Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
Bár én nem ismertem. De minden emberért kár, fõleg ha magyar.
Requiescat in Pace.<#shakehead>#shakehead><#rinya>#rinya>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Részvétem.
Mi történt?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
egyébként rájöttem, hogy amennyire a bf2-ben nem volt kedvenc, annyira az most az engi. ezzel a tracer-rel való operálás, vagy leszedni egy helit rakétával, fasza érzés <#eljen>#eljen><#buck>#buck>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
(inkább ezt a qrva veteran dolgot raknák már rendbe.
Az 1942-t még mindig nem tudom beregelni ... <#levele>#levele> <#zavart2>#zavart2> )
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Your suffers will be legendary even in hell!
Pont olyan, mintha csítelnél...
G3-al vagy shotgunnal mentem, tankos mapon c4, amúgy pedig mortar házakat összedönteni. Ha motion sensorokat dobálsz az élesített M-COM-okra vagy egy nagyobb kupac ember közé az marha hasznos a társaidnak.
AMúgy pedig a VSS automata csipával akár úgy is lehet játszani mintha egy kurva erõs engineer smg lenne.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Anti cheat
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
3 Embert szeretnék halálra gázolni!😊 Feladom,kész, ezt a játékban nem sikerül megcsinálni.
Kösz elõre is a bátor jelentkezõknek!😛
Ui😛M
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nem tudtam,hogy rankhoz vannak kötve a vélemények.
Leírnád melyik rank után szolalhatok meg?
Utálom, a sniperekkel együtt!Nem tom hogy tudnak annyit egyhelyben gugolni,a tojásaik meg lassan kikelnek,az ujjaik meg beállnak.
Recon meg semmien.
Ki akarna hozzád belépni? almácska..
Én assault vagyok,azt szeretem,de néha olyan csapatban vagyok medic kell,és qurvára nincs kedvem fejleszgetni.
Mai nap rájöttem erre,és igen holnapra felhúzom azt ennyi.
Nem tartozik a kedvencem közé a medic.
jovoheten meg jon a engineer, aztan a recon ? 😊
szerintem
Szal nehéz..
Megkaptam a defibrit,nagy szenvedés árán.Yuhuu.
Poénból kisütöttem vele 1 spant,azt felélesztettem,akkor néztem +65pont.
Erre nem figyeltek oda a készítõk,vagy ki tudja direkt van ott.
„Avégből születtünk erre a világra, hogy lopjuk a napot. Nehogy elhiggyék az ellenkezőjét!” Kurt Vonnegut
A jet skis palyan volt mindez.
szerintem
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Bementek ketten 1 üres szerverre medicként.
Az egyik megöli a csapattársát -15 pont,azt feléleszti +80 pont=65 pont másodpercek alatt.Percek alatt több ezer pontot lehet szerezni,azaz hamar fel lehet húzni a medicet.
Most ez csalásnak számit vagy nem?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"