Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Nem rossz, nem rossz 😊!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
- knife - Vegyek ki ezt a buzi automatikusan elore ugrast/ellenfelre aimolast keselesnel. Nem ertem miert nem volt eleg siman ahova nezek oda keselek kb keztavolsagban modszer.
Plusz szemely szerint szeretnek sokkal tobb infantrys palyat.
Siman eleg lenne ha a mostani mapokbol ki lehetne szedni a jarmuveket, esetleg quad/humvee/vodnik/jetski maradna.
Nelson Bay szeru mapok nappaliban/sivatagos/dzsungeles verzioban vagy squad rush kellene 16/24/32 emberrel.
Így nem lesznek a csípõbõl tüzelõ hõsök annyira közelharcosak😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
pontosabban, a registry-bõl a végleges telepítése elõtt kitöröltem az összes bétás bejegyzést, meg a punkbustereseket is. eddig nem volt problémám.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Kérdés most már nyugodtan frissíthettem a pb-t?
Mert eloszor frissitettem (amikkor a pb mindenkit ledobott) és akk ugye szar volt! Itt volt egy kedves user a forumon es felrakta a regi pb-t es most azzal megyek azzal minden oks minden jo miinden szero jo!
Kérdés mostmár frisitsem a pb-t? (manualisan)
GL: rengetegszer halok miatta, én nem tudom használni ebben a játékban <#hehe>#hehe> viszont a soti nagyon bejön nekem, remélem azt nem fogják "lebalanszolni".
m1911: szerintem egy röhej a sebzése, egy szaros sniper hamarabb megöl vele mint én egy automata gépkarabéllyal õt. szerintem a legdurvábban túlbalanszolt fegyver.
rakéta: azért az annyira nem veszélyes. lehet hogy idegesítõ egyeseknek, ha az által halnak, de még a leggyorsabbnak számító CG elõl is el lehet mozogni, ha észreveszed, persze nem mindegy milyen távolságról kapod. én speciel nagyon kevésszer haltam meg rakéta miatt, és sokszor meglátom amikor repül felém, és egyszerûen arrébb szaladok.
sniper-téma: még egy másodpercet sem voltam a fullban, csak a demóban kb. 5 percet...de egy tény: szerintem rettenetesen elbassza a játékot az a tény, hogy számtalan esetben legalább egy sniper jut 2-3 másik kasztra...persze ez a sniper-fanokat nyilván nem zavarja.
nem ritka, hogy a szerver fele sniper (mondjuk pont a magyar szervereken ezt annyira nem tapasztalom szerencsére), és ez nem normális.
õszintén szólva mégis az a legröhejesebb, hogy sniperként m1911-gyel, meg 100%-ot sebzõ puskával simán ugyanúgy alkalmas közelharcra is, és ez sem annyira jó.
szóval szerintem van mit balanszolni.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Nem csoda hogy nõ a csalók száma , ha már nem lehet játszani( TY EA) akkor szarrá csítelik az egészet <#schmoll2>#schmoll2>
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
There have been 320 ban(s) in the past 30 days.
<#szomoru2>#szomoru2>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Amugy Gz <#violent>#violent>
Csak nekem van ertelmes logom bibibiiii xD
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
csak nyomd a gombot és szaladj elõre<#wink>#wink><#gun>#gun>
Már nagyon rájuk férne egy próbaper,mert ez így egyszerûen csakis pénzbeszedés/csalás...de az a javából. <#boxer>#boxer>
[IRAM] leader

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
közelharcban a legjobb, dobálom a labdákat aztán rush elõre, hal mindenki xD fõleg én, amikor egyszerre 5gl jön rám<#hehe>#hehe>
ph szerveren aimbotos lamikat kb 3percenként bannolta a pb<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2>
De itt a célkereszt mozgás a fegyver Accuracy - jétõl függ .
Pl a Magnum Snipernek 100% os az ACC-ja és meg se mozdul a célkereszt célzásnál.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Changes:
• Server browser downloads 100 entries instead of 500 in a chunk – this makes the “Cancel” button more responsive
• Fixed crash during server browser refresh
• Low-level networking library switched back to the optimized version (the game client was temporarily running with one that had more debugging logic in it)
• Localization fixes in the scoreboard
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
- GL - 1/3-ra csokkenteni a sebzeset gyalogosok ellen
- Raketak - 1/3-ra csokkenteni a sebzeset gyalogosok ellen
- M60 - kb 1/2-re venni a sebzeset, akkor lenne realis a tobbi fegyverhez kepest
- M1911 - kb 1/2-re vagy 3/4-re venni a sebzeset
- Sniperek - Ez nehez ugy. Errol mar beszeltunk sokat a jatek megjelenese elott is, hogy tul durvak lesznek mivel BC2-ben mar nincs csokkentve a latotavolsag. Talan squadonkent vagy 4-5 emberre aki belep a szerverre 1 sniper essen, de amugy normalis megoldast nem tudok ra en sem erre.
