Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

heló vki menne a warezba légyszi...
Boron Power
Tegnap sikerült kifogni egy olyan pcw-t, ahol az ellen az ESL opencup szabályai szerint kívánt squad rusht játszani. Ugye itt engedélyezett a GL.

Na ekkora egy fost még életemben nem láttam. Védõben kizárólag GL-ek röpködtek, természetesen lõszeres dobozon állva, támadóban meg az összedönthetõ épületet lõtték be szintén GL-el. Na ez az amit minden hülyegyerek képes megcsinálni, nem kell célozni, semmit nem kell hozzá tudni.

Komolyan sajnálom, aki ESL kupán elindult, a CB szabályok messze jobbak.

Viszont ha nem kezdenek vmit a játékkal, ha a szerverekhez nem adnak ki mondjuk a kasztokat maximalizáló parancsot, akkor ez versenyszinten egy szar marad sajnos. CB szabályai szerint only medic, ESL szabályai szerint only GL...

TDC Geronimo
Tedd hozzá azt is, hogy névvel együtt szóljanak. Ne azt hajtogassák, hogy miért gleznek meg miért használnak m60at, közben meg nevet nem mondanak. Kalap szar az adminolás szinte semmit se látni, így azt se, hogy mivel ölnek. Ezért, ha ilyen van írjátok be a nevet is.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Maak
nnna...lemaradt a kep:

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
<#eljen>

Persze meg mindig van akiknek nem tetszik, de hat sajnalattal kozoljuk, hogy ez nem fog valtozni...es tisztelettel kerem megegyszer a szabalyok betartasat es ha netan megis ezek egyiketol halsz (nem konkretan neked szol) meg akkor szolni kell es az illetot eltavolitjuk...nem az a megoldas, hogy akkor csakazertis nekiallok hasznalni a szerveren ugymond tiltott eszkozoket...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Úgy olvastam hogy Nvidia driver miatt van, neked is Nvidiad van?
De azért nyugtató hogy nem csak nálam fordul elõ,de elég érdekes hogy tegnap tettem fel az uj drivert, azóta nem játszottam és ki fagyott.
(De lehet én mondok hülyeséget)
Maak
Mindennapos jelenseg, egyutt kell elni vele<#rinya>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

koschwarz
alapvetõen csak azért akarok "megszabadulni" tõle, mert túlságosan rákkattanok 😊

ettõl függetlenül, mikor arica harboron konkveszten, ahol kemény 70 méteres távra vannak a zászlók (aki ezt kitalálta....) mindkét csapat fele sniper, vagy amikor egy körben gyakorlatilag csak 40mmgránáttól halok meg, egy kicsit el is megy a kedvem tõle.
de pl. a trs szerveren meg mindig jókat játszom, ott van igazi kihívás, hogy valamit nyújtani tudjon az ember a csapata érdekében, fõleg ah egy klán összeáll 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Sziasztok
Most voltam a HUF nevû szerveren, és a játék egyik pillanatról a másikra kifagyott :\.
Más is tapasztalt már ilyet, történt mással is ?
Elõre is köszönöm szépen a válaszokat.
Ja és ha történt, hogy javította ki esetleg?
XenHai
De te nem is a sarkon fordulsz be vele...
FlyHigh
Amúgy bírja az egérrángatást a heli is, simán vissza is lehet korrigálni, nem kell finomkodni ebben a játékban semmivel, ez nem egy flight simulator, ráadásul minden úgy lett kitalálva, hogy átlagos képességû embereknek is legyen sikerélményük bõven.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

JohnConnor
Legújabb népeszrû szokás a az M2 gránátvetõ használata emberek ellen. Ennél sajnos ugyan úgy, mint rpg, 40mm-es gyakorlatilag közvetlen közelrõl is lehet lõni, mert a támadó nem hal bele.

fFlygHh: a stat mögé mindig be kell nézni, nem a szint számít, de még a K/d sem mond el sokszor mindent, mivel mennyit öltél és hogyan warozol...

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

FlyHigh
Közepes sens-el játszom, de mikor beülök a helibe akkor feltolom maxra, razer egereknél van egy ilyen on the fly sensállítás, helinél úgy sem kell pixelrõl pixelre célozni, így pár centin villám gyorsan irányítom. joy szerintem tök felesleges ehhez, az a bf2-ben kellett a repcsihez, de az itt nincs.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
x-ed be a vertical fly-t a beállítások elsõ ablakában. Fél óra alatt megtanultam faszán helizni, két villanyoszlop között is lebegek egy helyben simán. Nem egy nagy dolog.

Thrash \'Till Death

Narxis
looooooooool

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

FlyHigh
stat majmolást én sem értem, úgy is lehet jó statod, hogy egy kemper geci csipás vagy aki ahelyett, hogy támadna felül a dombtetõre. Én csak annyit tudok, hogy pluszban vagyok, mivel ritkán jön ki úgy, hogy többet halok mint ölök. Szépen kimaxolok mindent, lassan végzek az engivel és jön a recon.

Thrash \'Till Death

Hali úgy kell helit vezetni mintaha egy finom kis szûz pu..it simogatnál<#nevetes1>
iceshark
de van ennek ám másik oldala is, engem pl. konkrétan elküldött melegebb éghajlatra valaki a gl-es halála miatt, vállalom igen azzal öltem meg, de arica harboron a híd amcsi oldaláról lõttem ki a híd másik végén a dombok alatti telepített páncéltörõ mellõl, hát ha ilyen távolságból is f*sz vagyok hogy használom akkor vállalom! 😉

Tényleg, a frissitésel kijavitották ezt a hegesztöpajzs lövöállást, sry ne tom h hivják 😄 Nekem még mindig fekete és nem látok át rajta, mások meg vigan lövöldöznek vele! Ezért akartam kérdezni h lehet lefrissiten, a játékot manuálisan!

FlyHigh
Szerintem játékélményre ez a legjobb a piacon, elsõre kiválónak tûnik, aztán látszik csak meg, hogy vannak azért jócskán hiányosságok. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy minden kis szarját ki fogják javítani, lesz ez játszva még a legnagyobb rendezvényeken is. Ebbõl õk még sokkal de sokkal több pénzt is ki tudnak húzni. Én elfunolgatok, naponta nyomom pár órában, többre nincs is nagyon idõm.

Thrash \'Till Death

XenHai
Hát azért 1 gl hez nem kell nagy skill...
Kedvencem amikor a csóka felhúzott gl el fordul be a sarkon ...
mazoista?
Az az önsanyargató kínai? 😊

Bogdogege
Végül is tudjuk ,hogy te mazoista vagy

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Hali

A MARKSMAN fegyó TRAINING mire jó?
Mit tud?

Ez más játékkal is így van,van aki abbahagyja,mert nem jön be neki,van aki a nehézségek ellenére is játszik.
Nagyon egyszerû a dolog,ha már megvettem,játszok vele,néha bosszankodva,néha káromkodva,néha örömmel.
Míg a fejekben nincs eldöntve,hogy mi ez--nevezetesen egy játék,kikapcsolódási lehetõség--addig ilyen is lesz,hogy valaki/valakik abbahagyják.
A játéknak sok apró bosszantó hibája van,de majd vagy helyrehozzák,vagy a játékosok szabályozzák majd le ésszerû!! szabályokkal.
Jó kis játék lesz ez.
Aki a k/d-jét lesegeti és sír ha lelövik,annak más játékban sincs helyen,s így ebben sem.Vagyis van,csak hamar rá fog únni.<#hehe>
Az ilyen olyan hardveres problémát meg szerintem a különbözõ össze-vissza konfigolás okozza,nekem majd' minden alap,a játék beállításai által engedett dologgal megyen,soha nem volt még fekete képernyõ,fagyás stb.
Egyedül a lgujabb nVidia driver-t nem tudom használni,nekem az elõzõ mûködik rendesen.Na de minden gép más és más,hát még ha agyon van piszkálva!!<#eplus2>

[IRAM] leader

xD szerintem BBC2 10x jobb játék! Ugy mondom h elsõ naptol fogva megvan nekem az MW2 is!

