Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iceshark
lol, a helikoptert kell lelõni, hogy ne tudja szétlõni a satelitet<#vigyor><#nevetes2>

Mikor a satelitet le kell lõne, hol találom? Mert magyaráz a gyerek a játékba hogy lõjem le, de hol van a satelit? Néztem az égen mindenfelé,nem látom. Aztán jön a helikopter és amint rálövök visszadob a mentéshez. <#help>

A COD ban op a GL. Itt kevésbé. Én se szeretem ha avval szednek le és csak ritkán lövök vele, de nem értem ezt a hatalmas rinyát miatta.
Assaultnak ad egy kis +tûzerõt. Cserébe viszont elég lassú az újratöltése. Simán kiszedhetõ egy csak GL-t használó játékos.
A mortar és a gusztáv jobban bosszant.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ahhoz újra bekéne iratkozni egy isklába😄 és az is csak szeptemberbe indulna.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Nem a CB ladderben jatszol, igy meg mindegy. Ambator a beidegzodes nagy ur, ugyhogy CB edzesnek jo. Valamelyik 7th-es srac lott arcon tegnap folyvast GL-lel. Mar azt gondoltam, valahogy leszerelte a puskarol. De en meg ot lottem keresztul(akar GL-lel), ha ugy adodott.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Kashim5
<#taps> A hangon röhögtem fel ahogy elcsapja, meg ahogy elképzeltem a szemben futó reakcióját, ahogy elviszi elõle azt a két szerencsétlent. 😄

Boron Power
Te fasz szerinted a codban a normálisak nem utálták a gl-t? Egyáltalán nem játék függõ a gyökérség. Pl. a múltkor együtt puboltunk egy nagynevû, régi BF-es múlttal rendelkezõ klánnal, és belenyomták az arcomba a GL-t. (nálam füst van, és a CB szabályok szerinti beállításokkal játszok).

darki81
mára eljött az, hogy már kivétel nélkül mindenki gl-ezik, és most szedem le a gémet, és teszek fel másik bf-et, ahol játszani is lehet! (lehet beszólni)Had glezzék egymást a codbuzik

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Doomista
Munkanélküliség elõnye 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Inkább tanulnál...

modellmaker
lál 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

kaptem egy plecsnit a a gébe mert naponta játszok <#banplz>

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Meg mondjuk azt sem értem hogy mit gondolhatnak az ilyenek?
Nem fogják észrevenni az ilyen kimagasló "eredményeket" ?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

MR ME
sztem kurva mind1 ki csinálja, azok a gyökerek akik használják...mi értelme azt nemtudom

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nem szép dolog a káröröm, de olyan jól esik kiröhögni ezeket a csökevényeket😄

Le az összes csicska gyökérpálcával! Éljen a PB ! <#eljen><#eljen><#worship><#taps>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

De ha szerintem belegondolunk akkor szerintem a cheteket egy részét nem mindegyiket csak párat! Maga a játékfejlesztö cég csinálja vagy anak az egyik munkatársa persze megbizásból! Csinál egy tök alap WH-t,Aimbotot tök egyszerüt fölnyomra egy oldalra torrent stb ketöltik 1000-en aból 700-800ember folyamatosan használni is foglya és rá 1 hónap mulva a PB munkatársai meg csinálják a frissitést megbukik 700-800ember de hogy mivel õk szeretnének tovabb jatszani még1* megveszik a játékot! és Woáááláááá tegyük fel hogy ujbol megveszik a játékot 500an és woááálááá 25.000€ gazdagabb ujbol EA! 😄
u.i: Ez csak az én véleményem megosztottam veletek ne harapjátok le a fejemet és anyám nem kurva mielött valaki azt mondaná!! 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

uHs Gerzson
hehe 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Mar megkapta. A BAN listen lattam, es ismeros volt a neve.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

[UNQL]Echo
egs

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Phüjjj... ez is de ócska csíter wazze... BAN-t neki!
Hogy rohadna meg a fajtája ! <#levele><#levele><#gun>

iceshark
jó ez a stat, thx!

Ez a Fleko a mi Flekonk? Elokelo helyen tanyazik.

modellmaker
Itt kérdezd meg.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Ja. A harmadik is. <#falbav>

Sziasztok!

A gondom az,hogy az egérrel csak fölfeléés folyamatosan jobbra tudok nézni.Ha egy szer felnéztem,akkor úgy is maradok.Valaki esetleg tud segíteni valami beállítással?Ugyan már sokmindent próbáltam,de lehet láma vagyok.Köszi és üdv.
Orommel jelenthetem, a toplista masodik helyezettje is kicsit sok fejlovest eregetett: PaglioSnarf AIMBOT #50120

darki81
<#lama><#taps>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

[UNQL]Echo
Sajna 2 meterrol semmit sem er a Gl mert be sem robban.Legalabbis HC modban nem elesedik 3-4 meteren belul csak elpattan a fenebe.Tudom ez kb igy realis de joparszor belefutottam ebben, hogy reflexbol ralottem kozelrol aztan neztem nagyon hogy semmi hatas es mire atvaltom a fegyot mar fexem is.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

[HUN]Crassus
az a global ban volt😛 tegnap tanultam😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

XenHai
Nekem tegnap volt 1 jó élményem PB szerveren a PB kb percenként 2 embert bannolt...
Omlás
Azért azt vágod, hogy elég vicces lesz, ha látsz 3-4 embert egy kupacban 1 fedezék mögött odatekersz egy rpg-t és vígan elfutkorásznak... Azért ne esünk már át a ló másik oldalára rpg, gránát igen is szakítson fegyverek sebzésén esetlegesen lehetne változtatni, de akkor meg túl sokan sírnának szerinted ez érdeke a kiadónak ? 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

iceshark
arra hogy legyen mire vernie otthon a pöcsét😊
voltam olyan szerveren is ahol a PB volt az egyedüli OFF, alig értem be már húztam is a belem onnan...

[HUN]Crassus
mi a pöcsre jók ezek a nyomorék cheatek?!?!:S😞

Denes888
Van olyan cheat, hogy az ellenfél mögé éled. Lehet, hogy a levegõben éled azon a mappon, és ezért úgy tûnt mintha onnan jjött volna.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

XenHai
Ez én is be néztem már 1 párszol eléggé idegesítõ..
koschwarz
mondjuk a késeléskor az az idegesítõ, hogy amíg valaki elkap egy rendes sorozattal, akkor gyakorlatilag te nem tudsz rendesen lõni, sõt még elfutni sem, mivel "megakad" a mozgásod. de ha egy ellenfél rohan feléd és késel, akkor én hiába lövöm mint a barom, ezt az "elõregyártott" mozgást sajnos nem akasztja meg.
nem tudom, bennem valahogy még mindig van egy mentális "korlát", hogy azt hiszem, ha valakit rendesen pumpálok ólommal, akkor nem tud lekéselni, de sajnos emiatt az autoaim miatt a legtöbbször igen.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

s0n1c
nem telepedett rá véletlen egy uavra?
iceshark
az éjszakai pályán hogy a tökömbe tudott az ellenfél az A pontig ejtõernyõzni? épp amo, medipack-et dobáltunk majd a védekezéshez erre látjuk hogy közénk lõnek gl-el, utána meg a fejünkre esett egy ejtõernyõs, nem mondom kapott rendesen mindenki lõtte szúrta azzal ami a kezében volt 😊 de ilyet még nem láttam, van valami siklóernyõzés gombkombináció?

sam9981
nekem volt olyan hogy 40mm shotgunal 2mrol melbelotem a csokat es tulelte, glnel meg nemfordult elo ha valakit ilyen tavrol meglovok hogy labon maradna

BF3: shishkeza

0Fritz0
Nem kell hasalás (fõleg nem a delfines), mert akkor a sok nyominak eszébe sem jutna, hogy sniperen kívül akár egy percig is más kaszttal játsszon.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Igen. :-)
Ez egy konzolport, amibe utólag, menet közben, kb. 4-5 év alatt fogják belehegeszteni a pc-s fícsõröket. Meg ugye kód majmolás megy, így kurvul el ez a játék is.

Ebbol a hasra dobom magam ugybol mar a BF2-ben is gond lett.

[HUN]Crassus

ez igaz pörgõsebb mint például az általam említett AAO,DE könyörgöm 2010 van egy futásból becsúszás v.hasra dobod magad férjen már bele!nekem ez az elõre-hátra/jobbra-balra+ ugrás kissé puritán már!😛 vagy tul sokat kérek?😊

MarkBlade
Lehet hülye kérdés de friendbe hogy kell felvenni valakit? Annyira rájöttem hogy keresés. Meg is találom, rányomok, kiírja hogy küld egy visszaigazolást a kollegának de nem kapja meg és én sem viszont ha õ küld.. van valami extra?
És jó lenne ha minden jármûvet, és fegyvert kivennének mert az ego-m nem tudja elviselni ha meghalok. És jó lenne ha a pb-t is beállítanák ahol 19" monitornál nagyobbat érzékel, azt kérem kapcsolja ki.<#nevetes1>
És akkor még nem találkoztál a szuperhõssel, a sniperkedõ mediccel az M60-al.

Fejre kell lõni és akkor baszhatja a kevlár mellényt.

Fekvés, kihajolás nem hiányzik, annyira pörgõs, hogy nem is lenne értelme szvsz.

Itt se latsz el nagyon messze. Itt nincs is nagyon messze.

De kevesen hasznaljak, mert maceras atvaltani, es csak kozelre jo.
Tegnap egyebkent tapasztaltam, miert olyan idegesito az M60. A legjobb amit szemtol szemben elertem ellene a T88-al, az a dontetlen, pedig en legalabb masfel masodpercel elobb kezdtem loni.

[HUN]Crassus
jajó még nab vagyok azthittem valami nagy hülyeséget mondtam😛

amúgy 2 nap tapasztalata: a játék nagyon frankó összeségében viszont van 2-3 dolog ami szerintem durván elvan baszva!
A sniperek elmebeteg mód imbák /60000km-re lõnek,nulla visszarugással,izom sebzéssel, totális rejtõzködésben..../én nagyon szerettem americas army-ni abban a sniperek száma erõsen levolt korlátozva itt kb. 10 emberbõl 6-7 sniper:S ott ha céloztál ahogy vette a karid a levegõt az befolyásolta a fegyver célratartását,persze ha lelassítottad a levegõ vételt jobban lehetett célozni,de itt ezek hiányában tényleg nagyon betegmód durva a sniper!

Nem értem,hogyvan az,hogy hátulról megtalálok egy ellenséget rázoomolok-letérdelek beleeresztek 15-20 skulót erre megfordul és PISZTOLLYAL! lõ 1-et és paff kifekszem!:S 80-90 FPS-em van nem vágom....mondjuk csak lvl 3 vagyok esetleg van valami páncélja akire lövök? na mind1

ééés végül a nagy vesszõparipáim: nincs kihajlás vagy fedezékbõl tüzelés:S nincs fekvõ pozíció sem:S ez a túlzott árkádosítás sztem inkább ósdi mint követendõ poélda az FPS-ekben!
megint az Americas Army-val jövök,de a becsúszás,kúszás,bukfencezés vagy a fekvõ pozícióban elgördülés ami ott van az sztem forradalmi!kár,hogy más FPS-ekbe nem teszik be....
pl. ott sniperkedni sokkal élvezetesebb szaladsz majd becsúszol a fedezékhez ezután közelebb kúszol hasonfekve majd a fedezék mellé kigördülve célzol paff lõsz visszagördülsz felállsz és odébbállsz! nagyon feelinges!ja és nem látsz el 60000km-re még durva távcsõvel sem ugye....

összeségében élvezetes ajáték a sok jármû a gyönyörû grafika a rombolható környezet mind szuper nem bántam meg!

SötétBarom
Továbbra sem értem miért idegesítõbb, mint a 40mm shotgun? Az is egy lövés egy halál, alig kell vele célozni, és ha szembe jössz vele esélyed sincs 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;