Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
az oroszok mindig is állatok voltak 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Husimoto
Ja nekim is ez van mint neked. Felloginolok. csatlakozás a szerverre. Joint. Beállitom a fegyvert. Elindulok és 3-5 másodpercen belül kilép a játékból. Eltünik minden ott nézem az üres asztalt. ÉS semmi hiba üzenet. Ha mákom van és nem dob ki akkor 99% a kor végén mikor megint jointolna.

Na ez azért erõs volt. Nem véletlen alkalmaz az egybesült államok rendõrsége is egyre több luger löszert tüzelõ fegyvert.

Mellesleg nem udom, honnan lett volna a magyar rendõrségnek parához pct. lõszere.
Amúgy van ilyen +P+ orosz töltény:
http://www.youtube.com/watch#!v=B47aQbmA3v8&feature=related

A rendõrségnél ami nagy átutõerejû az inkább annó a tokarev TT egy változta volt.

Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás

Most is gáz van vele.Délelött jó volt,délután kibobált.Szerintem a nem a Gépünkel van gond,hanem a Szerverekkel,vagy nemtom.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

A bfbcs.com statisztikájában van egy olyan sor, h "skill level". Tudjátok h mit takar ez a szám/hogyan számolják?

2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-

iceshark
szerintem nálam más van, mert nem csak kör végén szarik be, hanem akár az elején is...de eddig nem csinálta, most kezdte el...

Maak
Ugyanez volt anno quake-ben, ut-ben, codokban (és itt a leginkább) és még sorolhatnám a végtelenségig

Ezt olvasva radkerestem a stat oldalon...latszik, hogy quakeltel regebben<#wow3>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Husimoto
Vayg 3 napja nekem i ezt csinálja alig van egy-egy map amit végig tudok tolni, aztán map végén dob ki. Mindent kiprobáltam már, kiiktattam a routert, uj op, uj driver, leállitottam minden háttérben menö progit. A legutobbi frissités óta csinálja nekem.

iceshark
na a f*szom kivan, állandóan kifagy a game- érdekes módon sp-ben nem csak multiban igaz nincs fent másik játék amival tesztelhetném a konfigot, de rohadtul idegesítõ vag a játék vagy a gépem de valamelyiket kib***om az ablakon!<#boxer><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

mNzJean
Bazz lesz idõm valameik nap elmegyek megkeresem ha még ott a korlát lefényképezem . Bár ez 10 éves story , de talán megtalálom a helyet . Addig jegeljük a dolgot , de megpróbálok majd képeket csinálni .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

SubZero911
Na ez egy kicsit erõs! Vasúti sínbõl készült korlát az most mi? A P9 PARA soha a büdös életben nem fogja átvinni a normál vasúti sínt ez most borítékolom neked, még kommulatív, vagy expanzív lõszerrel sem. Egy pár ezer lõvést leadtam már parával nem az a nagy baxás, csak mi magyarok vagyunk annyira elájulva tõle. Igénytelen, olcsó, ez minden elõnye.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Renjike
nekem mért nem döglenek meg az ellenfelek 1 tártól ha nem fejre célzok?...
engem meg melkasba 2 lövésbõl szétkapnak ...

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Fpocok
Szia!
Köszi!
Ne is nézd addig végig akkor. Nem akarom én senki játékát elrontani. Ki is írtam kétszer is, hogy spoiler alert! 😊

Parasite Eve 2, best game EVER!

trident
Ez személyfüggõ, nem származás kérdése. Vannak különbségek. Korábban, más játékokban én is a külföldi szervert preferáltam, az egyiknél ott bvolt a baj, hogy itthon csak tört szerverek mentek, a másiknál a hazai közeg olyan irányba indult el, hogy már nem is voltam kiváncsi rá.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Király lett,gratula,csak így tovább!Nem néztem végig mert még nem toltam végig single-t és nem akartam spoilerekbe futni<#smile>

Egyébként az a rész mikor az elején teherautóval mentek,üldöz a Mi-28 Havoc és egy alagútba értek,az nem ismerõs nektek egy másik játékból?<#nyes>(segítek:COD4)

Nikknáme in Bed Kompáni túú: Renato1993

nandorb

erdekes ennyi akrobacio utan sem serul a heli.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

jah, de kb 3-4 napja max addig volt a kezembe, mig felvettem mastol h lepakoljak egy med kitet. azt hittem nem fogok tudni rola leallni, de siman van vele egy sulyban levo masik fegyver is😊

Beers
Érdekes, mert csak 40+ órát toltál vele....

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Beers
Csodálkoztam is 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Doomista
Egész jól nyomtam...ez a 2 red bull is ért valamit. <#worship><#vigyor1>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Látod Én mindig mondtam, hogy nem szeretem a magyar szervereket!😊
Tudod amikor már mindegy mivel ölsz, ha lekéseled az a baja, ha shotival akkor az ha lefejeled azért sír, majd kickel...bannol...stb. Magyar mentalitás. Ugyanez volt anno quake-ben, ut-ben, codokban (és itt a leginkább) és még sorolhatnám a végtelenségig.

