Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Vagy több a jó játékos nálunk, vagy csak a kevesebb szerver miatt jönnek össze jobb játékosok egy helyen. Nem tudom. De az tény, ha küzdeni akarok akkor magyar szerveren játszom, ha csak tingli-tanglizni, akkor keresek egy angolt vagy egy franciát.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Assault + NS2000 + távolralövés + magnum ammo
Én most tesztelgetem, egy 4.33-as KDR összejött elsõ mapon 😊
Btw. Nem vágom minek forszírozni a magyar szervereket.
Klánoknál, stb. még megértem, de különben-??????????
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
http://battlefield.clanwar.hu/component/content/article/56-hirek/1009-battlefield-veterans.html
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Látom itt 4 magyar szerver van feltüntetve. Kérdésem: Melyiken van kikapcsolva a Killcam?
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/13191.page
Õrület mennyire nem tudnak egyesek játszani. A másik meg hogy mennyire utálatosak egyesek. Megy a BaseCamp. TOTALBF-et is kezdem megutálni, tegnap a VÉNY szerverén akadtam ki a sok ostobától! Mondjuk TOTAL-os oldalak mindig is a noobokat vonzották. Lást TF2, CSS. ODa mondjuk nem jártam, mert van saját szerverünk.
Jót játszana az ember magyarokkal de egyszerûen nem lehet. Hál' Istennek ez csak pár napig lesz így mert meglesz a saját szerverünk. ÉS elfelejthetem a sok ostobát. Bocs, hogy itt kisregényt írok de engem totálisan kiakasztanak. A Rohadt TeamBalance-ot a kedves DICE meg orvosolhatná, mert ez ORBITÁLIS nagy hiba!
Nekem ne lopkodjanak büntetlenül <#eplus2>#eplus2><#gun>#gun>
[IRAM] leader
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
lopott hummert akartam javítani arica harboron, csapattárs beült vezetni, én odarohantam a repair toollal, és az ajtón benyúlva fejbehegesztettem. azt hittem van ablak oldalt, vagy legalább a kocsit ilyenkor egy tömbként kezeli... <#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
FF-on volt mindenhol, így az értelmesebbje hamar rájött nem kéne ellopni a tankot javítás alatt. Persze néhányszor szívtunk is miatta, mert a sok TK miatt meg kivágott a szerver 😊)
Ha meg ellen vitte el, akkor meg így járt.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Utálom az ilyet😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Aki ezt a szart így rakta össze azt meg le kell lõni mert jó nagy istenadta barom volt.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tegnap Kekével akkorát röhögtünk Atacamán. Bat mondja oké ready születhettek. Erre kekét is és engem is kibaszott a szerver inaktivitás miatt. Bat mondja, mi legyen, újra, mondtuk neki, óh ne nem kell még egy szopóálarc, majd jövünk.😄 Az utolsó ládára sikerült is visszajönni, éjjen a High beállítás.😊))
De elõttetek volt két másik csapattal is meccs, na azokkal szoptuk a tripla faszt becsülettel, úgy hullottunk a krestõl, inaktívságtól a szerverrõl, h az mindenkinek becsületére vált volna.
Biztos vagyok benne, hogy a DICE kipróbálta a saját játékmódjait, h melyik mûködik melyik nem. Egy teszternek is becsületére vált volna a felfedezés, hogy a 4v4 squad rushban egy kör után lehajít mindenkit a szerver és térképet se lehet váltani.😊))
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Így van a csapat a lényeg!
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.