Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kfa
Igen, többek között ezért is volt nagyszerû a legelsõ COD. Nem arról szólt hogy Sonic Boom-os atombombával megnövelt HP-val rohangálok Hardcore szerveren, hanem arról hogy az ellenfélnek van egy mp44-e nekem meg egy BAR-om, és az nyer aki jobb játékos.
Ja és aki kifejlesztette ezt a regenerálódásos életvisszatöltést a modern FPS játékokban az is elmehetne lovat szopni.

<#eljen>

Beers
Nem hiába játszanak még annyian a bf1942-vel!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Nekem meg egy barátom sincs. ÉS nagyon nem zavar, ha találkozok magyarral vele elbeszélgetek.. De kb. ennyi.
Beers
Biztos dagad a melle most (azért így nyalni nyilvánosan 😄)!
Egyedüli magyar szerver ahova hajlandó vagyok felmenni!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

mNzJean
Hát legyen igazad , mert mi is nagyon vártuk ezt a játékot szóval , bízzunk benn ,hogy a döcögõs indulás után legalább akkora élet lesz mint a bf2 ben .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mNzJean
Régen az esport a skill-tõl a reflexektõl a jó helyzetfelismeréstõl és a taktikai érzéktõl volt híres , most meg arról szól ,hogy ki tud nagyobb ágyút és jobb kiegészítõ felszerelést magára aggatni . Pedig régen egy alap rifle is hatalmas kihivást és public élményt tudott nyújtani , vagy anno a BF ekben még tudni kellett messzire célozva pötyögtetni . Itt meg nincs rákényszerítve a játékos ,hogy fejlõdjön mert az egyszerüb utat választva fogja a mindent vivõ m60 -ját vagy a soha ki nemfogyó GL-jét és meg van elégedve a teljesítményével . Sajnos elmentek a játékok ebbe az irányba , én a bf3-tól sem remélem már ,hogy jobb lesz , max ott nem m60 al fognak rohangálni hanem a hátukra szerelt katyusával .A mai játékosok 80 százalékának nincs igénye arra ,hogy ha játszik azt komolyan profi szinten tegye , ezért tart itt a mai esport ahol tartunk , ennek a rétegnek így jó a játék ahogy van .

Itt elég olcsó: http://www.onlinekeystore.com/Battlefield-Serie-s/
Kb.5600ft a cd-key
Boron Power
Magyar szinten lehet, hogy ez a probléma, viszont mondjuk EU szinten egyértelmûen az a baj, hogy nem készítettek hozzá versenymodot gyárilag(mert ugye a szerverfile-okat nem adják ki), vagy legalább olyan admin progit, amivel minden beállítható (fegyverek, castok, induló pontszámok, stb.) Gond az is, hogy a scoreboard nem írja a végeredményt(mennyi ticket maradt), a szerverek kivagdalják az embereket, nem tudod ellenõrizni ki ellen játszol, milyen unlockokat használ stb.

Talán még javítanak rajta, mert ellenkezõ esetben versenyszinten pár klán fogja csak játszani, annak meg semmi értelme.

Varnek en meg a messzemeno kovetkeztetesekkel Jean. Varjuk meg a jatek fixalasat, a esl cup veget ugyanis rengeteg team amiatt nem joinol meg ladderba. Mellesleg annyi team sosem lesz mint cod4ben, ugyanis a 12 eves vérpistikék itt nem jelentkeznek instant teamekkel... majd ha fél év múlva is ennyien lesznek akkor megértem😊

Epsilon eSports&#8482;

Husimoto
Sajna fényévekkel hátrányosabb helyzetbõl indult, ez a fényévekkel jobb játék mint a cod4. Akkor ha emlékeztek indulásnál voltak tört szerverek, persze most is. Fõleg ennek a levét isszuk most, hogy a magyarországi hosting cégek 100% kivétel nélkül üzemelteti a maga kis tört szervereit. Persze jöhetnek most azzal is, hogy nem õk kapcsolgatják azt a kis kapcsolót, hanem a júzerek. Persze ja, de a lehetõséget õk teremtik meg.

Ezért a sok vérpistike, aki egy fillért nem költött a játékra tudott klánt csinálni és azon a szájbak..rt cb-n elindulni. Indulásnál voltak magyar host cégek, akik relative olcson tudtak olyan cod2 es szervereket adni, amin csak egy kapcsoló segitségével cod4 re váltottak persze majd az összes tört volt. Itt meg nincsenek magyar hosting cégek és hála istennek csak eredetivel lehet multizni. Ezért is van szerintem sokkal kevesebb csalo is.

Sajna ezt a kiváló játékélményt telibe veri a csapnivaló körités gondolok itt a csak külföldön bérelhetõ szerverek. A rendelkezésre nem álló normális rcon progik, az állandó fagyások stb, stb.

Amig ezeken nem változtatnak nem lehet majd normálisan warozni, pedig egy e-sport legjavát az élményt ez adja. Remélem meg fog ez majd változni és még korán temetitek a játékot. Mert azt lefogadom, ha erre is tojni fognak mármint a BFBC2 re akkor hiába várjátok a bf3-t abban is tojni fognak a fejünkre.

peter2340
mikro jön az uj patch mainap folyamán de mikor?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

rvn
Üdv. Hol lehet megkapni a játékot legolcsóbban? Neten is lehet külföldi is lehet sõt elég termékkulcs is lényeg h olcsó legyen.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

HD JOHNNIE
Nekem 3 friend-em van össz vissz. Ebbõl kettõt tudom ki 😄

Azonban bárki mást adtam volna hozzá egyszerûen semmi nem történik napok óta. 😞

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Zsan! Nem tudom, hogy felvettél e már vagy sem, de még mindig nem jött nekem semmi friend request 😞
A nevem az aláírásomban. 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

szuku
Elnézést kérnék azoktól akiket töröltem a friends listáról, de egyszerûen 12 tag felett összexarja magát a friends rendszerem (nem lehet a legördítés után rácsatlakozni a alsóbb emberekre, el van csúszva az info 2-3 sávval, stb), így sajnos limitálnom kellet a friends-ben szereplõk számát; mindezt azért írom ide, nehogy valaki nehezményezze, avagy személyét ért sértésként élje meg a játék "nagyszerû" felépítése okán tett újabb kompromisszumkötésemet.

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

szuku
Esetleg egy kis ebéd utáni gyilkolászás? <#vigyor>

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

nandorb
mien geped van?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Asszem, anyagilag mar rendben vannak. Egy keves munkaval meg egy bort lehuznak ugyanerrol a '43 kiadasaval, itt is fenttartjak meg az erdeklodest az ujabb mapek bekapcsolgatasaval, aztan annyi. Lehet gyurni a BF3-ra.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

mNzJean
<#eljen>

Running
Pont ezt néztem valamelyik nap. Ha nem javítják a hibákat minél elõbb, akkor el fog halni az egész...😞

szuku
Landor, ha megkérhetlek tedd be õket is a fennti szerverlistába, megérdemlik<#eljen>.
Tegnap toltam náluk: gl, CG, m60, észnélküli fragcsipa lámulás tiltva van (sajna BUKSI, ez nem a te szervered<#hehe>), ha esetleg valakinek nem esett le melyek a szabályok, figyelmeztetnek és nem egybõl kirugdossák az embereket, hiába nem ma kezdték... A játékmenet fenomenáls (taktikus, teamplay, nem bemakkoló nyomik gyülekezete) volt, egészen addig amíg be nem figyelt egy kis kiegyensúlyozatlanság, amit egy kis szóváltást követõen, -igen korrekten- megoldottak azzal, hogy a saját csapatukból néhány klántársuk átállt hozzánk, így ismét élvezhetõ TEAMplay alakulhatott ki (bár a helis édesanyukáját bizonyára rohamszerû csuklásrohamok gyötörték a kör alatt <#zavart1>), nna egyszómintszáz: le a kalappal a TRS elõtt, merthogy magyarhonban (mégha virtuálisan is) nem nagyon volt eddig hasonló bc2 szerver.

mNzJean
Nézegetem Cb-n Bad company 2 Squad rush : aktív klánok 29 , Conqvest : 16
Call of duty 4 , Search and destroy : 14.173

Szomorú de ezek a számok elõrevetítik ennek a játéknak a jövõjét .

XM8. Sokan meg joval kesobb is azzal jatszanak.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Sziasztok!

Segítsetek lszi. 4-es szinten vagyok és Assault-ban nyomom. Mi ilyenkor a legjobb fegyver szerintetek?
SötétBarom
Ohhhohohohoo <#worship><#eljen><#eljen>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

w77d
jah igen, épp tegnap unlockoltam... thx

Maak
Alternate Weapon Package-ot kell valasztani az utolso oszlopban, aszem a legalso

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Omlás
Ez kéész melóban hülyének néztek de nem bírtam ki röhögés nélkül XD.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

w77d
géppityu hogy tehetõ rá?

0Fritz0
Gyakran csak megsebzi a delikvenst, de nem lehetetlen fejbekúrni a rakétával.
Aztán tehetõ géppityú is a kicsikére, bár szerintem nem hatékony és el is árulja a pozíciódat.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Omlás
"Signatures will start updating themselves again very soon. Sorry about the delays, and thank you for your patience."

Egy darabig még nem fognak frissülni az userbarok.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

w77d
akkor én vagyok béna, nekem eddig nem jött össze 😄 ha rajta tartom folyamatosan a kurzort a célponton, akkor sem volt eddig kill 😞

darki81
hát ja, a menü legyen a legkevesebb <#buck> De amugy sztem teljesen rendbenvan <#kacsint>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

0Fritz0
97 kill-em van UAV-vel, ezeknek úgy a fele sima gyalogos, a több jármû.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

A folyamatosan kempelõ csipákra nagy szeretettel szoktam használni és tankokra, telepített rakétavetõkre, telepített géppuskaállásokra nagyon hatákony kis fegyver + a szpotolás sem utosó dolog( azért is pontotkapsz és még a csapatodat is tudod segíteni az ellenség helyének pontos meghatározásával!)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Maak
"a lényeg hogy a játék jó a pcsupport is jó és nem csak ígéreteket kapunk"

biztos ebbe a topikba szantad ezt?<#wilting>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

HD JOHNNIE
úgy tûnik

peter2340
mivan nekem nemjelentkezik be az ea be most patchelnek?

koschwarz
ezen akkorát röhögtem 😄DD

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Skynet
Részemrõl a felismerhetetlenségig le van szarva a menü (tudom,igénytelen vagyok<#idiota> ) a lényeg hogy a játék jó a pcsupport is jó és nem csak ígéreteket kapunk.
Metalmilitiakid
mivel ps3 nak az alap menüje is ilyen felépítésû, egyszerûbb volt ilyenre configolni ....

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

MR ME
mert nem érdemeltük meg biztos :|

am ma jön a patch?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

PS3ban a játék menüje ennyire fullos?

pcnek mért ien fos talicska?!<#shakehead>
En is csak a lelovesebeben jeleskedek, hasznalni nem tudom. Gyalog egyebkent eleg kenyelmesen el lehet elole futni, ha idoben eszreveszed a raketat.

Kashim5
AHAHAHAH <#nevetes2>
Gondoltam már mi lesz a vége, de ahogy szerencsétlen csapkodja a gombot, egyszerûen priceless. 😄D

w77d
mikor frissül már a logóm? már majdnem 9-es vagyok XD

w77d
én többször ember közelébe nyomattam és semmi :S

HD JOHNNIE
gyakorolni kell vele. Van aki nagyon jól bánik vele és írtja vele a fél csapatot.