Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
Csökkenteni kellene a sebzésést drasztikusan a lmg-nak, vagy szórjon brutál módon, így máris nem lesz annyira vonzó pistike of -nek.
Na nehogy má' még a béefbe is részeg "brazilok" legyenek... :-)

Balyy

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Frankie
Itt jön elõ, hogy a GL néha jól jönne. Mass revival ellen 😊

MarkBlade
Építõmunkás.. amit szétszedünk épületett õ összerakja 😊
Gondolom vérpista megkapta a suliban pendriveon a hacket. Hazaért. Sarokba lebaxta a táskát és hamar ki is próbálta. <#buck>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Szopóálarcos malájkurva, unlockolható análintrúder 2000-el.

Death Knight lesz <#buck>

iceshark
hát dj ne legyél fõleg ne video dj<#nyes><#eplus2>

Running
Az a gond, illetve nem gond, csak állapot, h medic uralom van, mint BF2-ben az élesztés miatt. Conquestre ugye kell a engi, de ameddig a ticket számít és az élesztéssel nem csökken, addig minden más kasztot aláz.
De ugyan ez meg van publikon is. Ha 4 medic megindul és összedolgoznak, tulajdonképpen senki nem állítja meg õket. Mondjuk jármûvel nem tud mit kezdeni, de elbújni el lehet elõle, ameddig el nem megy, vagy valaki ki nem nyírja.
Arra lennék kíváncsi mi lesz a DLC-ben beharangozott új kaszt. Élesztõ-support-jármûves-sniper kaszt megvan. El nem tudom képzelni játéktechnikailag, melyik kaszt az, ami hasznos és elfér a BC2-ben. Remélem nem valami agyament marhaság lesz a publik vérpistáknak, mondjuk atombomba kioldó kaszt.😄

MarkBlade
<#eljen> a hc tényleg elcseszett...
ENNYI megmondtam hogy egy kis csicska luzer, a tobbi tarsaval egyutt

Hasznos lehetne a recon ha használnák a motion sensort, de mivel tízbõl egy használja nem is ismerik a népek mire jó az a gömb izé, mintha nem is létezne.
Motion mine assist pontot is lehet vele gyüjteni nem is keveset, squad assist meg még több. HC szerveren semmit se mutat az érzékelõ, gyak. használhatattlan a cucc, persze az egész hc egy vicc jelenlegi állapotában (MG36 nincs gyári red dott és egyébb marhaságok)

HP+

Most vezették le, hogy miért nem ér szart sem a sniper, de te állítsad csak az ellenkezõjét...
Agyad neked se sok van...

s0n1c
Abba a baszom hidegbe én se mozdulnék ki a szobámból :F
ToCsEk
lámultam picit<#nyes>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

MarkBlade
Szia!
Landor pls kérnék én is egy csini fekete BF logot. MarkBlade a nickem.
Köszi!!
Fritz Von...
Az északiak általában normálisak. Cserébe a fene nagy jólétükben rengeteg idejük van, és iszonyat skillesekké kockulják magukat. 1vs1ben kevés ellenük az esély. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

érdekes a dolog, megadta haverom a kódjait, és nálam a játékba lépéskor azt írja ki: unable to login please try again.
De nem kötekszik serial miatt... mi lehet a gond?
Csináltam másik mail címet, stb de úgy se megy...

koschwarz
hát akkor a recon mehet a levesbe.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
A spottolás ki van kapcsolva waron. Így ez sem számít. 😊

koschwarz
õszintén szólva, amiért egy snipert hasznosnak tudok elképzelni, az az hogy spottol. de ezt egy 4x optikás bármelyik másik kasztbéli is meg tudja csinálni. a mortar meg egy ótvar nagy geciség volt, hogy betették a játékba, az amúgy is "leggyávább" kaszthoz, hogy még jó messzirõl oda is basszon az embernek.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

iceshark
mostanában preferálom a svéd szervereket, egész jó kis csapatok jönnek össze, értelmes játékkal kevés recon-nal, sõt lekopogom csalásokra sem lettem nagyon figyelmes...szóval svéd barátainkat csak ajánlani tudom!

Publikon is hasztalan. Limitálni kéne az lenne megoldás.

Szerintem lehet hasznos, de egy klan meccsen tenyleg jobban hianyozna a frontvonalbol.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Légicsapás tiltott mindkét helyen, maga a recon kaszt nincs tiltva, de mivel a légicsapás és a c4 is tiltott, valamint waron teljesen haszontalan kaszt, így egyetlen értelmesebb klán se gyarapítja sorait recon-nal.
Tulajdonképpen a medic és az enginner ami fontos, assaultra is csak akkor van szükség ha elfogyott a lõszer.
A recon, vagyis a sniper kaszt mindig a publik embereknek készül.

Természetesen nem kell megmagyarázni, hogy a sniper kaszt pedig milyen fontos. Nem, nem fontos. Medic kell mert éleszt, és engi mert van rakétája a jármûvek ellen, néha assa, ha nincs lõszer. Ennyi.

darki81
igen, ugy kéne játszani, amugy is a füst hasznosab, de amugy fasz vagy te

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Meg mindig, mint az elobb. A CB-ben a kempelo sniper ehenhal, vagy eppen kifejezetten hasznos a csapatanak. Egyik esetben sem lenne ertelme tiltani.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

MarkBlade
De ez tényleg érdekes.. A kempelõ snipa nem tiltott de az assultot lenerfelik?? Ez akkor a baromság.. Ez olyan mintha hátrakötnék az egyik kezét az embernek. Ezzel az erõvel a mortalt is elvehetnék.. nah mindegy..
A toplista elso 20 helyezettjebol legalabb ot szerepel a PB ban listen is. Normalis ember szerinted tolna 40(van ott 100 folotti is) orat aimbottal? Akkor inkabb ammobazok excelben.

Omlás
Igazából warez verzió indításánál a loginra nyomva kéri ugye EA accot megadja nevet jelszavat majd next ha nincs társitva az achoz CD kulcs akkor megadhatja ha megadja és elfogadja a kódot utánna EADM-ben ha bejelentkezik a nevével jelszavával aktívnak kell lennie a letöltésnek persze amennyiben éppen felvan telepítve a "nem eredeti" verzió akkor csak a play felirat lesz aktív amenyiben uninstallálja akkor a letöltés felirat lesz aktív. Én is tört verzióval upoltam a béta accot de peccs után nem volt hajlandó elindulni így leszedtem EADM-el és azt telepítettem de elötte mindenképp uninstall a beta és tört verziót. Amennyiben nem fogadja el a kódot ott valami más probléma lesz fel kell venni a kontaktot a supportal.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Mert netshopban csak kódot vásárolt, így nincs neki telepítõ cd-je.
Amúgy megpróbálhatod a warez cd-t, elvileg mennie kell, mert legtöbbször ugyan az mint a bolti werzió, eltérés csupán a crack mappa. Ha viszont már más fileok is módosítva vannak, akkor nem biztos, hogy menni fog.
En azt mondanam, a tores elotti verzio valoszinuleg ugyanaz, mint a gyari, de tenyleg nem eri meg kockaztatni.

s0n1c
az emberek nem normálisak
[HUN]Crassus
hmm tíltják a gránátvetõt,de sniperkedni/meg légicsapást hívni 800kmrõl azt lehet?
ahogy Nagydög írta egy normális ember nem ül lá a lõszeres ládára és lövöldöz orrba szájba...mi lenne abban a játékélmény?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Azt inkább ne.

Szedjétek le a virágboltit, majd a registry-bõl is irtsátok ki a BC2-vel kapcsolatos bejegyzéseket majd gép restart és ezután próbáljátok meg.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Carloska
minek neked warez ha van eredetid?

Nem is ertem, miert tiltja a CB egyaltalan. Ott azert komoly emberek lodoznek egymasra, nem valoszinu a "leulok az loszeres dobozra, aztan ontom a granatot" jatekstilus.

Szia!
Köszi a gyors választ, azzal a névvel lépett be amit béta tesztben is használt.
Én is ugyan onnan vettem ahol õ, nevezetesen g2play.net oldalról.
Korrektül kiküldték az emailt a vásárlásról, benne a telepítõkóddal és a vip kóddal. Linkelték az EADM-et és azt feltelepítve majd belépve megadtam a kódot és szó nélkül elfogadta.

Szerintetek lenne esély warez verzióban megadni a kiküldött kódot, vagy rizikós?

Running
ESL jelenlegi szabálya szerint engedélyezett a gl, csak a cb tiltja.

[HUN]Crassus
kis wow kis bf...

Omlás
Sztenderre raktad wow-ot ? 😊 Inkáb itt vezeted le a feszültséget mint arénában ? 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
Nem adta hozzá az EA acchoz a cd-kulcsot amit mailban kapott ? Mert akkor nem fogja elfogadni viszont letölteni letudja elvileg. Viszont tudtommal EA down managerrel csak EA store-ból vásárolt digitális cuccokat lehet letölteni. Amúgy ha belép az EA down managerben az EA-s accával mivel bétázott gondolom van neki akkor kiderül mi a szitu.

[HUN]Crassus
ohh thx!!

ToCsEk
CB: clanbase (netes liga)
GL: Granade Launcher (gránát vetõ)

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

[HUN]Crassus
õõõ mi az a CB meg GL? sry nab vagyok

iceshark
lehetséges hogy nem teljesen legális online boltról van szó?<#eplus2>

Sziasztok!
Egy érdekes problémával fordulok hozzátok.
Egyik barátom megvette a BFBC2-õt az egyik online boltban, és telepítéskor nem fogadja el EA download managerben a telepítõkulcsot neki.
Én ugyanitt vettem és hibátlan volt a dolog.
Létezik hogy rossz szériaszámot kapott volna vagy bekeverhetett esetleg az is hogy fent volt neki a beta és egy egy warez verzió is. (ezeket leszedve sem fogadja el)

Rage47
a satelit lezuhan, neked kell megmenteni