Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
-tRs-Landor
Megtennéd hogy be hekkeled nekem a bfbc2-s userbaromat a fórumon ? 😊
A kép linkje a következõ:
http://bfbc2.elxx.net/sig/userbar2/pc/Omli.png
Elõre is köszi.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
(addig nem látom értelmét én sem)
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Hát vannak érdekes dolgok a játékban...
Tegnap próbáltam a smoke-ot, majd késõbb visszaváltottam GL-re.
Ami robbant is de a BC smokre írta be a killeket. Szereztem 5 perc alatt 3 smoke killt <#nyes>#nyes>
Másik, hogy mediccel még alig toltam és nincs kilockolva se a kit se a defibri, ehhez képest mindig megkapom mind kettõt, de olyan furcsa, mintha nem emelkedne a medic pontom, az lehet? <#nemtudom>#nemtudom>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szerencsére én még nem találkoztam TKzó csapattárssal.
Parasite Eve 2, best game EVER!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Win7 64bit elinditom a programot és a menû kiválasztásoknál az egér nem mûködik olyan mintha a kurzor egy másik képernyõn lenne lefelé, és jobbra eltolva a start ikont példáúl nem tudom aktiválni, próbáltam mindenféle felbontásban a legújabb egér és video kártya driverekkel, de semmi változás.Minden eredeti, sajnos!
Köszönöm
Ha nagy a kraft én is váltok rpg-re és azzal durrantok oda tárazás helyett. Ez sztem normális.
jobb egér gombra a tracer-t lõtte ki(ballra persze csak a gépágyú)
viszont a pilota rakétái mind a tracer-re mentek, mit nem modjak lehengerlõek voltunk 😊
Viszont, én a legtöbbször shotikkal megyek, persze ez pálya és csapat függõ is, de mikor böszmék a csapattársaim akkor jön a lone wolf és mivel a shoti rövid hatótávú és mivel távolabbi ellenfelek szinte mindig vannak pl: medic m60 világvégérõl, sniperek stb. Alap, hogy beleküldök egy rakétát ha mérnök vagyok. Ha ez nem tetszik valakinek, akkor ne menjen public serverre ott sajnos soha nem lesz normális harc, az hent, darálás, quake bár ma már codnak is nevezhetjük...
It\'s good to be bad.
Lássuk be ez a ritkább, hogy valaki így dolgozik és délelõtt játsziik.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ha tudom , match cancel lesz , de ha nem fogadják el akkor le kell játszani .