Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dekár h banolva vagyok onnan

SZEG007
ami most az Infinity szerveren megy az vicc egy oldalon van az összes rank 20+ emberek, meg egy rank 40-41 es klán 3 fövel és megy a lámahentelés.

UoNokedli
youtube >> Battlefield Bad Company 2 Walkthrough + Mission n (n>=1)

Origin: ProXim86 (FIFA15)

off

gyere steamre

on

Rage47
én is szeretem, hc-n, mert ott minden lövés = halál😄
Crem
"Egy kör alatt védj meg 4 zászlót Conquest módban.
A feladat hasonló, csak ezesetben meg kell akadályoznod, hogy az ellenfél elfoglalja a csapatod zászlóit."

Nekem nem adja meg valamiért...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

FlyHigh
Jó is a recon, ha jól van használva, én most azt pörgetem kifelé. Kérek légicsapást aztán irány foglalni, közelharcra elég sokszor nekem beadja zoom nélkül az egylövéses halált. Hegytetõrõl nem kihívás lövöldözni, az a nyomiknak való.

Thrash \'Till Death

attiGT
Flag Defender pin-je van valakinek? Hogyan lehet megszerezni?

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

adam46
Bal szélsõn kell menni nem emlékszem már, hogyan mentsél képet segítek.
Anthrax
Kövezzetek meg ,de nekem tetszik a Recon 😄

adam46
Egyedül csak menny tovább
nandorb
amit az spotol te nem latod,csak a csapatod...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Tatyla
ma az egyik külföldi szerveren az egyik benyögte a chatre hogy a Hordások cheaterek következõ kör elején mind az ötünket kickelték akik ott voltunk...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

zotya10002
Ez az!!Köszi!!Kár hogy nem jó!Remélem javítják!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Smithwarden
Irta utana hogy "spot", szoval nem valamelyik normal scope-ra gondolt.

Zotya: Elvileg egy jo cucc lenne es automatikusan lehetne vele spotolni az ellenfeleket, gyakorlatilag szarra sem jo mert (ez is) persze bugos.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

zotya10002
De mennyiben lesz más a fegyóm ha ezt használom??

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Tatyla
ez sniper spotoló

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

zotya10002
Olyan szívószál tényleg kellene!:-)Csak most kaptam meg kit-ként és érdekel ha ezt használom mennyivel másabb!

szabii98
Amikor az összes emberkét leraktam, és én is meg csináltam a gépet, mi kell csinálni?Mert nem ad feladatot:/

I met God. She's black

koschwarz
36. megjelenés napja óta megvan, most kaptam meg a 2 napos plecsnit.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
ez egy nagyon speciális szívószál. ha ezen keresztül szívod a vodkát, kétszeres lesz az alkoholtartalma.

egyébként mire gondolsz? ez egy távcsõ sniper-fegyverre. 12x nagyítás.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

zotya10002
Spot a neve miért is jó??

zotya10002
Sziasztok!!Ez mire is jó??

MR ME
nekem az volt a kedvenc pályán, sztem jól el van találva 😄 am leszedheted az elõzõ házból is a köv résznél állók egy részét csipával...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hát a single nem túl nehéz szóval szerintem próbálkozz (vagy vedd le a nehézségi szintet) Elõbb utóbb sikerülni fog.
MR ME
jah gyakorlat teszi a mestert, késõbb lesznek még sokkal nehezebb részek is, szal hajrá 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

FlyHigh
Én a singlet el sem kezdtem.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

Maak
Probalgasd csak, minden hazba menj be melegedni, hogy ne zavarjon a latasban a "hovaksag" es sunyulva kozlekedj. Ha a singlet nem tudod vegigvinni akkor a multit el se kezd szerintem.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

MR ME
miért nem tudod megcsinállni? 😄

Vhogy én is így vagyok. Ritkán, eddig talán 3x volt szerencsém együttmûködõ csoporttal menni, más élmény az biztos, mint egyedül csatangolni. Ráadásul kocajátékosként, aki ráadásul utász az 1:1 elleni csatában akkor van esélyem, ha én veszem észre hamarabb és jobb szögbõl kezdem lõni.

Ha gondolod, megpróbálhatjuk majd együtt, hogy mire megyünk.
TDC Geronimo
Itt nincs seatswitch, de egy normális helis pálya sincs <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ne is mondd, én a vége felé csak seatswitchelni jártam fel. Ezt a játékot meg sem vettem volna, ha itt is van seatswitch.
Utáltam, csak azért csináltam, mert nem volt értelmes helis.

Logitech Hardware Tester

TDC Geronimo
Nem lesz mod tools, így modok se lesznek.

