Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ekkora egy fost még életemben nem láttam. Védõben kizárólag GL-ek röpködtek, természetesen lõszeres dobozon állva, támadóban meg az összedönthetõ épületet lõtték be szintén GL-el. Na ez az amit minden hülyegyerek képes megcsinálni, nem kell célozni, semmit nem kell hozzá tudni.
Komolyan sajnálom, aki ESL kupán elindult, a CB szabályok messze jobbak.
Viszont ha nem kezdenek vmit a játékkal, ha a szerverekhez nem adnak ki mondjuk a kasztokat maximalizáló parancsot, akkor ez versenyszinten egy szar marad sajnos. CB szabályai szerint only medic, ESL szabályai szerint only GL...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Persze meg mindig van akiknek nem tetszik, de hat sajnalattal kozoljuk, hogy ez nem fog valtozni...es tisztelettel kerem megegyszer a szabalyok betartasat es ha netan megis ezek egyiketol halsz (nem konkretan neked szol) meg akkor szolni kell es az illetot eltavolitjuk...nem az a megoldas, hogy akkor csakazertis nekiallok hasznalni a szerveren ugymond tiltott eszkozoket...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
De azért nyugtató hogy nem csak nálam fordul elõ,de elég érdekes hogy tegnap tettem fel az uj drivert, azóta nem játszottam és ki fagyott.
(De lehet én mondok hülyeséget)
ettõl függetlenül, mikor arica harboron konkveszten, ahol kemény 70 méteres távra vannak a zászlók (aki ezt kitalálta....) mindkét csapat fele sniper, vagy amikor egy körben gyakorlatilag csak 40mmgránáttól halok meg, egy kicsit el is megy a kedvem tõle.
de pl. a trs szerveren meg mindig jókat játszom, ott van igazi kihívás, hogy valamit nyújtani tudjon az ember a csapata érdekében, fõleg ah egy klán összeáll 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Most voltam a HUF nevû szerveren, és a játék egyik pillanatról a másikra kifagyott :\.
Más is tapasztalt már ilyet, történt mással is ?
Elõre is köszönöm szépen a válaszokat.
Ja és ha történt, hogy javította ki esetleg?
Thrash \'Till Death
fFlygHh: a stat mögé mindig be kell nézni, nem a szint számít, de még a K/d sem mond el sokszor mindent, mivel mennyit öltél és hogyan warozol...
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Kedvencem amikor a csóka felhúzott gl el fordul be a sarkon ...
Az az önsanyargató kínai? 😊
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
A MARKSMAN fegyó TRAINING mire jó?
Mit tud?
Nagyon egyszerû a dolog,ha már megvettem,játszok vele,néha bosszankodva,néha káromkodva,néha örömmel.
Míg a fejekben nincs eldöntve,hogy mi ez--nevezetesen egy játék,kikapcsolódási lehetõség--addig ilyen is lesz,hogy valaki/valakik abbahagyják.
A játéknak sok apró bosszantó hibája van,de majd vagy helyrehozzák,vagy a játékosok szabályozzák majd le ésszerû!! szabályokkal.
Jó kis játék lesz ez.
Aki a k/d-jét lesegeti és sír ha lelövik,annak más játékban sincs helyen,s így ebben sem.Vagyis van,csak hamar rá fog únni.<#hehe>#hehe>
Az ilyen olyan hardveres problémát meg szerintem a különbözõ össze-vissza konfigolás okozza,nekem majd' minden alap,a játék beállításai által engedett dologgal megyen,soha nem volt még fekete képernyõ,fagyás stb.
Egyedül a lgujabb nVidia driver-t nem tudom használni,nekem az elõzõ mûködik rendesen.Na de minden gép más és más,hát még ha agyon van piszkálva!!<#eplus2>#eplus2>
[IRAM] leader
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
viszont én meg megszabadulok a játékomtól...egyszerûen túl addiktív számomra 😊
meg egy kicsit elegem lett a 40 mm gránátokból is. szinte ritkaságszámba megy ha más fegyvertõl halok meg.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nem tudom mi lehet a gond! Ilyen file a meghajton nics... Ez van.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Tudna nekem segiteni valaki, hogy azon a videon, amin a BFBC2 boritojat mutogatjak, azt hogy csinaltak, mert itt az egyik srac a kutyajat rakta bele?
Koszonom elore is!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
próbáld ki.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
-tRs-Landor
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Örömmel értesítelek benneteket, hogy a battlefield.hu oldal több éves kihagyás után újraindult...
Csekkoljátok, használjátok, jelezzetek vissza róla... http://www.battlefield.hu
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Thrash \'Till Death