Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Khabbas
Részvétem.

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

MarkBlade
Részvét... 😞
Atyaég. Sajnos igaz a mondás: A jók korán halnak.
Bár én nem ismertem. De minden emberért kár, fõleg ha magyar.
Requiescat in Pace.<#shakehead><#rinya>

TDC Geronimo
Elindult a mi szerverünk is TRS - Squad of Traitors - Hungarian BFBC2 néven. Rush megy rajta, FFel. Egyelõre nem tudjuk mixelni a Rusht meg conqot, ha ez lehetséges lesz, akkor lesz rajta az is. Rákeresni a "TRS" vagy "Hun" szavakkal lehet. Csak csapatjátékra hajlamos embereket várunk. GL, Gustav meg sniper nubok kíméljenek <#nezze>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nem mindig szeles az az ... ut. R.I.P!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

atomboy
Reszvetem. 😞

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

TDC Geronimo
Marha jó ilyen hírre ébredni... Részvétem

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

uHs Gerzson
<#rinya>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Iceman
Motor.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Omlás
<#szomoru1> R.I.P

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Sajnálom...
Részvétem.

Mi történt?

R.I.P

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Iceman
Részvétem a családnak.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Iceman
Sztm itt az engi az egyik legjobb kaszt. Jók a submachine gun-ok is, de pl. egy G3-al már felér egy assaultal és még jármûvet is lehet vele eredményesen támadni. Egy jó medic-engi páros aranyat érhet.

koschwarz
egyszer én is "kénytelen" leszek nekiállni kimaxolni a snipert..csak ha már nagyon unnám a többi kasztot.

egyébként rájöttem, hogy amennyire a bf2-ben nem volt kedvenc, annyira az most az engi. ezzel a tracer-rel való operálás, vagy leszedni egy helit rakétával, fasza érzés <#eljen><#buck>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Iceman
Pedig pl. a GOL-al aki tudja mire való az egér, azt tuti tud lõni vele 😊

Omlás
Az még egy szép baleset .. Jármûvekre illetve házbol kicsomagolni az ellent használom alap. Viszont nem olyan formában hogy rá állok ammo dobozra azt amíg élek tolom a raketot a nép arcába. Nekem ez nem okoz sikerélményt lehet velem van a baj ? <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

kfa
Nézd a bc2 statokat ITT

iceshark
én a gl-re annyira nem vagyok érzékeny, de amikor negyedszerre halok meg 1-2 percen belül valami "gusztáv nevû" <#idiota> fickótól, na az már bántja a lelkem

Omlás
Könyörgöm, limitálják max 2 lövésre a GL-t és ne lehessen ammo dobozkával újratölteni!!!! A recon idegesítõ? Hát tegnap kb az agyamra mentek a GL-es barmok mást nem csinál csak spameli a GL-t meg ül a dobozkáján szánalom... Akkor inkább kemper reconok mint a GL pistikék 😞

iceshark
gyerek helyett neked tata vagy öreg jó-e?<#idiota>

Doomista
Érzéssel gyerek, érzéssel! Ezt érezni kell! Érezd! <#violent><#gun><#ravasz1>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

iceshark
én tegnap csüccsentem a fûbe elõször reconnal 😊 hát minden tiszteletem a reconoknak, én 1 azaz 1 darab embert nem tudtam eltalálni vele, hiába céloztam a muki elé futásnál, messzire felé, aztán már amikor "ehh bazz ezzel hogy lehet ölni" eljött akkor pontosan a fejére, semmi nem történt 😊 jól van béna fa**láma vagyok de úgy tûnik nem csak nem szeretem a sniper kasztot de egyáltalán nem is tudom használni 😉 azt hittem valami köcsög elferdítette a puskám csövét<#idiota>

A battlefield.com-ról levették a my soldier menüpontot? <#nemtudom>
(inkább ezt a qrva veteran dolgot raknák már rendbe.
Az 1942-t még mindig nem tudom beregelni ... <#levele> <#zavart2> )

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Iceman
Aham. Én is most "húzom" a snipert, de nem vagyok az az egyhelyben álldogáló típus. Így adtam a kezébe egy G3-ast és asszizok vele 😊

Herr Lehrer
nem feltétlenül mert úgy hallottam nem csak tört verziónál fordul elõ ilyen probléma

Your suffers will be legendary even in hell!

statpadder faszcibálónak fognak hívni ezentúl...
Pont olyan, mintha csítelnél...

kfa
Igen, csalásnak számít. Stat padding-nak hívják és már olvastam EA fórumon, hogy ez csalás és nullázzák miatta az accountot.

kfa
A recon kurva hasznos, nem kötelezõ a fûben guggolni vele. Én végigvittem az m95-ig, csak hogy ki legyen unlockolva.
G3-al vagy shotgunnal mentem, tankos mapon c4, amúgy pedig mortar házakat összedönteni. Ha motion sensorokat dobálsz az élesített M-COM-okra vagy egy nagyobb kupac ember közé az marha hasznos a társaidnak.

AMúgy pedig a VSS automata csipával akár úgy is lehet játszani mintha egy kurva erõs engineer smg lenne.

Nem csak így lehet játszani a snipert, van ahhoz shotgun is, amivel nagyon jól arathatsz elöl is a szûk pályákon.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Narxis
Ez azért túl durva...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

JohnConnor
Ime az igazi PUNK BUSTER!
Anti cheat

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

Crem
Üdv!
3 Embert szeretnék halálra gázolni!😊 Feladom,kész, ezt a játékban nem sikerül megcsinálni.
Kösz elõre is a bátor jelentkezõknek!😛

Ui😛M

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Sziasztok!A favorit servernél miért szürke egy két szerver?
skorpio7
God lvl-nél kérhetsz max. engedélyt. 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Ja ezer bocs..
Nem tudtam,hogy rankhoz vannak kötve a vélemények.
Leírnád melyik rank után szolalhatok meg?
nandorb
14-es ranknal ilyet mondani😞

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Sniperrel még 1 golyót sem löttem ki és nem is fogok!!
Utálom, a sniperekkel együtt!Nem tom hogy tudnak annyit egyhelyben gugolni,a tojásaik meg lassan kikelnek,az ujjaik meg beállnak.
Recon meg semmien.
Miket írsz?
Ki akarna hozzád belépni? almácska..
Én assault vagyok,azt szeretem,de néha olyan csapatban vagyok medic kell,és qurvára nincs kedvem fejleszgetni.
Mai nap rájöttem erre,és igen holnapra felhúzom azt ennyi.
Nem tartozik a kedvencem közé a medic.
alma2
ha csapatom lenne es keresnek emberkeket bele, tuti nem keresnelek meg az elso ket sorod miatt :p
jovoheten meg jon a engineer, aztan a recon ? 😊

szerintem

Elöször maxra vittem az assaultot,az ember megszokja 1 lövés halál persze HC-n.Fullon van az assault elkezdem a medicet,hu de bas..ott nehéz.Kinézek fekszek,hiába dobálom a healteket a spanoknak (legyen 1kis pontom is) eszeveszettül futnak tovább,mint valami idióta botok.
Szal nehéz..
Megkaptam a defibrit,nagy szenvedés árán.Yuhuu.
Poénból kisütöttem vele 1 spant,azt felélesztettem,akkor néztem +65pont.
Erre nem figyeltek oda a készítõk,vagy ki tudja direkt van ott.
tirpakfred
Pörgõ forgó

&#8222;Avégből születtünk erre a világra, hogy lopjuk a napot. Nehogy elhiggyék az ellenkezőjét!&#8221; Kurt Vonnegut

alma2
kar, hogy nincs benne ryan kozlegeny kituntetes, kb 5 ticket volt, hogy nyerjunk, kollega elkezdte felszedni a bombat, bealltam a sniper es koze, /elotte lattam a csikbol honnan is lo/, hogy felaldozzam magam. Igazan jo erzes volt, igy nyerni.
A jet skis palyan volt mindez.

szerintem

atomboy
Hat... Update elott nem volt egy CTD, most meg 4 fel ora alatt...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

alma2
Nem etikus 😊

szerintem

1 kérdés.
Bementek ketten 1 üres szerverre medicként.
Az egyik megöli a csapattársát -15 pont,azt feléleszti +80 pont=65 pont másodpercek alatt.Percek alatt több ezer pontot lehet szerezni,azaz hamar fel lehet húzni a medicet.
Most ez csalásnak számit vagy nem?
koschwarz
mennyit kell kotzkulni hogy ilyen skilles legyek?<#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Doomista
körforgó az és kész

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.