Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
Azt tudom hogy az a stat, amikor nézed a gyerek teljesítményét.De a 20:1 az mi, mármint tudom hogy arány, de mégis hogy kell érteni?Ne nevessetek ki!xD
I met God. She's black
Senkinek sem hiányoznál... <#integet2>#integet2>
xfire: rolandoprofile07 BFBC2: viruska_
(vagy én vagyok a rossz, mert rosszra gondoltam?)<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
(Csak képpel ellátott üzeneteket tudok megnyitni....<#crazya>#crazya> )
Egyébként ha nem lag hanem rettenetes fps zuhanás akkor nézz másik szeróra pár szerón elõad egy bugot amivel még az 5870-esem mellett is leugrik az fps pár másodpercre tök random ilyen 4-5 fps-re...
Se több, se kevesebb...
Most a dicera gondolsz, mint készítõk, akik a mai napig nem tudtak egy értelmes gémet összehozni, csak egy nyomorult konzolportot, amit nem gyõznek peccselni?
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
arra használják a fegyvert amire akarják(szerintem)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Szerver Név =25th= Clan HUN Server
Weboldal:25th-clan.totalbf.hu
Tagfelvételt is hirdetünk a forumon belül írjatok akinek van kedve csatlakozni a feltételek is ott lesznek leirva.
A fajtáját szagról megismerem. :-)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
most ezt miért nem kaptam még meg? ez is bugos? mi nem az ebben a kibaszott játékban???
Megfogadom a tanácsaitokat 😊 Majd meglátjuk.
(Szerintem még büntetnék <#hawaii>#hawaii><#vigyor3>#vigyor3>)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Esetleg van wifi-d? nekem Linksys-em van és gyári driver nincs win7-re, csak windows update-es és azzal produkált nálam hasonló tüneteket.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Client is with internal QA soon and so will probably be servers this week, client next week or both next week (all being well with each one of course). "
1. Lehet, hogy még büntetik.
2. Lehet, hogy õ büntet. Beépített rendõr.
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
*818* raykrepsz http://www.818clan.eu
vagy lányok is szoktak?<#idiota>#idiota>
na mindegy, valószínûleg ez inkább valami netes probléma. milyen szolgáltatnál vagy?
\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy ők a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer
ha meg a framerate lenne a problémád, akkor vedd lejjebb a beállításokat.
Az lenne a problémám, hogy megvettem a BC2-t (megtetszett nagyon😄) és azt veszem észre, hogy egy idõ után (pár perc) multiplayerben random lag-ot kapok (ami egy 10-20mp-s). Ez nagyon idegesítõ tud lenni, fõleg mikor lõnék le valakit<#ejnye1>#ejnye1>.
Számítógépem:
Win 7 Ultimate 64 bit
alaplap: Asus M2V-MX SE
processzor: AMD athlon 64 X2 6000+
memória: Kingston 2x1Gb 800Mhz
Táp: SL-500W (hát, ez nem tudom hogy sikerült)
videókártya: nvidia 9600GT 512mb
Hát,ez lenne. A tippeket/segítségeket elõre is nagyon köszönöm!
Baboca
Te magányos skill isten.<#lama>#lama>
xfire: rolandoprofile07 BFBC2: viruska_
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Thrash \'Till Death
[IRAM] leader
\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy ők a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)