Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M95-el és magnum ammoval meglehet ölni valakit 1 lövéssel?(fejlövést leszámítva)
IMYke2.0.0.0
Én is tegnap benéztem a MULTIGAMING-re... ami ott ment, az nekem is sok volt, pedig türelmes embernek tartom magam.

Egyszerûen lõni nem lehetett a sok kemper miatt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Megakarsz sérteni?
10 ujjamon megtudom számolni hányszor voltam magyar szerveren. <#nezze><#nezze><#vigyor1><#vigyor1><#hawaii>
Hali!

Ezeket megcsináltam, de a szerverkeresõnél csak keres és nem talál semmit. (Win7 64bit, +router van a gép és a kábelmodem között). Bejelentkezni enged.
ti csak magyar szerokon nyomjátok srácok ?

nandorb
Koszonjuk hogy ezt megosztottad velunk...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

576 ---> Commodore Amiga 512 + Commodore 64 (512+64=576)

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Ezt vehetjük fenyegetésnek...?<#nezze><#hehe>

[IRAM] leader

Jim Morrison
hat en sajnos holnaptol mar nem jatszom... 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Smithwarden
(ajaj)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

roland4
megrendelve!! holnap már csatlakozom is hozzátok 😄
roland4
felhivtam az 567-es boltot és a futár kihozza majd neki kell kifizetni kézpénzbe 😄
igen,netrõl.arról beszéltünk,nem?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

roland4
netrõl?
szerintem dombor nyomott kártya csak külföldi oldalakon való vásárláshoz kell.én vásároltam már itthon a sima kártyámmal.

roland4
vagy nyíregyházán hol lehet még megvenni a játékot 2500ft-ért? mert az 567-es boltban nincs már , és ha meg megakarom rendelni akkor meg kell dombor nyomatos kártya de nekem meg nincs meg... pedig ma meglett volna a játék ha van az 567-es boltban .
roland4
Valaki válaszol arra a kérdésemre hogy dombor nyomtos kártyával lehet csak vásárolni az 567kbyte bolt oldaláról?
azért van jó néhány magyar barom is a szervereken.ma összefutottam egy TDM szerveren egy idiótával,aki,ha bárki lelõtte,azonnal nekiállt beírogatni,hogy csíter az illetõ,majd elkezdte homokos nácizni a német játékosokat.még engem is le csalózott,mert egyszer lelõttem.

roland4
576kbyte voltban dombor nyoamtos kártya kell?
Jim Morrison
igen érzékeli a felbontást, ez a képen nem derül ki, de ha elindiitot a progit akkor azért tölt egy kicsit mert akkor kérdi le a monitor felbontását. A FoV kiszámiitásához anno az általad linkelt fov kalkulátor képletét használtam 😊 Úgyhogy jónak kell lennie. Bár ugye ha magát a játékot más felbontásban tolod, akkor igazad van az gáz. Ezért majd ha megcsinálom ezt, ott majd változtatható lesz az érték 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bajgunar
Oksa!
Kérdés, itt ez a fov calculator érzékeli a felbontást?
Mert más felbontáshoz más a kapott érték! Nem?
Ok, automatizáld! Mondjuk páran azt írták rá, hogy sz@rság, hülyeség, meg gépet kell venni! Nemtom, szerintem dobott rajta rendesen!
Am ott elírtam, nem a pb mappába kell tenni az új dx file-okat, csak simán a game mappájába!
Jim Morrison
fov calculatorhoz megint kis reklam, de nem az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://jimmorrison723.hu/ Jatekokhoz/BC2 Fov

Ez egy egész jó kis leírás ha nem baj, akkor majd ha lesz idõm automatizálom (kis ablakban gombok amikkel végrehajthatók ezek a mûveletek)

roland4
boltban
roland4
Mos az 557-es voltban ingyenes a házhoz szállítás?
bajgunar
A játékban hol állíthatom a DX-et? nem találom sehol se a játékban se a mappájában.
Kösz.
Smithwarden
25%

Kérlek szépen,használd a zinternetet....azért fizeted.

[IRAM] leader

Az MMN(ek) , testpáncél és magnum ammo perkek mennyi + adnak (százalékban) a pontossághoz, védelemhez és sebzéshez?
mit nem lehet?
DE! Minden lehetséges, csak akarni kell! <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>
Ezt így ebben a formában nem lehet...

[IRAM] leader

akkor elkéred a e-mail címét és a jelszavát, az e-mailt átírod a sajátodra és megváltoztatod a jelszót, csinálsz egy új katonát (=új név) a BC2-ben és játszol.

felhasználói nevet ea accounton nem tudsz megváltoztatni
JocoHun
Köszi a gyors válaszod.
JocoHun
Köszi a választ.Akkor csak az emailt lehet átíni az ea accot nem?De a felhasználói nevét is meglehet változtatni? A jelszot azt bisztos.De csak a BC2 van neki az accon semmi más.
IMYke2.0.0.0
Úgy hogy fut a memóriában a PB. Ellenõrizheted.
PnkBstrA.exe és PnkBstrB.exe

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Smithwarden
Az egesz EAs accot lehet csak "atadni".
At lehet irni az emailt.
De ha nem csak a BC2 van az accon, akkor ugye biztos meg akarja tartani azt a reget a rokonod.

saját fiókoddal nem használhatod, mivel a játék kulcsát már beírta az õ ea accjához, így az õ adataival tudsz majd csak belépni. max létrehozol egy új katonát a saját neveddel.
szomferi
hm, én PB nélkül játszok minden szerón, amit elvileg a PB véd... ezt hogy csinálom? 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

JocoHun
Hali. Valaki tud segíteni? Unoka bátyámtol megvettem a Bad company2 játékot mert õ már unta.Azt szeretném megtudni hogy van-e rá mód hogy átírassam a saját nevemre a játékot, mivel õ már játszott vele és õ is regisztrálta a saját ea fiókjával,de én nem az õ fiókját szeretném használni hanem majd a sajátoméval. Elõre is köszönöm a segítséget.
bajgunar
nm
Jah és nincs benne single semmi, csak multi kieg!
köszi!
bajgunar
Lenne pár kérdésem a vietnám kiegrõl:
Van benne singleplayer?
Tudnátok linkelni egy oldalt ahol a vietnam- kiegben szereplõ fegyverek vannak?
bajgunar
Szedd le a legfrissebb PunkBuster-t (Pbsetup.exe).
Legtutibb, ha berakod a c:/BC2/pb/ mappába (de lényegtelen hol van)
Indítsd el! Majd tallózd ki (Add Game) a BC2-t és add hozzá. Utána nyomj rajta egy Check for Updates. Ha letöltötte és kiírja, hogy kész akkor már a legfrissebb a pb-d!
Tûzfalon, meg Comodo-ba tedd a kivételek közé a PnkBstrA & PnkBstrB-t, meg a BC2-t!
Win7-nél nem árt még, ha
-Vezérlõpult / Felügyeleti eszközök / Szolgáltatások / PnkBstrA és PnkBstrB -re az automatikus indítást választod!

C:/Windows/sysWOW64/PnkBstrA.exe & PnkBstrB.exe kompatibilitás -> Vista Sp1 , és rendszergazdai futtatáshoz pipa!

lac coo
Jah,13 éve nem képes semmit megfogni, mindig userek írják a konfigot hozzá komolyabb warokhoz😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Cris99
<#ticking>

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Bocsi, de én ezt a programot nem ismerem. Most próbálkozom elõször multival.
IMYke2.0.0.0
Punkbuster - 13 éve létezõ anticheat program.