Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyan,hagy már..még én is jobban játszom mint õ...csak ügyesen titkolom.<#hawaii><#vigyor1>

[IRAM] leader

mCkennny02
<#banplz><#lama>

\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy ők a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer

Hamed
Sima pubhero effektus, kamaszkorban gyakori. Szelsoseges erzelmek, eltulzott bizonyitasi vagy, nem tudja jol feldolgozni se a siker se a kudarcelmenyeket. Folyton szerepel, azt hiszi mindenki ra figyel, megalazva erzi magat ha lelovik, ezert a folyamatos verbalis agresszio.

Megtalalhato ez a tipus mindenhol legyen az focipalya vagy egy jatekszerver. De neha szorakoztato vergodesuk😊

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

kfa
Gondolom ESL és CB Nr1 klánban játszol, beneveztek minden BC2 kupára és fogtok majd LANra is utazni.
Ja, hogy nem, csak egy publáma vagy? Sebaj.

TDC Geronimo
el punci <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nandorb
o,McKenny 2. accountja.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Aruld mar el, mi bajod van? A beta idejen meg normalisnak tuntel.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

koschwarz
TÉNYLEG!<#taps>
(úgy látszik jól felismerhetõen írtam körül)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nálunk BukSegg a neve.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Az a röhej, hogy õ akkor is anyázik, ha éppen õ a legjobba a pályán, és mindenkit kinyír... Le se kell lõni, már jönnek a szitkok, de ha még véletlenül tényleg megölöm, nah, akkor ott a vég...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Drang
El Bandi volt a neve... 😊

Úgy látom a fórumban is ugyanolyan szépen tudsz beszélni... Téged minõsít...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

koschwarz
volt régen egy hájfejû idióta a bf.hu-n (volt kép róla, amin állítólag õ volt), állandóan osztotta azt észt, õ volt az überpro, mindig tankozott bf2-ben, asszem, és õ is nyáladzott és anyázott, ha valaki lelõtte. kibaxott ellenszenves egy faszfej volt, mindenki rühellte. nem emlékszem mi volt a neve.

nem a buksi az véletlenül?
<#fejvakaras>

nandorb
Legyel szivess keszits videot a jatekstilusodrol,mert mikor utoljara lattalak es vesztes csapat felire bejottel kb. 2perc es le is leptel... na ez buzissag.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Drang
Ezt úgy hívjuk... McKennyzés... vagy McKenny effektus... 😊

Jól megmondtad. Kemény vagy. <#mf2>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Jim Morrison
xDDDDDDDDDDDDDD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Boron Power
Remélem már habzik a szád buksi 😊

Tegnap este csak akkor találtalak meg a térképen, ha felmentem valamelyik házba...

Pont te tudod a legjobban hol es mikor vagyok mi? Te csövesgeci, sniperrel is rusholok, nem egy helyen campelek, vagy terulet campelesrol hallottal mar? Nem egy adott pontban campelek, hanem egy bizonyos teruleten maszok fel ala, es figyelek. Ha jatszanal magasabb szinten, vagy neznel moviekat commentaryval akkor latnad es hallanad h hogyan KELL jatszani ezt a jatekot. Te luzer low

Drang

Boron Power
Nah Buksi megint kiszökött?

Tegnap engem anyázott a Battlefield.hu szerveren, mert rontottam a k/d-ját, vagy mert ütik otthon. Kben csapatszempontból nem jól játszik, beeszi valahová magát és ki sem lép onnan, leszarja az M-comokat, statra megy.

Sztem a dumája miatt elõbb-utóbb minden magyar szeróról banolják.

TDC Geronimo
Nem kell ilyenekkel foglalkozni :p

koschwarz

koschwarz
gyûjtsünk neki egy nõre, hátha egy kicsit jobb ember lesz. találtam egy 50 fillérest fiókban, azt bedobom a közösbe.<#vigyor5>

azért mert egy balfasz az az ember. egoista geci akit egyszer jól szájbabasznak való életben aztán majd megváltozik

Most játszottam BUKSAGe-al, és egyszerûen hihetetlen amit mûvel... Jól játszik, nagyon jól, de ezt folyamatosan az ember orra alá dörgöli, nem is akárhogyan: "low geci", "nyomorékok vagytok", "megalázlak te geci" stb. Felváltva alázott engem, meg egy külföldi srácot. Ketten voltunk ellene, így is sikerült neki rushban m-comokat robbantania, és közben is folyamatosan szidott, osztott és sértegetett...

Remélhetõleg egyszer ki fogja használni, de most nálam 1,5 magon fut a játék kb.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

MR ME
bc2-höz négymagos

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ngeri
sziasztok.
milyen procival járnék jobban egy négymagos q8300 vagy kétmagos e8400? 5770-hez kéne bfcb2höz.thx

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

ha a beta rajta volt,akkor ajánlatos elõtte leszedni,sõt kitakarítani mindenhonnan.Ajánlom a Revo Uninstaller-t...tud Magyarul is és kiszedi a registry-bõl is a cuccokat.

[IRAM] leader

Sajnos így sem jó :S

Beers
Ja ez a szerver oldali update! :S

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

A win7-nél alap,hogy rendszergazdiként telepíted...

[IRAM] leader

Hello!

Most telepíteném a játékot, de a PunkBuster-t nem tudja normálisan felrakni. Valami hibát ír ki folyton, Win7 van fent. Tudnátok segíteni?

TDC Geronimo
Kevesebben játszanak, illetve ritkábban így kisebb a terhelés is. Ezért a master szerver se izzad annyira.

Ez nyilvanvaloan baromsag, de en is pont igy tapasztaltam, ugyhogy SPAS!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
<#hehe>

Melyik panel?

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Running
A felvetés jogos:
Nem tudom, az utóbbi 3 meccset gond nélkül toltuk le. Szerintem az EA központi szerverét bõvítgették, hogy nincs már akkora lag és szakadás.
A jelentkezés határidejét kitoltuk a hó végéig, és lehet még 1 hét beosztás is lesz. Egy hónap alatt lesz 1-2 server update még, és reméljük néhány kliens oldali hibát is javítanak majd.
Tovább nincs értelme várni.

Maga az elgondolás szép és jó, csak amikor azt látom, hogy Arica Harbour utolsó védvonalánál hátulról a PH-sok a spawnpontnál legl-eznek/gustavoznak/m60-nal lelõnek, akkor nincs sok értelme az szabályok megalkotásának, valamint a sok kicknek és bannak.

Továbbá nem tudom, hogy figyelmeztetésnek vehetõ-e az, hogy: "XY the hülye köcsög, ha még egyszer ezt csinálod, akkor kibaszlak a g*cibe!" beírás (csak megjegyzem, ezt valamelyik nap Port Valdezen írta valamelyikõtök), mert egy admintól azért értelmesebb beírást várok el.

Félreértés ne essék, nem flémelésnek írtam ezeket a sorokat, meg szép dolog, hogy a magyar scene-nek tartanak fenn szervereket, csak jó néhányan közületek magukba nézhetnének és gyakorolhatnának önkritikát.

koschwarz
holnap foganatosítom a szakvizsgára menésemet, most már csak a gépen lévõ anyagokat olvasom át (cö-cö)<#miaz><#hehe>

*kérelmet bazze<#falbav>

Magának nem beadványt vagy igazolási kérelemet kéne írnia éppen?<#hehe>

én vok..

koschwarz
spas se rossz. szerintem sajnos néha egyik sotinál sem garancia, hogy épp egy pillanatnyi késés vagy lag miatt nem találsz. néha úgy sem hal meg az ellen, hogy elvileg találatot is jelez és közelrõl küldöm a cuccot az arcába, de hát ez van 😊

SPAS12 nekem jobban bejött. A neosteed valahogy rengetegszer "nem talál", közelharcban... hiába van az orrom elõtt az ellen, belelövök, és mintha misem történt volna. Saigával is sokszor volt ilyen, de a SPAS12 valahogy jobb.
Engem még soha, de egy hete még le lettem torkollva, hogy milyen szar mindenkinél. Patch nemnagyon jött azóta, szóval csak ezért kérdem mi változott vajon 😊
Én az m60-ról azt sem tudtam,hogy nekem van olyan,de a GL-t viszont szeretem,pláne ha messze van az illetõ...igazi kihívás pontosan célozni vele messzebbre <#vigyor4>

[IRAM] leader

koschwarz
ns, b+, ns...<#falbav>