Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
A kedvencem - arica harbor - két T90-et megrakni C4-el, aztán elbújni 😄D Jönnek az arcok, elviszik õket, aztán amikor kezdenék beleélni magukat abba, hogy "jeee tank" felrobbantom õket a vérbe :]]]
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Én már csak visszamentem a bázis hátuljába, és onnan néztem az eseményeket 😊
It\'s good to be bad.
Azoknak kellene inkább gondolkoznia akik szólóban rohangálnak és amint veszve látszik a csata inkább át szivárognak a nyerõ oldalra. Aztán megy az ordibálás, hogy TEAMS!
Hasonló a helyzet akkor is, ha az ember egy jól mûködõ squadba játszik. Nem szívesen lép át a másik oldalra csak azért mert pár szerencsétlen miatt borul a team balance.
Nem feltétlen az adott klán a balfasz. TS en nagyon gyakran elhangzik, hogy álljunk át, de akkor meg az ellentétes oldalon lenne ugyan az a túlerõ.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
It\'s good to be bad.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
másik az volt amikor azt látom h forma sniperrel öli a fél méterre elötte álló ellenfelet, medic odamegy, feléleszti, lövi megint...volt vagy 150/25ös statja
nem értem minek veszik meg az ilyenek a játékot? csak azt sajnálom h a csapattárs snipert aki ezt csinálta nem szedtem le csak a másik 2 medicet 😞
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
sok headshot-ot érek el emiatt egyébként mert alapból próbálok fejre lõni, attól azért mindenki hamar megfekszik. meg ezért szerettem bele a shotgunokba is 😊 bár a lag néha tényleg okoz furcsa momentumokat. tegnap este is, soti az ellenbe, nem hal meg (nem is vesz észre), odafutok, lekéselem, nem hal meg. lekéselem mégegyszer, nem hal meg, de megfordul és legyakott (m60-nal egy medik).
ez vicces volt, jókat nevettünk rajta én és a barátaim 😊
Assival én is azzal megyek mindig (kivéve, ha C4 van nálam), mivel ha háttal nekem fut egy medic, én meg meglövöm, komoly esély van rá, hogy megfordul és redarál a fos m60-al - ezt elkerülendõ, inkább felrobbantom a picsába 😄DD
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
hát ez már csak egy ilyen mûfaj...úgy vagyok vele, hogy megpróbálok olyan ügyes lenni amilyen csak tudok aztán meglátjuk. vannak olyan körök amikor szó szerint esek kelek és egy értelmes mozdulatot nem tudok megtenni, máskor meg 20 killem/5 halálom és 2000 pontom van, és rengeteg plecsnit sikerül szereznem<#nemtudom>#nemtudom>
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Tudom, én vagyok már túl öreg ehhez, de nekem inkább lassítani kellett volna a játékmeneten, nem gyorsítani.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |