Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
az asztalra kidobálás is meg maradt,akár melyik drivert rakom fel
Küld majd át nekem is légyszi <#vigyor2>#vigyor2>
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nalam is le szokott menni es baromi zavaro mikor pont tuzharcban csinalja.Meg amugyis ....
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
nyomik vagytok
Parasite Eve 2, best game EVER!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
De az új driverek is jól sikerültek mert azóta, percenként 1mp-re leesik az fps 1-re, majd visszapörög.
Nem vártam sokat ettõl a játéktól, de ez egy rakás hulladék, jobb lett volna ha nem adják ki PC-re. Kíváncsi leszek a Bf3-ra, hogy az is, ebben a szellemben készül e el.
Szopjon le a DICE/EA páros, és rúgjon belém valaki, ha elhiszek bármit abból amit mondanak.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Parasite Eve 2, best game EVER!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Most nezem az egyiks stat oldalon, meg csak ki sincs irva...
szerintem
akkor nem kell ujra berakni
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Tud e valaki nekem megbízható linket adni no cd töréshez?
Nem szeretném összekarcoltatni az állandó beolvasgatással a drágán megvett korongomat😊de most tényleg eredeti!
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
Régebben csak kidobott mindenféle üzenet nélkül.
Dolgoznak rajta, de nem biztos, hogy jó irányba javulgat...
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"