Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uristen!!!!!!!!
Írtam hogy kb 23,24,25,26 os mert én 25 ös az vagyok így talán egy a szintünk, de oda írtam még te be is másoltad hogy nem kell ilyen olyan jónak lenni csak össze dolgozhassunk azaz én elvagyok a level 1 essel is ha össze tudunk játszani!!!!
De elõbb olvasd el mit írsz mert ha elolvasnád!

Tatyla
lényegtelen a szint max nincs meg minden fegyvere,ha van wasd skill akkor már jól el van a squad...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

iceshark
"kb olyan level 23,24,25,26-os de nem kell ilyen olyan jónak lenni csak hogy jól össze tudjunk dolgozni😄"

egy tizen x szintûvel nem tudsz együtt dolgozni, még ha ügyes akkor se?
most nem engem kell ide képzelni csak érdeklõdöm hogy ez most honnan jön akkor...én pl 5-7-9 szintûekkel is jól elvagyok egy squadban ha pl nem vérpistiset nyomnak....

iceshark
nem rövid lista ,de legalább a legtöbbre keresik is a megoldást😉

Jo gondoltam csak hülyültem😄

Amúgy ki itt olyan aki szeret össze játszani, mikrofonon dumálni és kb olyan level 23,24,25,26-os de nem kell ilyen olyan jónak lenni csak hogy jól össze tudjunk dolgozni😄
Mert szeretnék havert akivel tolhatom mikrofonon mert szerintem úgy a jó, hogy egyfolytában dumálhatunk😄
Az vegyen fel game nevem: Csontos
(amúgy 25-ös vagyok)

koschwarz
ááááá, hagyjuk, túl van magyarázva, nem tartalak lámának, én sem tudtam sokáig, hogy kell használni 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
"Smoke GL malfunctions. Either does not detonate or does not show as detonated on users screen: Being researched, potential config issue."

esküszöm, erre hittem azt, hogy nem tudok vele lõni, nekem a legtöbbször olyan volt, mintha elpattognának mint a bf2-ben az egyik peccs után...mindig néztem, hogy mi a szarért nem robban fel...lehet hogy mégsem vagyok vele olyan láma és én is gl-huszár leszek? (neeem, sokkal jobban bejön a 40 mm soti 😊)

Ja oksa😄
Mért lámának tartasz?? Azt írtad, hogy nem a te lámaságod miatt bazdmegoltam😄

TDC Geronimo
Itt egy hibalista azokról, amikrõl a DICE tud.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

MarkBlade
Frankó.. Este game?
[HUN]Crassus
jajó akkor nem aggódom😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

koschwarz
nem a te lámaságod miatt bazmegoltam, hanem az enyém miatt, hogy nem bírok egy videót beszúrni<#hehe>

Hamed
Bugos az egesz szerver browser hiaba mondanak barmit ilyenolyan peccsekkel. Mar a betaban is latszott hogy ez lesz a gyenge lancszem. 2 het nem volt eleg nekik hogy berakjanak plusz szervereket amik kezelik a lekerdezeseket (hamar ilyen zsenialisan lett megtervezve, hogy ahhoz is a master szerver kell hogy berakjak favoritba egyet...)

Friends lista is beta ota ilyen. En nagy nehezen osszeszedtem a haverokat, erre mult heten toroltek az egeszet es annyit nem mondtak azota hogy bocs. Amilyen franko a jatek annyira legalja a support.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

De koszonöm a vidot es az elotted hozzászólónak is az üzenetét!

Jo akkor jol gondoltam csak nem volt meg idom kiprobalni amit gyanitottam azert nem kell bazdmegolni, hogy jajj de láma noob vagyok, mert nem vagyok az és amugyis sejtettem!

Ley Roland
AZ ati mobility radeon hd 3470 hez tudnátok mondani 1 drivert ?😞 Mert villognak a texturák, és így nem valami jó multizni! <#vigyor><#vigyor>

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

[HUN]Crassus
hát baszki akkor szarul mûködik😊 amúgymeg 20 perce nemtalálok oylan szervert ahol lenne PB ON!
szánalmas:S legalább az érzet legyen meg bennem nem lesznek csíterek:S

amúgy hogyan szedek fel vakit friend listbe? küldtem meghívót 2 havernak,de senki nem látja és én sem látom az övéket!😛 pedig online voltunk minden

koschwarz
pedig a peccs óta nekem mûködik abszolut, más kérdés, hogy a legtöbb szerveren a pb tényleg nincs bekapcsolva, meg hát az késés miatt lehet hogy a szerver amihez még írt egy-két helyet, már teli van.

mekkora nyomorek szarhazi csicskak ezek a totalbfes adminok 😄 tanuljatok meg jatszani eleg sokan kellene igy legyetek, aztan kickelni. meg elviselni ha orrba szajba kapod a fejest kis csicskak

[HUN]Crassus
nem értem a szerver keresõt: "be X-elem" legyen PB legyen ranked ne legyen fullos ne legyen üres szerver erre mintha semmi sem történt volna anti PB-s,fullos és tök üres szervereket talál a keresõ! WTF?

koschwarz

koschwarz
az rpg-t irányítsd a trace-re és várd meg míg megjelenik középen egy szám (beméri a távolságot), utána mehet, leginkább felfelé érdemes szerintem küldeni a rakétát.

