Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iceshark
lol, kicsit el lehetsz tévedve<#nyes>

abból a 2 emberbõl pont te lennél az akit pofán lõttem vele?

nem hinném, csak megint a rinya megy, de ezt most benézted!<#mf1>

Boron Power
Jean/Kfa mivel egész hétvégén túrják a lakást, nem vagyok otthon, nem leszek gépközelben valószínûleg.

Látom CB-n a calendart tele van warokkal. Ti is raktatok már be ezek szerint?

kfa
Heavy tankra RPG és AT4 többet sebez mint a CG.

Frankie
"De tapasztalatból tudom ,hogy ezek 1 éven belül lekopnak , ha megjelenik valami új játék ahol kiélhetik vérgõzös álmaikat , és végre minõségibb játék lesz a szervereken "

Igen én is erre várok.. elmúlik az elsõ 3-4 hónap, utána megindul a természetes tisztulás.

HeadHunter86
Legyen igazad, várom már azt az idõt mikor a sok COD Pistike eltûnik és végre értelmes csapatban tudok játszani. Mert most kb. a szerencse szabja meg hogy van-e értelmes emberke a csapatban. Szerencsére van egy nagyon jó kis klánom, és velük azért teljesen más a játék. Az is igaz hogy map végére elfogy az ellenfél sokszor 😄

Bucser
csak multiplayer és nincs ranking. (még)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Melyik sebez nagyobbat jármûre? rpg vagy a cg?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ha sok jarmuves palyan valaki CG-vel szambazik azt helybol quakesnek tippelem. Tankok ellen RPG>>minden mas. A tobbit alig hasznalom.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

mNzJean
Tegnap magyar szerver : Port valdez , helis rész, a heli szét répel mindenkit , gondoltam leszedem légvédelemmel . Szépen megvárom míg spawnol , addig kb 2x meghalok, nem baj . Beülök a légvédelembe kicsit félreállok vele , hogy jó pozicióba legyek a helihez , átülök a 2 es lévédelembe , lövöm a helit , már füstöl, erre jön az õstehetség honfitárs sniper ,bepattan a légvédelembe leszarja ,hogy a helit lövöm , és szépen eltaxizik a jármûvel , persze 1 perc és kiszedtek minket . Az ilyen faszlámák rontják el a játékélményt .

A másik carl gustav os csávókám életében még egy tankot nem lött ki , leszarja ha javítani kell , õ lövi az embereket 1 méterrõl rakétával .Egy magyar szerveren legalább 9 ilyen van . <#hehe>

De tapasztalatból tudom ,hogy ezek 1 éven belül lekopnak , ha megjelenik valami új játék ahol kiélhetik vérgõzös álmaikat , és végre minõségibb játék lesz a szervereken .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

koschwarz
<#hehe><#eljen>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Tegnap gyalogon is lattam ilyet. Kialakult a szokasos mi is nyolcan, ok is tizenharman meccs, es mar a bazisunk elott tobzodtak a nepek, mikor lattam egyet besunnyogni. Utana mentem, es ledurrantottam, csak az utolso pillanatban lattam, hogy ott a kek nev a feje felett, es a killnel is kekkel irta a nevet. Aztan rajottem, hogy megis csak nekem van igazam, mert amcsi egyenruhaja volt, es meg pontot is kaptam erte.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

kfa
Legalább nem fogsz többet pofánlõni a fûben guggolva m60-al.

SötétBarom
Azért te ****, mert én kettõre megyek dolgozni, és éjfélre érek haza. Tudod, hogy a hozzád hasonló rendes ember tudjon magával mit kezdeni szabadidejében.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Persze a website szerint "all servers are running".
Kést a combukba.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

HD JOHNNIE
Én délutános vagyok ma<#ravasz1>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Tudom. lattam. Nem gyozott meg a kepek es videok alapjan. Lehet ki kene probalni. Crysist mar gombokert is adnak mostanr.

9:37 hétköznap. Rendes ember ilyenkor vagy dolgozik vagy suliban van.
Leginkább semmi esetre sem játszik. Miért vagy felháborodva, hogy nem játszhatsz? 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

iceshark
hát ilyen van hát....mindjárt eladó lesz a bc2-m 😊 crysis grafikával mechwarrior wáááá én miért nem tudtam errõl eddig?...<#falbav><#falbav><#falbav>

SötétBarom
A ló baszná meg az anyjukat. Failed to blabla ea faszom. Idióták. Rugdalnám szájba az összes köcsögöt.