Ha a snipereken kivul azt a 4 fegyvert balanszolnak akkor mar sokkal jobb jatek lenne, bar azert azt is kicsit rendberakhatnak a tobbit is, mert kisse nevetseges hogy egyik fegyverbol majdnem 1 tar kell valakibe es a masik hasonlo stattal rendelkezobol pedig eleg 3-5 loves siman eleg.
Sajna ez van,olyanok mint a politikusok.A pénzt beszedik,de adni...
Mert ezekhez a fegyverekhez nem kell vagy sokkal kevesebb skill (rutin/tudas/sokmindennek nevezhetjuk) kell mint a tobbihez.
Kb egy dedos szintu full bena (=noob/lama) emberke is meg tudja csinalni hogy maszkal a palyan vagy eppen bekempel valahova es ha mozgast lat akkor megnyom egy gombot es bumm, valoszinu meghal minimum egy vagy tobb ellenfel eselytelenul, ugy hogy semmit nem tud csinalni vagy reagalni.
Erre mondjuk sokan hogy "kurva skilles volt".
Rendben van mondhatnank, akkor mindenki menjen ezekkel ha mar ennyire erosek lettek, hasznalhatja mindenki szabadon, nincs tiltva senkinek sem.
De ha mindenki ezekkel menne (a jobb jatekosok es a klanok is), akkor egy agyatlan robbantgatos/raketas jatekot kapunk sok kemper sniperrel.
Es akkor mi a retkes fenenek raktak bele 50 masik gepfegyvert es tarsait?
Disznek?
Ha eddig csak olyan multis fps lett volna ahol ugyanigy oldottak volna meg a dolgokat, akkor azt mondom semmi gond maradjon, jo ez igy ahogy megszoktuk.
De mar tobb jatekban mar sikerult osszehozni hogy nem voltak "barhova lovok-egy gombra olok" fegyverek.
Ha fejre lo az ember abszolut rendben van, akkor oljon egy lovesre egy fegyver, mert ahhoz tudas kell es tapasztalat hogy mennyire szor az adott fegyver es a sniperhez is kell egy kicsi skill, hogy kiszamoljuk mennyivel kell fole celozni hogy fej legyen a loves es egybol oljon (nem HC szerveren).
Persze lehet meg azt is mondani hogy "hat az igazi haboruban is igy van hogy raketa/gl es meghal mindenki".
De konyorgom ez egy multis jatek ahol az igazi eletbol vesznek csomo mindent de azert valahogy ezeket ugy kell igazitani hogy minel elvezhetobb legyen, mert ennyi erovel aki unlockolja eloszor az atombombat annak de jo lesz, es azutan mindenki "elvezni" fogja azutan a jatekot amikor egymasra robbantjak az egesz palyat par percenkent.
Ez a jatek igy is elvezheto, de sokkal-sokkal jobb lenne par modositassal.
Mi lesz,ha bekapcsolják a többi szervert???
3hetet vártam,hogy bekapcsolják a szerverünket,1 hétre rá megint összeomlok minden.
FAXA,hová költik ezek a pénzt?
Tegnap kezdtem el játszani ezzel a játékkal. Nagyon ott van a grafikája. El is jutottam addig mikor jön a tank és szét kéne lõni a házak között a havas tájon. De valami binocular kéne neki hogy szét lõje. Mi ez és hol találhatom meg a pályán? Egész délután ezt keresem de nem találom sehol a pályán. Ha meg elõre megyek a tankhoz nemes egyszerûséggel visszadob az elõzõ mentéshez.
Én nem bánom, ha lesz egy kis balanszírozás, medikkel eddig is játszottam, de nem a fegyvere miatt, az m60-at természetesen használtam, használom, bárhogy is alakul, nem az m60 statisztikája lesz a döntõ, hogy milyen kasztot választok.<#fogmosas>#fogmosas>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Idõ közben kaptam egy emailt mivel reklamáltam ezt kaptam:
"Hi,
The issue is down to DICE not allowing us to setup new servers for BC2 yet.
Which is causing another back log to be setup 😞 As soon as we get the go ahead, we will be setting up more servers
--
Regards,
Dan 'liv3d' Offord"
Ez azért kicsit bosszantó de hát ez van várunk és várunk!
Lotro lifetime :D
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3