Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"pb" ?
bajgunar
Köszi szépen, sikerült!
Keresd meg hol kell a kivételek közé tenni a játékot és a pb-t.

[IRAM] leader

Tud valaki segíteni, hogy Comodo Internet Security van a gépemen és mit kell beállítani, hogy multiplayert tudjak játszani?
Cris99
nem is, ott tûvel rohangálnak 😄

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

A megoldás az, hogy miután uninstalláltad az elsõ magyarosítást keres meg az "ANGOL_overlay-00.fbrb" fájlt, és egyszerûen töröld az "ANGOL_"-t a fájlnevébõl. Itt találod: Battlefield Bad Company 2/Dist/win32/. Majd ezután telepítheted az 1.02-es magyarosítást.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Smithwarden
Mekkora irralis hulyeseg, hogy "ujraeledhetunk".
Vedd meg a jatekot, jatsz amig nem halsz meg egyszer es akkor vege... :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

durva lett volna ha pl a vietnámi háborúban a dzsungelekbe defibrilátorral rohangáltak volna a szanitécek 😄
úgy, hogy ez egy játék 😄
Amúgy a defibrilátor nem hülyeség? A lõtt sebeket, hogy lehet egy kis elektrosokkal gyógyítani? 😄
én is pont így jártam ma, annyi különbséggel, hogy engem nem kickeltek, mert csak egyszer fordult elõ. conquestnél, white pass mapon már a bázisról lõtt az A pontba az ellenség, szinte alig lát meg... nem hagytam magam megöletni és visszalõttem, erre írják, hogy ne baserape-eljek... omg
xXtamasXx
Valószínûleg nem saját magát defibrilálta...

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

IMYke2.0.0.0
Én még nem próbáltam - nem tudom megerõsíteni, hogy történik-e bármi is így, de ezt láttam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Smithwarden
Micsoda? <#rolleyes> <#idiota>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Jim Morrison
basszameg mar elnezest. Nem eleg hogy baromi jo statom volt (kb 35-7) volt egy csomo pines is meg minden, es kirakott baserapert. Hat istenem ha a kezdojukrol lonek akkor en oda mar nem is lohetek vagy mifasz?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Huleseg.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

IMYke2.0.0.0
Még nem próbáltad?
Én azt láttam, kill camben, hogy az engem megölõ, 1x %-ra lesérülõ Medic defibrillál maga elõtt egyet és vígan rohangászik tovább.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nem sértettél meg, de ez így, ebben a formában nem igaz 😊

"önmagát defibrilláló" azthogy? 😄DDD
IMYke2.0.0.0
Nem akartalak megsérteni...
Az eddigi ~700 meccs során bizony csakis "agyatlanul daráló" és kempelõ <önmagát defibrilláló, EÜ-t maga elé dobó> Medic-ekkel futottam össze.

Egyszerûen pofátlanul tönkreteszi(k) a meccseket.

csizihungary
Nekem az Assault és a Mérnök a favoritom.

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

miért általánosítasz?
IMYke2.0.0.0
Nem tudod mi a jó. Helyette beállsz a láma Medic-esek sorába. Szomorú.

uHs Gerzson
MG3/M249 inkább kisebb sorozatokat kell elengedni és akkor pontos, M60/PKM/MG36 meg tunkoljuk mint állat stílust kíván 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

kiderült nem a játékstílusommal van a gond, hanem a fegyverekkel.
Az mg3-at lecseréltem kicsit m60-ra red dot-al és mmn pkg val vagy mivel együtt egy snipert is könnyen leszedek a pálya másik felérõl 😄
Elsõ meccsem ezzel a felosztással 11k pontot hozott( 5k combat 6k award)
örülök mint majom a farkának 😄
hát köszi a tanácsokat! Saiga-t nem igazán szeretem, inkább rohangálok 870-essel sdm-ben 😄
IMYke2.0.0.0
Caedem játékostársam még röhögött is, hogy "na mi van, most meg magyar órát tartasz" meccs közben 😊))

IMYke2.0.0.0
Én egy hindu emberkével beszélgettem a napokban - angolul, játék közben - és rákérdezett, hogy mondjuk magyarul, hogy "szeretlek"... beírtam neki, elmagyaráztam, hogy kell ejteni, és kiderült, hogy olasz szakos egyetemista, és a nemsokára induló 3. szemeszterében fel akart venni egy egzotikus nyelvet... a magyar lesz.

Morphin
Az elõbb is tapasztaltam milyen kicsi a világ.^^
Mérgemben beírtam, hogy megint milyen kib*szott laggos a szerver.Erre ír egy srác hogy én magyar vagyok?
Mondtam igen...elkezdtem neki írogatni aztán kiderült,hogy török és magyarul tanul.Ugyan nem értett meg mindent,de a többit angolul beszéltük.Ossian-t és Pokolgépet hallgat meg csomó mindent ismer kis hazánkból,de még nem volt itt.
Arra viszont, hogy miért tanul magyarul asszem nem derült fény...érdekes volt mindenesetre.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

IMYke2.0.0.0
De kap Object Score-t - rendesen, ami késõbb kell.
Nyilván ne kizárólag ezekkel foglalkozzon... de...
- amikor töltet van az M-COM-on akkor ne a pálya másik végén kavircoljon, vagy kempeljen, hanem védje meg az M-COM-ot, vagy hatástalanítsa a rátett töltet,
- ha elfoglalták az A-B-C-D zászlók valamelyikét, akkor ne rohangáljon fel s alá, mint pók a falon, hanem menjen (útközben darálja le az ellenfeleket) az elfoglalni való zászló(k)hoz... stb. stb.
- lõje ki a tankokat, helikoptereket, tegyen le aknákat, C4-et stb.

