Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
A 2. pályán jön a tank.Hogy kell kilõni?Mert nem tudok a közelébe jutni:/

I met God. She's black

Maak
Na most aztan jol megmondtad a magadet!<#banplz>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

köcsögök
!

kfa
Mondjuk legalább a veszekedõk nagy része tud magyarul. Ugye?

nandorb
Magyar mentalitas:1ik. kezdi masik visszabasz,erre jon 2-3meg kozbe szol+meg vki. hozza tesz komentet,majd az egesz forum vmi. pici szaron osszeveszik😊))

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Ha tényleg 44 éves vagy, csak szégyellheted, hogy ilyen primitív vagy. Én 38. És még sokan mások is vannak itt felnõtt emberek. De mint te is bizonyítod a kor nem minden.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Boron Power
Már bocs, de akkor nagyon nem érthetõen írta.

"Ha valaki mégis gyanusan NAGYON EXTRÉM jó játékos, ban. (utólag elküldöm PBBans-ra)"

Ez alapján soha nem fogják banolni.

Sõt a screenshotot is megkérdõjelezném, mert az eredetiségét nem tudom hogy ellenõrzik le.

TDC Geronimo
Közben is. Bár csodát nem várok ezektõl. Gondolom majd össze-vissza fog embereket dobálgatni az is

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nem tudom, mert a patch-ról valami olyat olvastam, hogy csak kör végén fogja kiegyenlíteni a csapatot.
Remélem benéztem...

Logitech Hardware Tester

kfa
Mindegy, egyetértünk abban hogy nem értünk egyet 😊
Reméljük hogy R9-es frissítéssel kijön egy normális autobalance és megszûnnek az ilyen gondok.

Ez nem nagyon fordul elõ, mivel most egyik szerverünk sem conquest.
De hidd el, mindenkinek az a célja, hogy kijöjjön a bázisról, mert ott nem sok babér terem. Ergó felesleges bemenni, mert csak elfárad a lábod.

Logitech Hardware Tester

kfa
KL egyrészt csináltunk már ilyet ( <#idiota> ) mikor pbshot alapján jelentettünk fel valakit a game violation-nél, másrészt pedig itt is lehet videózni az aimbotos majmot és beküldeni az evenbalance-nak, tuti bannolják, ha látszik hogy 137 fokokat rángatva lövi a fejeseket és 87-3-as statja lesz.

Mi van ráz a 220 öcsisajt...a kutya nem vitatkozik veled,csak ontod itt a trágár szöveged b+...mielõtt visszaírnál,jól gondold meg,mit írsz,mert ilyen kölyköm lehetne,ha a kutya nem elõz meg a lépcsõn...<#integet2>

[IRAM] leader

Mapváltás akkor szokott csak lenni, ha véletlen beragad egy map, és már negyedszerre megy ugyanaz. Az, hogy milyen megoldással volt, nem tudom, de ha egy pontos idõpontot mondanál, már ki tudnám deríten a chat logból.

Logitech Hardware Tester

kfa
Szóval szerinted ha az egyik csapat olyan béna, hogy nem képes kijönni a kezdõjérõl, akkor nekem meg kéne állnom a védvonalban egy házban és a majmot políroznom amíg kitalálnak valami taktikát? Mert ugye ha belövök hozzájuk vagy a kivezetõ utat figyelem akkor kickeltek.

Na ILYEN baromságokra gondoltam.

FlyHigh
44 éves vagy? Legalább ezt ne árultad volna el, most már tényleg égsz mint a Reichstag.

