valaki vagy esetleg jár hasonló cipõben?
Bananas
beszarás.
Abban a körben a csillagokat is lekáromkodtam az égrõl. Aznap már nem is játszottam sokat 😄
[IRAM] leader
[IRAM] leader
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Visszaigazoltalak 😛
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Ergo csak odafigyelnek a srácok.
Persze világos, hogy a pb mindíg az idióták mögött kullog, de akkor is megnyugtató.
Mennyire lehet valakinek szánalmas az élete, hogy aimbotos próbálkozással tudja csak a szánalmas egóját alapszinten kielégíteni??
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Amolyan példastatuálásos izé.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Le mértem a sáv szélességet és tökéletes.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
HC szerón tolja a gyerek és fél méterrõl rpg-zik :| és még lelassítja h milyen fasza gyerek h fél méterrõl kinyírta rakétával pfff
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mert hallottam ma is vki brekegett bele a Squadba...
Ha valakinek mûködött már irja le pls. (mert az ingame be állítás elégé silány)