Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
De ugyan ez meg van publikon is. Ha 4 medic megindul és összedolgoznak, tulajdonképpen senki nem állítja meg õket. Mondjuk jármûvel nem tud mit kezdeni, de elbújni el lehet elõle, ameddig el nem megy, vagy valaki ki nem nyírja.
Arra lennék kíváncsi mi lesz a DLC-ben beharangozott új kaszt. Élesztõ-support-jármûves-sniper kaszt megvan. El nem tudom képzelni játéktechnikailag, melyik kaszt az, ami hasznos és elfér a BC2-ben. Remélem nem valami agyament marhaság lesz a publik vérpistáknak, mondjuk atombomba kioldó kaszt.😄
Motion mine assist pontot is lehet vele gyüjteni nem is keveset, squad assist meg még több. HC szerveren semmit se mutat az érzékelõ, gyak. használhatattlan a cucc, persze az egész hc egy vicc jelenlegi állapotában (MG36 nincs gyári red dott és egyébb marhaságok)
HP+
Agyad neked se sok van...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
De nem kötekszik serial miatt... mi lehet a gond?
Csináltam másik mail címet, stb de úgy se megy...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Tulajdonképpen a medic és az enginner ami fontos, assaultra is csak akkor van szükség ha elfogyott a lõszer.
A recon, vagyis a sniper kaszt mindig a publik embereknek készül.
Természetesen nem kell megmagyarázni, hogy a sniper kaszt pedig milyen fontos. Nem, nem fontos. Medic kell mert éleszt, és engi mert van rakétája a jármûvek ellen, néha assa, ha nincs lõszer. Ennyi.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Amúgy megpróbálhatod a warez cd-t, elvileg mennie kell, mert legtöbbször ugyan az mint a bolti werzió, eltérés csupán a crack mappa. Ha viszont már más fileok is módosítva vannak, akkor nem biztos, hogy menni fog.
ahogy Nagydög írta egy normális ember nem ül lá a lõszeres ládára és lövöldöz orrba szájba...mi lenne abban a játékélmény?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Szedjétek le a virágboltit, majd a registry-bõl is irtsátok ki a BC2-vel kapcsolatos bejegyzéseket majd gép restart és ezután próbáljátok meg.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Köszi a gyors választ, azzal a névvel lépett be amit béta tesztben is használt.
Én is ugyan onnan vettem ahol õ, nevezetesen g2play.net oldalról.
Korrektül kiküldték az emailt a vásárlásról, benne a telepítõkóddal és a vip kóddal. Linkelték az EADM-et és azt feltelepítve majd belépve megadtam a kódot és szó nélkül elfogadta.
Szerintetek lenne esély warez verzióban megadni a kiküldött kódot, vagy rizikós?
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
GL: Granade Launcher (gránát vetõ)
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Egy érdekes problémával fordulok hozzátok.
Egyik barátom megvette a BFBC2-õt az egyik online boltban, és telepítéskor nem fogadja el EA download managerben a telepítõkulcsot neki.
Én ugyanitt vettem és hibátlan volt a dolog.
Létezik hogy rossz szériaszámot kapott volna vagy bekeverhetett esetleg az is hogy fent volt neki a beta és egy egy warez verzió is. (ezeket leszedve sem fogadja el)