Hali!

A tracert hogy kell használni?
rá nyomom a kis pisztollyal a tankra bejelöli mind ok!
Ezután elõ veszem az rpg-t és balra/jobbra/fel lövök de nem iráynul rá!
Ja és nem 2 méterrõl lövöm az rpg-t egyszer sikerült az valahogy uyg hogy rátartottam a kijelölt pontra es utána mar rá lõtt "rá irányult".
Akkor ez most pontosan hogy is van? Szóval hagyni kell hogy bejelölje mintha távcsõvel a singlibe a havas pályán?

koschwarz
pontosabban, nem kifejezetten felhasználói, hanem fejlesztõi driverek. szerintem nem érdemes ezeket telepíteni.

koschwarz
ezek csak béták, azért érdemes lenne hozzátenni.

JethroHUN
<#worship> köszi

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Carloska
Forceware 197.15

Download for Windows XP (32-bit)

http://developer.download.nvidia.com/opengl/3.3/windows/197.15_desktop_winxp_international.exe

Download for Windows 7 and Vista (32-bit)

http://developer.download.nvidia.com/opengl/3.3/windows/197.15_desktop_win7_winvista_32bit_international.exe

Download for Windows 7 and Vista (64-bit)

http://developer.download.nvidia.com/opengl/3.3/windows/197.15_desktop_win7_winvista_64bit_international.exe

iceshark
http://www.youtube.com/watch?v=UFrjp4IPXSY

JethroHUN
Mi az a zene 0:30 tól végig??? már többször hallottam de a világért sem jutna eszembe a címe.

Ha így folytatódik a csalók bannolása, akkor az EA sok pénzt fog még keresni!😊 A magyarok közül meg akit felismerünk a listán, meg kellene kövezni (bár ez elég drasztikus módszer, bár megérdemelné), de úgy gondolom az illetõvel nem igen kell tovább tartani bárminemû kapcsolatot.

It\'s good to be bad.

Siman megerne egy aprilis 1.-i patchet.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Már megint a csipák...

Legyen pincérnõ, oszt hozza a sört. Unlockba bor lehet, csak hogy Zsóti ne háborogjon.

JethroHUN
Serintem egy Új és naon erós fegyvör leeeesz<#gonosz1>

<#finom>

Belton
Erre gondoltál ?

http://www.youtube.com/watch?v=_1u6y2zr-EA

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Új kaszt Rambo lesz. Két M60 akimbo, ultimate ammo, dual knife és robbanófejes nyíl.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

iceshark
legyenek a "combat weatherman"-ek az új kaszt(létezõ spec alakulat nem röhögni)
eresztgethetnének idõjárásjelzõ lufikat meg nézhetnének szélsebességet a csipáknak 😊

Belton
A hátadon meg T90es ágyú ha kifogyna az M60as <#rolleyes>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Agymenés on. Szerintem ,ha lesz új kaszt, akkor az a commander lesz. Csak akkor a DICE-nak el kel vennie a csipától a mortar jelölõ kütyüt. Vagy ha meghagyják akkor a commander kap valami laser indikator kütyüt ami behív 3 Apache helit egy Hellfire rocket run-ra vagy esetleg 1 A-10-est hogy megszórja a terepet. Na és persze a commander újra dobhat support ládát meg humvee-t. Agymenés off.<#idiota>

Running
m60-as beépített gl-el scope-al, c4-el, mortarral, fej felett körözõ uav-val. Kész is a kaszt.<#hehe>

iceshark
nekem ez van berakva gyilkolászás alá 😊

gyilkolászni jó zenére salalalala

Mivel a dice-os fiúk azt hiszik magukról, hogy viccesek, tuti valami olyan lesz, hogy magad rakod össze az összes cumóbol. Vagy valami hasonló.

JethroHUN
Jaj de jó h ezt felraktad, mi a címe az uccsó számnak? már régóta gondolkozom rajta de semmiért nem jutna eszembe 😄

koschwarz
szerintem egy új kaszt valamiféle specops lehet, valamilyen szinten hasonló a bf2-belihez. amolyan speckós fajta valaki, aki mittomén felderítõ uav-t tud küldeni, vagy vagy ilyen crysis-os láthatatlanná tud válni (na jó remélem azt nem <#hehe>), de valami ilyesmit tudok elképzelni.

:-)

Hess, mert szajon vaglak egy motor oldalkocsijaval! <#mf1>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Cirka 15 percenként bannol most vkit a PB, nem semmi.<#hehe>

ToCsEk
mié<#idiota> nem csináltam semmit a zenével, net rádiót hallgattam miközben játszottam és hát pont ezek mentek 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

s0n1c
De szép is lenne két gránát között leállni malterozni. Használhatna telepített betonkeverõt, a gadget pedig egy malteros vödör/spakni kombó!
Csak hasalva legyen pontos <#eplus2>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!