Update:

trident
Ne így gondolkodj, hanem úgy, hogy egy-egy szettet milyen feladatra szeretnél használni és hogyan. Ha medic-el folyamatosan haladva szeretnéd a csapatot támogatni, vele együtt haladni, akkor a páncél jobban jön, hiszen neked nem az elsõ sorban kell menni és túl kell élned, mert úgy tudsz te is segíteni, újraéleszteni.
Ha pedig az a fontos, hogy az ellenfelet leszedd, akkor mindenképpen a legnagyobbat kell sebezned.

Ne a pontokon pörögj, hanem játsz inkább. Találd meg azokat a "szettet", szetteket, amikkel szeretsz játszani... Jó példa erre egy c4-el, vss/g3/shotival felszerelt recon, aki elõl van, sunnyog, robbant és a motion sensorral felderít és a másik oldal, a sniper mortarral.
De ugyanígy testre szabható a többi kaszt is, a célnak, feladatnak, pályának megfelelõen.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

lac coo
Zászló meg mcom foglalással és védéssel soha nem fog sok pontot szerezni !!!
Röhejesen ( és számomra értehetetlen módon ..) kevés pontot ad rá, viszont jó sokszor fog elesni közben ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

IMYke2.0.0.0
Saját statom SAIGA-val:

IMYke2.0.0.0
A Medic a legerõsebb fegyverzetû osztály a játékban - de amúgy hulladék a szememben.

Játssz Assault (Ostrom/Rohamosztagos) osztállyal és rendesen nyomasd a csapattársaidnak a lõszeres ládikákat!

Csak ismételni tudom az elõttem írókat:

A Battlefield: Bad Company 2 nem a magányos harcosok játéka - ez csapatjáték!
- ne kempelj sûrûn
, mert nem éri meg,
- fusd be a teljes pályát
- játékmódtól függõen - , hogy a lehetõ legtöbb ellenfelet öld meg, vagy támogasd a társaid - megmentõ ölésekkel, lesebzésekkel, tápolással, felélesztéssel, foglalásban, tankozásban stb. - és így dõl majd a sok pont,
- nem mindig a legutolsó feloldott fegyver a legjobb, legerõsebb egy osztálynál,
- ha feladatközpontú móddal játszol
- zászló foglalás, M-COM elfoglalás/védés - [b]akkor nem az a lényeg, hogy ölj, hanem hogy teljesítsd a feladatot = sok-sok pont.
- ha Squad (Osztag) Deathmatch a játék, akkor ölj, és darálj - támogass!
- sokan nem szeretik, de KÖZELHARCRA használd a SAIGA-t!

amúgy mgn am-t(támadást ad és bocs ha elírtam) vagy a testpáncél perk a hatásosabb?
Csak medic-el tudok jól fejlõdni( 3 nap alatt megszereztem az összes fegyverét, 400 pontról indulva)
Néha van 1-2 jobb meccsem ahol 2000 pont felett szerzek pontot
de többségében 500-600 (ezt értettem a pár száz alatt)

bajgunar
Sokat kell ölni, és kevésszer meghalni.
A stat-odat meg figyeld, a progress-t, hogy melyik van a legközelebb és azt unlock-old! Bronz csillagok, ezüst csillagok, achievementek, pin-ek, stb...
Sokféleképpen ölj több fegyóval, ments meg a társaidat, ha vmien support-os vagy, nyomasd nekik a tápot, ha medic éleszd a társaid, ha engi, rakj aknákat, javíts, ha sniper akkor meg camp-elj, küld a artikat! Kb ennyi
bajgunar
29 pin volt eddig a rekordom 😄
Jim Morrison
na, akkor meg nem is lehet rossz

#49062: sajnos nem láttam sehol kirakva, iigy nemtom kiprobalni :/

#49105: elolvastam, pár száz pont. Mindegy, akkor is olj tobbet 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bajgunar
Nem tudom feltenni a magyarítást (1.02), mert akár mit csin., a tovább gomb mindíg inaktív!
Hiába törlöm az elõzõt, vagy egyebek, nem aktív a tovább gomb!
Megoldás? (játékot ne rakjam már újra!)
Köszi.
lac coo
Kempelni kell, medikkel! 😊)))
Ennyi ....

Viccen kívül: sajnos mindenki csak darál, értelmes játékot hetente egyszer találok 😞

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Jim Morrison
100 pont? ha két embert ölsz meg az száz pont... ölj többet 😄

Nincs valami magyar multiplayer gameplay videó kommentálással?
Valahogy, nem értem a játék mentét és már k.vára idegesít, hogy pár száz pontot szedek össze a meccsek 70%-a alatt, míg van aki 8ezret -.-
Fpocok
Új patchet lehet tesztelni, új klienst, és ha jó, akkor LIVE jön.
Ilyesmit olvastam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

tudtommal csak tartozékokat lehet rá tenni /vannak hozzá
gránátvetõ, vörös pont célzó, 4x optikai távcsõ stb.
Ez mi?

roland4
A játékban lehet a fegyvereket fejleszteni?
Cris99
ja-ja, van backup

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

R11 Open Beta test server

[IRAM] leader

nandorb
Beta, irjak hogy csak par szerver lesz, tesztkent mukodik. Hogy jatszas a tobbiekkel visszakell rakni az oreg fileket.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Cris99
most 2-t talált