Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyere steamre
on
A feladat hasonló, csak ezesetben meg kell akadályoznod, hogy az ellenfél elfoglalja a csapatod zászlóit."
Nekem nem adja meg valamiért...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Thrash \'Till Death
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Zotya: Elvileg egy jo cucc lenne es automatikusan lehetne vele spotolni az ellenfeleket, gyakorlatilag szarra sem jo mert (ez is) persze bugos.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
I met God. She's black
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
egyébként mire gondolsz? ez egy távcsõ sniper-fegyverre. 12x nagyítás.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ha gondolod, megpróbálhatjuk majd együtt, hogy mire megyünk.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utáltam, csak azért csináltam, mert nem volt értelmes helis.
Logitech Hardware Tester
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Nekem ugy kezdödött az egész játék hogy eleinte PB rugdalt ki, megoldodott. Következö patch fagyogatok, ujra patch és szerverekkel megszakad a kapcsolat, megint volt patch és ujra dobál az asztalra a játék...
Nagyon szivesen kiprobálnám ezt a játékot war szinten, de egyenlöre ez egy kalap kula, fagynak a játékosok, szinte zéro lehetöség van szerver beállitásra, és ez a CQ alapbol egy hatalmas nagy kula, majd pár honap mulva talán kinyomnak valami uj szerver modolo progit esetleg fegyver balanceot is csiszolják, de aki jot akar az vár a BF3-ra.
Õ pro volt akkor. Mint a droid úgy járt a keze az egéren,és nem kempelt.
Mióta vannak fizetõs csalások,ami még ráadásul a PB-t is kijátsza,azóta csak azoknál használom,akit már láttam lanon,vagy EA partin mint BF2-ben.
Addig csak szerencse vagy gép-monitor akármi...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
én sajna nem nagyon ismerek pl senkit, ezért azt a réteget képviselem ahol tényleg csak mész egyedûl a nagyvilágba, mivel nem nagyon tehetsz mást, mert oké h ott a squad, beléphetsz, ott a squad chat de mégse nagyon alakúlhat így ki valós összjáték...így egyet is értek veled, aki így akar játszani az keressen ehhez megfelelõ szervert, nem pedig siránkozni kell és szídni mindig a másikat
köcce<#eljen>#eljen>
Tényleg tönkre tudja vágni a másik 16 játékélményét, ha vki végiggázol rajtuk (hiszen általában csak a legyilkoltak sírnak). Mondjuk ez sokszor azon egyszerû oknál fogva teljesül, hogy minimális összjáték sem alakul ki, hanem bele a vakvilágba.
Az elite servicehez az osszes pinbol kell egy, logikusan ha nezed mivel osszesen 40 fele pin van.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
5/8 objective pins
ide milyet kell szerezni?objective pins<#fejvakaras>#fejvakaras>
Elite Service
33/40 unique pins
és mik a unique pin-ek?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Thrash \'Till Death