It\'s good to be bad.

nandorb

Ize... mire gondolsz?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

nandorb
vazze,a korosztaly+viselkedesed nem egyezik.

Jo moka volt az elobb. Ellenunk egy osszeszedett klan(JCSR. Orulok, hogy vegre te is odatoltad az arcodat Jean!), velunk vagy 6 sniper tamado oldalon. Mi bajunk eshet? De vedo oldalon aztan vegre tenyleg kemeny meccs alakult ki.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fpocok
Sziasztok!

Remélem nem gond, ha belinkelem megint.
Tegnap unatkoztam, így próbálgattam, hogy tudok videót csinálni az új gépemmel.
HDban nézzétek

Parasite Eve 2, best game EVER!

Husimoto
Na sry ezt nem ide akartam irni. 😄 De a lényeg hogy kb 3-4 napja játszhatalan a játék számomra. Elejétöl kezdve volt, hogy kidobott de nem sûrûn. 3-4 napja viszont általában a szerverre belépés után kidob az asztalra. ÉS elvétve tudok 2 mapot végig játszani. Az esetek 99% ban nem én csatlakozom le a szerverröl hanem csak ugy al anature kidob az asztalra. Minden eltünik semmi hiba üzenet. Már mindent probáltam.
Uj driver fel, régi vissza. Ujra raktam az op rendszert is.

Kilöttem a háttérban futö programokat de ugy is ez az eredmény. Más is van igy? Esetleg valaki tudna valami megoldást rá?

Husimoto
kidob

koschwarz
<#eljen>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Denes888
Valamit biztos csináltál ott amiért auto kicket kapsz.
Ismerem õket és nem olyanok, hogy csak úgy valakit bannoljanak vagy kickeljenek.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Denes888
Ha jól helyezkedsz és gyorsabb vagy mint az ellenfél akkor tök mind1, hogy mi van nála megölöd. Én mostanába M416-al megyek, hogy meg legyen az m16 és most olyan kört toltam, hogy 36/9, úgy hogy az ellenfélnél legalább minden 2. ember m60-al szaladgált. Am ez az m416 baromi jó. 1h 2m játékidõvel lett meg a gold star.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

nandorb
a PKM-m is jo😊

Belton
M16,G3, RPG, GOL kb enyi 😄
Medicel csak ha sok a melo akkor megyek és igen akkor m60 <#violent><#eplus2>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Jim Morrison
eleg a 9

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mar idejet sem tudom mikor mentem utoljara m60nal 😛

Belton
Csak így tovább 😊

[/url][/img]
Ma kezdtem,kicsit szokatlan,de tetszik.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Belton
Én pont ezért nem tolom magyar servereken,nem hiányzik az anyázás meg
" ne lõjél mar Gl el meg m60al crymode " 😊

jah, de 6 honap utan elvezem a single eletet is 😛

hmm, most meg az infinityvel van az h kickelve lettem es akarhanyszor fellepnek egybol kicked from the game. most is pont azutan, miutan toltam egy gyors 9es killstreaket. wtf?

Belton
Hmm nem is drágák a serverek 16 slotost neztem valami 16 euro 😮
Az nem sok.

havercsotány
gyakran van ez a felállás, mert a csak fanolni akaró játékosok lelépnek ha a másik oldal darál. Általában akkor szokott élvezetes játék kialakulni ha mindkét oldalon van egy egy klán.

Jim Morrison
Ha directX 9ben akarom futtatni, hogy ne toltodjon sokaig a map, a DxVersion=auto autot eleg ha atirom DxVersion=9 re? vagy 90 kell?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Belton
Valóban lás Bu. Rogers <#zavart1><#zavart1><#zavart1><#zavart1><#puszis>

havercsotány
nem szereti ha csapatban mozognak az ellenfélnél és akkor nem tud nyugodtan sznájpolgatni<#eplus2>?

Az igazat megvallva szerintem elég sokat jelent. Minél magasabb szintû valaki, annál többet játszott vele, annál jobban érzi a játékot, ismeri a pályát, stb. Nem is beszélve a fegyverekrõl.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

0Fritz0
De, Kocka-O-Meter. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
ezek a játékbeli rangok nem jelentenek semmit.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

supersunday
Áruld már el konkrétan mi a problémád a jcsresekkel?
A csapat nagyrésze olvassa a fórumot, tessék, lehet mondani.

[HUN]Crassus
3x49
1x32
3x29
1x28
1x25
2x24
1x22
1x11

ellen játszunk 10!! en úgy,hogy 11-el nálunk nekem van a 2. legmagasabb rankom😊

mekkora fasza csapatelosztás😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"