Thrash \'Till Death

kfa
Jó de cs-ben az az egyik legdrágább fegyver, ha láma vagy maponként max egyszer jön össze rá a pénz, ha meg profi vagy akkor meg nem mész meggymagköpködõvel 😊

Olvastam valahol, hogy fel lehet tölteni az oldalukra, de most beszéltem velük IRC-n, sajna nem lehet. Lettojják. Ha találsz új hack oldalakat, azt szívesen fogadják, de screen-el õk nem foglalkoznak 😞

Logitech Hardware Tester

És én itt befejeztem, 44 évesen nem vitatkozok kis taknyokkal!!!
Hogy beszélsz velem, lehet hogy én vagyok az apád!
Öcsike, vigyázz mert szétszakitom a szádat és beleszarok
FlyHigh
igen, már csatolja is fel a mûfarkat, jól kend be a kis popódat.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

FlyHigh
CS-ben az auto snipere gondoltam, nem az ittenire. Példának hoztam csak fel, hogy ahhoz képest mekkora halálmasina ott, mégsem használják, mert égõ. Remélem ebben a játékban így jár az m60 is.

Thrash \'Till Death

Vagy az lehet az elpárolgás hogy ip-t banoltatok, de az nem volt eszetekbe hogy dinamikus ip van te ökörborjú.Vagy tényleg elpárolgott <#hehe><#mf1>
hyjal
Valamelyik nap fent voltam a szervereteken és ily módon történt mapváltás:
"Mapváltás következik ha tetszik ha nem." Irta az egyik adminotok,azt ne kérdezd melyik,mert halvány lila fingom sincs már róla.
Viszont nem ártana azon is elgondolkozni,hogy kinek adtok admin jogot és kinek nem.

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

mackosajt
Gondolom léteznek olyan csítek, amiket a pbbans nem ismer. Mivel ugye a csalók általában elõrébb járnak.

Én úgy gondolom, hogy lehet a gyanús egyéneket külön beküldeni (pbscreen), majd leelenõrízni a képet. Ha igazolódni látszik a gyanú, akkor rajta marad a ban, ha nem, akkor lekerül.

Legalábbis én valami ilyesmit olvastam még bf2-ben.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Mi az hogy elszállt a ban.Levettétek róla nem?
Doomista
Szerintem meg * ! <#gonosz1>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

TDC Geronimo
nemis mert *** <#hehe>

Zs0lt1
ez:

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Doomista
Mi volt a password ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Boron Power
Ez mi? Szakmailag érdekelne:

2. A csalókat nem nekünk kell kiszûrnünk, arra ott a PB, illeteve ott a PBBans! Ha valaki mégis gyanusan NAGYON EXTRÉM jó játékos, ban. (utólag elküldöm PBBans-ra)

Mit küldesz nekik? Több szervert csináltunk, de ilyen sztem nincs. Amit megfog, azt ha streamelt, akkor automatikusan küldi nekik, de amirõl te úgy gondolod, hogy csít (pl. stat alapján), azt leszarják. Szerintem.

Na látod, ilyen egy inteligens, értelmes, színvonalas hozzászólás. Csak gratulálni tudok!

Logitech Hardware Tester

TDC Geronimo
War miatt le volt passwordozve fél órára, de már megy.

Hogy ti mekkora barmok vagytok!
Sorold fel légyszíves, hogy mi az a mindenféle hülyeség, amire gondoltál.
Mert így elég nehéz érdemben reagálni 😊

Logitech Hardware Tester

MR ME
én elég sokat járok oda, még sose kickeltek, és 1-2 esettõl eltekintve mindig jól szórakoztam

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mackosajt
Szerintem jelenleg legsûrûbben az autobalance pótló program kick-el.
Viszont ha nem megy, akkor meg az a baj.

Mindenféle hülye okból szerintem senki nem kick-el.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

kfa
Ebbõl nekem az jön le, ha felmegyek játszani a szerveretekre véletlenszerûen mindenféle hülyeség miatt kickelgetni fogtok.

Ebben a jatekban nem veszelyes a basecamp. Az egyetlen kivetel, ha jol emlekszem Valparaiso, mert olyan szuk a kijarat, hogy eselytelen kitorni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Mi azért nem akarunk a fegyverek ellen szabályokaz hozni, mert nehéz ellenõrizni, és nem biztos, hogy mindenki azzal kezdi a játékot, hogy megkérdezze, mit szabad, mit nem.
A jelenlegi szabályzatunkat elvileg le sem kellett volna írni, mert nagyjából ez a Fair Play alapja.
Ami a BaseCamp-et illeti, az nem a jobbik csapat jutalma, mert nem egyszer fordult már elõ, hogy minden zászló az ellené volt, és mégis fordult a kocka. Ha lelövöldözik a leszületõ embereket a fõbázison, nem nagyon sikerülhet a fordítás.

