Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen felbontasban jatszol, Borg?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nemtom mit csináltok, de nálam 9.12 catalyst + 4870 1GB, és semmi gond.
0Fritz0
Sokat

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

nekem(4850)a füsttõl még mindig a béka segge alá esik az fps...
az asztalra kidobálás is meg maradt,akár melyik drivert rakom fel
Hiába teszitek vissza, nem a drivertõl van! Nekem 10.2vel jó volt a játék, aztán egyik napról a másikra elkezdte csinálni ezt az 1 fps-re leesik dolgot. Egy napig tartott, majd magától megjavult. Hétvégén felraktam a 10.3at amitõl szerintem gyorsult valamennyit, egyedül a betöltési idõ maradt még mindíg olyan hosszú!

Running
Állat, akkor megint csak türelem. Azt hiszem a tegnap meccs óta kicsit elgondolkoztam azon, h érdemes e végigkínlódni egy kupát, ilyen feltételek mellett. Szerintem nincs, jobb lesz ezt jegelni még pár hónapig.

pIIrash
Mert biztos AntiConnectionLost cheatet használsz <#felkialtas>
Küld majd át nekem is légyszi <#vigyor2>

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Érdekes, nekem semmi gondom vele... pedig ATI-m van.
Nekem meg azt csinálja, hogy egyszer csak szürke lesz minden és kész. A gém megy, lövöldözök vaktában, de annyi. Kilépni sem tudok.

Volt itt már,akit megkérdeztem ez ügyben,de hátha van még,akinek van ilyen tapasztalata:gondolkodom a 6000+-os kétmagos AMD procim lecserélésén egy erõsebb 4magosra,meg az ahhoz passzoló alaplapra.A többi alkatrész(GeForce 8800GT,4giga DDR2 memória)ugyanaz maradna.Ennél a játéknál ez mennyit jelentene?

iceshark
a legszarabb hogy az fps esés után az enyém ki is fagy mint a picsa 😞( (és mind ezt publicon)

TDC Geronimo
Nem a driver miatt van. Legutolsó patch óta csinálj. Nekem Nvidiam van és a mostani meg az ezelõtti driverrel is csinálta patch után. Úgyhogy ne tedd vissza sokat nem érsz vele. Legalább átportolták volna rendesen konzolról, mert ott a netkód meg a többi legalább megy tökéletesen. Egész PCs bandát BF2 után lapátra kellett volna tenni, mert ott is ezt produkálták.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Többek között emiatt is mondtam klánon belül, hogy én ezzel nem vagyok hajlandó warozni, de van még ezer más oka is.

[UNQL]Echo
Kulfoldi EA forumon van erre topic es ott azt irjak, hogy a legujabb BC2 patch ota akad Ati-n.A srac felrakta ujra a gamet,nem patchelt es nem is volt fps drop.
Nalam is le szokott menni es baromi zavaro mikor pont tuzharcban csinalja.Meg amugyis ....

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

mNzJean
Persze más az ha egyedül mész fel , és más amikor 16 embert kell egy szerveren folyamatosan fenntartani . Runningnak igaza van , pubolni nagyon jó ez a játék de warozni jelen állapotában még nem alkalmas.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

MR ME
sokat ér ha közbe meg állandóan azért fekszem mert leesik az fps és közbe lekapnak 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Running
A bugok eltûntek egyébként ha jól láttam...😊

MR ME
akkor énis, ahhoz képest h még írták is h grafikai bugokat javítottak külön ebben a játékban, hát ezek szerint erre már nem sikerûlt tesztelni :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ne báncs má' 😞

Running
Aha...én is visszateszem...

MR ME
Ati kártyád van? énis ezt vettem észre h sokkal gyakrabban esik le az fps, hza neked is az van akkor én rakom is vissza a régit, mert tuti ez lesz a baja :S

Doomista
Rankodból látszik is! Holnapra 50 meglesz ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ez egy szaros konzolport, ami ráadásul Qód (Quake-Kód) lett...

még mindig csak a szokásost tudom mondani, engem sosem dobott le, sosem fordult elõ, hogy nem tudtam játszani, mikor mások is tudtak, csak az esetben, ha tényleg állt a master server, vagy más sem tudott játszani.
nyomik vagytok

Fpocok
Nekem két hete volt egy nap, amikor egyszer 4 szer ledobott... azóta semmi. Szerencsés-e vagyok 😊

Parasite Eve 2, best game EVER!

kfa
Tegnap mi is megpróbáltunk PCW-zni de amikor a második war is behalt szerverfagyás miatt meguntuk...

