Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Egy lövészegyesület nem használ erszoft fegyvereket. 😛
Adok 7,62 x 39 (43M) lõszert, nyugodtan gyere el, mutatsd meg.
Akkor elhiszem. 😊
Az m60 korlátozás meg hülyeség szerintem ha bent van a játékban használni akarják az emberek egyszerûen a dice-nek kéne csökkentenie a sebzését és csá.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
[/url][/img]
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
This class only have
M60 + 40MM GRENADE + M2 AT + COMBAT KNIFE
YES, this class called "The Rambo"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
BF:2-3-4(oORedstarOo)
aki meg csak gl-lel bír lövöldözni...lelke rajta, én nem lennék annyira büszke az olyan eredményekre, amit ilyen egysíkú játékstílusokkal lehet összeszedni, de mondom, felõlem...
azért olyan kört produkálni, mint tegnap pl., amiben minden halálom gl általi volt...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
jaja én is a 24 alatti szerverekre szavazok!
amúgy a ballanceba még átvehetnék ismételten AAO-s fícsört,hogy ne lehessen 11 sniper a 12 emberbõl😛 maximalizálni kéne valahogy...írtam lejjebb totál elbaszta az egyik RUSH körömet,hogy a csapat 90% sniper volt és nem haladtunk elõre:S
Americas army utan sajna nagy csalodas volt az a játék kb a 2.4 után :/
1.0 val kezdtem rengeteget toltam és jól is ment mivel csak azzal toltam.
Utána jött a Bf2- de anyira nem jött be igaz 1.5 évig toltam kisebb nagyobb kihagyásokkal,erre most itt a BC2.
Nagyon szép nagyon sok oldalú,de sajna a legtöbb szerver laggos pedig ( 44mega le 0.5 mega fel a netem) és sajna sokszor laggfight a játék.
viszont evvel az autobalancal csinalhatnanak valamit mert le lép az ellenfel alandoan és 16 vs 3 nem anyira jó.
Am csak egy jó tanacs conq max 20 player ill Rush mode max 24 playerel érdemes próbáljátok ki sokkal de sokkal jobb és kevésbé laggfight.
pályaismeret ide-vagy oda hidd el rákell állni az agyadnak/szemednek/kezednek az FPS-re fõleg ha te is régen nem játszottál már mint én....
mikor elkezdtem AAO-ni mentem 5 métert haltam aztán megint 5 métert majd megint haltam aztán 10 méter lett majd 50 majd 200 és a végin végigdzsaltam Radio Toweren és végighenteltem 8 embert a 10bõl..../ott nemvolt respawn😊/ így megy ez gyakorolni kell....
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Én is egyre többet ölök bár ezt inkább a pályaismeretnek tudom be+ a jobb felszerelésnek amit idõvel kap az ember és nem a reflexeimnek. Azok még mindig bénák és hát a repszimeken edzõdött koordinációm nem elég gyors a fejbeklikk játékmenethez😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Oszinten megmondom, leszarom. Ha kb. egyenlo csapatok vannak, vagy akar az erosebb csapatbol durrogtat, kit erdekel. De ha oten vert izzadnak tizenakarhany ellen, mert a csapat maradeka az alap bazison guggol egy bokorban, akkor kulonosebb variacio nelkul fogom a front fele menet fejbe loni oket. Ugyis szoktak loszerert sikitozni, hat tessek!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Tegnap este én is nyomtam az egyik magyar szerveren.... azt tudom hogy jcsr -esek közül volt egy pár srác fent.Jól nyomták , de nem nehéz ha 1 klánból több tag is fent van 😊.Én nem szoktam rushon nyomulni, de a magyar szerverek álltban rushra vannak állítva mit tehetnék, örültem , hogy játszhatok honfitársakkal.....De nem tudom egy két ember mit képzel itt magáról....én is utálom a snipereket már BF vietnamban (bounce betty) is utáltam a nyavalyások már akkor is sunyik voltak...Az aki azért Tk-z mert a másik nem olyan kaszttal van amivel rambozni lehet az egy nagyon paraszt dolog,BF2ben a repcsi és heliknél volt efelé mániákus öldöklés:S!Abba nem gondol bele az illetõ , hogy azzal a kaszttal szeretne eredményeket elérni/unlockolni.....aki ilyen magatartást mutat szerintem szánalmas!!!Annak szól aki magára ismer!!!!
(Köszönöm , hogy végigolvastad)
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Segítségre lenne szükségem!
Telepítés után, mikor indítom a játékot kér egy kódot.
Beírom, DONE és visszadobja.
(key genereator)
Ha tudtok segíteni, legyetek szívesek válaszolni! köszi!
Ui: Bocsi, csak a warez topik nem jó..
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.