Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FlyHigh
játszanak majd õk helyetted, húzzák tovább a rankodat.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

Azzal egész jól állsz. Nekem jó ha összejön fél-egy óra a négy gyerek mellett😊

Triathlon for life

erre a kézenfekvõ megoldásra nem gondoltam.....

És már így is válni akar az asszony, nem? 😄
Üdv a klubban.
Van abban valami amit írsz, de sajna nálunk a többség csak szórakozásból játszik. Átlagban családapák vagyunk, én pl max másfél órát játszom egy nap.
A játék megjelenése óta csak 43 órám van online.

Logitech Hardware Tester

Running
Ahelyett h itt kúrtatjátok egymást, inkább oldjátok meg, h a 18 klán közül legalább 1-1 képes legyen kiállni 8v8-ra. Jó? Lehet ilyet?

Az egymás kúrtatása, a proskodás-lámázás, a szerver fika oda-vissza már megint baszott jól megy, csak éppen már több battlefield közösségi oldal van, mint 8v8-ra kiállni képes magyar csapat.

Több energiát kéne fektetni a hiányosságokra és kevesebbet szájkaratézni, gyermekeim.

FlyHigh
ezzel a felélesztéssel csak vesztettem idáig, jobban szeretek inkább nem a warzone-ban felkelni és kiválasztani az eszközeimet.

Thrash \'Till Death

BUKSAGe még mindig

Tatyla
<#wilting>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

szabii98
Na végre😄DDD
Túl jutottam😄DDDDDDDDDDDDDD
Na megyek tovább😛
Kashim5, köszi!Sajnos nem eredeti a játékom, de szerintem meg fogom venni(vetetni a szüleimmel) mert eddig nagyon tetszik😛
Ha nem gond, inkább itt kérdeznék elakadási problémáimmal.
Üdv, megyek játszani!

I met God. She's black

0Fritz0
Eddig engem csak kick-eltek, mert pl. a medic admin elõl mindig felélesztettem a társakat és nem kapott pontot.
Tehát nemcsak lassú volt, hanem ostoba is. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Én speciel semmit,de nem kell azonnal ilyen alpári módon kommunikálni,pl. oszt rendben is van.Megfér a többi user közt,de azzal kitûnni,hogy így reagál le dolgokat,azonnal megmutatja az emberi milyenségét.

Mindenkinek jó locsolást kívánok...s,sok vizet(mondjuk stílusosan vízi pisztolyból.) <#hehe>

[IRAM] leader

FlyHigh
Mekkora lenne már, mit várhatnák a fiától ha ilyen az apja.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Megy a bomba bazdmeg!<#vigyor>

Thrash \'Till Death

mNzJean
<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Ezzel inkább az Index Polidilijébe menj. 😊

Csak nem a kis hitman apukájához van szerencsénk? loál 😄
kfa
Amúgy én azt olvastam EA fórumon, hogy a játék szabályaival ellenkezik ha BÁRMILYEN korlátozást ráerõltetnek az adminok a játékosokra ranked szerveren. Elvileg jön egy csúnya nagy szõrös EA bácsi és letiltja azt a szervert, ami például kitilt egy fegyvert, ahogy BF2-ben is lekapcsolták az only knife szervereket.

Amúgy szerintem ez egy baromság és soha nem fog emiatt senki sem fellépni, csak szólok, hogy elméletileg így van.

havercsotány
PH felejtõs a skiles játékosoknak! Mit nem lehet ezen megérteni? Van jó pár magyarszeró is lassan indul a mienk is ahol reményeim szerint ESL RULES betartása mellet edzõdhetünk majd 😊

Amúgy Knife only szeró van már?<#hehe>

kfa
Átérzem a fájdalmat a hatalom mindig a hülyék kezébe szivárog <#vigyor1>

Smithwarden
Ne ennek orulunk mert akkor most csak ket natur foldmuves irkal huJesegeket, buksi es te. <#levele>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Az én fiam még nem irt ide, de a PH fórumba sem.
Skynet
A felismerhetetlenségig leszarom kinek milyen törzsvendégei vannak a szerverén,azért kivágni (ne adj isten még banolni is) valakit mert jó,szánalmas.
Engem ma kitettek egy német szerverrõl (Red dragon clan szerója),mert jöttek a kis suadjukkal megkerültem õket 2-t lelõttem egyet lekéseltem és amikor a 4. medic emberük elkezdett darálni még gyorsan magamalá baxtam egy granyót,meghaltam a baromarc pedig rohant éleszteni a társait de élesztés helyett a robbanó granyómat kapta...😊
Erre kb fél perccel az eset után lebanoltak a szerverükrõl. SZÁNALMAS!
Eddig 3 ban van rajtam ezzel együtt. A másik két ban: FF szerón elmentem UAV mellett felvillant hogy van. Használtam. Ám felszállástól kb pár másodpercre meghalok késtõl...Csapattárs...Késöbb futok el uav mellett ott áll a barom a gép elött és nézelõdik,várja uavot,megyek felé erre lelõ (egyébként nem ez volt az elsõ eset,FF szerókat messze elkerülöm a sok autista miatt,akiknek viszket az egeren a keze ha elviszik elõlük a helit,uavot,tankot,stb)...Na itt küldtem el szép angolosan az anyabaszót,erre bant kaptam...admin volt...😊
A 3. banom pedig azért mert késsel egyfolytában csipákra vadásztam és nem tetszett a 4szer lekéselt adminnak hogy a BETA mapon állandóan felrohantam a dombjukra és minden idióta csipát lekéseltem (én úgy vagyok vele,akik annyira hülyék hogy nem tûnik fel hogy fél méterre sorba késelik a társaikat és nézelõdnek tovább a messzeségbe azok megérdemlik)...
25th Mbala
Képzeld van admin jogom Bc2 szerverre és láttam már Clanforge-ot is mégse érzem magam felsõbb rendûnek mint te. Lehet az egyik kedves admin társad Bc2 serveradmin programot használ és ott tudott ip bant osztani vagy csak simán 24 órás bant adott. Javaslom ha legközelebb valaki nem kívánatos a szervereteken akkor dobjátok ki írjátok meg neki, hogy nem akarjátok a szerveren látni és ne kezdjetek el olyan dolgokat írogatni róla amik nem igazak.

nem, õ az alregem ;-D

Black Ghost
Neeeeem, én "assault-engi" párti vagyok. 😄
Szívesen.Remélem sosem válsz azzá.<#eplus2><#eljen>

[IRAM] leader

Black Ghost
Így már értem és kösz a választ.
Egy biztosnak tûnõ helyrõl állva vagy éppen guggolva szedegetni az elõtted a célkeresztben megjelenõ "nyulakat".Többnyire sz@rni a támadásra,v védekezésre,had gürizzenek a csapattársak,hiszen azért vannak nem??<#hehe>
Aki kicsit is szeret játszani,szórakozni,az általában megveti,útálja az ilyen freg-huszárokat,akinek csak a k/d számít ,nem a játékélmény.

[IRAM] leader

úgy van <#idiota><#hehe> GOD

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Black Ghost
Egy amatõr kérdés, mi az a kempelés?
Nem kell mindenen felkapni a vizet!

Hát ha beáll sniperrel kempelni a hegyen vagy a háztetõkön akkor lehet 20/5 öt csinálni! De hamár nyilvános harcban csinálja akkor az túl feltûnõ! ÉS RÁJÖVÜNK HOGY EGY CSALÓ FASZ!

Nem semmi hogy ti mit mûveltek! anyáztok stb hát ez non trágár stilus!

Bucser
Te BUKSAGe apucija vagy? Mert akkor az itteni szájkarate helyett a fiadat nevelhetnéd...

Kb egy dél texasi redneck parasztként tudnálak beazonsítani a stílusod alapján. (hisz mint azt mondtuk korábban a stílus maga az ember)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hello mindenkinek!
Olyan problémám van hogy szeretnék multiplayerben játszani a játékkal, de még sohasem csináltam ilyet.
Végig nyomtam a single playert, de ennél töbre vágyom.
Nagyon szépen kérem valaki segítsen hogyan lehetne elérni a többi funkciót, lehetõségeket.
Elõre is köszönöm a segítségeteket.
Látszik hogy még sokan félnek a fogorvostól.<#hehe>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Kashim5
0Fritz0
Jó látni, hogy tegnap óta még mindig masszívan tartja magát a többfrontos parasztlázadás. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Már az!
Ha a te fiadat le kurva anyáznák akkor te sem viselkednél máshogy. Még ez meg nem történt csak olvastam,és mosolyogtam az egészen.
Örülök, ha megnevettettünk.
Ha majd odáig fajul a világ, hogy Te magad is admin leszel egy BC2-es szerveren, majd rájössz, milyen döntéseket kell meghoznod.
A törzsvendégek azzal nyúznak, hogy nekik nem sok örömet okoz, ha egy ilyen "ûberkirályállatpro" játékos rajtuk gyakorlatozik. El kell döntenem, hogy kirakok egy embert, vagy megválok mondjuk egy tucat másiktól, akik miatta nem jönnek majd fel.
Azt már meg sem említem, ahhoz is adminjog kellene, hogy rágyere, a clanforge oldalról csak felhasználónév alapján lehet kickelni/bannolni.
Így az IP ban történeted kicsit megbukik.
Arra nincs szabályunk, hogy nem szabad túl jól játszani, de HC szerveren a 35/5-ös stat több mint túl jó játékos. Extrém kategória, aminek a többi játékos sajnos nem örül. Magamat nem sorolom ide, mert összesen nincs még 2 nap játékidõm, így az én játékomat nem rontja el.
Nem fenyegetõztünk, akinek nincs félni valója, azt küldhetném akármilyen ellenõrzésre. Csak Õt igazolná.
Hogy ez mekkora szégyen, azt feldolgozom én, ne törõdj vele.
"Elég lett volna annyit beírnotok hogy ne mennyen oda többet tuti nem is lépet volna fel ha ennyire zavar, hogy balfaszok vagytok és felmegy valaki aki tud játszani."
Ezt sajnos nem teljesen tudom értelmezni. Talán annyi, hogy nem zavar, hogy balfasz vagyok. De legalább tudok írni/gépelni.

Logitech Hardware Tester

MR ME
olyan nekem sokszor van h elkezd vmelyik irányba menni az ember automatikusan, 2x gyorsan rá kell nyomni arra a gombra amerre megy és megjavúl

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

szabii98
oké, holnap megpróbálom, ma már fájnak a szemeim

I met God. She's black

Kashim5
Annyira nem, de mondják is többiek mikor használhatod. Addig bújkálj a házak közt. Ki lehet húzni simán, csak ne állj közel a falakhoz. 😄

szabii98
5ös gomb.Szval sokáig kell várni?😊

I met God. She's black

Kashim5
Légicsapást kell kérni rá azzal a célmegjelölõ távcsõvel. Csak pár percig ki kell húzni még elérhetõ lesz. (asszem 3-as vagy 4-es gomb, már nem emlékszem)

Crem
Nem pont ez de ilyen anomáliám nekem is volt multkor. Minden gépjármû ha beleültem azonnal csak hátra ment... Beállításoknál persze nem volt változtatva semmi.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Kashim5
Ah könyörgök valaki segítsen mi a franctól lehet ez a hiba? <#sir>
Megõrülök már olyan idegesítõ, nemcsak csapattársaknál, de spottolt enemy-nél is 2 méterrel odébb rakja a háromszöget meg a jelzéseket. Mostanában kicsit visszanéztem sima szerverekre, eddig leginkább HC-n lövöldöztem, de hát így tiszta káosz, alig látni ki-kivel van... Nem volt ilyen az elején, egyszer csak elkezdte és azóta ilyen. Tökmind1 milyen felbontást állítok, (1920x1080-ban játszok, képeket PS-ben kicsinyítettem le, hogy jobban átlátható legyen) valószínû nincs ahhoz köze, de bármit állítok így marad... Ha semmi ötlet, akkor valszeg újratelepítés lesz. <#szomoru1>

Jah igen, a két példakép:

25th Mbala
Nevetséges amit a Ph szerver adminok mûvelnek, azért bannolni egy embert mert jól játszik ez egy kicsit durva. Mivel ez egy szabály nálatok ha jól tudom ezt el is fogadja az ember mert a szerver a tietek, olyan szabályt hoztok amit akartok. Viszont az rohadtul nincs rendben, hogy több napon keresztül csalónak neveztek valakit (játékon bekül és több fórumon is) aki tud játszatni és kozbe csak a ti balfaszságotokat használja ki mert játszani azt nem tudtok. Bant adtok neki, de még egy bant se tudtok megcsinálni rendesen(ip alapján bannoltok). Másnap fel tud menni gondolta talán lenyugodtak a kedélyek erre újra bannoljátok és még fenyegetõztök is, hogy a pb-re elkülditek screenshot-ot és továbbra is csalónak nevezitek. EZ ELÉG NAGY SZÉGYEN ILYENEKNEK NEM VALÓ SZERVER. Elég lett volna annyit beírnotok hogy ne mennyen oda többet tuti nem is lépet volna fel ha ennyire zavar, hogy balfaszok vagytok és felmegy valaki aki tud játszani.