Jim Morrison
nem ölte meg, szerintem ez bug 😄 Egyszer sikerült a nemtom menyyibõl..

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

aricsi
Miért a defibri kill az bug?<#idiota>

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Jim Morrison
Két hete volt, hogy defibrillátorral nekimentem egy ellenek 10 cm rõl, nem halt bele és õ késelt le... Kijavították már? remélem legalább a roadkillt igen, mert 4szer ütöttem el embert és egyszer vette be...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Running
+ megállás nélkül...

Running
Csak gratulálni tudok az EA-nek. Tegnap sikerült úgy lejátszani a kupa meccsünket, hogy 8v8 kb 10 percig volt, az 1 óra játékidõ alatt. Megállás szakadt mindkét oldal, volt amikor 5v4-ben játszottunk.
De az új driverek is jól sikerültek mert azóta, percenként 1mp-re leesik az fps 1-re, majd visszapörög.
Nem vártam sokat ettõl a játéktól, de ez egy rakás hulladék, jobb lett volna ha nem adják ki PC-re. Kíváncsi leszek a Bf3-ra, hogy az is, ebben a szellemben készül e el.
Szopjon le a DICE/EA páros, és rúgjon belém valaki, ha elhiszek bármit abból amit mondanak.

RatBaG
rettentõen kiegyensúlyozott csapatok lehettek...

Per Aspera Ad Inferi.

SötétBarom
Így szeretek játszani srácok! <#wink><#eljen>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Fpocok
Mi a gond? <#nemtudom>

TDC Geronimo
<#zavart2>

Fpocok
ÍJJ milyen köröm volt az elõbb támadóként 😛 33killból 16ot késeltem 😛 Meg is örökítettem 😊

nandorb
server mantance-t csinalnak biztos...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Remélem kezdenek a patchben valamit a játékkal, kezdem unni hogy félóránként crash/disconnect...

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

alma2
A sok k/d huszar ellen, egyertelmuen az is tarolva van ami a rushban szamit mondhatni. Hany bombat tettel le illetve hatastalanitottal.
Most nezem az egyiks stat oldalon, meg csak ki sincs irva...

szerintem

Carloska
hát sztem mindenkit kidobál most amugy 😄

Pusztító_78
oké akkor én szúrtam el a telepítésnél a dolgot köszke😊
nandorb
hat,online activalast kell valasztani a telpites vegen nem disc autenthicationt
akkor nem kell ujra berakni

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Maak
letorol ujratelepit es online ellenorzest valaszt a telepites vegen

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

telepítésnél megkérdezi, hogy online vagy dvd-vel azonosítsa!

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Pusztító_78
Skacok Kérdés
Tud e valaki nekem megbízható linket adni no cd töréshez?
Nem szeretném összekarcoltatni az állandó beolvasgatással a drágán megvett korongomat😊de most tényleg eredeti!
dettó, de legalább irná jóvá a pontokat.

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Husimoto
Csak az a dühítõ, hogy a klánból kettõnknek csinálja ezt a többiek meg vígan játszanak.

Map végén 50% ban kidobál engem is. Most este már állandóan kidob az EA és újra kell logolnom.
Régebben csak kidobott mindenféle üzenet nélkül.
Dolgoznak rajta, de nem biztos, hogy jó irányba javulgat...

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Hamed
Ez megy minden aldott hetvegen miota megjelent a jatek. Fossa vannak terhelve a login meg a stat szerverek, allandoan time out-ol es akkor kidob a francba. Egy honap keves volt ea-nak ugy latszik uj szervereket berakni...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

iceshark
akkor nem idegelem magam, egyenlõre csak az új egeret dobom ki, nincs idõm és türelmem hozzá szokni, fure furcsa szokatlan idegesítõ és nem nagyon találom el vele úgy az ellent mint az olcsó irodaival, idõvel biztos jó lenne, de nincs idõ...