FlyHigh
Késõbb biztos lesznek modok, dice majd csak unlockol egyszer.

Thrash \'Till Death

nandorb
nem az vissza megy seat switchelni helikben😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

MR ME
szaladj be a házakba, és ott is meleg lesz 😊 majd köv ház stbstb

TDC Geronimo
BF3, bf3...ugyanilyen fos lesz az is 😄 Nem az lesz a világmegváltó, mint ahogy sokan remélik. Sose lesz a BF olyan, mint amilyen régen volt. Az nem vonzott ennyi hülyegyereket, õket meg az érdekli, hogy minél nagyobb legyen az eladás. Aki rendes BFet akar játszani az visszamegy 42/vietnamozni :/

SZEG007
nem lehet ugy competitive játszani hogy random idöközönként desktopra vagdalja az embereket a játék.
Nekem ugy kezdödött az egész játék hogy eleinte PB rugdalt ki, megoldodott. Következö patch fagyogatok, ujra patch és szerverekkel megszakad a kapcsolat, megint volt patch és ujra dobál az asztalra a játék...
Nagyon szivesen kiprobálnám ezt a játékot war szinten, de egyenlöre ez egy kalap kula, fagynak a játékosok, szinte zéro lehetöség van szerver beállitásra, és ez a CQ alapbol egy hatalmas nagy kula, majd pár honap mulva talán kinyomnak valami uj szerver modolo progit esetleg fegyver balanceot is csiszolják, de aki jot akar az vár a BF3-ra.

Crem
Ez a "PRO" kifejezés kicsit el van tulozva azt hiszem. Én egyetlen 1x vádoltam meg valakit, hogy csal. Név szerint anno Öcsit a RV-ben. Aztán meghívott a klánjuk egy lan partyra. Na ott még rondábban alázott.
Õ pro volt akkor. Mint a droid úgy járt a keze az egéren,és nem kempelt.
Mióta vannak fizetõs csalások,ami még ráadásul a PB-t is kijátsza,azóta csak azoknál használom,akit már láttam lanon,vagy EA partin mint BF2-ben.
Addig csak szerencse vagy gép-monitor akármi...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

MR ME
itt jön ki az h klánok játszonak, vagy haverokkal összeállva teljesen más feelinget adhat ts-el meg mittomén mint pl az átlagnak aki csak egyedûl vereti
én sajna nem nagyon ismerek pl senkit, ezért azt a réteget képviselem ahol tényleg csak mész egyedûl a nagyvilágba, mivel nem nagyon tehetsz mást, mert oké h ott a squad, beléphetsz, ott a squad chat de mégse nagyon alakúlhat így ki valós összjáték...így egyet is értek veled, aki így akar játszani az keressen ehhez megfelelõ szervert, nem pedig siránkozni kell és szídni mindig a másikat

ahaaaam
köcce<#eljen>
MR ME
engem meglepett am h ennyien vannak 30+ fölött 😊

havercsotány
isten igazából a publikra szarok inkább gyakorolni akarunk és minden klánt várunk majd szeretettel.

Azon gondolkodtál-e már, hogy aki ennyire a többiek felett van esetlegesen játéktudásban, az miért nem olyan server-t keres magának, ahol nem pulykavadászatot kell rendeznie, hanem ahol ellenfeleire akadhat. Annyi server van, mint égen a csillag. Én is csak ritkán tévedek PH server-re.

Tényleg tönkre tudja vágni a másik 16 játékélményét, ha vki végiggázol rajtuk (hiszen általában csak a legyilkoltak sírnak). Mondjuk ez sokszor azon egyszerû oknál fogva teljesül, hogy minimális összjáték sem alakul ki, hanem bele a vakvilágba.
Maak
Combat pinekbol kell egy-egy db, mint pl Combat Efficiency Pin (6-os streak) vagy a Combat Excellence Pin (8-as streak)

Az elite servicehez az osszes pinbol kell egy, logikusan ha nezed mivel osszesen 40 fele pin van.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Exemplary Combat Service
5/8 objective pins

ide milyet kell szerezni?objective pins<#fejvakaras>

Elite Service
33/40 unique pins

és mik a unique pin-ek?
Doomista
A halláskárosodás veszélye fenn áll.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

FlyHigh
Mondjuk nekem jobban tetszik, hogy a bf közönsége átlagban inkább idõsebb. CS-ben azzal is ki volt a tököm, hogy 10 éves kölykök vékony hangon üvöltöztek a mikrofonba, kurvaanyád.

Thrash \'Till Death

Crem
Én is gyerek mellett játszok. Két map között megtanultam pelenkát cserélni!😄