Én leginkább Hardcort játszom, és ugy gondolom h nincs ott ekkora diferencia fegyverek közöt! Viszont játszottam sima szerveren is, ott viszont tényleg m60 és 40mm megy, de nem kell sirni, hisz számodra is rendelkezésre állnak ezek a fegyverek! Az más tészta h nem tudod használni :S

Crem
Ez BF2-ben is így volt anno. Mindenki ugrálva lötte a gránátot,esélyed nem volt. Aztán módosították. Utánna senki nem használta...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

koschwarz
biztos nehéz eltalálnia valakit a bc2-ben.

viszont én meg megszabadulok a játékomtól...egyszerûen túl addiktív számomra 😊
meg egy kicsit elegem lett a 40 mm gránátokból is. szinte ritkaságszámba megy ha más fegyvertõl halok meg.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Köszönöm szépen a segitséget igy sem találtam, pedig a meghajton végeztem keresést de akkor sincs 😄

Nem tudom mi lehet a gond! Ilyen file a meghajton nics... Ez van.

Fpocok
OMFG valaki a hardveraprón cserélné BC2-jét MW2-re! Hát erre nem mondok semmit. Ha ingyen lenne sem mernék bottal még egyszer MW2-höz vagy bármelyik CoD-hoz nyúlni! <#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

Parasite Eve 2, best game EVER!

MR ME
BFBC2Updater.exe...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sziasztok!

Tudna nekem segiteni valaki, hogy azon a videon, amin a BFBC2 boritojat mutogatjak, azt hogy csinaltak, mert itt az egyik srac a kutyajat rakta bele?

Koszonom elore is!
Plz ne légy noob! Ne tedd el, gyere game, és ugy játsz ahogy azt a játék megkivánja! Én elég szar skilles vagyok, én is sokszor ideges vagyok, de rájöttem ugy kell játszani mint az elen, ha azok ugy akkor énis ugy!

ez a pontos megnevezése? Mert nekem nincs ilyen! Franc vigye el!

MR ME
játék könyvtárában updater.exe

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sziasztok h tudom manuálisan lefrissiteni a játékom?

aricsi
Te ezt tök ugyanezt leírtad az assasin's creed 2 topikba. Sztem keress vmi más hobbit. Ez nem adja úgy tûnik.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

iceshark
elszomorodtam mert nagyon sokan nagyon sokszor lekaszáltak a kurva m60-ukkal, +!%!%/+"/"/!%%"/!!%+"!+"%"+%!+"/"/%!/+""<#falbav><#falbav><#banplz>

darki81
mi az a skill a játékban, mit jelent hogy kinek mennyi skilljevan?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

mackosajt

próbáld ki.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

gyere a TRS szerverre! 😄

-tRs-Landor

Crem
Kösz mindenkinek a választ! thx barmi!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Abbahagytam a játékot, kár volt ezért pénzt kiadnom. Nem fogom magam tovább idegelni a sok noob-on. Nekem a béta tetszett, kevesebb volt a noob, a sniperes, itt mindenhol csak azt látok, akármelyik szerverre megyek. A kiadáskor és kb 3 hétig utána még jó volt ezzel játszani, már nem. A doboz jó lesz porfogónak.
Ja azzal én is úgy vagyok, így ha egyszer uavra beállítottam, és rendes helibe ülök felszállás elõtt optionsba átállítom.
Anthrax
Megvettem, reggel kipróbáltam,és de rég volt mikor én FPS-vel játszottam, csak haltam 😄

TDC Geronimo
<#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Drang
Üdv Mindenkinek!

Örömmel értesítelek benneteket, hogy a battlefield.hu oldal több éves kihagyás után újraindult...
Csekkoljátok, használjátok, jelezzetek vissza róla... http://www.battlefield.hu

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

FlyHigh
Nagyon ótvar lett, odi emberek meg 4 cicababa. Ezt tuti gyõzike szervezte valami izraeli analfabéta pénzébõl.<#vigyor><#vigyor>

Thrash \'Till Death

ultra916
Szia szerintem a legegyszerübb az hogy, a filterbe beírod hogy hun és search 😊