Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Az egyik lántagotok ÁLLANDÓAN gustavval jött ment. Az M60 inkább a 17-es klánra volt jellemzõ.
A térképrõl is lehúzódó csipák mindkettõben...😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Modern hadviselés...Majd amikor mindenki gustavval fog lövöldözni az lesz az igazi QuakeField....
Zseniális ahogy az autista klántársad a vállán a Gustavval rohangált és lövöldözött vele a népekre,amikor pedig kifordult elöttem egy sarkon minden tudását bemutatva lenyomta a rakétát maga elé a földre,én persze megdöglöttem,õ ment tovább és már tárazta is újra a gustavot...
Azt pedig hogy ki és mióta játszik BF-el körülbelül ötezer méter magasról leszarom a felismerhetetlenségig.
Nem fogsz hiányozni a szerverrõl. Amennyiben nem tetszik a modern hadviselés akkor javasolnék egy indiános játékot ahol kedvedre harcolhatsz tomahawkal és tüzes nyíllal.
Arról is számolj be, hogy 4-5 fõs túlerõben voltatok mert senki nem volt hajlandó át állni a védekezõ csapatból.
Anno a COD4-es szerverünkrõl pedig én penderítettem le a halál faxába ugyanezért...
Újgazdag kis buzi lehet, undetected fizetõs cheatekkel...Szerintem még fogjuk látni a nevét,COD4-ben is visszatért új CDkulcsal...
Így ma az egyik mapon 28 ölésbõl 19 volt késelés...Tele a 17-es klántagokkal és U42-es klántagokkal a dögcédulagyüjteményem (tisztelet azoknak a tagjaiknak akik nem vonultak le teljesen a térképrõl hogy csipázgassanak,nem állandóan Gustav-al lõttek le mindenkit és nem abból állt a játék hogy M60 Magnummal elkezdem rotálni a házat 5 kilóméterrõl úgyis belefexik mindenki 1-2 makkba. Bár ha jól számoltam mindkét klánba ha 1-1 ilyen egyed volt akkor sokat mondok.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
It\'s good to be bad.
Nemsemmi játék! Neten nézem a statom, hogy több mint 10 órát játszottam már, és még csak 7-es szintû vagyok. Azért egy COD-ban most már minimum 20-as szintû lennék. Sõt! Több...
MEGMONDTAM H AZ A KIS BUZI EGY CSALO SZARLADA ENNYI ES MEG VOLT POFAJA HAZUDNI NYOMORONC KOCSOG, ES MEG MEGANNYI ILYEN MAGYAR VAN PFFFFFFT
Infinity egy idõre -fav...
13lackFire
elõre is köszi 😉
Megmondaná nekem valaki, hogy a "Gold Star (5000pts)" miért van. Kaptam egyet, de francse tudja mire fel... Azért nem bánom a dolgot.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Parasite Eve 2, best game EVER!
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Beiratkoztam egy online gyorstalpaló önképzõ szakkörre.
"Jönni hozzánk occó, megtanítja viselkedni, még ha lenni sok sniper, meg lenni kódos pöcsök."
Ez volt az elsõ lecke.
Most jön a második
Szeretlek.
:-DD
ajanlom az elejen levo nevet megnezni.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
-tRs-Landor
"Landor légyszíves rakj be nekem egy userbar-t!
Fekete legyen azt szeretném név: Csontos
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
JimMorrison723
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu