Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
És így kurva változatos meccseket lehetne játszani.
teletömték a jeepet aknával, azt azzal rohangáltak fel-alá, kerestek egy tankot aminek majd jól nekimennek...LOL szép régi emlékek
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
fejembe vettem, h megszerzem az összes pint
elég jól haladok, de van 1-2 ami nem tûnik 1*ûnek, jellemzõen a gázolj el kocsival/hajóval 208 ellent 1/2kör alatt tipusúak. ezeket melyik pályán érdemes próbálgatni esélyyel szerintetek
idegesítõ tényleg h mindenki m60al rohangál, de így legalább csak legyintek ha leszednek h jah jóvan....
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Egy kérdés, atya te a wowos hunatya vagy?
En igy osztanam le a fegyvereket:
Assi: gepkarabelyok, lmg-k. Valaszthat hogy gl-t akar, vagy nagyobb tuzerot
Medik: shotgun vagy smg, igy rakenyszerulne hogy tenyleg medik legyen ne rambo az elso sorban
Engi: shotgun vagy smg, jo ahogy van
Recon: csipa vagy shotgun, szinten jo ahogy van
Plusz beraknam a defibrit specilalizacionak, pl magnum ammo-val egy sorba hogy csak egyiket lehessen valasztani.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
van annyi mint a szemét, és igenis lehet jókat játszani lámanoob-ok nélkül
peace
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Mindenképp limitálni kéne, ami nem lesz.
kinevetlek.... Mi ez a nagy jcsr gyûlölet ? Nem feleltél meg a felvételi követelményeknek <#lama>#lama> ? Gyülölködj csak nyomi , egyedül a géped elött amíg mi esténként 8-an 10-en jól elvagyunk ........nélküled....<#hehe>#hehe>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Gondolhatod, hogy nem a tankos mapokon van baj velük. A másik gond, hogy GL-t sem használok, de tudom az is az én bajom.
Simán leállok velük harcolni, csak én egy tárból megölök kettõt, a maradék a többszáz lõszerébõl megöl, felszedi a lelõtt kettõt, és ugyanúgy megy tovább a fullos squad.
És ne csak a publámákból indulj ki. Ha ezt egy klán csinálja, azoknak dobálhatsz bármit, te is csak mediccel tudod õket megállítani. És ekkor már ott tartunk, hogy gyalogos mapon 4 fõbõl legalább 3 medic egy squadban mindkét oldalon (ha ugye csak a hatékonyságot tartjuk szem elõtt). Miközben elméletileg csak support kasztnak kellene lennie.
amúgy meg lehetetlen elfogadni, hogy mindenkinek más és más jelent élményt, rögtön kutyázni kell a mûásikat he?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Az itt jelenlévõk 99%-a menekülne, nem a fegyvert válogatná, ne ideglej má' ilyen hülyeséggel. :-)
A kettõnk - és még sokan mások - között a különbség annyi, hogy én nem a könnyebb utat választom. Mehetnék én is M60-al, de azzal bárki tud. Saját magamat köpném szembe. Ugyan azt a feladatot megoldani gyengébb fegyverrel az a kihívás. Nem sikerül? Na bumm, majd legközelebb. Rossz lesz a statom? Brühühûûûû....
Nekem az esik jól, hogy halálom után látom, hogy mondjuk csak 5% maradt az életébõl és majdnem sikerült kinyírni alapfegyóval. Ez hajt.
Ha ezt nem érted, sajnálom.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Na egy ilyent állíts meg bármely másik kaszttal. Ezért gondolom, hogy elbaszták a balanceot.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
szerintem ilyesmibõl nem lehet bajod mert az végül is egy keyboard. de ha gondolod kipróbálom, nekem van egy elfekvõ n52-m. eladó óccsóéert 😊
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub