Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
<#hehe>
nem kivagyiságból, de szándékosan nem használom egyiket sem.
ms2000...is my favorite <#nezze>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
speciel engem már régóta nem dobott le/ctd a játék...<#nemtudom>

Mitõl lett stabilabb mint 1-2 hete?
Running
pro gémer? mármint a kezemhez nõtt gl/m60 hitman? csodáloznék <#hehe>

koschwarz
teljesen korrekt.

megj.: nem tudom, mennyire számít pro gamernek, aki ezt csak gyengébb játékosok ellen "bizonyítja".

Pár napja olvasgatva eme fórumot, mindeképpen szükségét érzem, hogy reagáljak a PH! szerverekkel kapcsolatban.
Elsõ sorban a szervereink célja a Prohardveres BC2 közösség kiszolgálása, de természetesen minden magyart szívesen látunk, aki kultúráltan, pár, a játékélmény megóvása érdekében felállított, és itt már leírt szabályt betartva képes játszani.

A kickelésekrõl, bannolásokról: chat log fájlok igazolják, hogy jópár - itt is jelen lévõ - személy egyszerûen képtelen noobozás, k*rva anyázás, lámázás, b*zizás nélkül játszani a többiekkel, és többszöri felszólítás (igen, elõször felszólítunk a kultúrált viselkedésre) ellenére is folytatják a trágár beírásokat. Õk nem kívánatos elemei a szervereinknek.
Szintén nem kívánatos egyének, akik az "újjászületõ" embereket vadászák le illetve a védõk bázisára lövöldöznek be, mert bizonyára nem képesek nehezebb célpontok leterítésére.
A legismertebb eset, hitman011 bannolásával kapcsolatban pedig a játékostársaim érdekeit tartottam szem elõtt, és utólag is helyeslem a döntést, hiszen több pozitív reaglás ért ez ügyben, mint negatív. Egy pro gamer játszon hasonló tudásúakkal pro szervereken, ne a gyengébbeken folytasson statpadding-ot.

Elõbb-utóbb rájönnek a játékosok, hogy a szabályok értük vannak, és kultúrált játékért. A nem kívánatos elemek eltûntetésével érzik a gamerek, hogy az adminok tesznek is valamit az érdekükben, és így igyekszenek megfelelni egymásnak is.

Tudom, hogy mindez a tizenéves "azt teszek amit akarok" emberkéket nem hatja meg, magasról tojnak erre a kommentre, és engem is csak egy "Most ma rakd uresbe magad attol Admin vagy leszarunk nyomorek" beszolással illetnek. De nem is baj. A cél nem is a nekik való megfelelés, hanem a többi, gondolkodni és viselkedni képes játékos kiszolgálása, megtartása.

További szép tavaszi napot.

BFBC2: r-chee [HUN]

nandorb
Szerintem te az eletedben nemtudod magad feltalalni...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Running
A játék lassan elég stabil egy kupához, de azért kitoltuk a jelentkezéseket április 30.-ig. Addig felkészülhetnek a csapatok és a játék is javulhat pozitív irányba.
Mindhárom közösségi oldal érdekelt a témában, szóval a running gyûlölõk is nyugodtan részt vehetnek az eseményen, a cerkájuk se fog leesni attól, h csak a clanwar oldalon tájékozódhatnak.
Kapjátok össze magatokat és jelentkezzetek!

Ott van a szûrés beállítások felett egy kis üres téglalap(fehér) abba írd bele.<#heureka>

[IRAM] leader

Neve alapján,vagy nevének egy része alapján,pl. clan server HUN

[IRAM] leader

Hali egy kérdésem lenne hogy a fenébe tudok rákeresni servere?
PsyhoApu
Szabad megjegyeznem egy apróságot a PH! jelöléssel kapcsolatban. Nem egy szervezett klánt jelent, hanem egyfajta közösségi megjelölést. Aki a Prohardver fórumán, konzultál beszélget, az jelöli meg magát így. Köztük én is teszem azt. Tegnap jól szórakoztam a PH szerveren. Szerencsére nem öltek 2 percenként mindenféle Gusztávok, azoktól a falra tudok mászni 😊

http://kutyuszoba.blog.hu/

A szerverekrõl meg csak annyit,ha javasolhatom,(persze távol áll tõlem,hogy más dolgába beleszóljak) minél kevesebb szabály,annál könnyebb betartani/betartatni,ezért olyanról kell szabályt alkotni és jól látható helyre kiírni,amit nagyon fontosnak tartotok.S,igen,a szerver üzemeltetõi.Ne a játékosok hozzák a szabályokat,mert az olyan,mint ha a befõtt teszi el a nagymamát...

Mi sem konzultáltunk még komolyabban a szabályokról a szerver üzemeltetõ társaimmal,de egyet már magamtól is tudtam kreálni,nevezetesen,ne kempeld a fõbázist.Kész.
Higgyétek el,tapasztaltam,tudom mirõl beszélek.
Sok szabály--sok vita>>játék megölve.

A hibákról meg csak annyit,sok mindenben más ez a játék,kicsit nehezebb megszokni az admin feladatokat,nehezebb is adminolni,ebben megegyezhetünk,de majd belejövünk,csakis a játékosok türelmét kell kérni és nem kell minden valós vagy mondva csinált indokkal azonnal dobálgatni a játékosokat,mert õértük,mi értünk is van az a szerver.

Aki úgy adminol egy szervert,hogy én vagyok az Isten és a többinek kuss,az nem való adminnak,s nem való neki szerver,mert könnyen egyedül találja magát.S akkor játszhat egyedül.Na de vannak,lesznek is ilyen mahzoisták,csak hogy a játékosok ezt hamar kiszûrik és nem járnak oda játszani,bármilyen jó beállításai is lesznek a szervernek.
Ennyit röviden,csak a mihez tartás végett,aki úgy gondolja,hogy hozzánk jár majd játszani.

[IRAM] leader

szabii98
igen😄

I met God. She's black

Akkor szerintem csak jólesik ide írogatni...mert úgy is megoldod magadtól<#eplus2><#integet2>

[IRAM] leader

szabii98
Igen, de az elején nem tudtam feljutni.Na megint mind1, már a 12-es nél vagyok.

I met God. She's black

ha van egy kis eszed akkor, ha kicsit elõre mész ott van egy létra!!! ha arra felmész ott is van egy létra!....<#sniffles>

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

kfa
Spotter távcsõ. Ha ránézel valakire ezzel a perkkel akkor automatikusan megjelöli a társaidnak. Persze csak konzolon, PC-n nem mûködik.

kfa
Megadja azt, elég egyszerûen össze lehet szedni. Sajnos amikor ennyire leterheltek a szerverek mint pl most hétvégén akkor nagyjából semmilyen pin-t nem lehet kiváltani, nekem azt a rohadt hajóst nem adta be mikor véres verítékkel megöltem vele 6 embert 😊

kfa
<#nevetes1><#nevetes1> Ez jó 😊

pIIrash
Ismerõs szitu. Bár nálam ez még 2142-ben jött ki. Volt egy gyermek, aki vezette a késelés listát. Külön bejáratú kés szerver, stb. Mindegy, hagyjuk. Egyszer véletlenül az Õ szerverükön játszottam. Természetesen bicskavégre kaptam rövid idõ elteltével. Majd 15 másodperc és kiírja Camp Giblaltaron, hogy Kick Rusholás miatt <#idiota>
Sajnos idõhöz kötött volt a dolog, így nem tudtam visszamenni elmondani neki, hogy mennyire szánalmas.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

szabii98
Igen.Nem tudom felrobbantani a tankot.

I met God. She's black

Mármint, hogy elakadtál a singliben?

szabii98
Már tárgytalan.Most a 10ben akadtam el, de nézem youtubon.

I met God. She's black

Rage47
ugrás gombbal
szabii98

itt hogyan másszak fel?

I met God. She's black

Fpocok
Ok.<#puszi>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Drang
Procont próbálgattuk... nem lesz általános ez... 😊

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Talán mert még nem ismeri annyira a admintools-t az admin....<#hehe><#lama>

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Fpocok
Most voltam Bf.hu-n, és 10 perc alatt több map váltás volt mint egy óra alatt máshol. Köszi, de ha ilyen akkor kihagyom ezután, nem lehet így játszani, hogy váltogatjátok a mapokat orrba szájba.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Drang
Üdv!

Jó kis játék volt este... A Battlefield.hu szerveren egyelõre konkrét szabályok nincsenek, de a sértõ megjegyzéseket mi sem toleráljuk. <#ejnye1> Egyelõre figyelmeztetés történt...
Jelenleg próbálgatjuk a beállításokat, várjuk az ötleteteket, visszajelzéseket! Igyekszünk megbízható admin gárdát toborozni, hogy felügyelet alatt legyen a szerver.
Gyertek játszódjatok! 😊

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

SZEG007
viszont battlefield szerver is a te anyázásodtol, meg egyéb primitiv beszolásaidtol volt hangos...

Semmiképp nem kívánok negatív véleményt alkotni a battlefield.hu szerverérõl, de amirõl te jó véleménnyel vagy, az már gyanús. A gyakori bannolás az egyéb szerverekrõl sem véletlen. Szerintem csak figyelmetlenek voltak az adminok, hogy hagytak játszani. Mi is többször hagyunk, de mindig megbánjuk.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Rage47
#25248-nak
meg nem voltam rajta

Hát a miénkrõl nehéz is lenne,mivel két napja online.<#nezze><#smile>

[IRAM] leader

En csak a battlefield.hu szervererol tudok jot mondani, 2 ora tiszta elvezetes jatekidot koszonhetek neki! Ajanlom mindenkinek 😛 <#worship>

sajnos csak 5 lesz vastagbetûs,vagyis elérhetõ...igen ez egy bug...egy a sok közül.

[IRAM] leader

trident
Így van, a játék a lényeg.😊

Ma a ti szervereteken túl pár magyar szervert felvettem, de szürkén látszódnak, nincs kiírva a ping, etc. Ez is valami bug? Mert nem hiszem, hogy egyszerre 4-5 szerver is offline.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Nálunk egyetlen egy szabály van.Ne kempeld a fõbázist!
Játszottunk is egy jót délután.Én már megtanultam,nem a szabályok teszik a szervert...<#zavart1>

[IRAM] leader

trident
Nekem jó tapasztalataim voltak ott, nincs túlszabályozva. A csapatjáték meg a játékosoktól függ. Vannak idegesítõ dolgok néha, ugyanúgy, mint bármelyik más szerveren. A ph! szerver elleni felindulás meg nekem inkább flémnek tûnik.

Ez úton köszönöm a játékot, akikkel ma lõdözhettem!<#smile>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

SZEG007
Voltam fent 1x, de 4x kifagytam egymás után desktopra azota nem jártam ott, de ugy általában egyre kevesebbet járok magyar szerverekre, mert legtöbbször amugy üresek, a PH szerver tele van, de onnan már engem is kirugtak 1x😊 ugyhogy marad a külföldi szerver klántársakkal

nandorb
Az is hogy a !PH mellettem van medikkel mindegyik,meg öl az UAV-é és megse nézz hát,ez már túlzás és 1rakásson voltak nem védtek ezek hanem lámúltak,Balance teams erre az oldalunkon 1PH-s a többi másik oldalt van,hát mértnem játszanak 1oldalon? 1egész klán bejött ellenük hát az durwa volt mert nem jutottak meszire,legjobb védelem a támadás tudni illik. Haver Combad elment támadni sniperrel és az admin irja is:Nézzed az M-Commot ne a baseünk kempeld,útána bannolták vagy mittom én bejött a másik acc. majd mikor rákérdezzett azt is 1-2x kickeltek. Inkább klán név cserét csináltak volna,!LK vagyis LámaKlán jobban illik hozzájuk.

Smithwarden
Epphogy az noveli.
Nagyon nehez 3 fegyvert megjegyezni amit nem lehet hasznalni.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

MR ME
ehh énis kb 10 perce léptem ki onnan, amikor HC szerón is rpg-vel szedtek le 2 méterrõl...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nandorb
Túl sok szabály rontja a játék élményt.

koschwarz
legközelebb bemegyek, és kurva jó leszek, hogy kirugassam magam.<#hehe>

Carloska
trs servere senki nem jön?

nandorb
!PH szerver az tényleg nooboknak van,a PH-sok se csapatjátékot nemtudnak kialakitani,és tényleg gyerekes a viselkedéssük,Bármie tudnak kickelni akár bannolni,ezt 1szerb szerón még nemláttam,ennyi ha UAV-t irok le se szarják mind medikkel jár oszt meg dobozt se dobna,ha kerek... Nem értem a szerverük értelmét ennyi erõvvel mehetnek 1 homokozóba és ott játszanak a hülye szabalyokkal. Addok tippet:ne használjátok a lapátot 5perc kizárással jár!! 😄

koschwarz
<#miaz>