Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
abból a 2 emberbõl pont te lennél az akit pofán lõttem vele?
nem hinném, csak megint a rinya megy, de ezt most benézted!<#mf1>#mf1>
Látom CB-n a calendart tele van warokkal. Ti is raktatok már be ezek szerint?
Igen én is erre várok.. elmúlik az elsõ 3-4 hónap, utána megindul a természetes tisztulás.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A másik carl gustav os csávókám életében még egy tankot nem lött ki , leszarja ha javítani kell , õ lövi az embereket 1 méterrõl rakétával .Egy magyar szerveren legalább 9 ilyen van . <#hehe>#hehe>
De tapasztalatból tudom ,hogy ezek 1 éven belül lekopnak , ha megjelenik valami új játék ahol kiélhetik vérgõzös álmaikat , és végre minõségibb játék lesz a szervereken .
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kést a combukba.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Leginkább semmi esetre sem játszik. Miért vagy felháborodva, hogy nem játszhatsz? 😄
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
mechwarrior nagy kedvenc, imádtam, legjobb játék volt...egy rakás PPC meg hûtõborda fel aztán indulhat a medcat 😉
Ha van crysis-od akkor
Mechwarrior: Living legends
Az SG-s beszélgetés egyelõre itt megy róla.
OFF vége
Hogy érted hogy levágnak a szerók?
És ez is tetszik...<#hehe>#hehe>
Legutóbb vmi 2,3 millió eladott példányról beszéltek, angliában az eladási lista elsõ volt, stb. Pc játékosok egyik felmérés szerint az adott idõpontban többen voltak mint bármelyik másik konzolon.
Sõt ha megnézed iszonyat sok magyar vette meg a korábbi játékokhoz képest, ha csak ha a HUN TS állományát és az sg fórumot veszem számításba is.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
ami meg a grafikai hibákat illeti: (NO OFFENSE!)sosem értettem azokat akik ati kártyát vesznek játékra csak hogy direkt szopassák magukat. lehet hogy jobb/olcsóbb/faszomtuggya milyenek az ati kártyák, de (sajnos vagy nem sajnos) mindig nvidián mûködnek a legjobban a játékok. hogy ez milyen mértékû nvidia-lobbi eredménye az más kérdés, de tény, hogy sokkal gyakrabban is optimalizálják a drivereket a legújabb játékokra is. ha valaki jót akar magának akkor nvidiát vesz SZERINTEM.
ráadásul crossfire...
persze ettõl még megcsinálhatnák úgy is a játékokat hogy jobban figyelnek az catalystra...
most pedig jöhet a hajam leordítása, hogy lehetek ilyen fasz 😊))
warez móddal ki lehet próbálni a multit, vagy mindenképp meg kell vennem. ha tetszik úgy is megveszem -a jó játékokat HL2, cod mw 1-2 stb. megveszem- de nem akarok zsákbamacskát venni...
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
és nem az a válasz, hogy te is buzi leszel, meg te is gl-ezel...
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Elmondok egy titkot neked, de ne add tovább...: Ez egy csapatjáték, nem a K/D számít.
A nagy többség szerintem egyetért velem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
a másik öngól, az "azért mert nem megy a játék" ha jól látom minden kurva fegyverrel 1-alatt van a KDR-ed, szal nem én vagyok az, akinek nem megy a játék... nem azértj öttem ide, h sírjak, mert béna vagyok... nem vagyok béna, a statodat nézve nem kicsivel vagyok jobb nálad pl...
más: amíg a játékról van szó, és nem offolok, sztem ne játszá istent... majd eldöntik az egyéb kurvaokos népek, h kit mikor miért banolnak...
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Ha legtobben ezzel jonnek ellenem, akkor en nem fogok direkt a gyengebbel menni.
GL/Gustavval szinte alig mentem, mivel nem quakezni akarok.
Sztem lassan amugy vedd be a megszokott idegnyugtato gyogyszereid, mert agyverzest kapsz olyan idegbajos vagy.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
2. Mellélõttél, ugyanis szerintem a 40mmgl egy noskill. Én amióta megvan a soti csak azzal megyek: http://bfbcs.com/stats_pc/Aullah
3. Azért mert nem megy a játék és megölnek, nem kéne szidni a többieket.
4. Látom nem nagyon akarsz elmenni, pedig azt sugallod itt. Esetleg kérhetnénk egy bannt neki innen?
Parasite Eve 2, best game EVER!
sõt GL-ezel is gondolom, meg mindenki más is CSAK azért játszik ezekkel, h éppen vki másnak megmutassa, hogy mennyire láma fegyver... ezt a dumát lehet, h elhiszik itt sokan, de nekem nehéz lesz beadni...
mint minden játékot, ezt is a hülyefasz dagadt élettelen kis tapló geci gyerekek rontják el...
De te latom ugyanolyan balfek ember maradtal amilyen crysis multiban is voltal, hogy amikor valaki le mert teged loni akkor jott a hangos sirasod hogy az csak szar cheater lehet.
"az SG fórum a legalja hely a magyar fórumok közül"
Akkor miert is jarsz ide nyivakolni a lamasagod miatt? Nem ertem.
Ahogy mar elottem is irtak "nem kötelezõ ide járni" balfaszkam.
<#lama>#lama>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Gazcampert megértem, hogy rohadvány félig kész játékot kiadni undorító dolog, és nem csak errõl az egy "apró" dologról van szó, hanem 10, 20, 30 hibáról.
Amúgy meg játék felé való gyerekes - óvodás akkorisjósosemmondomkihogyszarajáték gondolkodás pedig eleve gyerekes dolog. Meg hogy sírósok játszanak, és társai... felejtsd el , nem 15 éves kis takony vagyok akinek apuka az orra alá pattintotta a játékot (t. a kiv.)és vidáman glezzük az ellenséget, és most itt sírok mert 2 textura villog. NEM, KURVÁRA idegesítõ módon szar, hogy élvezhetetlen a játék egy korszerû dx11-es vga-val. Lehet hogy xy-nak megy a játék tökéletesen, de ezzel a kártyával (5870 MSI) rohadt módon nem akar rendesen menni. (Gazcampernek asszem 4870x2-je van és neki is bugos) És nem csak én tapasztaltam ilyen hibákat, tele van tömve az EA fórum mindenféle problémával!
Nagyon jó játék lenne, HA nem egy alfa verziót dobtak volna ki egy igen jól mûködõ béta után....Mert ti is tudjátok, az elsõ 3 hét csak arról szólt, hogy server is full, meg mikor töröm ketté a DVD-t mert kidob az asztalra 20 perc próbálkozás után 10ezer forintért. Ez a kurva nagy helyzet.
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi