Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akinek nem inge...
Azt igenis lámának tartok, aki a kezdeti "nehézségeket" (kevesebb választható fegyver) úgy próbálja kompenzálni, hogy RPG-vel rohangál. A GL egészséges keretek között elfogadható, ha az ember arra használja,amire való. Házakból, falak mögül kifüstölni az ellent tökéletes. De aki csak azt használja...Lásd. 4 sorral feljebb. A bokoremberekrõl megvan a véleményem, de az más tészta.
Konkrétan a G3-at utálom, mert oké,hogy nagyot sebez, de Nálam a recoil miatt felejtõs.
Meddõ vita, hagyjuk! Megyek melózni.
<#eljen>#eljen>
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Mivel lehet jól kiiratni az FPS-t?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Az esetleges véleménykülönbségeken vitázni lehet (értelme nem sok van mindenki a maga igazát bizonyítgatja) viszont feleslegesen flamelni a topicot sok értelme nincs meglátásom szerint.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Itt írta valaki (direkt nem írok nevet) , hogy nehogymár elvárják azok,akik unlockolták az erõsebb assault fegyvereket, hogy fakarddal fog menni vele a kezdõbb játékos! Ekkora fax<#lama>#lama> szöveget<#nezze>#nezze>
Megsúgom barátom, hogy akik már addig eljutnak, azok az alapfegyvereket is jól tudják kezelni. Pont a legszarabb példát hoztad fel, mert az assault-nál az alapfegyverek is igen jól használhatók. Én pl. az AN94-ig az XM8 Prototype-ot használtam ,és az nem egy elérhetetlen fegyver. Konkrétan a 1. megnyitható fegyver.Csak azért tértem át az AN94-re ,mert azzal messzebbre is hatásosan lehet lõbi. Viszont kettes sorozatokat lõ, tehát ésszel kell vele lõni.Egyik nagyobbat sebez, de pontatlan (Ezek vannak elõl a létrán), másik fegyver kissebbet sebez, de pontos. Itt nincs olyan, hogy az utoljára megnyitottak legyõzhetetlenek (assault-nál).Ez egy baromság! Azok vannak utoljára (M416 kivétel) ,amivel már célozni is kell, mivel rövid sorozatokat lõnek. Nem lehet velük úgy menni, hogy találkozok az ellenféllel, azután rátapadok a ravaszra, majd lesz valami.
És mit használ az aktuális <#lama>#lama> ??? Menjünk RPG-val, mert az hú de brutál!!!! NApersze, és mit húzol fel vele??? Az engineer-t, amiknek a normál fegyverei gyengébbek, mint az assault-é.
Szóval ezzel a dumával csak a pancserok védekeznek! (Már bocsi)
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Akinek van szervere és futtatott már squad rush-t, az jelezhetné hogy találkozott e azzal a hibával, hogy a szerver minden térkép váltásnál le crashel a játékosokat pedig lecsatlakoztatja a EA központi szerverérõl is. Ugyan ez van oldal váltásnál is, kör végén. Ugyanakkor conquest módban minden remekül mûködik. Egyelõre keressük a megoldást.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Személy szerint inkább Ak-74 és Ump-45, a gusztáv néha jól jön, ahogy te is írod, de még jobb, ha egy tankba meresztem a seggem.<#vigyor3>#vigyor3>
Nem elveszett az engi a közelharcban, de hát nem az a fõ profil (legalábbis számomra, de pont az a jó a bc2-ben, hogy több megfontolás szerint válogathatod össze a felszerelést. Na persze pubról beszélek).
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Az alap fegyver vagy a masodik is mar durvan hatekony rovid sorozattal.
Tolem azt hasznal mindenki amit akar, sztem a DICE baszta el a balanszot 4-5 fegyverrel, az elozot azert jegyeztem meg mert sztem ez eleg rossz/kamu indok a gustavozashoz.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Én is rég óta játszom. Most akkor milesz? Hegylakósat játszunk?
Nem jutna eszembe fikázni valakit azért, mert csak tankozik, helizik, gránátozik...stb. A másik meg "Ez mellet még, osztályelsõ, matek versenyekre jár"-ez azért üti szintén a gagyi dumát<#crazya>#crazya>. Ra1n biztos jó gyerek, csak szar napja van-volt..de az is lehet, hogy tök bolond, nálad meg már most okosabb a fiad. Ki tudja <#conf>#conf>Én azt mondom játszunk. <#violent>#violent>Béke<#mf1>#mf1>
M1A1 abrams néha nagyot lő :)
Még egyszer semmi bajom veletek, azt se mondom hogy nincs igazatok, én csak erre az egy mondatra reagáltam, furcsa volt ezt egy korombelitõl olvasni.
......de béke veletek.
A x éve BF meg nem "májerkodás" csak jelzés, hogy nem ismeri a klánt és a tagjait. Ennyi év multis játék tapasztalattal nem a gusztávbzásból kell megélnünk.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
A 7 éves fiam meg a haverja kezdõ fegyókkal olyat villantanak hogy sokszor csak pislogok, reflex, taktikai érzék, osonás, hent, van ott kérem minden. 😊
Viszont az eddigi játék jelentõs részében egy haverral noymtam rendszerint 2fõs squadban, a srácnak ez az elsõ online játéka így elég keveset tud beleszólni a dolgokba.
Ha béna a squad akkor szoktam elkezdeni magányosban az akciót. Vagy ha éppen felbaxnak a kamper csipák és a gustav gyerekek.
Az autobalance-ot pedig nemértem mi a faxért nem kapcsolják be a szerón,mma is voltam vagy 2-3 szerón ahol szép nagy betükkel bevillogot hogy minnyá autobalance lesz...És lám szépen elosztotta a népet.
hozzáfúztem
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
a második képnél meg buktuk 5ticetnél 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Meleg vagy azért akarsz megérinteni? Nyíltan homofób vagyok ne haragudj.