Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy ők a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer
Megtalalhato ez a tipus mindenhol legyen az focipalya vagy egy jatekszerver. De neha szorakoztato vergodesuk😊
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Ja, hogy nem, csak egy publáma vagy? Sebaj.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
(úgy látszik jól felismerhetõen írtam körül)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
nem a buksi az véletlenül?
<#fejvakaras>#fejvakaras>
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Tegnap este csak akkor találtalak meg a térképen, ha felmentem valamelyik házba...
Tegnap engem anyázott a Battlefield.hu szerveren, mert rontottam a k/d-ját, vagy mert ütik otthon. Kben csapatszempontból nem jól játszik, beeszi valahová magát és ki sem lép onnan, leszarja az M-comokat, statra megy.
Sztem a dumája miatt elõbb-utóbb minden magyar szeróról banolják.
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
milyen procival járnék jobban egy négymagos q8300 vagy kétmagos e8400? 5770-hez kéne bfcb2höz.thx
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
[IRAM] leader
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
[IRAM] leader
Most telepíteném a játékot, de a PunkBuster-t nem tudja normálisan felrakni. Valami hibát ír ki folyton, Win7 van fent. Tudnátok segíteni?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Nem tudom, az utóbbi 3 meccset gond nélkül toltuk le. Szerintem az EA központi szerverét bõvítgették, hogy nincs már akkora lag és szakadás.
A jelentkezés határidejét kitoltuk a hó végéig, és lehet még 1 hét beosztás is lesz. Egy hónap alatt lesz 1-2 server update még, és reméljük néhány kliens oldali hibát is javítanak majd.
Tovább nincs értelme várni.
Továbbá nem tudom, hogy figyelmeztetésnek vehetõ-e az, hogy: "XY the hülye köcsög, ha még egyszer ezt csinálod, akkor kibaszlak a g*cibe!" beírás (csak megjegyzem, ezt valamelyik nap Port Valdezen írta valamelyikõtök), mert egy admintól azért értelmesebb beírást várok el.
Félreértés ne essék, nem flémelésnek írtam ezeket a sorokat, meg szép dolog, hogy a magyar scene-nek tartanak fenn szervereket, csak jó néhányan közületek magukba nézhetnének és gyakorolhatnának önkritikát.
[IRAM] leader