Jean, éppen azért lehet felmenni a sniperekért a hegyre, hogy ne alakuljon ki az "unalmas sniperháború".

A szerverek azért vannak, hogy játszanak rajta azok, akik be tudják tartani a szabályainkat. Ha elfogynak a játékosok a szervereinkrõl, abbahagyjuk a bérlést, nem fogunk belehalni.
Szívesen csináljuk, amíg van értelme.

Logitech Hardware Tester

TRS most nem megy, vagy mi? Mert még a browser se találja..
mNzJean
"Port Valdezen a sneiperekért nyugodtan menjen fel valaki a hegyre, elõ a kést, és gyerünk. Egyéb módon nem kívánom engedni a hegyen a harcot, mivel csak azt szülné, hogy lõnének befelé a hegyrõl a fõbézre."

Ezzel csak azt éritek el ,hogy unalmas sniperháború lesz a szervereteken , ennek semmi értelmét nem látom , persze ha az adminok 80% a is sniperkedik akkor érthetõ ,hogy kickelitek a snipervadász játékosokat . Véleményem szerint ha nem a balfék játékstílusnak kedveznétek a szabályokkal akkor élvezhetõbb és hosszabb távon is mûködõ szerveretek lenne . Így a jobb csapatok elpártolnak tõletek , és maradnak azok akik 2-3 hét-hónap után abbahagyják a játékot , és akkor nem lesz mit adminolni . Az viszont pozitív ,hogy legalább te vetted a fáratságot és írtál ide .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Zs0lt1
Hát nem voltam még a szervereteken, de volna egy-két szavam a leírtakhoz:
- Mindenki azzal megy, amivel akar, ezzel nem tudunk mit kezdeni
Hát mi megpróbáltuk és bár mindig van aki nem akarja felfogni a szabályokat, azért többnyire szeretnek hozzánk feljárni.
- Conquest módban a fõbázisra támadni, illetve bemenni bármilyen céllal, (gyilok, jármûlopás) egy kör ban.
Tudod erre volt régen egy mondás: A Basecamp a jobbik csapat jutalma.
Egyébként a BFBC2-ben én még olyan brutál durva basecamp-et nem láttam, mint anno BF Vietnamban illetve BF1942-ben.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Nincs is ezzel probléma, de stat-paddoljon egy másik szerveren, ne a miénken.<#worship>

Logitech Hardware Tester

SZEG007
Hitman011 nem cheater csak pontvadász játékstilusa van. Amikor ellene tolom akkor M-com közelébe nem látom vagy M-60-al pontozgat a távoli szikla mögül, vagy sniper puskával szintén a világ végéröl lövöldözik esetleg tankozik szintén kilométerekre és K/d ráciora megy.

PH! szerverekkel kapcsolatban:

Sziasztok!

Akinek problémája van az adminkodássunkal, az legyen szíves írja is le részletesen a sérelmét, mer csak akkor tudok segíteni.
Hitman011-re reagálva, sajnos nagyon cheat gyanús a gyerek (kezdve ott, hogy elpárolgott róla a ban...) és ha nem is cheater, senki nem örül a publik játékosok küzül annak, ha rajta gyakorlatozik egy vérprofi.
Nincs most kibannolva, de nem látjuk szívesen a tudását.

A szabályaink a következõek a szervereinken:
1. Ha hely kell, akkor kétféle lehetõség van:
a) ha az adminoknak kell hely, természetesen bármi áron csinálhat magának (ha full ph!-s banda van, akkor is kitesz egyet, és felmegy a helyére, én nem fogom ezt alkalmazni...), mivel hogy nincs foglalt slot, mert az adminjog miatt felesleges.
b) ha bárki másnak kell hely, értelemszerûen csak akkor rúgjon ki valakit, ha nem derül ki a névbõl, vagy a prefixbõl, hogy magyar az illetõ. Ingame parancsok elvileg mûködnek.
2. A csalókat nem nekünk kell kiszûrnünk, arra ott a PB, illeteve ott a PBBans! Ha valaki mégis gyanusan NAGYON EXTRÉM jó játékos, ban. (utólag elküldöm PBBans-ra)
3. A csúnya beszédet engedhetjük olyan formában, hogy: de sz@r ez a játék, vagy pics@ba, meghaltam, stb. De a személyeskedést nem tûrjük el. Pl: miért vagy ilyen f@sz, kurv@ anyád hülye sniper, stb. (egy kör ban, visszaesõként végleg)
Mindenki azzal megy, amivel akar, ezzel nem tudunk mit kezdeni. És persze mindenki olyan amatõr, amennyire akar, senki sem egérrel a seggében született.
4. Rush módban a védõk ne vegyék át a támadók szerepét, persze rugalmasan kell kezelni, mivel amikor megnyílik a map következõ része, van hogy beragad valaki, és azt a ziccert kár kihagyni. Viszont aki ebbõl él, az mehet kick-re. Aki reconként a támadók épp aktuális bázisát kempeli, nyugodtan kaphat egy kör ban-t.
Úgy gondolom, hogy Port Valdezen a sneiperekért nyugodtan menjen fel valaki a hegyre, elõ a kést, és gyerünk. Egyéb módon nem kívánom engedni a hegyen a harcot, mivel csak azt szülné, hogy lõnének befelé a hegyrõl a fõbézre.
A szigetes pálya (Isla Inocentes) úgyszintén tabu, ott sem kell belõdözni a támadók kezdõponjára. Nem lehet akkorát onnan kaszálni, hogy említésre méltó legyen.
Amikor mozdul a map, legyen a képzeletbeli határvonal az UAV vanala.
Nehéz ezt eldönteni, de a visszaesõk úgyis kiütköznek, és banán.
A nyomaték a RUGALMAS kezelésen van, a krónikus visszaesõket büntetjük.
5. Conquest módban a fõbázisra támadni, illetve bemenni bármilyen céllal, (gyilok, jármûlopás) egy kör ban. Ha az egyik csapat mindhárom zászlót behúzta, és az ellen nem hajlandó kijönni, csak bentrõl lövöldözni, akkor sem látom értelmét a fõbázisra belõni, bemenni. El kell menni az egyik zászlóhoz, és be egy épületbe. Az ellen sem kap pontot, ha nem csinál semmit, ezért úgyis ki fognak jönni.

Az autobalance nem mûködik. Erre van egy program. A program nem tudja áttenni a játékosokat a másik oldalra, csak kickelni tud a nagyobb létszámból, mégpedig azt, aki utoljára csatlakozott oda.
Percenként ellenõriz, kettõnél nagyobb külnbségneél figyelmeztet, aztán egy perc múlva cselekszik.

A szabályaink az adminokra is vonatkoznak.

Szervereink jelenleg:
Hungarian Sun / PH! Ranked
Hungarian Sun / PH! Ranked II
Hun Sun / PH! III HC Rush

Az elsõ 32 fõs SC Rush módban, a második 32 fõs jelenleg HC Rush módban, a harmadik 16 fõs HC Rush szerver.

Köszönöm a figyelmet, és várom az adminkodással kapcsolatban az észrevételeket.

Üdv, gabipaci

Logitech Hardware Tester

Tatyla
néha nekem is ilyenkor nyomok egy rebootot és helyreáll..

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

lipovics
Miért van az, hogy idõként laggolnak nekem a szerverek? Mindenkinek 100 körüli a pinge, nekem felmegy 300-ra és mozdulni se tudok. Az elmúlt egy órában szinte mindegyik szerver ezt csinálja, pedig a netem jó (pl index ping 18)
Fpocok
<#puszi><#love12>

Parasite Eve 2, best game EVER!