HD JOHNNIE
Valami megint van, mert failed to connect játékmód van 😞

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

koschwarz
ilyesmi velem is történt már. meg az is lehet ilyenkor hogy a nagy rémületben lõ le téged a csapattárs, mert van FF a szerón.

iceshark
én olyat néztem be hogy bemegyek egy házba, assault gugol a sarokban feje felett kék feliratal a neve, sarkon fordulok kimegyek, lõnek rám bentrõl..wtf?..visszanézek, ehh ez ruszki, mázlival lepisztolyozom, kiderült hogy a fal másik oldalán ált a csapattárs az õ neve volt a fószer feje felett...tudom nekem kéne jobban figyelni hogy amcsi vagy orosz, de ezt jól benéztem 😊

mechwarrior nagy kedvenc, imádtam, legjobb játék volt...egy rakás PPC meg hûtõborda fel aztán indulhat a medcat 😉

Bucser
OFF:

Ha van crysis-od akkor

Mechwarrior: Living legends

Az SG-s beszélgetés egyelõre itt megy róla.

OFF vége

HD JOHNNIE
Szia!

Hogy érted hogy levágnak a szerók?

Én kipróbáltam mindegyik kasztot,legjobban (nem gondoltam volna mert inkább assault tetszett)a medic tetszik.m60-al talán 1 embert öltem meg,inkább a t88 lmg.most át álltam a g3-ra,nehezebb de gyakorlok😊.
Ujabb bugot lattam tegnap, legalabbis nekem meg uj volt. Jott felenk ket tank. Fedezekbe huzodtam, eloszedtem a kedvenc RPG-met. Kikukucskaltam, majd megallapitottam, hogy pocs vagyok, ezek a mi tankjaink, ott van mindegyiken a kek ikon. Kiballagtam, szitava lottek. Nem a mi tankjaink voltak, a bugos k... anyjat!

Boron Power
Rushon az egyik dzsungeles map (nem ugrik be a neve) kurva sok szakaszból áll. Ott én is lõttem hetven valamennyit, mondjuk AN-el nem m60-al.

Bucser
Nem, hanem hány spawnticket? Mert ha az átlag rushos 120-al számolok az rengeteg majdnem az összes fele (hacsak nem hosszú játék volt és a védõk ennyit bénáztak) ha meg conquest akkor még több.... Nemértem....

Bucser
Ráadásul a pályán lévõ tankok géppuskájával seperc alatt le lehet bármelyik attack choppert kapni... (fõleg mert a majom pilóták nem a tankokra koncentrálnak velük amire kéne, hanem a gyalogság tisztogatására...)

Bucser
Nekem tetszett a mechwarrior 2....

És ez is tetszik...<#hehe>

Boron Power
M60-as statot azért nem linkelnék be. <#vigyor4>

Boron Power
Azt honnan a faszból vetted, hogy mindenki warezol 😊

Legutóbb vmi 2,3 millió eladott példányról beszéltek, angliában az eladási lista elsõ volt, stb. Pc játékosok egyik felmérés szerint az adott idõpontban többen voltak mint bármelyik másik konzolon.

Sõt ha megnézed iszonyat sok magyar vette meg a korábbi játékokhoz képest, ha csak ha a HUN TS állományát és az sg fórumot veszem számításba is.

koschwarz
õszintén szólva, egyik térképen sem zavarnak túl sok vizet (vagy még nem találkoztam igazán pro pilótákkal)

atacama desert + isla innocentes
mcwolf
Vegyél konzolt!!90 k-ból akármelyiket megkapod, és ott minden (az esetek 95%-ban )flottul megy<#eljen>

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Jo neked. Tegnap White Passon megszulette, leszallingoztam az ejtoernyommel, futottam vagy tiz lepest, erre kilep nem messze elottem az erdobol egy arc. Kicsit meglepodtem, aztan terd, ironsight es ... bamm CG az arcomba. Ja, az elsok kozott szoktan spawnolni a palya valtasok utan, szoval eleg furge volt a gyerek.

Ha az MW2 tetszett, akkor az istenert, meg ne vedd!<#hehe>

koschwarz
nem azért de cg-tól csak akkor halok általában ha jármûben ülök<#hehe>

koschwarz
õszintén szólva nekem az jön le a hsz-eidbõl, hogy így is úgy is a többi játékos viselkedésével van bajod...természetsen ezt egy multis játékban sem lehet kikerülni, mindig lesznek faszok.

ami meg a grafikai hibákat illeti: (NO OFFENSE!)sosem értettem azokat akik ati kártyát vesznek játékra csak hogy direkt szopassák magukat. lehet hogy jobb/olcsóbb/faszomtuggya milyenek az ati kártyák, de (sajnos vagy nem sajnos) mindig nvidián mûködnek a legjobban a játékok. hogy ez milyen mértékû nvidia-lobbi eredménye az más kérdés, de tény, hogy sokkal gyakrabban is optimalizálják a drivereket a legújabb játékokra is. ha valaki jót akar magának akkor nvidiát vesz SZERINTEM.
ráadásul crossfire...

persze ettõl még megcsinálhatnák úgy is a játékokat hogy jobban figyelnek az catalystra...

most pedig jöhet a hajam leordítása, hogy lehetek ilyen fasz 😊))

havercsotány
Tegnap én is 66 szór haltam gustáv-tol és nem idegereltem magam, mert az árt az egészségemnek .Ha téged ennyire basztat a játék gyorsan hagyd abba az senkinek nem tesz jót ,hogy tönkre megy az idegrendszered<#hehe>

carbon55
nem lehet törttel multizni ,de nyugodtan vedd meg nem fogsz benne csalódni, eddigi legjobb multis játék amivel jácottam

BF109
üdv!
warez móddal ki lehet próbálni a multit, vagy mindenképp meg kell vennem. ha tetszik úgy is megveszem -a jó játékokat HL2, cod mw 1-2 stb. megveszem- de nem akarok zsákbamacskát venni...

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

hidd el, h jobban tudom, h ez csapatjáték, nem véletlenül nem állok neki játszani egyedül, csak ha megvagyunk 3-an minimum... talán ezért van vagy 100 best squad pinem... amibõl neked negyvenvmennyi van ha jól látom... de tényleg te vagy a pro... az a baj, h már az elején írtam, h az emberek egy nagyon kicsi %-a fogja érteni mirõl beszélek... egyáltalán nem az a bajom, h nekem nem megy a játék... így is boldogulok, de akkor is szánalmas az emberek hozzáállása, ami minden játékot elbasz... pl conquesten lespawnolok, beülök a helibe, vígan repkedek, gyilkolom az embereket, erre észreveszem, hogy nagyon megindul lefele a gép, nemtom visszarántani, viszont maradt 100-on a heli élete... na mi történt? hülye fasz csapattárs helizni akart, és megküldött a légvédelmivel... mivel teamkill nem volt, ezért nem sebzõdtem, de megdönötte a helit, és lezuhantam... következõleg látom, h a fószer éppen készül helizni... felszáll, 10 m után neki az elsõ fának... over... én nem haltam meg, engem nem rövidített meg semmivel, de akkor is felbasz, hogy ilyen gyökerek vannak, és minden játékot ezek basznak el...
és nem az a válasz, hogy te is buzi leszel, meg te is gl-ezel...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Fpocok
Jól van, akkor menjél vissza codozni.
Elmondok egy titkot neked, de ne add tovább...: Ez egy csapatjáték, nem a K/D számít.

A nagy többség szerintem egyetért velem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

egyfelõl a legutóbbi postom nem neked szólt... másfelõl elég nagy öngól belinkelni a statos oldalad, amibõl kiderül, h a "csak Shotgun" elég nagy kamu, mivel majdnem ugyanannyit mentél M60-nal is, ami szintén nagy láma fegyó...

a másik öngól, az "azért mert nem megy a játék" ha jól látom minden kurva fegyverrel 1-alatt van a KDR-ed, szal nem én vagyok az, akinek nem megy a játék... nem azértj öttem ide, h sírjak, mert béna vagyok... nem vagyok béna, a statodat nézve nem kicsivel vagyok jobb nálad pl...

más: amíg a játékról van szó, és nem offolok, sztem ne játszá istent... majd eldöntik az egyéb kurvaokos népek, h kit mikor miért banolnak...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Smithwarden
Nem azt irtam hogy lama fegyver, hanem hogy tul eros a tobbihez kepest.
Ha legtobben ezzel jonnek ellenem, akkor en nem fogok direkt a gyengebbel menni.
GL/Gustavval szinte alig mentem, mivel nem quakezni akarok.

Sztem lassan amugy vedd be a megszokott idegnyugtato gyogyszereid, mert agyverzest kapsz olyan idegbajos vagy.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Fpocok
1. El lehet menni.
2. Mellélõttél, ugyanis szerintem a 40mmgl egy noskill. Én amióta megvan a soti csak azzal megyek: http://bfbcs.com/stats_pc/Aullah
3. Azért mert nem megy a játék és megölnek, nem kéne szidni a többieket.
4. Látom nem nagyon akarsz elmenni, pedig azt sugallod itt. Esetleg kérhetnénk egy bannt neki innen?

Parasite Eve 2, best game EVER!

igen, nyilván pont azért linkelted a képet, meg azért játszol m60-nal, hogy a többieknek megmutasd, h mekkora láma fegyver... értem én...

sõt GL-ezel is gondolom, meg mindenki más is CSAK azért játszik ezekkel, h éppen vki másnak megmutassa, hogy mennyire láma fegyver... ezt a dumát lehet, h elhiszik itt sokan, de nekem nehéz lesz beadni...

mint minden játékot, ezt is a hülyefasz dagadt élettelen kis tapló geci gyerekek rontják el...

Smithwarden
A kepet pont azert masoltam be ramboval egyutt hogy tul eros az m60.
De te latom ugyanolyan balfek ember maradtal amilyen crysis multiban is voltal, hogy amikor valaki le mert teged loni akkor jott a hangos sirasod hogy az csak szar cheater lehet.
"az SG fórum a legalja hely a magyar fórumok közül"
Akkor miert is jarsz ide nyivakolni a lamasagod miatt? Nem ertem.
Ahogy mar elottem is irtak "nem kötelezõ ide járni" balfaszkam.
<#lama>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Dj Xyberpunk
Az ember mikor kiad 90ezer ft-ot egy videókártyára (nem apuka pénzébõl), és villog a mocsokidegesítõ füst dx11, dx10, dx9es módban egyaránt, akkor az ember kicsit elgondolkodik, hogy a 3. patch után is szar a játék egyes vga-kon, akkor megérte-e a játékot megvenni?! (fél napon át szórakoztam vele személy szerint, új driverek, régebbiek, fix, vsync kapcsolgatás, win reinstall, csúszkák ide-oda, de SEMMI EREDMÉNY!)

Gazcampert megértem, hogy rohadvány félig kész játékot kiadni undorító dolog, és nem csak errõl az egy "apró" dologról van szó, hanem 10, 20, 30 hibáról.

Amúgy meg játék felé való gyerekes - óvodás akkorisjósosemmondomkihogyszarajáték gondolkodás pedig eleve gyerekes dolog. Meg hogy sírósok játszanak, és társai... felejtsd el , nem 15 éves kis takony vagyok akinek apuka az orra alá pattintotta a játékot (t. a kiv.)és vidáman glezzük az ellenséget, és most itt sírok mert 2 textura villog. NEM, KURVÁRA idegesítõ módon szar, hogy élvezhetetlen a játék egy korszerû dx11-es vga-val. Lehet hogy xy-nak megy a játék tökéletesen, de ezzel a kártyával (5870 MSI) rohadt módon nem akar rendesen menni. (Gazcampernek asszem 4870x2-je van és neki is bugos) És nem csak én tapasztaltam ilyen hibákat, tele van tömve az EA fórum mindenféle problémával!

Nagyon jó játék lenne, HA nem egy alfa verziót dobtak volna ki egy igen jól mûködõ béta után....Mert ti is tudjátok, az elsõ 3 hét csak arról szólt, hogy server is full, meg mikor töröm ketté a DVD-t mert kidob az asztalra 20 perc próbálkozás után 10ezer forintért. Ez a kurva nagy helyzet.

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi