Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor beteszi a nevedet a listába és amint lefut a lista már kifogja írni a statisztikádat változó mennyi idõ lehet akár 15 20 perc is.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
végre lett volna egy jó K/D arány,de jól elbaszta a sok élesztõgép:S
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Jaaa a stat miatt, vágom.
Csak nehogy egyedinek képzeld magad, azt bárki felvéve tömegeket képes mészárolni. Csak nem mindenkinek van pofája hozzá.
Érted!?
http://bfbcs.com/stats_pc
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
epp mint a BF2-esben
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Btw, Landor úgyis kifogja törölni, mert nem szereti az offtopic képeket, vagy csak engem nem szeret <#rinya>#rinya>
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
a bokrok meg tényleg idegesítõek, fõleg amikor 5en vannak a világító toronyban, persze kivételek akadnak elvétve..
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ez (is) bugos. <#gonosz3>#gonosz3>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Kivetel persze azokat a 10 eves szintu jatekosokat akik imadnak raulni egy ammo boxra es nyomkodni a GL/Gustav gombot egesz jatek alatt.
Sniperek elviselhetoek kb.
Talan a szamuk korlatozasanal meg jobb megoldas lenne, hogy a celkereszt sokkal jobban mozogjon es valoszinu egybol nem lenne tobb mint fele csapat only sniper.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Amúgy átlagosan szerintem nem csak a "noob fegyverhasználat" hanem a csapatjáték teljes hiánya, ami rombolja még a játékélményt. Persze rutinosabb emberekkel egy élmény játszani. Én special relative a fight elején leszûröm melyik squad ami életképes és látszik tudják mit miért csinálnak és általában oda csapódok sokkal nagyobb a fun faktor mikor 4-5 ember összedolgozva likvidálja az ellent mint amikor szólóban rambo-t játszik valaki.
Persze van akinek nem fekszik a csapatjáték ezzel sem lehet mit kezdeni azon kívül, hogy feleslegesen írnád neki, hogy ez nem az õ játéka. Amíg jól érzi magát úgy is játszik.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
"Azt igenis lámának tartok, aki a kezdeti "nehézségeket" (kevesebb választható fegyver) úgy próbálja kompenzálni, hogy RPG-vel rohangál. "
Erre írtam. Nekem csak annyi RPG kill-em van ,amennyit jármûvek ellen használtam. Emberek ellen talán 1-2 kill-em van RPG-vel.
Erre írtam.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Akkor a játék nem írja ki?
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
xfire: rolandoprofile07 BFBC2: viruska_
Na tényleg hali<#integet2>#integet2>
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN