Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy egyik szerveren összefutottam ma én is egy cheaterrel, de aztán páran kiszúrták, hogy furán viselkedik meg gyanús a statja, csak fejes stb. Aztán egy jó össznépi fikázás, meg mapváltás után nem is volt már fenn. <#hehe>#hehe>
szarházi<#boxer>#boxer>
Mikor én katona voltam ránknézett a kiképzõ százados és egy nagydarab mamlasz kissé bugyuta gyereknek csak ennyit mondott" maga lesz a géppuskás fiam"......
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
MEDIC semmi büntetést nem kap...
Maga alá bax egy eü pakkot és rotál ész nélkül...Ha már MEDIC-é a nagyrota legalább 10-15 métert tudna max futni utánna fél percig zihálást kéne hallgatni a játékosnak..De nem,ugyanúgy rohan mint egy mezei egyszem géppisztolyt cipelõ assault.
Saját magát gyógyítja,1 mp alatt feléleszt bárkit,és övé az egyik leghalálosabb fegyó...Nem csoda hogy egy rakás szerón amikor szétnézek sebesültként legalább 10-12 + jelet látok a csapatban....<#idiota>#idiota>
A felélesztés is legalább idõbe kerülne...Nincs nagyobb kedvencem annál amikor lemakkolok 2 embert egy szkvadból,erre a háttérben bújó medic odaugrik,de mire eltalálja az a pár golyó ami kell a killhez addigra mindkét társát föléleszti....Egy 3-4 fõs medic sqaud (nem egy ilyet láttam) gyakorlatilag legfeljebb tankkal pusztítható vagy helivel....Gyalogsággal esélytelen minden ellenük,hacsak nem kapnak hirtelen vagy 3-4 rakétát...
akkora szórása van mint a picsa kitámasztás nélkül és közelre....
namind1 ez játék,de ilyen baszott nagy blõdlikkel telibaszni gáz sztem.....
Sokan szídják a csipákat (mondjuk van miért),pedig azzal azért legalább célozni tudni kell...Kipróbáztam havernál az M60-at (itthon nem tudom mert medicezni eszem ágában sincs)...4 paraszt futott vagy 100 méterre tõlem keresztbe a "mezõn"..Nyomtam az egeret és húztam balra...rotarotarota-hulla-rotarotarota-rotarotarota-hulla-rotarotarota-rotarotarota-hulla-rotarotarotahulla.....Csípõbõl. És még maradt majdnem egy fél tár...Zseniális...Remélem szépen leviszik ennek a szarnak is 15 környékére a sebzést...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PKM - 16.7
M249 - 14.3
T88 - 14.3
M60 - 25
XM8 LMG - 16.7
MG36 - 14.3
MG3 - 10
(Ehhez meg +25% magnum golyoval ugye.)
Sztem azert nem "csiter" fegyver, hanem "csak" unbalanced...magyarul elbasztak erosen. <#bee1>#bee1>
Ettol fuggetlenul sokszor en is ezzel megyek, mert magamat nincs kedvem halalra szopatni ha mar a szerver nagy resze ezzel megy, de egyertelmu hogy valtoztatniuk kell rajta hogy normalisabb legyen a jatek.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Szükségem lenne egy kis segítségre.Multiplay.uk-tól bérel bfbc2 szervert milyen admin programot használ külsõt vagy a webes részét?
Bananas
Per Aspera Ad Inferi.
Mármint a neved alapján gondolok ré😄
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ezt kellene beszerkeszteni a banner szélre, a vásárlás dolgot meg eltûntetni,
hogy ne ezzel induljon a banner hanem az online státusszal! ( szeréntem ^_^ ) <#wave>#wave>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Érezhetõen sokkal gyorsabb nálam a gamma.
Másnál is gyorsabb lett?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN