Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genRob
A COD4-et a rengeteg csaló herélte ki. Ami ott megy az szánalmas.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

genRob
A CB egy másik történet. A public mindig is más volt és az is marad.

aricsi
Hát az a helyzet hogy nemhogy elítélik az M60-at de nem is lehet használni a warokon,ezt mondta már nemtom ki az egyik magyar szerón(ph vagy infinity talán). Na szal ez már szánalmas.Ugyanazt csinálják detto mint anno a cod4-el. Kiherélik.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

genRob
Ezt még nem próbáltam. Beugrom és magammal viszek a halálba párat és annyi. :-)

genRob
Én mindig is szerettem az MG-ket. Minden gameben. Imádom a hangjukat. Anno a seregben is lõttem géppuskával is, kurva jó volt. Egy éjszakai lövészeten odaengedtek a nyulak. Illetve torony géppuskával is a parancsnoki BTR tetejébõl. Na az a kibaszott durva. Nekem elõjön az a hang, a feeling. A sereg egyébként szar volt. :-D A torony géppuska hüvelyek még most is megvannak! :-)

Boron Power
Pont ezt nem érted... Pl. az m60 és a GL CB-n tiltva van. Én konkrétan ezért sem használom pubon. Nyilván ha engedélyezve lenne, akkor warokon mindenki azzal menne és 90 %-a az embereknek medic lenne, a 10% meg a lõszeresdobozokról lõné a GL-t.
És így kurva változatos meccseket lehetne játszani.

ExonWaldez
jah, még bf1942ben kezdtek, valami jeep-es mókázásról vették a nevüket, ha jól emléxem
teletömték a jeepet aknával, azt azzal rohangáltak fel-alá, kerestek egy tankot aminek majd jól nekimennek...LOL szép régi emlékek

Metalmilitiakid
hát ha védik a négy sarkot még házon kívülrõl rommá lehet sztem m60 al a házat lõni 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

ExonWaldez
más téma
fejembe vettem, h megszerzem az összes pint
elég jól haladok, de van 1-2 ami nem tûnik 1*ûnek, jellemzõen a gázolj el kocsival/hajóval 208 ellent 1/2kör alatt tipusúak. ezeket melyik pályán érdemes próbálgatni esélyyel szerintetek

genRob
Az, hogy legyaksz 4et vagy sem, ahhoz azért az is kell, hogy õk bénák legyenek. Mert egy kis szobában ha a 4 sarokban védik az objectet akkor nehéz dolgod van az tuti. M60 ide vagy oda. :-)

MR ME
ja minimum az lenne h lassabban fut vele vagy ilyesmi
idegesítõ tényleg h mindenki m60al rohangál, de így legalább csak legyintek ha leszednek h jah jóvan....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

eszetlenul nem lehet azzal sem loni. potyogni kell minden fegyverrel

joebacsi
a jcsr ratyi már 42 óta, de nem csak ezé' szeressük 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

genRob
Ezt én is tapasztaltam, de nem fegyverfüggõen. Azaz statharvester bárki lehet, fegyvertõl függetlenül. Én pont leszarom a statomat. A lényeg az, hogy a csapat gyõzzön, de ha nem az sem baj csak ne azért vesszünk el egy meccset mert sok a faszláma aki csak ugat és a sor végén kullog mert senkit nem tud legyakni assiként és egy rohadt lõszeres dobozt sem bír eldobni az egész meccs alatt. Lehet egy meccs vesztes oldalon is élvezetes ha a csapat mindent megtesz a gyõzelemért, de a másik hajszállal jobb volt. Na az a GG.

elmult 3 napon assaultal toltam es igy is hozom a 2.8-3 k/d-t . oszinten aki azt mondja h akar csbe akar mas jatekba egy komolyabb clan vagy egy nivosabb versenyen nem hasznaljak csak es kizarolag az un. op fegyvereket az fasz. senki nem fogja hasznalni a shotgunt wcg-n pl... miert jatszana ERTELMES ember massal mint a legjobb fegyverrel, ha ez az m60 akkor ez, es kesz. leszarom hany masik m60as medic jatszik. nem feltetlen noob, ugyanugy lehet kvajo is, vagy kva szar vele ha nem tud menni vagy celozni. szvsz meg mindig buta aki eliteli az m60ast

nagyjan
Nézd meg a k/d arányt a játékosoknál, 2-es -nél nagyobb arány esetén van egy magánvéleményem az illetõrõl...

Boron Power
m60-al kiválóan lehet snipereket is szedegetni, persze pötyögve. De a legfõbb baja, hogy pont közelharcra nagyon erõs. Beugrasz akár 3-4 ember közé és nyomod neki. Ha nem vagy béna, vagy nem kapsz be egy fejest véletlenül, akkor akár mindet megölöd. Pedig ez egy assault feladat lenne elméletileg. Legalább lenne vmi hátránya az LMG-knek. Pl. hogy lassan mozgna/fordulna vele az ember, vagy lenne olyan szórása mint az állat. De sajna semmi ilyen nincs.

Omlás
Igen de az a player meg a statra hajt és ha meg szakadsz se tudsz mit csinálni mert a stat hajtás kb divat lett de a legtöbb ilyan játékos nem is nagyon tudja elviselni a vereséget rögtön megy az anyázás, noobozás, kemperezés, és minden ami a szókincsében szerepel. Ez van :S. Általánosságban írom, akinek nem inge ne vegye magára...

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

genRob
Ámen!<#worship>

genRob
Láma nem láma én össze akarom szedni medic fegyókkal az összes platinát. Mert nekem a medic jön be. Szeretem támogatni a csapatot és azzal segíteni õket a gyõzelemhez. Nem gondolom, hogy csak az assault a skill. Egyébként meg messzire ha lõsz az M60al kurvára nem pontos csak az elsõ 1-2 skuló vagyis nem úgy van, hogy elkezdesz messzire lõni vele és kiszórod a 100 lövedéket utána mindenki halott körülötted. Az X8 mgje uez, sõt, még jobb is sztem. Könnyebb vele célra tartani mert nem rángat annyira. Ja, közelrõl kb igaz, hogy az M60al lehet egyelni. Viszont ha berobbansz egy szobába akkor tök mind1 mi van a kezedben ha többen vannak. Leaprítanak mint a picsa. De nem gondolnám, hogy azért láma valaki mert m60-at vagy gusztit használ hiszen ha pont guszti van a kezében ne kezdjen már el fegyót váltani mert a guszti nem skilles wpn.
Egy kérdés, atya te a wowos hunatya vagy?

Hamed
Ugyanez a tapasztalatom😊 Sztem eleve hibas dontes volt nekik adni az lmg-t. Ha egy infantry jellegu mapon az egyik csapat fele-haromnegyede medik onnantol eselytelen barmit csinalni olyan tuzfuggonyt huznak fel. Nincs megegy kaszt ami eros kozelre es tavolra is, gyogyit es felszedi az embereket. Valthatsz te is medikre, onnantol meg egy fasza allohaboru lesz.

En igy osztanam le a fegyvereket:

Assi: gepkarabelyok, lmg-k. Valaszthat hogy gl-t akar, vagy nagyobb tuzerot
Medik: shotgun vagy smg, igy rakenyszerulne hogy tenyleg medik legyen ne rambo az elso sorban
Engi: shotgun vagy smg, jo ahogy van
Recon: csipa vagy shotgun, szinten jo ahogy van

Plusz beraknam a defibrit specilalizacionak, pl magnum ammo-val egy sorba hogy csak egyiket lehessen valasztani.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

nagyjan
Ha egy hatékony squadot akarsz összeállítani, ahol minden kasztból van valaki, akkor a medic kezében m60 -ast látnál a legszívesebben, legalábbis ha azt szeretnéd, hogy mondjuk fedezze a hátsód, miközben mondjuk assaultosként mész elõl

ExonWaldez
ha nekem rontják el a játékélményemet (mert tény hogy van ilyen) akkor átmegyek egy másik szerverre.
van annyi mint a szemét, és igenis lehet jókat játszani lámanoob-ok nélkül

peace

Metalmilitiakid
vegyétek úgy hogy aki m60 al jár az reálisan gondolkozik, mert én is azt a fegyvert választanám, amivel a legnagyobb a túlélési esélyem

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

nagyjan
A snipereknél meg a magnum van csak, assaultban is ritka az f2000, és kevesen járnak shotival. Mindamellett értem mirõl beszélsz, de feleslegesen idegesíted magad, sajna tényleg nem túl esélyes a limitálás...

mNzJean
Nekem semmi bajom , ha valaki kezdõként elbénázgat egy m60 al , azt szerintem mindenki leszarja , az a gond amikor valaki huszon valahányas rank-al 50 óra játékkal nem képes mással érvényesülni .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

*alkalmazkodik

nagyjan
Én elsõsorban csak publámákkal van dolgom, én is az lennék, sógorommal szoktuk néha együtt tolni, de fõleg egyedül megyek. A GL használatának mellõzése valóban a te bajod, ha önálló kasztokat csináltok magatoknak azzal, hogy a speceket nem használjátok ki, a másik pedig megteszi, akkor válts nézõpontot, és használd te is, én amondó vagyok. Spec én igyexem minden kasztal játszani, a mediccel kilockoltam mindent elõször, mivel bf2 -ben azzal nyomtam, és a szívemhez közel áll. Mondjuk meglepett a supportos fegyver arzenálja, és az elején zavart, hamar megszoktam. az engineer a legnehezebben játszható kaszt a számomra, de szerintem ezzel sokan egyet értenek, de ha az erõviszonyok megengedik, azzal megyek, hogy türhetõ szintre fejlõdjek belõle. publicon sajna ritkán van rá lehetõség 😞

Persze, az ember alakalazkodik, de medicként már csak az M60 létezik?
Mindenképp limitálni kéne, ami nem lesz.

mNzJean
" jcsr-es szerencsetlenek meg ne pofazzanak mar arrol h igy meg ugy op az m60 meg egyes fegyverek "

kinevetlek.... Mi ez a nagy jcsr gyûlölet ? Nem feleltél meg a felvételi követelményeknek <#lama> ? Gyülölködj csak nyomi , egyedül a géped elött amíg mi esténként 8-an 10-en jól elvagyunk ........nélküled....<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Mivel a játékélményt bassza el a sok lámpi, kénytelen vagy tenni ellene valamit...

s0n1c
dehogy, én tök könnyen elfogadom, rl is vannak férgek meg normális emberek, csak sajnos ott is a férgek vannak többségben :/
nagyjan
Szerintem meg mindenki a rangért és a sikerért játszik. Ha valakinek az m60-al jön csak össze, akkor játsszon azzal. Ez azért egy csapatjáték, ha a squadodnak egy jó medic kell, menj azzal, ha egy assaultos, akkor meg azzal. A lényeg a gyõzelem a játékosok nagy részénél. Mondjuk limitálnám a az egy squadban lévõ medic / recon számokat 1 - 1 fõben.

Boron Power
Nagyon jó recept 😊

Gondolhatod, hogy nem a tankos mapokon van baj velük. A másik gond, hogy GL-t sem használok, de tudom az is az én bajom.

Simán leállok velük harcolni, csak én egy tárból megölök kettõt, a maradék a többszáz lõszerébõl megöl, felszedi a lelõtt kettõt, és ugyanúgy megy tovább a fullos squad.

És ne csak a publámákból indulj ki. Ha ezt egy klán csinálja, azoknak dobálhatsz bármit, te is csak mediccel tudod õket megállítani. És ekkor már ott tartunk, hogy gyalogos mapon 4 fõbõl legalább 3 medic egy squadban mindkét oldalon (ha ugye csak a hatékonyságot tartjuk szem elõtt). Miközben elméletileg csak support kasztnak kellene lennie.

ExonWaldez
röhej, hogy egy JÁTÉK-ból gerincességi kérdést faragtok 😊

amúgy meg lehetetlen elfogadni, hogy mindenkinek más és más jelent élményt, rögtön kutyázni kell a mûásikat he?

nagyjan
Dobj be közéjük két gránátot, mikor szétlibbentek mehet a gránátvetõ, ha van túlélõ, akkor van egy tárad megbeszélni a dolgot velük. Nem mondom, hogy könnyû, de nem lehetetlen. Vagy menj be egy tankkal közéjük, az ellen nem tudnak csinálni semmit, a 4 gránátjuk van, valljuk be, nem túl vastag felhozatal. Ilyen alapon ott van asszem port valdez pályán az apache, egy közepes pilóta és lövész ellen esély sincs...

SötétBarom
A definek kellene egy minimum 30 másodperces cooldown. Szerintem.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nem eleg az auto balance hianya, de meg azt is gondosan megakadalyozza, hogy onerobol atallj. Egyszer enged, aztan jo sokaig nem. Meg jopar korrel kesobb is azt mondja, hogy ne ugraljak en egyik oldalrol a masikra.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

"Háborúba lennél..."
Az itt jelenlévõk 99%-a menekülne, nem a fegyvert válogatná, ne ideglej má' ilyen hülyeséggel. :-)

A kettõnk - és még sokan mások - között a különbség annyi, hogy én nem a könnyebb utat választom. Mehetnék én is M60-al, de azzal bárki tud. Saját magamat köpném szembe. Ugyan azt a feladatot megoldani gyengébb fegyverrel az a kihívás. Nem sikerül? Na bumm, majd legközelebb. Rossz lesz a statom? Brühühûûûû....
Nekem az esik jól, hogy halálom után látom, hogy mondjuk csak 5% maradt az életébõl és majdnem sikerült kinyírni alapfegyóval. Ez hajt.
Ha ezt nem érted, sajnálom.

Maak
fenetudja, en is m60-al toltam egy ideig aztan kijelentettek, hogy az lama fegyo, igy elkezdtem hasznalni a pkm-et es azzal is lehet azert osztani rendesen<#smile>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Metalmilitiakid
engi +t90 😄

nagyjan
A K/D arány szerintem szerver függõ, a balance a csapatok közt inkább etikai kérdés, és elég unalmas, hogy ha 10v5 -ben játszunk a sok paraszt a világért sem állna át, sõt, ahol nincs autobalance egyszer csak azt látom, hogy egy társam átnyergelt az ellenfélhez, mert túl gyakran ölték meg. A negatív csúcs a 14v2 -es felállás volt. Végigcsináltam becsületbõl, persze haltam bõszen, de legyenek rá büszkék....

Boron Power
Képzelj el egy squadot 4 db m60-as medicbõl ellened. Utána nem hiszem, hogy ugyanez lesz a véleményed. Megállás nélkül lõnek, a fegyó nem rúg vissza (csak grafikailag), szinte pontba lõ, snipereket lehet vele kiszedni. Bónuszként ez a szar nem egy assault kezében van, hanem egy medicében, aki még elsõsegély dobozt is tud maga alá tolni, sõt a squad másik három ugyanilyen medicje még fel is tudja a halottat húzni.

Na egy ilyent állíts meg bármely másik kaszttal. Ezért gondolom, hogy elbaszták a balanceot.

Maak
mi koszonjuk, szoljatok maskor is <#eljen>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

ExonWaldez
"skacok! gyors érdeklõdés? olyan hogy belkin n52 és társai engedélyezettek vagy megtûrt dolgok? Úgy néz ki szereznék egyet magamnak, de nem szeretnék a PB ban listán landolni tudom is én makrozás címmel! Szerintetek? "

szerintem ilyesmibõl nem lehet bajod mert az végül is egy keyboard. de ha gondolod kipróbálom, nekem van egy elfekvõ n52-m. eladó óccsóéert 😊

Metalmilitiakid
tehát magyarosítva a lebukás veszélye nélkül lehetne statpaddolni és nem kéne hozzá egy másik acc amit csak lõsz, mert nem romlik a kd, hát érdekes

Omlás
Elvileg az már javítva van vagy lesz, hogy ha felhúznak és halsz felhúznak és halsz nem rontja a k/d arányod. Vagy errõl csak szó volt ?

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

iceshark
igen ez tud mókás lenni, én kicsit etikátlannak is éreztem az eddigi legnagyobb k/d arányom amikor a port valdez pályán a betontömbök mellett állt 4-5 manus egy kupacban(lehet kártyáztak vagy nem tudom) én meg épp a t90-ben csücsültem, odapörköltem egyet erre elhullottak mind, mire visszanézek egy medic odaszalad és újraéleszti az egész bandát, na ná hogy megint odapörköltem, csak harmadik alkalomra szaladtak szanaszét, de még így is lekaptam az egyiket harmadjára is, kicsit ilyen vágóhíd jellege volt a dolognak...

nagyjan
köszönöm a tippet

Gyakran elofordul, hogy pont a tuzvonalban sikerul feleleszteni. Az az igazan durva, mikor feleledsz, azt se tudod egy pillanatra hol vagy, es arcul lonek 5 centirol, mert vegig ott allt elotted az ellenfel, mikozben a medic odarohant, felelesztett, majd elfutott.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub