Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit tudom én... átlagban. Nekem win7 van és én is éreztem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
IMÁDOM a hangját, amikor felhasítja a virtuális ember húsát 😊
Én elhiszem, hogy publikolni lehet a játékkal, de versenyeket nem lehet úgy szervezni, h különféle hibákkal dobálgatja le az embereket. Egy komoly meccs már -1 ember esetén is bukhat. Tegnap vazze álltak a harctéren az üres harckocsik, mert lepottyantak az emberek. A gyalogoknak kellett összeszedni, nehogy az ellenfél elvigye. Meg azért az is gáz, hogy kiálltok 1 squaddal pontot támadni, erre ott maradsz egyedül mert a fél csapat leesett a szerverrõl.
Így egyszerûen nem lehet. Még egy nyomorék szerver pause sincs, habár nem csodálkozok, hiszen conquest esetén se sikerült a scoreboard-ra felvinni a végleges ticket eredményt. Az utolsó pár ticketnél, már mindenki izzad, h sikerüljön képet csinálni, a nyolcból legalább 1 embernek sikerüljön. Azért ez vicc.
Én anno szombaton rendeltem és szerdán jött meg csomag, mert akkor márc 15 volt azt kedden meg hétfõn nem voltak, na bumm.
Viszont nekem eddig mindig pontosan hozták, mindig délben jön a srác. Legközelebb kap egy kis borravalót is, amiért mindig pont egy idõben jön 😊
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Szivesen váltanék én is AM3-ra, de akkor új alaplap (<15k), mondjuk 22k a legolcsóbb X4 (X2 indokolatlan ilyen esetben, az X3 már nem olcsóbb annyival, hogy érdemes legyen nyitogatni a magjait, l3-at), no és persze DDR3 (1-2x12-15k).
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Igaz nagyon megeröltetõ kávézás melett megnézni azt a szajba vert mailt és el küldeni a hulye gyereknek.
Tudod nem mindenkinek van szabad ideje a gép elött merengeni , és ha mar nem melozom és merengek a gép elött akkor talán el várja az ember hogy meg kapja azt amit vesz és tudja használni.
Ha én igy végeznem a munkámat mar reg nem lennek ott ahol.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Sajna az van, hogy ennek a játéknak tényleg kell a vas. /legalábbis egy erõsebb processzor/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szombaton zarva vannak, hetfo reggel, meg van jobb dolguk is mint a maileidet olvasgatni 😊
szerintem
Ezek enyire leszarom munkával dolgoznak ? o.O
Másnak is volt mar hasonlo jó tapasztalata veluk ?
BF:2-3-4(oORedstarOo)
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Korábban nem volt nekem semmi bajom a Catalystokkal, de az 5750-el szenvedtem, össze kellene kapniuk magukat a srácoknak és korrekt, optimalizált drivereket adjanak ki.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Pedig maga a grafika és feeling nagyon ott van.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
A min. 38 fps is egy kisebbfajta csoda. De jóáras AM3 X4-re váltáshoz platformcsere szükséges, most nincs kedvem...<#smile>#smile>
Ati HD 3870-em 10.2-es catalyst.
Proci😄ualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz (8 x 333)
1920x1080-as felbontás, grafika lowon
Tapasztalatom ezzel a CTD-vel szerencsére nem mindennapi. Most volt egy az elõbb de szerencsére nem fordul elõ sûrûn.
Az fps-t még nem volt idõm megfigyelni hogy mennyi de megvan mind a huszonnyóc 😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Viszont ahogy elnézem, procival is igen gyengén álltok... ilyen x2 5200+, meg dual core õskövületekkel sok jóra nem lehet számítani... Szerintem még többet is számít, mint a videokártya.
Akinek pedig sok ideje van, csinálhatna egy összehasonlító tesztet, hogy mennyit tud javítani, emelni az fps-n a gamebooster használata vagy a tune up turbo mode-ja.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Maga az fps az elfogadható, de napi szinten vagy ctd vagy fagyás. Ez ügyben majd akkor lépek ha kijön a 10.4, amiben valószínûleg belerakják a mostani preview opengl drivert is, akkor egy újratelepítést megérdemel az operációs rendszer.
Width=1280
Height=1024
Fullscreen=true
RefreshRate=75
VSync=true
Quality=low
VoipEnable=true
SpeakerCount=0
Effects=medium
Soldiers=medium
Vehicles=medium
Overgrowth=medium
Undergrowth=low
StaticObjects=medium
Terrain=medium
Shadows=low
Bloom=false
HSAO=false
MSAA=0
Water=low
MainQuality=custom
Texture=medium
DxVersion=9
Aniso=1
Detail=medium
RenderAheadLimit=5
Fov=65
Nem végeztem nagy összehasonlításokat, de inkább ahol lehet, ott inkább egy kicsit butítottam a grafikai beállításokat, mert a vga bírná, de nálam a cpu az igazán szûk keresztmetszet.
mondjuk én mániákusan próbálom rendben tartani az gépet meg az oprendszert.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
1280x1024 medium (8800gt512mb, e4500 kétmagos, és 2g ram), játszható. néha van akadozás, ha sok effekt összejön a képernyõn, de nem vészes.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.