Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcwolf
Én nem tartom magam pro játékosnak. Megütöm a szintet, de biztos vannak Nálam sokkal jobbak. Más körökben is mozgunk:Én PS3-on tolom, Te valszeg PC-n.
Akinek nem inge...
Azt igenis lámának tartok, aki a kezdeti "nehézségeket" (kevesebb választható fegyver) úgy próbálja kompenzálni, hogy RPG-vel rohangál. A GL egészséges keretek között elfogadható, ha az ember arra használja,amire való. Házakból, falak mögül kifüstölni az ellent tökéletes. De aki csak azt használja...Lásd. 4 sorral feljebb. A bokoremberekrõl megvan a véleményem, de az más tészta.
Konkrétan a G3-at utálom, mert oké,hogy nagyot sebez, de Nálam a recoil miatt felejtõs.
Meddõ vita, hagyjuk! Megyek melózni.

<#eljen>

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Tudok persze, a keresõben rengeteg 100-250ig pinget mutató szerver van belépve sincs gondom. Általában 200ig nincs gond, chellom van ez a 30/3 as de nem flamelek többet. Üdv!
Abszolút jogos, csak amikor már más játékát basszák el a statmajmok, akkor már nehéz szó nélkül megállni.

Hali

Mivel lehet jól kiiratni az FPS-t?

viruska
Teljesen igazad van!
sniper never win (:

xfire: rolandoprofile07 BFBC2: viruska_

A sniperkedestol csak sniper fegyverekbol kap jobbat. Ha nagyon nem megy, meg mindig abbahagyhatja arra a napra, vagy kereshet masik szervert. Es ha jobb akar lenni kenytelen lesz odaallni az adok-kapok kozepebe, mert maskent nem megy. Esetleg szerezhet aimbotot, azzal a buszkeseg falra is felkerulhet.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

koschwarz
te tengerentúli szervereken tudsz játszani? nem nagy a pinged kissé? vagy ott vagy te is?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
egyedül az idegesít, amikor rushban hátul kempelnek támadóként az én csapatomban, de újabban mintha ez sem lenne annyira jellemzõ, lehet hogy már sokan unlockolták a g3-at, és meglepõen sok sniper nyomul vele közelharcban.

A sniperek sosem(Na jo. Ritkan.) voltak idegesitoek ellenfelnek. Azok a sajat csapatban idegesitoek, mikor hianyoznak a frontrol.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Jól van értettem láma vagyok, de nem vitatkozásképpen irogatok hogy itt most lehordjál mert te proplayer vagy, de gondolj bele valaki megveszi a játékot felmegy játsszani, és csak azt veszi észre hogy tölteléknek használják, mihez folyamodik, elkezd csipázni hogy legyen egy kis élménye és legyen más fegyvere is. Publicon úgyis ez lesz, mert ez a normális, mégha valakinek nem tetsszik akkor is, mondom úgy hogy nem vagyunk egyformák, és nem nagyon láttam olyan embert aki csak alapfegyverekkel rohangál, mert meg lehetett gyõzni arról hogy neki az a legjobb. Nem vitatkozásképpen irogatom még egyszer mondom nem vagyunk egyformák, nagyon jól elvagyok tengerentúli szervereken, órákat tudunk megjegyzések, noobozások, nélkül játsszani. Remélem nem idegesít annyira ha más a véleményem mint neked. Üdv4
koschwarz
egyébként pont az utóbbi pár napban jöttem rá, hogy igazából annyira már a sniperek sem zavarnak, tulajdonképpen nem halok többször sniper által, mint bármelyik más kaszt által.

koschwarz
nekem a mai napig az assinál az xm8 a kedvencem, igaz az utolsó két assi fegyver még nincs meg, bár sokszor legyaknak velük, szóval gondolom gyorsak és pontosak lehet. az an94-gyel az egyedüli bajom, hogy nem tetszik a célzókája, egyszerûen zavar és rá kellene szerelnem legalább egy reddotot, de akkor meg nem tudom választani a két gránátos upgrade-et.

Omlás
Van aki azért játszik, hogy szórakozzon, van aki azért, hogy nyerjen bármi áron. Van aki a legjobb statra hajt, hogy vagy villogjon vele vagy szimplán ez teszi boldoggá. Az hogy ezek eléréséhez ki milyen eszközt használ a "legálisan" elérhetõ használható dolgokból az mindenkínek a saját dolga. Én is utálom a GL spamelõ noobokat néha fel is tudom húzni rajta megamat de ez akkor is csak egy játék tartok egy cigiszünetet vagy keresek másik szerót. Az ellen senki nem tud semmit tenni, hogy valaki olyan fegyverpárosítással játszik, ami elõsegíti a kitûzött cél elérésében lásd elsõ mondat.

Az esetleges véleménykülönbségeken vitázni lehet (értelme nem sok van mindenki a maga igazát bizonyítgatja) viszont feleslegesen flamelni a topicot sok értelme nincs meglátásom szerint.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

koschwarz
szerintem a körbepörgõrugás a legjobb fegyó...egyszerre kell megnyomni hozzá az Û-t, a caps losckot és az egereden az összes gombot. fontos a jó idõzítés.

mcwolf
Azt a qrva eget!!!Nem zsokott érdekelni ez a fórum haddelhad, de ezt nem tudom szó nélkül megállni<#felkialtas>
Itt írta valaki (direkt nem írok nevet) , hogy nehogymár elvárják azok,akik unlockolták az erõsebb assault fegyvereket, hogy fakarddal fog menni vele a kezdõbb játékos! Ekkora fax<#lama> szöveget<#nezze>
Megsúgom barátom, hogy akik már addig eljutnak, azok az alapfegyvereket is jól tudják kezelni. Pont a legszarabb példát hoztad fel, mert az assault-nál az alapfegyverek is igen jól használhatók. Én pl. az AN94-ig az XM8 Prototype-ot használtam ,és az nem egy elérhetetlen fegyver. Konkrétan a 1. megnyitható fegyver.Csak azért tértem át az AN94-re ,mert azzal messzebbre is hatásosan lehet lõbi. Viszont kettes sorozatokat lõ, tehát ésszel kell vele lõni.Egyik nagyobbat sebez, de pontatlan (Ezek vannak elõl a létrán), másik fegyver kissebbet sebez, de pontos. Itt nincs olyan, hogy az utoljára megnyitottak legyõzhetetlenek (assault-nál).Ez egy baromság! Azok vannak utoljára (M416 kivétel) ,amivel már célozni is kell, mivel rövid sorozatokat lõnek. Nem lehet velük úgy menni, hogy találkozok az ellenféllel, azután rátapadok a ravaszra, majd lesz valami.
És mit használ az aktuális <#lama> ??? Menjünk RPG-val, mert az hú de brutál!!!! NApersze, és mit húzol fel vele??? Az engineer-t, amiknek a normál fegyverei gyengébbek, mint az assault-é.
Szóval ezzel a dumával csak a pancserok védekeznek! (Már bocsi)

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Semmi más. Szerintem mindenki avval játsszik, amivel akar ha már megvette. Megvehette csak azért is valaki mert szép a táj szeret csipázni, vagy mert tettszik neki hogy a válláról indul a rakéta, vagy lehet hogy szeret veszteni, vagy lehet hogy csak nem akar töltelék lenni, semmi közöm hozzá és szerintem másnak sem. De hát nem vagyunk egyformák.
Running
Köszönjük tegnap a tRs csapatnak a gyakot. Sry, h olyan hamar vége lett, ma megpróbálunk utána nézni a szerver gondnak. A többiek már kicsit megcsömörlöttek az 56. crash után.😊))
Akinek van szervere és futtatott már squad rush-t, az jelezhetné hogy találkozott e azzal a hibával, hogy a szerver minden térkép váltásnál le crashel a játékosokat pedig lecsatlakoztatja a EA központi szerverérõl is. Ugyan ez van oldal váltásnál is, kör végén. Ugyanakkor conquest módban minden remekül mûködik. Egyelõre keressük a megoldást.

mNzJean
Az m60 ról annyit , hogy én égnék ha azzal kellene publicon játszanom . Elöb utób úgyis mindenki rájön , és már csak az igazi núbok fognak azzal rohangálni , aki meg ad valamit magára az inkább leteszi és megy valami mással . Minden játékban voltak és lesznek unballance fegyverek , csak az a kérdés ,hogy ezt belátjátok e . Külföldi szervereken mindenki leszarja ha m60 al osztotok , de magyar szerveren egymás ellen szerintem nem kellene .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

darki81
szerintem meg a darts pistol a legjob fegyver<#szeret><#hehe><#vigyor2><#eljen><#worship>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Ezt a szalmababot hosiesen lekardoztad. meg valami?

Ja mindeggyikbõl az alapfegyver a legjobb, a proplayer avval játsszik, akkor én kb 2hete csak noobokkal játsszom, mert engem mindig Abakannal, M416, M16A2-vel lõnek halomra. Akkor miért nem veszik ki ezeket a noob fegyvereket?
trident
Mindegyik fegyver jó, csak megfelelõen kell felhasználni, kihasználni.😊
Személy szerint inkább Ak-74 és Ump-45, a gusztáv néha jól jön, ahogy te is írod, de még jobb, ha egy tankba meresztem a seggem.<#vigyor3>
Nem elveszett az engi a közelharcban, de hát nem az a fõ profil (legalábbis számomra, de pont az a jó a bc2-ben, hogy több megfontolás szerint válogathatod össze a felszerelést. Na persze pubról beszélek).

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Ez nem "nem tul jo szoveg", hanem konkretan faszsag. UZI powa! Es mar a Scar-L is nagyon jo kis fegyver. A CG-t alig hasznalom, mert jarmuvek ellen gyenge, emberekre meg minek lovoldozzek vele. Epuletek(meg a bent nyuzsgo nepek) ellen jo, de nyilt terepen eszembe nem lenne lovoldozni vele.

Auto Balance RulZ <#levele> <#ejnye1> <#ejnye1> <#ejnye1>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Smithwarden
Hat ez nem tul jo szoveg hogy engi fegyok semmire nem jok es azert kell raketaznom mindenkit.
Az alap fegyver vagy a masodik is mar durvan hatekony rovid sorozattal.
Tolem azt hasznal mindenki amit akar, sztem a DICE baszta el a balanszot 4-5 fegyverrel, az elozot azert jegyeztem meg mert sztem ez eleg rossz/kamu indok a gustavozashoz.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Ennyi idõ alatt megtanulhattál volna lõni és akkor az alapfegyver is jó lenne.
Én is rég óta játszom. Most akkor milesz? Hegylakósat játszunk?

V1
Szerintem is gagyi volt a duma. Szeretünk játszani... ennyi. Ha cseszegetnek....... néha visszadumálunk. Én nyomtam a "gusztit", mert engi fegyverek semmire sem jók. Makigyerek a kést szereti. Nagy dolog.
Nem jutna eszembe fikázni valakit azért, mert csak tankozik, helizik, gránátozik...stb. A másik meg "Ez mellet még, osztályelsõ, matek versenyekre jár"-ez azért üti szintén a gagyi dumát<#crazya>. Ra1n biztos jó gyerek, csak szar napja van-volt..de az is lehet, hogy tök bolond, nálad meg már most okosabb a fiad. Ki tudja <#conf>Én azt mondom játszunk. <#violent>Béke<#mf1>

M1A1 abrams néha nagyot lő :)

Black Ghost
Ez mellet még, osztályelsõ, matek versenyekre jár, egyedül rakja össze a simsonját és tud hegeszteni. 😊

Még egyszer semmi bajom veletek, azt se mondom hogy nincs igazatok, én csak erre az egy mondatra reagáltam, furcsa volt ezt egy korombelitõl olvasni.

......de béke veletek.

Én azért a 7 éves fiamat nem engedném ilyen játékkal játszani. Lelked rajta.
A x éve BF meg nem "májerkodás" csak jelzés, hogy nem ismeri a klánt és a tagjait. Ennyi év multis játék tapasztalattal nem a gusztávbzásból kell megélnünk.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

genRob
Ha nem oly arrogánsan írtad volna akkor lehet nem is lett volna "sértõdés". Nem májerkodás ez. Viszont azért több dolgot is elárul. Gondolom vágod, mikrõl beszélek.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Black Ghost
Nem kell megsértõdni, csak hát ez magas labda volt. 30 akárhány évesen arra májerkodni hogy "mi már x éve BF-zünk", vicces egy kicsit. Mintha ide olyan marha nagy tapasztalat kéne.
A 7 éves fiam meg a haverja kezdõ fegyókkal olyat villantanak hogy sokszor csak pislogok, reflex, taktikai érzék, osonás, hent, van ott kérem minden. 😊
V1
Látom a Balázs sem bír magával<#gunyos1>

V1
+k

V1
Én vagyok aki szeretné megszorítani személyesen a kezed, hogy ilyen ügyes gyere vagy.

V1
Imádom, ha olyanok dumálnak nagy arccal egy csapatjátékról, akik egy eü. csomagot sem dobtak el. Szal Rambó modjára ugrálnak és szidalmaznak mindenkit.

Skynet
Én vagyok aki most aludni megy mert holnap meló.

És te ki a tököm vagy? <#idiota>
genRob
Ennyi.<#worship>

V1
Te ki a tököm vagy ?

Skynet
FAIL,ha jó a squad együttmûködök,ma is meneteltem Buksage-vel,ahogy tudtam fedeztem,ha legyaptak élesztett,ha õt legyapták felkaptam medic motyiját és élesztettem majd vissza assi...
Viszont az eddigi játék jelentõs részében egy haverral noymtam rendszerint 2fõs squadban, a srácnak ez az elsõ online játéka így elég keveset tud beleszólni a dolgokba.

Ha béna a squad akkor szoktam elkezdeni magányosban az akciót. Vagy ha éppen felbaxnak a kamper csipák és a gustav gyerekek.

Az autobalance-ot pedig nemértem mi a faxért nem kapcsolják be a szerón,mma is voltam vagy 2-3 szerón ahol szép nagy betükkel bevillogot hogy minnyá autobalance lesz...És lám szépen elosztotta a népet.
Jaja nem olvastam annyira pörög a topic 😊

ToCsEk
"a második képnél meg buktuk 5ticetnél 😄"

hozzáfúztem

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

A 2. képhez fûzd hozzá, hogy át álltunk támadóba (pedig az elõzõ körben is mi támadtunk.) És végül nagy nehezen be is húztuk a meccset 9 ticketünk maradt 😊

genRob
...és a többirõl ne is beszéljünk! :-D

genRob
Egyébként meg ez egy csapat játék és ahogy a statjaidat nézem, te egy magányos farkas vagy. Gondolom nem véletlen.

ToCsEk
jaja mind2 után volt kis átálás, elsõt buktuk 2. állomásnál, majd térfél cserénél lepörgettük, úgy hogy nem tudták csak az A-t lerombolni.
a második képnél meg buktuk 5ticetnél 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Örülök, hogy úgy érzed hozzá kell szólnod.
Meleg vagy azért akarsz megérinteni? Nyíltan homofób vagyok ne haragudj.

Aki unlockolta a legerõsebb assault fegyvereket, az ugye nem gondolja komolyan, hogy aki ezekután majd megveszi a játékot az majd fakarddal megy Abakan meg M416 ellen mert ott nagy bajok lehetnek a fejekben.
genRob
Azt szeretem, hogy mindenki milyen bátor itt fórumokon. Ha meg elmegyünk egy talira akkor, "ááá hello te vagy az?!" Szánalom.

genRob
Jaja. Viszont megemlíteném, hogy az ab meg fos. A másodiknál átálltunk egy páran, de nyilván a kép UTán.

Black Ghost
"Mi már akkor Battlefildet játszottunk amikor te két kézzel szórtad a fejedre a homokot."

Huha, ez ám nem semmi, megérinthetlek? 😊

Ha akarod szólok Sólyom Lacinak, ez minimum egy "lovagkereszt". 😊