Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Alex Metric - In your Machine "
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
beszólsz meghalsz
beszólsz meghalsz
Elõre is köszönöm szépen a segítségeteket.
az miért van hogy felraktam a játékot megcrackeltem meg minden és amikor tölti a pályát kibasz az asztalra aztán ennyi?
Your suffers will be legendary even in hell!
Ez nem jött össze, pont a patch után fagyott ki.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
50es ping alatti szervert nem lattam meg (osztrak szerver).
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem nem a netem a hibas.
szerintem
szerintem
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
* Server browser downloads 100 entries instead of 500 in a chunk - this makes the "Cancel" button more responsive
* Fixed crash during server browser refresh
* Low-level networking library switched back to the optimized version (the game client was temporarily running with one that had more debugging logic in it)
* Localization fixes in the scoreboard
* Server browser ping handling code modified
*
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Mikor csatlakozunk 1 szerverhez minden fasza, majd 10 perc után elhallgat.
Egyik fél sem hallja a másikat.
Van ez ügyben valakinek tapasztalata, esetleg megoldása?
Kicsit fapados megoldás a skype, de legalább stabilan mûködik.
Van egy kis gondom. Megvettem ma a játékot, szerettem volna single-t kipróbálni, de nem mûködik az ugrás és a lövés (és talán még néhány másik gomb). Multiban mûködik.
Fent van a legfrissebb patch. Mit tegyek?
Itt nincsen ülj le fiam 1-es... <#vigyor1>#vigyor1>
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
tényleg nem akarok a neten "oktatni", de ezt annyiszor látom helytelenül leírva, hogy lassan már a nyelv-evolúcióról beszélhetünk (mindenki így fogja használni...) <#shakehead>#shakehead>
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Csak nem értem mért írsz olyat ami egyáltalán nem igaz!
De ha már itt tartunk mond már el, hogy mit írtam rosszul!!
ez a gl-es dolog engem is basztat,de muszály ,mert war szinten nagyon nyomatják ugyhogy gyurnunk kell rá nekünk is😞 😊