Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem kivagyiságból, de szándékosan nem használom egyiket sem.
ms2000...is my favorite <#nezze>#nezze>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
megj.: nem tudom, mennyire számít pro gamernek, aki ezt csak gyengébb játékosok ellen "bizonyítja".
Elsõ sorban a szervereink célja a Prohardveres BC2 közösség kiszolgálása, de természetesen minden magyart szívesen látunk, aki kultúráltan, pár, a játékélmény megóvása érdekében felállított, és itt már leírt szabályt betartva képes játszani.
A kickelésekrõl, bannolásokról: chat log fájlok igazolják, hogy jópár - itt is jelen lévõ - személy egyszerûen képtelen noobozás, k*rva anyázás, lámázás, b*zizás nélkül játszani a többiekkel, és többszöri felszólítás (igen, elõször felszólítunk a kultúrált viselkedésre) ellenére is folytatják a trágár beírásokat. Õk nem kívánatos elemei a szervereinknek.
Szintén nem kívánatos egyének, akik az "újjászületõ" embereket vadászák le illetve a védõk bázisára lövöldöznek be, mert bizonyára nem képesek nehezebb célpontok leterítésére.
A legismertebb eset, hitman011 bannolásával kapcsolatban pedig a játékostársaim érdekeit tartottam szem elõtt, és utólag is helyeslem a döntést, hiszen több pozitív reaglás ért ez ügyben, mint negatív. Egy pro gamer játszon hasonló tudásúakkal pro szervereken, ne a gyengébbeken folytasson statpadding-ot.
Elõbb-utóbb rájönnek a játékosok, hogy a szabályok értük vannak, és kultúrált játékért. A nem kívánatos elemek eltûntetésével érzik a gamerek, hogy az adminok tesznek is valamit az érdekükben, és így igyekszenek megfelelni egymásnak is.
Tudom, hogy mindez a tizenéves "azt teszek amit akarok" emberkéket nem hatja meg, magasról tojnak erre a kommentre, és engem is csak egy "Most ma rakd uresbe magad attol Admin vagy leszarunk nyomorek" beszolással illetnek. De nem is baj. A cél nem is a nekik való megfelelés, hanem a többi, gondolkodni és viselkedni képes játékos kiszolgálása, megtartása.
További szép tavaszi napot.
BFBC2: r-chee [HUN]
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Mindhárom közösségi oldal érdekelt a témában, szóval a running gyûlölõk is nyugodtan részt vehetnek az eseményen, a cerkájuk se fog leesni attól, h csak a clanwar oldalon tájékozódhatnak.
Kapjátok össze magatokat és jelentkezzetek!
[IRAM] leader
[IRAM] leader
http://kutyuszoba.blog.hu/
Mi sem konzultáltunk még komolyabban a szabályokról a szerver üzemeltetõ társaimmal,de egyet már magamtól is tudtam kreálni,nevezetesen,ne kempeld a fõbázist.Kész.
Higgyétek el,tapasztaltam,tudom mirõl beszélek.
Sok szabály--sok vita>>játék megölve.
A hibákról meg csak annyit,sok mindenben más ez a játék,kicsit nehezebb megszokni az admin feladatokat,nehezebb is adminolni,ebben megegyezhetünk,de majd belejövünk,csakis a játékosok türelmét kell kérni és nem kell minden valós vagy mondva csinált indokkal azonnal dobálgatni a játékosokat,mert õértük,mi értünk is van az a szerver.
Aki úgy adminol egy szervert,hogy én vagyok az Isten és a többinek kuss,az nem való adminnak,s nem való neki szerver,mert könnyen egyedül találja magát.S akkor játszhat egyedül.Na de vannak,lesznek is ilyen mahzoisták,csak hogy a játékosok ezt hamar kiszûrik és nem járnak oda játszani,bármilyen jó beállításai is lesznek a szervernek.
Ennyit röviden,csak a mihez tartás végett,aki úgy gondolja,hogy hozzánk jár majd játszani.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
I met God. She's black
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Sajnos idõhöz kötött volt a dolog, így nem tudtam visszamenni elmondani neki, hogy mennyire szánalmas.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Parasite Eve 2, best game EVER!
Jó kis játék volt este... A Battlefield.hu szerveren egyelõre konkrét szabályok nincsenek, de a sértõ megjegyzéseket mi sem toleráljuk. <#ejnye1>#ejnye1> Egyelõre figyelmeztetés történt...
Jelenleg próbálgatjuk a beállításokat, várjuk az ötleteteket, visszajelzéseket! Igyekszünk megbízható admin gárdát toborozni, hogy felügyelet alatt legyen a szerver.
Gyertek játszódjatok! 😊
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Ma a ti szervereteken túl pár magyar szervert felvettem, de szürkén látszódnak, nincs kiírva a ping, etc. Ez is valami bug? Mert nem hiszem, hogy egyszerre 4-5 szerver is offline.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Játszottunk is egy jót délután.Én már megtanultam,nem a szabályok teszik a szervert...<#zavart1>#zavart1>
[IRAM] leader
Ez úton köszönöm a játékot, akikkel ma lõdözhettem!<#smile>#smile>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nagyon nehez 3 fegyvert megjegyezni amit nem lehet hasznalni.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.