Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem egyszerû tankként 4 embernek elmagyarázni hogy sorry baby crying AFK... <#vigyor>#vigyor>
Gyere el hozzánk a lõtérre. Van AK-47-es, még vasúti sínt is szerzek neked.
Aztán meglátjuk hogyan lövöd át vele (vagy a P-9-cel). 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
normál módban sokszor eszméletlen hatástalannak tûnnek az engi fegyverek legalábbis ilyen m60-ak meg gl-ek ellen. persze jó hogy van a gusztáv mintegy "kiegyenlítésként", de azt én távoli ellenekre használom, az ilyen kvékes magam-alá-lövök stílus nem fekszik.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
wowban már pvpztünk és toltunk már pár q-t annó együtt
Vagy inkább urban legend! 😊
szerintem
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"nem lehet aktiválni egy biztonsági modult (6000)"
a játék eredeti... szerintem jól tönkre basztam a gépem ezzel a szar ac2 vel... lehet hogy amiatt szarakszik a bc2 is? az ac2-t letöltöttem és véletlenül bekapcsolva hagytam a netet lehet köze hozzá? és azóta állandóan hibaüzeneteket írkál meg tökre be van lassulva :S
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
Thrash \'Till Death
mentéseket hol keressem? megrendeltem a játékot eredetiben és a korábbi warezes mentéseimt át szeretném rá pakolni... már ha egyáltalán mûködik vele.
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
Parasite Eve 2, best game EVER!
Tegnapi nap csináltam egy kis videót a játékról. Igazából csak untam magam és a magam szórakoztatására (illetve a tiétekre is, ha tetszik).
HD-ban nézzétek légyszíves. Illetve singleplayer spoilert tartalmaz, szóval csak óvatosan!
<#vigyor2>#vigyor2><#gun>#gun><#gun>#gun>
http://www.youtube.com/watch?v=Tr7UHUAakl4
Parasite Eve 2, best game EVER!
Pont hogy a HC az amit egy óvodás is képes játszani, bebújik egy bokorba sniperrel vagy GL-el és készen van a 3-as KDR-je.
Normál szerveren sokkal több skill kell egy értelmes KDR-hez.
Ugye panaszkodtam számomra 1-2 érthetetlen hiányosság miatt/kihajlás,hasalás,esetleg becsúszás stb./ nos ezek hiányában is a játék elég szórakoztató!
Végre visszajött az "FPS-es reflekszem" és már többet ölök mint halok😊 és észre veszem normálisan az ellenfeleket/az elején azért sokszor úgy feküdtem azt se tudtam hol vagyok legaább már tudom😊/
Viszont a hangokkal nem vagyok megelégedve...simán "lekaszabolnak" hátulról úgy,hogy nem hallom,hogy jönnek pedig 5.1 fejes meg minden van,de szerintem nincs ez se normálisan megcsinálva! Megint AAO-val példáznék,de ott igencsak számított ki mennyire fülel,kurvajók voltak a hangok...na mindegy.
A másik pedig,hogy nagyon,de nagyon sok a "FOSIMANÓ"/egy két régi AAO-s haver még ismeri ezt a kifejezést😊/ nos a Fosimanók azok a playerek akik képtelenek csapatban játszani ,"fosnak" a harctól,mert akkor meghalnak és akkor jaj romlik a k/d arány inkább megvárja míg lelõnek téged aztán akciózik:S még véletlen sem közösen...aztán kuuuuurva sok a sniper egy pályán:S nevetségesen sok...tegnap 24-es RUSH mapen 9!! sniperünk volt...mondanom sem kell egy métert nem haladt elõre a csapat az objecthez😞 én meg 2 másik srác próbáltunk akciózni,de esélyünk nem volt....aztán fogtam magam átmentem Defbe és 5 perc alatt lerusholtuk védõként a sok snipert akik a kezdõ bázis 100 méteres körzetében tobzódtak...
nem tetszik még,hogy emberek rakétavetõvel rohangásznak és 5 méterrõl lövöldözik az emberkéket:S én simán betettem volna egy olyat,hogy mondjuk 3 sec míg ellehet ereszteni egy rakétát/célzás,befogás stb./
A GL akkormár sokkal jobban mûködik,mivel közelre és nem megfelelõ szögben becsapódva nem robban...
ésss végezetül: egyes emberek mintha valami elmebeteg kevlár páncélban lennének:S számatalnszor elõfordul,hogy 15-20! golyót elsorozok testre látom is,hogy talál,de nem döglenek meg...tegnapi csúcsom: meglett az m16a2 elcsíptem egy snipert amint mortart hív távcsövön nem hazudok 15 méterrõl a koplett tárat belevertem erre észrevette,hogy lövöm megfordult és taccs 1 lövés a 911-el és haltam:S pingem fasza,gépem fasza nem értem...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
A személyeskedést pedig most fejezed be.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
"jól érezzék magukat"?
Ja, mindezt úgy, hogy az a csapat játékának rovására megy?!
Akkor inkább menjen az illetõ CoD szerverekre "jólérezni magát".
Ertekeljuk, hogy bereltetek szervert, amin mereszthetjuk a seggunket, de bosszanto, ha mar nem lehet beferni, mikozben odabent moorhuhn jagdot jatszik a nepek nagyresze, a csapattarsaik meg szopnak miattuk.
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Élhetsz e jogoddal, nem vitatom, lelked rajta. Úgyis találkozunk waron...
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Tehát hazugság, amit állítasz.
Azt, hogy milyen ember vagyok, azok tudják, akik már ismernek a korábbi BF -es múltamból, nem hiszem, hogy túl sokan mondanák azt, hogy szar ember vagyok, vagy hogy túlkapásaim lennének, mint admin, mindig is próbáltam igazságosan mérlegelni a dolgokat.
De mivel Te nem is ismersz, így nem ítélkezhetsz fölöttem.
Hogy vulgáris vagyok? Igen, meglehet, de csak gondolj bele abba, hogy Te milyen lennél, ha pénzt-idõt nem kímélve szolgáltatnál embereknek lehetõsget arra, hogy játsszanak, jól érezzék magukat és akkor jönne egy senkiházi, aki önbíráskodik, mert neki nem tetszik valami.
Ha Én nem élek vissza az admin jogom adta lehetõségekkel, akkor Te se vedd a bátorságot, hogy majd rendere utasítasz embereket, úgy, hogy közöd nincs a szerverhez!
Vulgáris vagy sem, nem szeretnélek többet meglátni az infinity szerveren, ha mégis így lenne, minden indok nélkül kapni fogsz egy permanent ban -t!
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Én is meg fogom tenni, ha olyan lesz a helyzet.
Az agresszív, vulgáris modorod pedig világosan mutatja milyen személy is vagy.