Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Triathlon for life
Üdv a klubban.
A játék megjelenése óta csak 43 órám van online.
Logitech Hardware Tester
Az egymás kúrtatása, a proskodás-lámázás, a szerver fika oda-vissza már megint baszott jól megy, csak éppen már több battlefield közösségi oldal van, mint 8v8-ra kiállni képes magyar csapat.
Több energiát kéne fektetni a hiányosságokra és kevesebbet szájkaratézni, gyermekeim.
Thrash \'Till Death
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Túl jutottam😄DDDDDDDDDDDDDD
Na megyek tovább😛
Kashim5, köszi!Sajnos nem eredeti a játékom, de szerintem meg fogom venni(vetetni a szüleimmel) mert eddig nagyon tetszik😛
Ha nem gond, inkább itt kérdeznék elakadási problémáimmal.
Üdv, megyek játszani!
I met God. She's black
Tehát nemcsak lassú volt, hanem ostoba is. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mindenkinek jó locsolást kívánok...s,sok vizet(mondjuk stílusosan vízi pisztolyból.) <#hehe>#hehe>
[IRAM] leader
Thrash \'Till Death
Amúgy szerintem ez egy baromság és soha nem fog emiatt senki sem fellépni, csak szólok, hogy elméletileg így van.
Amúgy Knife only szeró van már?<#hehe>#hehe>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Engem ma kitettek egy német szerverrõl (Red dragon clan szerója),mert jöttek a kis suadjukkal megkerültem õket 2-t lelõttem egyet lekéseltem és amikor a 4. medic emberük elkezdett darálni még gyorsan magamalá baxtam egy granyót,meghaltam a baromarc pedig rohant éleszteni a társait de élesztés helyett a robbanó granyómat kapta...😊
Erre kb fél perccel az eset után lebanoltak a szerverükrõl. SZÁNALMAS!
Eddig 3 ban van rajtam ezzel együtt. A másik két ban: FF szerón elmentem UAV mellett felvillant hogy van. Használtam. Ám felszállástól kb pár másodpercre meghalok késtõl...Csapattárs...Késöbb futok el uav mellett ott áll a barom a gép elött és nézelõdik,várja uavot,megyek felé erre lelõ (egyébként nem ez volt az elsõ eset,FF szerókat messze elkerülöm a sok autista miatt,akiknek viszket az egeren a keze ha elviszik elõlük a helit,uavot,tankot,stb)...Na itt küldtem el szép angolosan az anyabaszót,erre bant kaptam...admin volt...😊
A 3. banom pedig azért mert késsel egyfolytában csipákra vadásztam és nem tetszett a 4szer lekéselt adminnak hogy a BETA mapon állandóan felrohantam a dombjukra és minden idióta csipát lekéseltem (én úgy vagyok vele,akik annyira hülyék hogy nem tûnik fel hogy fél méterre sorba késelik a társaikat és nézelõdnek tovább a messzeségbe azok megérdemlik)...
[IRAM] leader
Aki kicsit is szeret játszani,szórakozni,az általában megveti,útálja az ilyen freg-huszárokat,akinek csak a k/d számít ,nem a játékélmény.
[IRAM] leader
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Kb egy dél texasi redneck parasztként tudnálak beazonsítani a stílusod alapján. (hisz mint azt mondtuk korábban a stílus maga az ember)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Olyan problémám van hogy szeretnék multiplayerben játszani a játékkal, de még sohasem csináltam ilyet.
Végig nyomtam a single playert, de ennél töbre vágyom.
Nagyon szépen kérem valaki segítsen hogyan lehetne elérni a többi funkciót, lehetõségeket.
Elõre is köszönöm a segítségeteket.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ha majd odáig fajul a világ, hogy Te magad is admin leszel egy BC2-es szerveren, majd rájössz, milyen döntéseket kell meghoznod.
A törzsvendégek azzal nyúznak, hogy nekik nem sok örömet okoz, ha egy ilyen "ûberkirályállatpro" játékos rajtuk gyakorlatozik. El kell döntenem, hogy kirakok egy embert, vagy megválok mondjuk egy tucat másiktól, akik miatta nem jönnek majd fel.
Azt már meg sem említem, ahhoz is adminjog kellene, hogy rágyere, a clanforge oldalról csak felhasználónév alapján lehet kickelni/bannolni.
Így az IP ban történeted kicsit megbukik.
Arra nincs szabályunk, hogy nem szabad túl jól játszani, de HC szerveren a 35/5-ös stat több mint túl jó játékos. Extrém kategória, aminek a többi játékos sajnos nem örül. Magamat nem sorolom ide, mert összesen nincs még 2 nap játékidõm, így az én játékomat nem rontja el.
Nem fenyegetõztünk, akinek nincs félni valója, azt küldhetném akármilyen ellenõrzésre. Csak Õt igazolná.
Hogy ez mekkora szégyen, azt feldolgozom én, ne törõdj vele.
"Elég lett volna annyit beírnotok hogy ne mennyen oda többet tuti nem is lépet volna fel ha ennyire zavar, hogy balfaszok vagytok és felmegy valaki aki tud játszani."
Ezt sajnos nem teljesen tudom értelmezni. Talán annyi, hogy nem zavar, hogy balfasz vagyok. De legalább tudok írni/gépelni.
Logitech Hardware Tester
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Megõrülök már olyan idegesítõ, nemcsak csapattársaknál, de spottolt enemy-nél is 2 méterrel odébb rakja a háromszöget meg a jelzéseket. Mostanában kicsit visszanéztem sima szerverekre, eddig leginkább HC-n lövöldöztem, de hát így tiszta káosz, alig látni ki-kivel van... Nem volt ilyen az elején, egyszer csak elkezdte és azóta ilyen. Tökmind1 milyen felbontást állítok, (1920x1080-ban játszok, képeket PS-ben kicsinyítettem le, hogy jobban átlátható legyen) valószínû nincs ahhoz köze, de bármit állítok így marad... Ha semmi ötlet, akkor valszeg újratelepítés lesz. <#szomoru1>#szomoru1>
Jah igen, a két példakép: