Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
engem is, fõleg mert nem lehet átlõni rajta 😄
de akkor ez vmi Ati bug lesz valszeg megint :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

PC-seknek ingyen van a DLC, update formájában teszi fel neked.
VIP kóddal csak olyan 2.vh-s fegyvert kapsz, azt hiszem.
Azt meg a Collector's Edition mellé kapsz talán, de nem akarok hülyeséget mondani.
Ez nekem is feltûnt és a mai napig idegesít (4890-en)

Battlelog: Purga5

Nálam még sose volt ilyen, érdekes videó XD.
BEAST
Aprilis 1! Jottok hozzank es kesz 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MR ME
ilyen jelenség nálatok is jelentkezik? ez Ati bug? vagy játék? a vicc h ha van mögötte ember akkor az látszik így 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mi ez a VIP kódod mapok?
Ha nincs ilyen kódom akkor nem is játszatok ezeken online?
Hogy lehet ilyen kódot kapni?

Köszi
Telepítsd havernál is eredetirõl.<#violent>
Mármint a haver módosított játékát.
Majd észreveszed. Ha a PB nem veszi észre a crack file-jaidat akkor semmi, ha észreveszi bann. Megveszed újból, bukni tudni kell.<#nyes>
MR ME
végülis nagy mozi tud lenni a játék 😄

Fpocok
Elméletben csak abbak különbözik a tört és az eredeti verzió, hogy egyikhez van kulcs amit betudsz regelni accountba... én nem tudom, csak hallottam 😊

És igen, szerintem menjél biztosra. Telepítsd fel haverodnál az eredeti lemezrõl és õ azzal simán tud singlet nyomni bármikor, illetve játszhattok az accountoddal ott is, meg nálad is. Persze nem egy idõben.

Parasite Eve 2, best game EVER!

http://juj.hu/cikk/csodaszep-modellek-jonnek-tankkal
olvassátok el a cím alatti részt....
FILM?!! BESZAROK??!!<#banplz><#lama>
Szerk.: Én nem kísérteném ezzel a sorsot, és így oldanám meg.
Ennyi erõvel 😄 ,fel rakhatod nála úgy hogy ne kérjen cd-t, és megbeszélitek msn-en vagy valahol hogy mikor játszik valamelyikõtök. 😊
És akkor plusz egy dolog kivan zárva amitõl tartasz^^.
blackfire001
Ittvok havernál, nem õ nyúlja le az accom...
sikerült bejelentkezni, a statomat is mutatja, meg mindent...
Csak azt nem tudjuk, hogy így lehet-e következmények nélkül játszani...

Szerintetek?
w77d
jah, haver nyúlja az accod 😄

MR ME
sztem nem

Beers
Ja, ilyenkor csinál az ember egy másik szobát ts-en!
No comment....!
Marad a tRs szerver!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

blackfire001
Csáó!
Megvettem eredetiben a játékot, otthon tolom az accommal.
Átjöttem haverhez, akinek másolt a játéka, viszont ugyan úgy beenged a loginnál.
Ha most én õnála játszok (CD) nélkül, másolt játékkal, de eredeti accal, akk annak lehet vmi következménye?
nem a mennyiség, hanem a minõség számít ;D
Gyertek majd a TRS - Squad of Traitors - BFBC2 HUN -ra 😄

-tRs-Landor

Carloska
már annyi hun server van hogy fele üres 😄D

Szevasz! 😊

Gyertek majd a Multiplay.co.uk :: jcsr public - no killcam - Hun -ra 😊

Szevasz Pic! <#integet2>

-tRs-Landor

Elõfordul. Ha átmegyünk, nem lehet hamar visszamenni a másik oldalra. Néha meg nem akarjuk, hogy ellentétes oldalon játsszon a klán. Amíg csak TS van, addig elég szar rajta taktikai megbeszélést folytatni, ha hallja az ellen.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Beers
Azért gond nélkül játszotok ti is 14 vs 4-ben!<#falbav>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Mi nem bannoltuk, rajta éli ki magát minden új admin. Legalább van kit kickelni. Okot mindig ad rá. Többen vagyunk akinek még nem volt sosem admin joga.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

nandorb
nem csitelt,csak stat paddolt...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Maak
Ezt szoktam nezni en is de koszi azert 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

adam46
adam46
Törölték csiter gyereket az 1. helyrõl?
Fritz Von...
Én? Talán te. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Te is nézzed 😊

EZREDES ÚR!!! 😄

SZERETETTEL ÉS ÉLES LÕSZERREL VÁRUNK MINDENKIT A jcsr PUB SZERVEREN!!!

Multiplay.co.uk :: jcsr public - no killcam - Hun

Fritz Von...
Te meg fórumozás helyett inkább a privátjaidat nézd meg. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Szia! Igen, én vagyok Nyalos 😊 a változás csak, annyi, hogy xbox-on nyomom,nem pedig pc-n
Nyalos te vagy az? 😄

Használd ezt a statisztikát, mert ezt magadtól tudod frissíteni

P3rd0
xXtamasXx
1.innen is köszönöm azoknak akik fizetnek a szerverekért h mi játszhassunk (és szidom azokat akik ezt tönkreteszik)
2. gyertek a ph2 szerverre mert akk végre lenne 1 normális magyar hs szeró 😊

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Boron Power
Na GV-t megnéztem, ott tényleg kilépett mögülük egy támogató, de megoldották, élnek tovább.

Hát azért elég taktikus ha pl. nem 32 fõs szerverre mész(16-20-24) ,és conquest vagy rush.
Ja meg ha még taktikusabbat akarsz akkor HC szerverre meny.
Pl. Most is amelyik szerveren voltam ,rendesen volt csapat munka, mindenki végezte a dolgát amit kell, és segített egymásnak, élesztette, vagy netán fedezte.
De hát ízlések és pofonok, mw2nél 100x jobb, nekem BF2-nél is jobban tetszik, fegyverek sebzésével túl nagy bajom nincs.
Bf2-ben is hasonló volt, a sebzés is. Ha meg úgy akarok menni hogy 1-2 lövés 1 ember, ott a HC.
Szerintem adj neki még egy esélyt, megéri.
Semmi sem lehet tökéletes, ha meg úgy érzed jobbat tudnál csinálni hajrá 😊.
Én nem bántam meg hogy megvettem ,megéri az árát.(8k) 😊
Boron Power
Hááát GV-tõl tegnap kaptam, de nagyon remélem, hogy igazad lesz. <#vigyor4>

Boron Power
Game-violations.org-tól hasonlót kaptam mailben. Mi ez a tömeges pénztelenség?

Ha a pbbans és a GV is bezár, akkor nem lesznek banlisták, amit fel lehet tölteni a szerverekre. Így csak a globális pb banok maradnak, ami azért közel nem tartalmazza a csalókat. Nem lesz kihez streamelni a szervert. Jó nagy szopás lenne. Remélem lesznek olyanok akik erre áldoznak pénzt, akár egybõl a játék kiadók.

dronkZero
Április elseje van.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

komoly kis szöveg<#idiota><#idiota>

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

pbbans oldal :

Due to a lack of funds we are closing our doors.
All of our funding had to be used to pay legal costs to defend our rights to display a banned player's GUID and to mock them for being an ass. Unfortunately we lost the battle and as of today, all our funds are gone and we have no choice but to close our doors.
To help PBBans in its time of need. Please sign the petition here to show your support.

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

RatBaG
na csak lenyomtam a torkán...

Per Aspera Ad Inferi.