51658
-
gsg16 #49727 csak én látom úgy,vagy az új patch kiadása óta,kevesebb a cheater?az új folt javított valamit ebben az irányban is? -
RAMyMamy #49726 dejó, hogy letöltöttem ezt a szar patchet, csupán egy egész délután alatt és azt írja, hogy nincs telepítve a játék :@ -
False #49725 Nem, nem szoktam inni, illetve csak nagyon kivételes esetekben. -
KaBuTo666 #49724 Ittál?
Csak mert gabesz totál be van állva. -
False #49723 Nem ezt mégsem kellett volna, elnézést szuperpocok, de TE provokáltad ki.Töröld inkább azt a nem idevaló kommentet. -
False #49722 fpocok húzzál vissza nyugodtan a váliumon nevelkedett anyukádba, ha ennyire bogyózni akarsz mindenképp, látom te a köldök zsinorral is azt szívtál magadba, meg apádból a tejet, mert anyukád folyamatosan elvonón volt, és neked meg beakadt a lemez /többek között/ -
Borg #49721 Baszki nem tudok auto join squadot nyomni, olyan gyorsan betölt a szerverre :D -
False #49720 Kabu : megkapod, még ma elküldöm gabesznak fénypostával, de olyan sör lesz amit én főztem, igazi kemény legény vagy ha meg is iszod :D -
KaBuTo666 #49719 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha nem csatlakozol hozzám és még el is űződ godmegbasztot, annak ára van! Még hozzá 100 láda sör! Kamiont nem kell bérelned, azt állom...holnap a házad előtt lesz hajnali 4 órakor csak hogy ne tudjál aludni! Na meg egy páncélozott kakast is odaküldök a házad elé csak hogy nagyon ne tudj aludni délig!
-
eugabesz #49718 xfire,fraps,etc,etc...belső progi nincs. -
OWEN24 #49717 hol tudom megnézni mennyi az FPSem játék közben? -
eugabesz #49716 Nem engedjük,te meg csak maradj ott góré... -
KaBuTo666 #49715 Még én vagyok a góré, ha akarsz - csatlakozhatsz! -
False #49714 Lol, pont ezen röhögtem este, hogy mekkora már ez az invalid klán, mert minden szerveren találkoztam a tagjaival,de így már értem :D -
#49713 Prefixet torolni kell vagy vmi. mert oda nyomja az invalid_ klanteget...:D -
KaBuTo666 #49712 BF3 ennél már csak jobb lehet, nem de? :D -
#49711 Értem,köszi a segítséget:D Akkor jöhet az újabb patch...
Remélem bf3 ba,amit tanultak a BC2 ből átcsapták bele.... -
KaBuTo666 #49710 Ne is mond, lestem mikor beléptem egy szerverre majd nyomtam egy TAB-ot...klánban volnék? klánba csatlakoztam volna? 1 hetet nyaraltam...már arra is gondoltam, hogy lehet egyik nap sokat ittam és egy klánba beléptem laptopon keresztül. :DD
Egyértelműen valami bug faszság, nem vagy klánban és ezzel reagált...fail. -
#49709 Na azért jó hogy most az igazi a gépigény a játéknak:DNormálisan fut,sokkal jobb nálam.
Egyébként mi ez a Invalid jelző a nevem előtt? Játékban nyomtam TAB-ot és nekem is meg sok embernél ez volt kiírva. -
eugabesz #49708 De csak mert egy fél órát aludtál belőle... -
KaBuTo666 #49707 Nálam nem volt probléma az 1 órás játszás során. -
#49706 Egy 5 perce ugyanez történt nálunk is. Addig viszont minden jó volt. Gyakran karcoltam a 100fps-t is :) -
False #49705 Jó ez a az új javítás.Főleg ha azt mondom, hogy a 8 emberből a klánból, egyszerre 5en fagytunk ki,majd 3 perc késéssel a maradék 3 ember is. :D -
Szabi1991 #49704 nadejó, ma csak úgy random ledobál az ea belsőscucca o.0
játszok, erre elkezd tölteni, majd a főmenübe vagyok kijelentkezve, újra belépni csak akkor enged ha újraindítom a játékot....
(steam-es) -
OWEN24 #49703 nekem egész délután frissített 2től 6-ig az updater.
380kbps netem van de nemtudom az updater mennyivel szedte. -
False #49702 Ó persze.Az a vicc, 6 óta szedem, már elértem a mágikus 92%ot,és erre leesett a sebesség 100Kra.De már hozzászoktam hogy a steamen,főleg ilyenkor estefelé,szarul jön. -
OWEN24 #49701 Én csak a fegyverre felszerelhető shotgunt használom de azzal kb 50-50% az esély arra hogy 1lövésből megölök vkit.
Amúgy melyik shotguna legjobb?(NS, SPAS, 870, Felszerelhető(masterkey?)) -
determinator #49700 A steamen állítottál letöltési régiót, sebességet?
Mert nagy különbségek vannak sebességben. Érdemes kísérletezni. -
#49699 Ebben sajnos van igazság.
5071 ölés után is meg tud még lepni a SAIGA... van, amikor 1 lövés elég 3-5 méteren belül, a szembe futó, vagy hátat mutató ellennek, van, amikor 12-t kell belelőnöm, futtában...
Hardcore-on persze egészen más a helyzet. -
#49698 amúgy a Dice direkt rak be új bugokat a patchekbe? -
False #49697 Tetves steamről 220kval jön a patch.Vicc. -
KaBuTo666 #49696 Csak kár hogy nem nagyon lehet használni a shotgunokat, mert buggosak. -
#49695 Nem kicsit különböznek egymástól.
Külsőségekben: egyértelmű
Sebzésben: még egyértelműbb
Sebességben: természetesen
Újratöltés idejében: is
-
OWEN24 #49694 Amúgy a spas , 870 és ns2000 lényegében ugyan az, csak kicsiben külömböznek egymástól, nem? -
#49693 #49659... és még ezen az oldalon van :)
-
Look at the cat #49692 nah most azta részt én még nem láttam kiírva azért kérdeztem de köszi a választ -
#49691 Nem kell!
Párszor már belinkeltük...
""That's huge man. Given that size, I would expect dinosaur survival mode to be included.
The patch itself contains all previous patches rolled into one. While it would have been technically possible to create a smaller patch for those who have Client R10 installed already, that would have delayed the release of the patch even further - so we thought it better to release a larger patch now, than a smaller patch sometime in the future."
-
KaBuTo666 #49690 Akkor tévedtem, nem codozik hanem doomozik. :D -
sanya200 #49689 Ja nekem is lassan jön, de tényleg időbe kiadják mit ne mondjak.Ezt nem most kellett volna egy hónappal a 3. rész megjelenése előtt. -
#49688 az mekkora játék, régen milyeket coopoztunk :D